taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 29, 2010, 19:22:58 » |
Нагоре
|
Обаче преди това ги увеличавам с ...примерно 70%. Направо полудявам,когато ме правят на идиот.Какво ще кажете за потребители,които обявяват супер големи намаления в обявите си,но преди това страхотно ги напомпват??? Бях си харесала една блузка за детето.Потребителката днес вдигна цената с 40%,а после обяви намаление. За сега няма да давам ник.Обаче е отвратително!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2010, 19:27:45 » |
Нагоре
|
е,верно ли?Това не бях се сетила Обаче давам пример:работя във Фантастико.Купувам си сапун само определен вид,който е редовна цена 0.79лв Идва брошурата с промоциите и този сапун става на промоция от 0.84лв. И се сдират да го купуват По-скъп от редовната цена,ама кой знае
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2010, 19:37:31 » |
Нагоре
|
Аз работих в международна такава верига и положението беше същото.Обаче тук...не мога да го приема.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2010, 21:04:03 » |
Нагоре
|
Ее, това е супер гадно вече. Ти си го забелязала, но другите-едва ли. А, това с Фантастико не съм го забелязвала въобще, а ми е квартален магазин. Нищо не ме учудва вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2010, 21:06:25 » |
Нагоре
|
Обаче преди това ги увеличавам с ...примерно 70%. Направо полудявам,когато ме правят на идиот.Какво ще кажете за потребители,които обявяват супер големи намаления в обявите си,но преди това страхотно ги напомпват??? Бях си харесала една блузка за детето.Потребителката днес вдигна цената с 40%,а после обяви намаление. За сега няма да давам ник.Обаче е отвратително!!! Щом я знаеш пусни и един коментар белким се засрами ,егати наглите въпреки че те повечето може би правят така с тези промоции.
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #5 -: Декември 02, 2010, 00:10:46 » |
Нагоре
|
ейй какво ли не измислят вече!Някои хора май нямат съвест и ни вземат за мезе
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #6 -: Декември 02, 2010, 20:17:01 » |
Нагоре
|
Обаче преди това ги увеличавам с ...примерно 70%. Направо полудявам,когато ме правят на идиот.Какво ще кажете за потребители,които обявяват супер големи намаления в обявите си,но преди това страхотно ги напомпват??? Бях си харесала една блузка за детето.Потребителката днес вдигна цената с 40%,а после обяви намаление. За сега няма да давам ник.Обаче е отвратително!!! Щом я знаеш пусни и един коментар белким се засрами ,егати наглите въпреки че те повечето може би правят така с тези промоции. Ами това е гадно нааистина! Аз не правя така и обикновенно пускам намаления, когато вида, че нещата се задържат и няма интерес. Обикновенно пускам промоция "Коментирам цените" или нещо от сорта, а не в проценти Ама и с коментирам цените се получавт издънки ама в другата крайност Бях пуснала "Вие определяте цените" и получавам на лични линкове дъм 8 мои обяви на стойност 89 лв с предложение "взимам ги веднага за 5 лв" аз й написах, че ще й поема и пощата и от тогава ни вест ни кост
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #7 -: Декември 02, 2010, 20:21:14 » |
Нагоре
|
Аз работих в международна такава верига и положението беше същото.Обаче тук...не мога да го приема.
Ауууу като чета това и за Фантастико ..... И аз явно съм от будалите дето си мислят, че голяма далавера са направили като са взели нещо на промоция .... ц-ц-ц.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #8 -: Декември 02, 2010, 20:38:29 » |
Нагоре
|
Бях пуснала "Вие определяте цените" и получавам на лични линкове дъм 8 мои обяви на стойност 89 лв с предложение "взимам ги веднага за 5 лв" аз й написах, че ще й поема и пощата и от тогава ни вест ни кост Хахах, много яко Сигурно е размислила и 5 лв. и са се видяли много
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #9 -: Декември 02, 2010, 23:11:15 » |
Нагоре
|
Хайде пак да спеделя-записвам се в промоционална обява-"Тези обяви с 50 % намаление"-нещо от сорта беше ,за дрешка ,обявена първоначално при публикуването на цена 8 лв+1.30 лв пощенски,публикувана е преди няколко месеца,следват намаления -"Поемам пощенски",следващия месец -цена "7 лв ",след това става "7 лв с включени пощенски разходи,като това е последния публикуван коментар от продавачката..Следва промоционална обява за 50% намаление(мисля,вчера),което касае и въпросната дрешка!!!При питане от моя страна каква е цената ,отговора е 5 лв,след което на лични ми се дава адрес,на който да изпратя парите(предварително),като пощенските ще са около 1.30 лв.Или записчето,което тр.да пусна,е за 6.30 лв.Извинявам се,ако ви отегчавам с цифри,смешни суми са наистина,незнам дали изобщо заслужава обсъждане,но се подразних много..Аз ли нещо не мога да смятам,аз ли нещо не съм "в час",но кажете ми ,моля ви,каква е крайната цена на дрешка с цена 7 лв с включ.пощенски разходи,на промоция от 50 %?Ами тя първоначалната и цена -8 лв + 1.30 лв поща-9.30 лв ,не се връзва за 6.30 лв с тази промоция!!!!Как мислите?
