Bonbon
new user
Неактивен
Публикации: 85
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Ноември 30, 2010, 09:59:35 » |
Нагоре
|
момичето е казало, че не е бг сребро-което ако бях купувач веднага щях да попитам какво означава??? и никъде не виждам да пише че е сребро лошото за мен в случае,че е жълто а това нито е описано в обявата нито на лични....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zlatinav
power user
Неактивен
Публикации: 651
|
|
« Отговор #91 -: Ноември 30, 2010, 10:06:16 » |
Нагоре
|
момичето е казало, че не е бг сребро-което ако бях купувач веднага щях да попитам какво означава??? и никъде не виждам да пише че е сребро лошото за мен в случае,че е жълто а това нито е описано в обявата нито на лични.... не жълто а бяло от светкавицата и контраста отзад е излязло така
|
|
|
Активен
|
НЕ спазвам ред. Пращам на първият дал адрес на ЛС. За две обяви- с предимство! При "запис" не чакам повече от 6 часа!НЕ ПОЕМАМ ПОЩАТА ,ОСВЕН АКО НЯМАМ УГОВОРКА!КОРЕКТНА СЪМ И ОЧАКВАМ СЪЩОТО ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА !!!!НЕ ПРАЩАМ ЗА ПРОБА...ВСЕКИ ДА ГЛЕДА И ПРЕЦЕНЯВА ,СПОРЕД ПОСОЧЕНИТЕ РАЗМЕРИ!Стоки,неотговарящи на описанието връщам обратно!!!!!!!!!!!!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #92 -: Ноември 30, 2010, 10:07:12 » |
Нагоре
|
Погледнете и снимките на продавача та то и на една от нейните снимки е жълто но си личи че е от светкавицата http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=89080&cat=27 първо имало жълти петна ,после стана цялото жълто ай стига
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #93 -: Ноември 30, 2010, 10:56:55 » |
Нагоре
|
Това бижу не е сребро ,а сребърно покритие-Sterling silver-925,много добро сребърно покритие,което не значи ,че след време няма да падне,в този случай не виждам вина в продавачката,тъй като е писала че не е българско сребро и пробата всеки може да види репликите,написвайки в чичо гугъл-стерлинг силвър
|
|
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 10:59:50 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
lady_di
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
new user
Неактивен
Публикации: 393
|
|
« Отговор #94 -: Ноември 30, 2010, 10:59:17 » |
Нагоре
|
Аз съм сигурна,че в обявата пишеше,че сребърна.Аз бях първата се записала,но се отказах,понеже купувам само нови неща с етикет,после за да нямам разправии за съст.Обявата е коригирана.
Аз също съм сигурна,че пишеше,че е сребро.Много го харесах и ме беше яд,че съм го видяла късно,когато вече беше продадено.Пишеше,че е сребро.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #95 -: Ноември 30, 2010, 11:04:14 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 11:09:04 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
zlatinav
power user
Неактивен
Публикации: 651
|
|
« Отговор #96 -: Ноември 30, 2010, 11:04:52 » |
Нагоре
|
Аз съм сигурна,че в обявата пишеше,че сребърна.Аз бях първата се записала,но се отказах,понеже купувам само нови неща с етикет,после за да нямам разправии за съст.Обявата е коригирана.
Аз също съм сигурна,че пишеше,че е сребро.Много го харесах и ме беше яд,че съм го видяла късно,когато вече беше продадено.Пишеше,че е сребро. аз вярвам на себе си .............докажи че е писало сребърно.............
|
|
|
Активен
|
НЕ спазвам ред. Пращам на първият дал адрес на ЛС. За две обяви- с предимство! При "запис" не чакам повече от 6 часа!НЕ ПОЕМАМ ПОЩАТА ,ОСВЕН АКО НЯМАМ УГОВОРКА!КОРЕКТНА СЪМ И ОЧАКВАМ СЪЩОТО ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА !!!!НЕ ПРАЩАМ ЗА ПРОБА...ВСЕКИ ДА ГЛЕДА И ПРЕЦЕНЯВА ,СПОРЕД ПОСОЧЕНИТЕ РАЗМЕРИ!Стоки,неотговарящи на описанието връщам обратно!!!!!!!!!!!!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #97 -: Ноември 30, 2010, 11:06:59 » |
Нагоре
|
Аз също съм сигурна,че пишеше,че е сребро.Много го харесах и ме беше яд,че съм го видяла късно,когато вече беше продадено.Пишеше,че е сребро. аз вярвам на себе си .............докажи че е писало сребърно.............
|
|
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 11:17:34 от margafraca »
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #98 -: Ноември 30, 2010, 11:08:13 » |
Нагоре
|
Злати , сега както и да го въртиш и сучеш , си премълчала това че е само посребрено , неказаната истина е половин лъжа , пишейки 925 ,секи средно статистически човек директно каегоризира като сребърно , а не посребрено , тъй като по принцип посребрените нямат печат 925 , което вече е друга тема , продажбата на неотговарящо на общоприетите стандарти и означения бижу. Какъв по точно проблем си имала , и какво си писала ? Парите никой не може да те накара да ги върнеш , но името ти ще отиде в черния списък , и ще бъдеш санккионирана за некоректност , сславена ще бъде санкционирана за грубо поведение на лс и във форума ! Отново призовавам и двете ви да се доразберете на ЛС и да спрете с тая махленска тема! До утре вечерта ви давам време да измислите заедно решение , ако не се разберете и не стигнете до консенсус , ти злати отиваш в некоректни а славена ще я санкционирам за грубо поведение!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #99 -: Ноември 30, 2010, 11:13:44 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 11:15:51 от Поли-Liamo »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #100 -: Ноември 30, 2010, 11:17:15 » |
Нагоре
|
е до какъв консесус ще стигнат - едната категорично си иска парите, другата категорично няма да ги върне, аз не виждам никакво поле за преговори и за общо решение... въпросът е по-скоро кой, защо и дали да бъде санкциониран и дали въобще златина е некоректна, като на самото бижу е написана пробата 925 и доколко нашето средностатистическо възприятие за сребро при наличие на проба е причинено от нашето незнание и доколко от умишлено подвеждане на продавача ... на база assumption (допускане, предполагане, предположение) едната е потърпевша, другата се е възползвала, но некоректност има ли в случая?
|
|
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 11:19:26 от Barbarona »
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #101 -: Ноември 30, 2010, 11:17:49 » |
Нагоре
|
Сега зачетоп постовете назад , и видях поста на Леса ма па умна , вие двете още ли не сте изгладили проблема с великите ботуши , мислех че стигвахме до заключение какво трябва да се случи там. Сславена , както писах в предната тема , ти трябва да върнеш парите на Руса , а тя на теб ботушите , ако не приемаш рекламация не можеш да претендираш за такава! е до какъв консесус ще стигнат - едната категорично си иска парите, другата категорично няма да ги върне, аз не виждам никакво поле за преговори и за общо решение... въпросът е по-скоро кой, защо и дали да бъде санкциониран и дали въобще златина е некоректна, като на самото бижу е написана пробата 925 и доколко нашето средностатистическо възприятие за сребро при наличие на проба е причинено от нашето незнание и доколко от умишлено подвеждане на продавача ... Барбарона , ако не стигнат до консенсус и не прилючат със ситуацията , ще си понесат последствията!
|
|
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 11:20:47 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #102 -: Ноември 30, 2010, 11:18:44 » |
Нагоре
|
е до какъв консесус ще стигнат - едната категорично си иска парите, другата категорично няма да ги върне, аз не виждам никакво поле за преговори и за общо решение... въпросът е по-скоро кой, защо и дали да бъде санкциониран и дали въобще златина е некоректна, като на самото бижу е написана пробата 925 и доколко нашето средностатистическо възприятие за сребро при наличие на проба е причинено от нашето незнание и доколко от умишлено подвеждане на продавача ... Точно това исках да кажа и аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #103 -: Ноември 30, 2010, 11:20:00 » |
Нагоре
|
Сега зачетоп постовете назад , и видях поста на Леса ма па умна , вие двете още ли не сте изгладили проблема с великите ботуши , мислех че стигвахме до заключение какво трябва да се случи там. Сславена , както писах в предната тема , ти трябва да върнеш парите на Руса , а тя на теб ботушите , ако не приемаш рекламация не можеш да претендираш за такава!
Аплодисменти за което
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sslavena
power user
Неактивен
Публикации: 523
|
|
« Отговор #104 -: Ноември 30, 2010, 11:55:27 » |
Нагоре
|
искам само да попитам модератора кое в поведението ми е грубо,че да ме санкционира и как точно да стигнем до консенсус,като тя категорично отказва да ми вьрне парите. Както сьм пуснала темата,така мога и да я изтрия, ако си получа парите, и да се помирим. Вече започвам да се сьмнявам че темата е била безсмислена, явно вьпреки многото доказателства за некоректното отношение на Златина, помощ няма да получа, а даже ще ме накажат....................нямам думи прросто. И не коментираите повече знаела ли е какво продава, аз ли сьм си вьобразила,както и много други...........колието очеизвадно не е сребро и тя го е знаела, защото наистина е жьлто. Относно поста на rusamapaumna на лични и обясних защо не приемам рекламацията й- заради обидите и льжите, които изсипа вьв форума,и защото според мен е неоснователна,тьй като сьм описала дьлжината на стелката,а тя се надявала като са 40 да станат на жена която носи 41/42,както личи и от пуснатата нова обява за тьрсене, но нея никой не я санкционира,вьпреки че репликите й бяха меко казано груби.
|
|
|
Активен
|
Изпращам само след авансов превод на сумата + транспортните разходи! Не изпращам за проба! Чакам запис до 1 ден! Изпращам на първия,писал на лични за уточняване!!!!!!!!!
|
|
|
|
|