taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #210 -: Декември 02, 2010, 18:57:42 » |
Нагоре
|
Емичка,май си много гневна.Я брой пак!!! Малеее, те били осем! Е , какви са тогава-джуджета или какво Ша ти спра нета!!! А бе не са им много джуджешки.......ама не знам!!! Нищо,избирай си!Кат те черпят!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #211 -: Декември 02, 2010, 19:11:32 » |
Нагоре
|
Емичка,май си много гневна.Я брой пак!!! Малеее, те били осем! Е , какви са тогава-джуджета или какво 7 и едно на ум = 8
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #212 -: Декември 02, 2010, 19:14:37 » |
Нагоре
|
Емичка,май си много гневна.Я брой пак!!! Малеее, те били осем! Е , какви са тогава-джуджета или какво Ша ти спра нета!!! А бе не са им много джуджешки.......ама не знам!!! Нищо,избирай си!Кат те черпят! Е, да, хич не са им джуджешки, поне не и на тези тримата, на които се вижда(нищо, че е под прикритие)
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Ksara
power user
Неактивен
Публикации: 434
|
|
« Отговор #213 -: Декември 02, 2010, 19:22:56 » |
Нагоре
|
Виж ти какви подаръци се раздави тука аз докато блея Даите едно и на мен де може и осмото да е. Ще си поема пощенските
|
|
|
Активен
|
Моля mimen4eto да не се записва в обявите ми!От обявите по 1лев предпочитам да изпращам поне по 3 артукула 1.Коректен потребител съм и очаквам да комуникирам с такива.2. Пощенските са за сметка на купувача .3. Изисквам предварително плащане за суми над 10лв. 4.За потребители с по-малко оценки - предварително плащане. 5. При покупка на няколко неща правя отстъпка. 6. Отделяйте внимание на оценките и поставяйте такива.
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #214 -: Декември 02, 2010, 19:40:09 » |
Нагоре
|
Виж ти какви подаръци се раздави тука аз докато блея Даите едно и на мен де може и осмото да е. Ще си поема пощенските Ксара, вземай и седемте, аз само едничко искам, н'ъл съм бабичка, ще ми дойдат множко всичките
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Ksara
power user
Неактивен
Публикации: 434
|
|
« Отговор #215 -: Декември 02, 2010, 19:51:21 » |
Нагоре
|
Да бе стара била,така ще ти разкаршат старите кокали че и за осмото ще питаш
|
|
|
Активен
|
Моля mimen4eto да не се записва в обявите ми!От обявите по 1лев предпочитам да изпращам поне по 3 артукула 1.Коректен потребител съм и очаквам да комуникирам с такива.2. Пощенските са за сметка на купувача .3. Изисквам предварително плащане за суми над 10лв. 4.За потребители с по-малко оценки - предварително плащане. 5. При покупка на няколко неща правя отстъпка. 6. Отделяйте внимание на оценките и поставяйте такива.
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #216 -: Декември 02, 2010, 19:53:34 » |