Jivka-Jirova
new user
Неактивен
Публикации: 327
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 01, 2010, 14:41:56 » |
Нагоре
|
Искам да попитам всеки, който е правил размяна, как се разбира с ответната страна за поемането на пощенските разходи /естествено, ако са равностойни нещата/? Понеже съм любител на размените и съм правила доста, съм процедирала така: всеки си поема пощенските за неговото си нещо, но напоследък все по-често срещам предложения от рода на :"..ти разменяш две неща и си писала,че поемаш пощенските и следователно да приемем,че ще платиш 4 лв. трябва да ми приспаднеш 2, защото си писала в обявата,че поемаш пощенските и за двете неща...Нещо такова.. " Аз обаче поемам пощенските при продажба. Размяната си е размяна...
|
|
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 14:43:45 от Jivka-Jirova »
|
Активен
|
Нямам изисквания! Всичко е по лична преценка!:) Продавам на ПЪРВИЯ ДАЛ АДРЕС НА ЛС! С предимство е този, който купи повече неща.
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #1 -: Декември 01, 2010, 14:44:35 » |
Нагоре
|
Смятам, че трябва всеки да си поеме разходите по изпращането. Аз съм пращала нещо тежко 2кг за нещо от 500гр ама няма да правим "цигански работи" за 1-2 лв Това е супер тъпо
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #2 -: Декември 01, 2010, 14:54:31 » |
Нагоре
|
И според мен е редно всеки да си поема пощата.Имам 3-4 размени и така е било до сега.Няма смисъл от толкова издребняване според мен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #3 -: Декември 01, 2010, 14:55:42 » |
Нагоре
|
За мен написано в обава " поемам пощенските" си е само за покупко-продажба.При размяна всеки си поема пощенските.Аз доста разменямрко досега не ми се е случвало да имам проблем.Преди време изпратих три чифта обувки в колет и пощенските бяха 4 лв.Мамата даже искаше да ми прати поне част от парите.Категорично отказах.При размяна всеки си прави сметка дали го устойва или не!Jivka-Jirova ,след като така се пазарят по добре се откажи и не се занимавай повече.Това може да ти го напише само един повърхностен човек!По добре бягай от такива!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #5 -: Декември 01, 2010, 15:00:54 » |
Нагоре
|
Еее това с плащането на пощенски при размяна е тъпо наистина,аз също съм изпращала тежки по 2кг за много по-леки неща,но никога не съм си и помислила че плащам повече от другият.А щом си писала че поемаш пощенските ми то е от ясно по-ясно че няма да важи при размяната...то какво излиза че трябва и нейните пощенски ли да поемеш!?
|
|
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 15:07:02 от тони 75 »
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #6 -: Декември 01, 2010, 15:32:48 » |
Нагоре
|
При размяна независимо от грамажа,всеки си поема пощенските
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #7 -: Декември 01, 2010, 15:35:43 » |
Нагоре
|
При размяна независимо от грамажа,всеки си поема пощенските Точно!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #8 -: Декември 01, 2010, 15:38:31 » |
Нагоре
|
Всеки си поема пощенските разходи,разбира се!!!Що за издребняване е това!!!Бих се отказала категорично от размяната ,ако така ми се "изциганят"!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #9 -: Декември 01, 2010, 15:49:18 » |
Нагоре
|
Никога не съм коментирала поемането на пощенските при размяна... Нелогично и нереално ми се струва това, да поемеш пощенските и на двете страни... Аз пък се дразня като ми предложат размяна и после ми поискат нереално доплащане. Поставянето на цени е субективно и доплащането би трябвало да се определя от обективната разликата в цените на двете неща нови, в магазина. Ако те са на еднаква цена в магазина и ги разменяме тук в сайта, не би следвало да се доплаща от никого, независимо кой каква цена им е написал в обявата....разбира се говоря когато и двете са в едно и също състояние, ново/отлично.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #10 -: Декември 01, 2010, 15:54:38 » |
Нагоре
|
Разбира се че всеки си поема пощата при размяна
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #11 -: Декември 01, 2010, 21:39:10 » |
Нагоре
|
всеки си поема неговата пратка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #12 -: Декември 01, 2010, 21:57:50 » |
Нагоре
|
И аз така мисля! Другото са несериозни предложения и директно бих ги сектирдосала такива
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #13 -: Декември 01, 2010, 21:59:11 » |
Нагоре
|
И аз така мисля! Другото са несериозни предложения и директно бих ги сектирдосала такива
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lyusiana
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #14 -: Декември 01, 2010, 22:02:50 » |
Нагоре
|
Всеки си поема пощенските разходи,разбира се!!!Що за издребняване е това!!!Бих се отказала категорично от размяната ,ако така ми се "изциганят"!!!
напълно съм съгласна ,процедирам по същия начин
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|