{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Не коректни цени  (Прочетена 10379 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #15 -: Декември 27, 2010, 08:57:17 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!
И аз съм възмутена от цените, които се поставят на играчките и детските дрехи. Те са колкото в магазините и то нови! Ние продаваме дрехи втора употреба, затова си мисля, че цените на дрехите трябва да бъдат по 2-3 лв. Все пак да не забравяме, че имаме и пощ. разходи с което се оскъпява стоката.

Съгласен съм с теб. В сайта има правило, че стоката трябва да е на 70% от цената в он-лине магазина. Би следвало да се спазва. При нарушение ще взема мерки!
Активен

весела полянова
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 99

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #16 -: Декември 27, 2010, 09:20:09 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря за отговора!
И още нещо на което се възмущавам! Повечето дрехи се снимат директно на пода т.е килим, теракот или паркет! Аз лично не бих си купила такава дреха!
Активен
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #17 -: Декември 27, 2010, 10:04:18 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря за отговора!
И още нещо на което се възмущавам! Повечето дрехи се снимат директно на пода т.е килим, теракот или паркет! Аз лично не бих си купила такава дреха!
Това е коментирано в друга тема.Отговорът беше,че така дрехата се хваща на цяло.После се пере.Няма какво повече да направим по въпроса мисля
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
Kremi84
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 847

Коректна съм! Бъдете и Вие!

Профил
« Отговор #18 -: Декември 27, 2010, 10:09:52 »
Раздели ТемаНагоре

весела полянова
Цитат

Веси, кое точно те смущава толкова много?
Аз също снимам на земята в повечето случаи, защото там мога да хвана дрехата в цял размер, да си я разгъна и наместя, за да станат снимките добри и да се вижда всичко от модела!
А и по земята все пак ходи и играе моето дете, което означава, че е достатъчно чисто!
Освен това, като получиш дрешката, нали я переш? Какво значение има къде е снимана?

Ти къде и как снимаш, ако не е тайна? Wink
Активен
весела полянова
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #19 -: Декември 27, 2010, 10:16:05 »
Раздели ТемаНагоре

весела полянова
Цитат

Веси, кое точно те смущава толкова много?
Аз също снимам на земята в повечето случаи, защото там мога да хвана дрехата в цял размер, да си я разгъна и наместя, за да станат снимките добри и да се вижда всичко от модела!
А и по земята все пак ходи и играе моето дете, което означава, че е достатъчно чисто!
Освен това, като получиш дрешката, нали я переш? Какво значение има къде е снимана?

Ти къде и как снимаш, ако не е тайна? Wink
Активен
весела полянова
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: Декември 27, 2010, 10:18:50 »
Раздели ТемаНагоре

Снимам на диван или на легло, но не и на пода! Не във всеки дом цари ред и чистота!
Активен
duhi_puhi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« Отговор #21 -: Декември 27, 2010, 12:39:03 »
Раздели ТемаНагоре

Снимам на диван или на легло, но не и на пода! Не във всеки дом цари ред и чистота!
А като си купите чисто нова дреха от магазин.. мислите ли къде се е въргаляла.. още от производството като започнете.. после складове (колко ли).. От Китай докато се дотъркалят до тука  Shocked

Аз също снимам на пода често.. Смятам, че вкъщи е доста по-чисто от среден китайски цех  (grin5)

И какво общо имат цените със снимките на пода?!
Активен

Приятно пазаруване!
black_ice
Черно ледче
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 782

