{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Размените и поемането на пощенските разхl  (Прочетена 12525 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Jivka-Jirova
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 327

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Декември 01, 2010, 14:41:56 »
Раздели ТемаНагоре

Искам да попитам всеки, който е правил размяна, как се разбира с ответната страна за поемането на пощенските разходи /естествено, ако са равностойни нещата/?
Понеже съм любител на размените  и съм правила доста, съм процедирала така:
всеки си поема пощенските за неговото си нещо, но напоследък все по-често срещам предложения от рода на :"..ти разменяш две неща и си писала,че поемаш пощенските и следователно да приемем,че ще платиш 4 лв. трябва да ми приспаднеш 2, защото си писала в обявата,че поемаш пощенските и за двете неща...Нещо такова.. Shocked" Аз обаче поемам пощенските при продажба. Размяната си е размяна...
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 14:43:45 от Jivka-Jirova » Активен

Нямам изисквания! Всичко е по лична преценка!:)
Продавам на ПЪРВИЯ ДАЛ АДРЕС НА ЛС!
С предимство е този, който купи повече неща.
milenna
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 276

http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка

Профил
« Отговор #1 -: Декември 01, 2010, 14:44:35 »
Раздели ТемаНагоре

Смятам, че трябва всеки да си поеме разходите по изпращането. Аз съм пращала нещо тежко 2кг за нещо от 500гр ама няма да правим "цигански работи" за 1-2 лв Shocked Това е супер тъпо
Активен

http://www.clixsense.com/?4000032
Изпращане/плащане едновременно
Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден!
Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис
Не приемам връщане!
Не изпращам за проба!
От нови потребители и такива с отрицателни оценки  - предварително плащане!
Коректна съм и очаквам същото и от вас!
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #2 -: Декември 01, 2010, 14:54:31 »
Раздели ТемаНагоре

И според мен е редно всеки да си поема пощата.Имам 3-4 размени и така е било до сега.Няма смисъл от толкова издребняване според мен. Wink
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #3 -: Декември 01, 2010, 14:55:42 »
Раздели ТемаНагоре

За мен написано в обава " поемам пощенските" си е само за покупко-продажба.При размяна всеки си поема пощенските.Аз доста разменямрко досега не ми се е случвало да имам проблем.Преди време изпратих три чифта обувки в колет и пощенските бяха 4 лв.Мамата даже искаше да ми прати поне част от парите.Категорично отказах.При размяна всеки си прави сметка дали го устойва или не!Jivka-Jirova ,след като така се пазарят по добре се откажи и не се занимавай повече.Това може да ти го напише само един повърхностен човек!По добре бягай от такива!
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #4 -: Декември 01, 2010, 14:56:47 »
Раздели ТемаНагоре

И аз съм правила и всеки си поема пощата  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #5 -: Декември 01, 2010, 15:00:54 »
Раздели ТемаНагоре

Еее това с плащането на пощенски при размяна е тъпо наистина,аз също съм изпращала тежки по 2кг за много по-леки неща,но никога не съм си и помислила че плащам повече от другият.А щом си писала че поемаш пощенските ми то е от ясно по-ясно че няма да важи при размяната...то какво излиза че трябва и нейните пощенски ли да поемеш!?
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 15:07:02 от тони 75 » Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #6 -: Декември 01, 2010, 15:32:48 »
Раздели ТемаНагоре

При размяна независимо от грамажа,всеки си поема пощенските Smiley
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #7 -: Декември 01, 2010, 15:35:43 »
Раздели ТемаНагоре

При размяна независимо от грамажа,всеки си поема пощенските Smiley
Точно!
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
Mishkova
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!

Профил
« Отговор #8 -: Декември 01, 2010, 15:38:31 »
Раздели ТемаНагоре

Всеки си поема пощенските разходи,разбира се!!!Що за издребняване е това!!!Бих се отказала категорично от размяната ,ако така ми се "изциганят"!!!
Активен

1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!!
2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата!
3.Не желая размяна!
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #9 -: Декември 01, 2010, 15:49:18 »
Раздели ТемаНагоре

Никога не съм коментирала поемането на пощенските при размяна... Нелогично и нереално ми се струва това, да поемеш пощенските и на двете страни... Roll Eyes
Аз пък се дразня като ми предложат размяна и после ми поискат нереално доплащане. Поставянето на цени е субективно и доплащането би трябвало да се определя от обективната разликата в цените на двете неща нови, в магазина. Ако те са на еднаква цена в магазина и ги разменяме тук в сайта, не би следвало да се доплаща от никого, независимо кой каква цена им е написал в обявата....разбира се говоря когато и двете са в едно и също състояние, ново/отлично.
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #10 -: Декември 01, 2010, 15:54:38 »
Раздели ТемаНагоре

Разбира се че всеки си поема пощата при размяна Wink
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #11 -: Декември 01, 2010, 21:39:10 »
Раздели ТемаНагоре

всеки си поема неговата пратка
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 356

Профил WWW
« Отговор #12 -: Декември 01, 2010, 21:57:50 »
Раздели ТемаНагоре

И аз така мисля! Другото са несериозни предложения и директно бих ги сектирдосала такива
Активен
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #13 -: Декември 01, 2010, 21:59:11 »
Раздели ТемаНагоре

И аз така мисля! Другото са несериозни предложения и директно бих ги сектирдосала такива

(gesture7) (gesture8)
Активен

lyusiana
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Профил
« Отговор #14 -: Декември 01, 2010, 22:02:50 »
Раздели ТемаНагоре

Всеки си поема пощенските разходи,разбира се!!!Що за издребняване е това!!!Бих се отказала категорично от размяната ,ако така ми се "изциганят"!!!
напълно съм съгласна ,процедирам по същия начин
Активен

Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: