|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2010, 19:25:11 » |
Нагоре
|
къде е Шефе?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2010, 19:28:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2010, 19:29:14 » |
Нагоре
|
Къде-е-е-е?
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2010, 19:29:44 » |
Нагоре
|
Ааааааааааааа, благодаря, имах нужда днес нещо да ми пооправи настроението.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2010, 19:31:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 29, 2010, 19:32:01 » |
Нагоре
|
Ха сега
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
black_ice
Черно ледче
power user
Неактивен
Публикации: 782
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 29, 2010, 19:33:51 » |
Нагоре
|
Виждам, че е без забележки, но не видях цената. По пощата дали ще го доставят?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 29, 2010, 19:33:51 » |
Нагоре
|
ухххххххххх
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 29, 2010, 19:36:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|
|