Профил
« Отговор #22 -: Декември 27, 2010, 12:47:57 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също снимам дрехите на пода, като преди това отново почиствам ламината. Старая се дрехата да е хваната изцяло, да не е накриво, както и да не снимам нищо друго, освен нея. Дразня се на дрехи, снимани на облегалката на дивана, защото ми е трудно да преценя модела и да огледам дрехата. И тук възниква въпросът дали диванът е по-чист от пода?! Разбира се, ако не ми хареса фонът на снимката (видимо мръсно е, например), не бих купила дрехата, просто се отвръщавам. Та...разни хора, разни идеали.
Активен
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #23 -: Декември 27, 2010, 12:58:19 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!
И аз съм възмутена от цените, които се поставят на играчките и детските дрехи. Те са колкото в магазините и то нови! Ние продаваме дрехи втора употреба, затова си мисля, че цените на дрехите трябва да бъдат по 2-3 лв. Все пак да не забравяме, че имаме и пощ. разходи с което се оскъпява стоката.
И още нещо никога не бих купила дреха, която е снимана директно на пода т.е на килим, теракот, плочки, повечето потребителки точно това правят!
А ЗАЩО,МИЛА?ТИ НЕ ПЕРЕШ ЛИ ДРЕШКИТЕ КОГАТО ГИ ПОЛУЧИШ?!НЕ СА ЛИ МИНАЛИ ВСЕ ПАК ПРЕЗ ЧУЖДИ РЬЦЕ?МНООГО ИЗДРЕБНЯВАТЕ НЕЩО SadМАЙ СЕ ЧУДИТЕ КАКВИ ПАСИВИ ОЩЕ ДА НАМЕРИТЕ!АЗ НЕ СНИМАМ НИКОГА НА ПОДА,НО НЕ МИ ПУКА КЬДЕ СА ПОСТАВЕНИ ДРЕШКИТЕ,СЛЕД КАТО ВИЖДАМ ЧЕ Е ЧИСТО,ПЬК И ДЕЧИЦАТА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ВЛИЗАТ В КАДЬР В КРАКАТА НА МАЙКИТЕ СИ...ХАЙДЕ СТИГА ДРЕБНАВОСТИ,КАКВО ТЬРСИТЕ ТОГАВА ТУК?КОЙТО СЛАГА ВИСОКИ ЦЕНИ ЩЕ СИ ЗАПАЗИ ВЕЩИТЕ,КОЙТО Е С ПО-РАЗУМНИ-ИМА ШАНС ДА ГИ ПРОДАДЕ ИЛИ ЗАМЕНИ,А КОЙТО Е С НИСКИ ЦЕНИ-МНОГО ЯСНО-ЩЕ ВРИ ОТ КОМЕНТАРИ И ЖЕЛАЕЩИ ПОД ОБЯВИТЕ МУ-ОБЩО ВЗЕТО-ТУК ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЬТНИЦИ!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #24 -: Декември 27, 2010, 14:19:54 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!
И още нещо никога не бих купила дреха, която е снимана директно на пода т.е на килим, теракот, плочки, повечето потребителки точно това правят!
А ЗАЩО,МИЛА?ТИ НЕ ПЕРЕШ ЛИ ДРЕШКИТЕ КОГАТО ГИ ПОЛУЧИШ?!НЕ СА ЛИ МИНАЛИ ВСЕ ПАК ПРЕЗ ЧУЖДИ РЬЦЕ?МНООГО ИЗДРЕБНЯВАТЕ НЕЩО SadМАЙ СЕ ЧУДИТЕ КАКВИ ПАСИВИ ОЩЕ ДА НАМЕРИТЕ!АЗ НЕ СНИМАМ НИКОГА НА ПОДА,НО НЕ МИ ПУКА КЬДЕ СА ПОСТАВЕНИ ДРЕШКИТЕ,СЛЕД КАТО ВИЖДАМ ЧЕ Е ЧИСТО,ПЬК И ДЕЧИЦАТА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ВЛИЗАТ В КАДЬР В КРАКАТА НА МАЙКИТЕ СИ...ХАЙДЕ СТИГА ДРЕБНАВОСТИ,КАКВО ТЬРСИТЕ ТОГАВА ТУК?КОЙТО СЛАГА ВИСОКИ ЦЕНИ ЩЕ СИ ЗАПАЗИ ВЕЩИТЕ,КОЙТО Е С ПО-РАЗУМНИ-ИМА ШАНС ДА ГИ ПРОДАДЕ ИЛИ ЗАМЕНИ,А КОЙТО Е С НИСКИ ЦЕНИ-МНОГО ЯСНО-ЩЕ ВРИ ОТ КОМЕНТАРИ И ЖЕЛАЕЩИ ПОД ОБЯВИТЕ МУ-ОБЩО ВЗЕТО-ТУК ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЬТНИЦИ!
Браво,мацко!!!Хареса ми!!! Wink
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #25 -: Декември 27, 2010, 14:27:07 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!

Аз пък хич не се бях замислила за пода...какво да кажем за чисто новите дрехи от МОЛ-а, дето ги мерят сума ти народ преди да ги купим ние.Абе...забавлявам се тук! Tongue
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #26 -: Декември 27, 2010, 14:50:24 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!

Аз пък хич не се бях замислила за пода...какво да кажем за чисто новите дрехи от МОЛ-а, дето ги мерят сума ти народ преди да ги купим ние.Абе...забавлявам се тук! Tongue
е ако трябва манекени да си купим Cheesy
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #27 -: Декември 27, 2010, 14:54:08 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!

ти ме уби (laugh2) (laugh3) (laugh5) (laugh6)
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #28 -: Декември 27, 2010, 15:08:39 »
Раздели ТемаНагоре

това вече не е модерно.Хората отдавна си имат  Wink

Наистина не търсете под вола теле!Аз също имам на супер стари и мърляви,захабени неща много високи цени.Идеята ми е-когато някой прояви интерес-аз го подарявам.Ето напривер,имам обява за лампа на Ф.п.,която е за боклука.Сложила съм цена 12 лв и има кандидат.Днес сюрпризирах,че я подарявам срещу пощенските  Smiley Момичето се изненада много.Казах й 3лв,а тя ми е пуснала 5лв!!!Просто искам да подаря нещото на човек,който наистина се нуждае от него.Едва ли ще ме разберете,но си е мой стил  Smiley

Та,така момичета.Винаги можете да питате за коментар на цената на ЛС.В повечето случаи са съгласни хората Smiley
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #29 -: Декември 27, 2010, 15:17:03 »
Раздели ТемаНагоре

това вече не е модерно.Хората отдавна си имат  Wink

Наистина не търсете под вола теле!Аз също имам на супер стари и мърляви,захабени неща много високи цени.Идеята ми е-когато някой прояви интерес-аз го подарявам.Ето напривер,имам обява за лампа на Ф.п.,която е за боклука.Сложила съм цена 12 лв и има кандидат.Днес сюрпризирах,че я подарявам срещу пощенските  Smiley Момичето се изненада много.Казах й 3лв,а тя ми е пуснала 5лв!!!Просто искам да подаря нещото на човек,който наистина се нуждае от него.Едва ли ще ме разберете,но си е мой стил  Smiley

Та,така момичета.Винаги можете да питате за коментар на цената на ЛС.В повечето случаи са съгласни хората Smiley
Съгласна съм Smileyама зависи много как питат Roll EyesВесела Коледа Smiley
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: