Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #120 -: Декември 01, 2010, 15:42:10 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #121 -: Декември 01, 2010, 15:51:53 » |
Нагоре
|
тъй де, ако визитата е в събота, вземете и мен и аз съм 1,50, но понеже сам пухкава, ако няма място, ще тичам след колата в събота съм у Дружбето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #122 -: Декември 01, 2010, 16:00:22 » |
Нагоре
|
БРАВО , но без !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #123 -: Декември 01, 2010, 16:02:25 » |
Нагоре
|
тъй де, ако визитата е в събота, вземете и мен и аз съм 1,50, но понеже сам пухкава, ако няма място, ще тичам след колата в събота съм у Дружбето-мац,аз сьм спортен травматолог-ти по колата,аз па по теб...192-ри блок май е от страната откьм борасата"на кьра"-така ли е мацки от дружба 1?след естакадата втори успореден?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #124 -: Декември 01, 2010, 16:04:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #125 -: Декември 01, 2010, 17:28:52 » |
Нагоре
|
тъй де, ако визитата е в събота, вземете и мен и аз съм 1,50, но понеже сам пухкава, ако няма място, ще тичам след колата в събота съм у Дружбето-мац,аз сьм спортен травматолог-ти по колата,аз па по теб...192-ри блок май е от страната откьм борасата"на кьра"-така ли е мацки от дружба 1?след естакадата втори успореден? Там някъде е
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #126 -: Декември 01, 2010, 17:30:07 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 22:13:23 от Поли-Liamo »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #127 -: Декември 01, 2010, 17:31:05 » |
Нагоре
|
БРАВО , но без ! АААААААА со кротце, со благо и со малко
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
zaza_sf
new user
Неактивен
Публикации: 210
|
|
« Отговор #129 -: Декември 01, 2010, 18:31:16 » |
Нагоре
|
Така! Едва сега влизам в сайта, за да пиша на двете потребителки, че известията са дошли, и виждам, че една "дама" е решила направо да ме изтипоса тук. По презумция съм некоректна, така ли??? Това, че сестра ми ще вземе нещата, а не лично аз, понеже в момента съм в чужбина, реално няма отношение към пратките, дала съм име и адрес, където да пристигне пратката и има човек, който да прати парите. Да, отговарях редовно на съобщенията в началото, защото имах достъп до интернет. Спрях да отговарям в момента, в който компютърът ми се скапа и се наложи преинсталиране на уиндоуса, което стана едва днес. За сведение, да, в чужбина съм. Със сесмейството ми, включително и със сестра ми държа връзка по скайп. Съответно успях да вляза в контакт със сестра ми чак преди малко по скайпа и ми се обясни, че известията от двете потребителки - KSARA и INCADENS са пристигнали ЧАК ДНЕС, и мога да ви уверя, че сестра ми е ходила през ден до пощата, за да проверява. Както прочетох, и при други покупки е налице забавяне в пощата. Защо това да прави МЕН НЕКОРЕКТНА??? Отделно от това разбрах, че някаква жена си е позволила да идва до адреса ми и да се кара и да заплашва МАЙКА МИ!!! Откъде накъде? Не знам дали знаете какво значи защита на лични данни, но адресът е в тази категория. Просто уведомявам, че при следващо посещение до майка ми, ще се обърна към полицията, в правото си съм. В продавалника бях от години, след това се преместих тук, когато беше моментът с преустройство на продавалника. Дала съм линк към положителните ми оценки, които не са малко, и винаги съм била коректна в плащане на това, което съм поръчала!
|
|
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 18:57:12 от zaza_sf »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #130 -: Декември 01, 2010, 18:39:22 » |
Нагоре
|
Така! Едва сега влизам в сайта, за да пиша на двете потребителки, че известията са дошли, и виждам, че една "дама" е решила направо да ме изтипоса тук. По презумция съм некоректна, така ли??? Това, че сестра ми ще вземе нещата, а не лично аз, понеже в момента съм в чужбина, реално няма отношение към пратките, дала съм име и адрес, където да пристигне пратката и има човек, който да прати парите. Да, отговарях редовно на съобщенията в началото, защото имах достъп до интернет. Спрях да отговарям в момента, в който компютърът ми се скапа и се наложи преинсталиране на уиндоуса, което стана едва днес. За сведение, да, в чужбина съм. Със сесмейството ми, включително и със сестра ми държа връзка по скайп. Съответно успях да вляза в контак със сестра ми чак преди малко по скайпа и ми се обясни, че известията от двете потребителки - KSARA и INCADENS са пристигнали ЧАК ДНЕС, и мога да ви уверя, че сестра ми е ходила през ден до пощата, за да проверява. Както прочетох, и при други покупки е налице забавяне в пощата. Защо това да прави МЕН НЕКОРЕКТНА??? Отделно от това разбрах, че някаква жена си е позволила да идва до адреса ми и да се кара и да заплашва МАЙКА МИ!!! Откъде накъде? Не знам дали знаете какво значи защита на лични данни, но адресът е в тази категория. Просто уведомявам, че при следващо посещение до майка ми, ще се обърна към полицията, в правото си съм. В продавалника бях от години, след това се преместих тук, когато беше моментът с преустройство на продавалника. Дала съм линк към положителните ми оценки, които не са малко, и винаги съм била коректна в плащане на това, което съм поръчала!
Потвърждавам, че дамата използва адрес извън БГ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zaza_sf
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #131 -: Декември 01, 2010, 18:41:49 » |
Нагоре
|
коя е тя? Тя е една с мнооооого положителни оценчици от П-ка, а тук -с 6 такива. Коректна е женицата, бе, какво сега, как да не й се довериш.... И какъв е проблемът, че имам много положителни оценки в продавалника, а оттук пазарувам по-рядко и затова имам само 6 оценки??
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zaza_sf
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #132 -: Декември 01, 2010, 18:43:27 » |
Нагоре
|
Да, висшистка съм, представи си! Магистър по право и в момента правя втора магистратура в чужбина. И това ли е проблем тук?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zaza_sf
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #133 -: Декември 01, 2010, 18:44:40 » |
Нагоре
|
Погледнах и профила и обявите и в една от тях е писала, че може да достави някакъв ФДТ след 15, защото била в чужбина Да, точно затова съм посочила в обявата ми, че ще мога да изпратя фдт-а в средата на декември.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zaza_sf
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #134 -: Декември 01, 2010, 18:45:15 » |
Нагоре
|
Погледнах и профила и обявите и в една от тях е писала, че може да достави някакъв ФДТ след 15, защото била в чужбина Ма добре де, нека си е в чужбина, няма лошо, ама защо не си купи козметиката от там, а си купува ползвани червила от тук Защото мога да си купувам козметика откъде преценя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|