sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Декември 07, 2010, 15:34:50 » |
Нагоре
|
Аз пък вчера попаднах на много интересно четиво-незнам дали е удачно тук да се коментира,но с удоволствие бих го направила ако е разрешено-просто да ги разнищим самозабравилите се модки и да им извадим ризките,нека се види от всички кого ше ритат до посиняване Само ми дайте разрешение,аз останалото си го знам Забрана ли има? Aми незнам,ама да питам По-добре недейте Аз пък искам да знам Админ не се сърди.И без това сме почнали темата Продавалник - Аукро.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
maxim007
не копирам
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #136 -: Декември 07, 2010, 15:36:06 » |
Нагоре
|
,Коледа идва все пак,нека си се радваме на дечицата
|
|
|
Активен
|
мъжа ми не цака карти с друга Килим вкъщи нямам
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #137 -: Декември 07, 2010, 16:25:05 » |
Нагоре
|
Кому е нужно това?
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
денито
щастлива
new user
Неактивен
Публикации: 58
|
|
« Отговор #138 -: Декември 07, 2010, 22:07:34 » |
Нагоре
|
Стига недомлъвки!Не може да се започва нещо и после да не се довърши!Защо иначе бистрим темата? Нали уж тук се говореше открито за нещата и нямаше ограничения?Или е "УЖ"
|
|
|
Активен
|
Пазя ред и съм коректна! Нямам специални изисквания! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #139 -: Декември 07, 2010, 22:29:41 » |
Нагоре
|
Стига недомлъвки!Не може да се започва нещо и после да не се довърши!Защо иначе бистрим темата? Нали уж тук се говореше открито за нещата и нямаше ограничения?Или е "УЖ"
Никой не налага ограничения. Просто няма смисъл от толкова клюкарски и злобни коментари и "бистрене". Какво има да се довършва?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #140 -: Декември 07, 2010, 22:31:26 » |
Нагоре
|
не те спирам денито. кажи си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
денито
щастлива
new user
Неактивен
Публикации: 58
|
|
« Отговор #141 -: Декември 07, 2010, 23:24:25 » |
Нагоре
|
не те спирам денито. кажи си Аз нямам какво да кажа. Преди мен едно момиче беше искало разрешение да каже нещо и се очудих, че и трябва такова.По принцип аз не съм се намесвала, но тя ме заинтригува.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред и съм коректна! Нямам специални изисквания! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #142 -: Декември 07, 2010, 23:35:47 » |
Нагоре
|
И квоооооооо? Търсих пуканки за сейра ама не намерих и едно сладолидче ще свърши работа пп шегувам се естествено. Не се занимавайте с подобни "пикантни" истории! Какъво ще постигнете и каква е целта?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #143 -: Декември 07, 2010, 23:57:09 » |
Нагоре
|
Аз пък вчера попаднах на много интересно четиво-незнам дали е удачно тук да се коментира,но с удоволствие бих го направила ако е разрешено-просто да ги разнищим самозабравилите се модки и да им извадим ризките,нека се види от всички кого ше ритат до посиняване Само ми дайте разрешение,аз останалото си го знам Ели на мене пък ми стана интересноо я кажи!!!!
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #144 -: Декември 08, 2010, 00:02:33 » |
Нагоре
|
На всички ни стана интересно
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #146 -: Декември 08, 2010, 00:15:05 » |
Нагоре
|
Докато се накани да каже, ние ще вземем да загубим интерес.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
toni i krisi
new user
Неактивен
Публикации: 10
|
|
« Отговор #147 -: Май 31, 2012, 12:02:53 » |
Нагоре
|
здравейте и от мен До скоро ползвахза "услугите" на друг подобен сайт които вече по мое мнение е пълен с... за жалос за бг.Домакиня разбрах снощи,но се радвам ,че го има.Много ви е хубав сайта ,дано се развиете и станете бързо популярни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #148 -: Май 31, 2012, 15:40:29 » |
Нагоре
|
здравейте и от мен До скоро ползвахза "услугите" на друг подобен сайт които вече по мое мнение е пълен с... за жалос за бг.Домакиня разбрах снощи,но се радвам ,че го има.Много ви е хубав сайта ,дано се развиете и станете бързо популярни. О мерси за хубавите думи. Тук е малко по-спокойно и без търговци надявам се (или поне не са толкова много).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|