{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Не коректни цени  (Прочетена 11402 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #30 -: Декември 27, 2010, 15:23:37 »
Раздели ТемаНагоре

Снимам на диван или на легло, но не и на пода! Не във всеки дом цари ред и чистота!

Ако дрехата така или иначе идва от място, където не цари ред и чистота е все тая къде са ти я снимали;)
Мен пък по ме е гнус като ми я снимат в леглата си  Tongue
Активен
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #31 -: Декември 27, 2010, 15:44:29 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също имам на супер стари и мърляви,захабени неща много високи цени.Идеята ми е-когато някой прояви интерес-аз го подарявам.Едва ли ще ме разберете,но си е мой стил  Smiley

Та,така момичета.Винаги можете да питате за коментар на цената на ЛС.В повечето случаи са съгласни хората Smiley

Аз съм от тези, които не разбират, и няма да попитат за коментар в цената на нещо мърляво с висока цена Sad както и няма да сложа по-висока цена само за да мога я коментирам надолу като ме питат на ЛС. Или пък за да пускам промоции за намаление в съответния раздел...
Но всеки си има стратегия, това просто не е моята, даже го намирам за некоректно. Явно не съм родена за търговец.
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #32 -: Декември 27, 2010, 15:47:27 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също имам на супер стари и мърляви,захабени неща много високи цени.Идеята ми е-когато някой прояви интерес-аз го подарявам.Едва ли ще ме разберете,но си е мой стил  Smiley

Та,така момичета.Винаги можете да питате за коментар на цената на ЛС.В повечето случаи са съгласни хората Smiley

Аз съм от тези, които не разбират, и няма да попитат за коментар в цената на нещо мърляво с висока цена Sad както и няма да сложа по-висока цена само за да мога я коментирам надолу като ме питат на ЛС. Или пък за да пускам промоции за намаление в съответния раздел...
Но всеки си има стратегия, това просто не е моята, даже го намирам за некоректно. Явно не съм родена за търговец.

Това е и моето мнение.
Активен
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #33 -: Декември 27, 2010, 18:14:04 »
Раздели ТемаНагоре

не съм търговец,не пускам намаления,не свалям цени през ден.Едно нещо си има стойност.Ако във времето то стане излишно-то се обезценява и сваляш от цената.При някои е обратното.Като има интерес,трият обявата и я публикуват с по-висока цена...Хора разни-разни идеали...Не въртя търговия,а подарявам стари ненужни неща,но на човек,но който му трябват.Едва ли ме разбираш.
пп:Случай от преди 1 ч.
Пращам сокоизстисквачка.Пишат ми,че при транспорт се е повредило капачето и ще ми я върнат.Преценявам нещата и казвам:Вместо да даваш 3лв да ми я върнеш-дай ми 3лв за моите разходи и ти я подарявам.Очаквам отговора все още.И без друго после ще я подаря Smiley
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
весела полянова
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 99

Профил
« Отговор #34 -: Декември 27, 2010, 22:08:18 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, заформи се страхотна дискусия - благодаря за което! А колкото до манекените - гледам, че доста потребителки са си закупили, но те този сайт го ползват да си въртят търговията с дрехи втора употреба.
Активен
springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #35 -: Декември 27, 2010, 22:56:52 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, заформи се страхотна дискусия - благодаря за което! А колкото до манекените - гледам, че доста потребителки са си закупили, но те този сайт го ползват да си въртят търговията с дрехи втора употреба.
и мен това ме притеснява - дрехи втора употреба на страшно високи цени...
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #36 -: Декември 28, 2010, 00:47:48 »
Раздели ТемаНагоре

Искам и аз да си купя манекен,ама от къде,имам само едни крак Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #37 -: Декември 28, 2010, 09:17:00 »
Раздели ТемаНагоре

Ей,вече не се трае.Некоректни цени на надуваемите скачащи топки!!!Във Вегата са по 6 лв,а тук има и по 10 и 12 лв.Сложете и ПР и...Huh?
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
ZORI_135
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 609

Весели празници!

Профил
« Отговор #38 -: Декември 28, 2010, 14:28:20 »
Раздели ТемаНагоре

Искам и аз да си купя манекен,ама от къде,имам само едни крак Cheesy Cheesy Cheesy
Мила "намерих"ти торс-остават ти ръцете Wink
http://http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/maneken-tors-i1250733
Активен

.Връщам стока не отговаряща на описанието.
Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП.
Коректна съм и очаквам същото!

РАЗМЕНЯМ!!!

Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
ZORI_135
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 609

Весели празници!

Профил
« Отговор #39 -: Декември 28, 2010, 14:29:56 »
Раздели ТемаНагоре

Мила"намерих"ти торс,остават ти ръце  Wink
http://http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/maneken-tors-i1250733
Активен

.Връщам стока не отговаряща на описанието.
Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП.
Коректна съм и очаквам същото!

РАЗМЕНЯМ!!!

Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
milieva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 96

Профил
« Отговор #40 -: Януари 21, 2011, 12:56:07 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, искам да взема отношение по въпроса за високите цени на някои артикули, защото имах подобен коментар под моя обява. Едно детско комплектче се продавало в някакъв магазин Липненски ли, на Липненски ли, не разбрах, на по-ниска цена. Ама първо- дрехите не се продават само в един магазин- в единият е на една цена, в другия магазин е на друга, плюс това цитирате имена на магазини, ами не във всеки град има такива, а ако е онлайн магазин- ами не всички го ползват!
Така че не виждам кой и защо толкова се възмущава- прави са тези, които казват, че на който цената на нещо му се струва висока, или пише на ЛС и иска по-ниска, или си гледа нещо друго!  Lips Sealed
Активен
Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #41 -: Януари 21, 2011, 15:29:52 »
Раздели ТемаНагоре

Съгласна съм с последното мнение  Smiley
А ако е възможно авторката да поправи заглавието на темата, защото направо ми вади очите  Kiss
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!

Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: