rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Декември 01, 2010, 07:32:05 » |
Нагоре
|
Момичета,вие пакетите на сестра и на името ли сте ги пратили,че тя ще ги получи . Или аз нещо не разбрах .
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #91 -: Декември 01, 2010, 08:28:18 » |
Нагоре
|
Оф поредната измамница...всеки ден като влизам във форума и цъфва по една нова.Съжелявяам много момичета,дано да си получите паричките,аз още си чакам от една ,но намерих една мама от нейния град,която каза, че ще ми съдейства.Та моя съвет е - нека някой от София,който има възможност, да иде наистина на адреса...то друг начина не виждам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #92 -: Декември 01, 2010, 09:05:34 » |
Нагоре
|
само да кажа, че при мен така веднъж ги накарах да си проверят в компютъра(в пощата де) за записа и естествено беше там, ама за малко др. да го отнесе
|
|
|
Активен
|
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
|
|
« Отговор #93 -: Декември 01, 2010, 09:06:10 » |
Нагоре
|
за коя Дружба става въпрос-имам предвид номера-1 или 2 в събота съм на гости там, тамън мъжо с мен а той има опит от другия сайт с подобни случки пишете едно Лс къде е сестрата да я посетим
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #94 -: Декември 01, 2010, 09:21:06 » |
Нагоре
|
за коя Дружба става въпрос-имам предвид номера-1 или 2 в събота съм на гости там, тамън мъжо с мен а той има опит от другия сайт с подобни случки пишете едно Лс къде е сестрата да я посетим ей това с еказва ентусиазъм,браво на galia2007
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #96 -: Декември 01, 2010, 09:27:36 » |
Нагоре
|
..и аз още се пуля с тези тайни послания... а я ме просветлете по въпроса с дружбенката,аз също съм от Дружба 1 но не живея сега там,близо съм,дайте ми блок,да знам в коя част е
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #97 -: Декември 01, 2010, 09:36:08 » |
Нагоре
|
Лелеееееее, няма ме един ден в София .........и пак некоректни Ма как сестрата ще го вземе от пощата ? Искат и двете лични карти (на получателя и на пълномощника). На ЛС адресчето в Дружба. Далече ми е, ама ако се наложи ще се разберем и с другите мами. Колкото повече, толкова повече
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #98 -: Декември 01, 2010, 09:39:17 » |
Нагоре
|
Лелеееееее, няма ме един ден в София .........и пак некоректни Ма как сестрата ще го вземе от пощата ? Искат и двете лични карти (на получателя и на пълномощника). На ЛС адресчето в Дружба. Далече ми е, ама ако се наложи ще се разберем и с другите мами. Колкото повече, толкова повече и на мен ми е далече но ако се наложи ще отида ако няма някой по близко.....
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #99 -: Декември 01, 2010, 09:39:41 » |
Нагоре
|
хайде де дайте ми блок,за да преценя какво мога да направя...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #100 -: Декември 01, 2010, 09:41:34 » |
Нагоре
|
Лелеееееее, няма ме един ден в София .........и пак некоректни Ма как сестрата ще го вземе от пощата ? Искат и двете лични карти (на получателя и на пълномощника). На ЛС адресчето в Дружба. Далече ми е, ама ако се наложи ще се разберем и с другите мами. Колкото повече, толкова повече еми,ако е утре следобяд идвам с теб
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #101 -: Декември 01, 2010, 09:48:52 » |
Нагоре
|
Лелеееееее, няма ме един ден в София .........и пак некоректни Ма как сестрата ще го вземе от пощата ? Искат и двете лични карти (на получателя и на пълномощника). На ЛС адресчето в Дружба. Далече ми е, ама ако се наложи ще се разберем и с другите мами. Колкото повече, толкова повече еми,ако е утре следобяд идвам с теб Чакай да дадат адрес Пък все ще се организираме. Макар, че бих апелирала момичетата да проверят дали пратките са взети. Става и по телефона. Обаждат се в пощата и им ги проследяват по № от бележката.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #102 -: Декември 01, 2010, 10:02:34 » |
Нагоре
|
Момичета, страхотни сте! Благодаря , че се отзовахте Сега ще звънна в пощата и веднага ще пиша тук, за да ви кажа резултата от проверката за пратката.
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #103 -: Декември 01, 2010, 10:12:33 » |
Нагоре
|
Току-що се обадих в пощата. Познавам се с жените и се разбрахме към 11.30ч. да отида( сега точно имат доста работа с приемане на пратки). Но ми обещаха, че в 11.30ч. ще влязат в системата и ще излезе всичко( казаха, че щом пратката е препоръчана, няма никакъв проблем да се провери какво е станало с нея).. Веднага ще пиша.
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #104 -: Декември 01, 2010, 10:20:52 » |
Нагоре
|
Момичета,вие пакетите на сестра и на името ли сте ги пратили,че тя ще ги получи . Или аз нещо не разбрах . Откъде да знаем, бе, муцка-дала ни е име Стела, не е писала тя ли се казва така или сестра й( а пък и не ни е предупредила предварително, че въпросната сестричка ще ги вземе). Чак като я засипах с ЛС, тогава ми каза, че се намира в чужбина и затова държи връзка със сестра си. И аз се чудя как ще ги вземе, ако името не е нейното . Нали трябва ЛК или пълномощно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|