The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Май 20, 2010, 13:56:43 » |
Нагоре
|
Мила причините са няколко , и в повечето случаи са всички на куп Причина първа - Небрежни родители , хора които просто не обръщат внимание , а може би не искат , и им е по лесно да лиснат хремавото хлапе на учителките Причина две - Родители които просто нямат избор , самотна майка , с кофти работа от която няма шанс да си вземе почивка , няма какво да направи води детето на ясла/градина Причина Трета - Има една теория , а и аз до някъде съм съгласна с нея , но не мисля че трябва да се практикува водеки детето на градина / ясла , когато детето се разболее , да прекарва възможно най-много време навън , да не се затваря вкъщи , увито дв одиала , на безброй хапове , защото това намалява личната имунна защита и детето става много крехко от към тия неща , аз моята може цяла седмица да не сме излизали , но разсополяви ли ми се , марш навън , цял ден да ни духа и грее , ден два и на третия е пушка , за година и два месеца , нито веднъж не е пила друго освен сироп за температура при растене на зъбки , такъв случей из моя квартал няма , всяка майка която съм срещала , като е ставало дума , чак така с недоверие , се едно я лъжа "Ама как така не се е разболявала , не може" , не е да не се е разболявала , просто имунната и система се изгради много силна , като беше бебе , понеже тя е март , аз в къщи съм с дълъг ракав и дълъг панталон , тя по чорапи и боди с къс ръкав , завивка не признава , винаги е спала отвита , не е зиморничева , на студ много държи , цялата рода , чак ме е нападала , с думи Ти как може така , небрежно , детето ще го простудиш , ааааа ууууу , ама аз си знаех моето , и сега жъна плодовете на успеха , да чукам на дърво , малката е по здрава от мен , аз тая зима три пъти стигах до антибиотик , баща и веднъж , всички лепнахме един страшен вирус с повръщане разтройство и температура , аз го изкарах за седмица , като труп в кревата или тоалетната , баща и за дни , а малката една нощ беше всичко , само разтройство и то не тежко имаше дена , до де се изчисти , и пак и аз и баща и на хапове , имуно стимуланти и т.н. , на малката веднъж панадол , и малко брашнто в млякото , не е проблем честото заразяване , въпроса е как се отразява на самото дете
|