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #10 -: Декември 02, 2010, 23:15:52 » |
Нагоре
|
Обаче преди това ги увеличавам с ...примерно 70%. Направо полудявам,когато ме правят на идиот.Какво ще кажете за потребители,които обявяват супер големи намаления в обявите си,но преди това страхотно ги напомпват??? Бях си харесала една блузка за детето.Потребителката днес вдигна цената с 40%,а после обяви намаление. За сега няма да давам ник.Обаче е отвратително!!! Щом я знаеш пусни и един коментар белким се засрами ,егати наглите въпреки че те повечето може би правят така с тези промоции. Ами това е гадно нааистина! Аз не правя така и обикновенно пускам намаления, когато вида, че нещата се задържат и няма интерес. Обикновенно пускам промоция "Коментирам цените" или нещо от сорта, а не в проценти Ама и с коментирам цените се получавт издънки ама в другата крайност Бях пуснала "Вие определяте цените" и получавам на лични линкове дъм 8 мои обяви на стойност 89 лв с предложение "взимам ги веднага за 5 лв" аз й написах, че ще й поема и пощата и от тогава ни вест ни кост мале какви екземпряри има хихихих
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #11 -: Декември 02, 2010, 23:34:47 » |
Нагоре
|
Ауууу като чета това и за Фантастико ..... И аз явно съм от будалите дето си мислят, че голяма далавера са направили като са взели нещо на промоция .... ц-ц-ц. То и аз сьм от тях,не си сама!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 03, 2010, 18:15:53 » |
Нагоре
|
Хайде пак да спеделя-записвам се в промоционална обява-"Тези обяви с 50 % намаление"-нещо от сорта беше ,за дрешка ,обявена първоначално при публикуването на цена 8 лв+1.30 лв пощенски,публикувана е преди няколко месеца,следват намаления -"Поемам пощенски",следващия месец -цена "7 лв ",след това става "7 лв с включени пощенски разходи,като това е последния публикуван коментар от продавачката..Следва промоционална обява за 50% намаление(мисля,вчера),което касае и въпросната дрешка!!!При питане от моя страна каква е цената ,отговора е 5 лв,след което на лични ми се дава адрес,на който да изпратя парите(предварително),като пощенските ще са около 1.30 лв.Или записчето,което тр.да пусна,е за 6.30 лв.Извинявам се,ако ви отегчавам с цифри,смешни суми са наистина,незнам дали изобщо заслужава обсъждане,но се подразних много..Аз ли нещо не мога да смятам,аз ли нещо не съм "в час",но кажете ми ,моля ви,каква е крайната цена на дрешка с цена 7 лв с включ.пощенски разходи,на промоция от 50 %?Ами тя първоначалната и цена -8 лв + 1.30 лв поща-9.30 лв ,не се връзва за 6.30 лв с тази промоция!!!!Как мислите?
Аз имах и по-извратена особа насреща си,но за това,друг път. И МНОГО МРАЗЯ ДА МЕ ЛЪЖАТ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #13 -: Декември 03, 2010, 20:29:09 » |
Нагоре
|
Че то кой обича да го правят на будала ...не знам какво си мислят някои....слагам си често някои обяви в наблюдавани ,следва намаление,което понякога като проявиш интерес излиза в крайна сметка увеличение....аз за такива особи си имам собствен "черен списък" с описани конкретни случки. За щастие си имам и такъв с мноооого супер жизнерадостни и широко скроени жени,от които съм останала супер доволна и удовлетворена от запознанствата ни. Радвам се само,че втория списак е много по-дълъг от първия-не обичам лъжите на дребно...грозно е...
|
|
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
|
|