rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Декември 07, 2010, 15:19:30 » |
Нагоре
|
мен пьк ме дразни яко като потьрся някой който е качил обява,пьк изобщо не отговаря,или ми драсне-я дай пак линк,щот не ми се отваря,или аааааааа,че то сьм го продала,ма не сьм отразила...откачам!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #106 -: Декември 07, 2010, 15:26:10 » |
Нагоре
|
Дразнещо е да
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #107 -: Декември 07, 2010, 15:26:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #108 -: Декември 07, 2010, 16:31:09 » |
Нагоре
|
Мен пьк,много ме дразнят мрьнкащи потребител,и то за глупости.Ядосвам се по-скоро
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #109 -: Декември 07, 2010, 16:54:20 » |
Нагоре
|
Мен пьк,много ме дразнят мрьнкащи потребител,и то за глупости.Ядосвам се по-скоро Ами мрънка ни се,ако става въпрос за това което написах
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #111 -: Декември 07, 2010, 17:16:55 » |
Нагоре
|
Еми, т'ва явно е нек'ва подмазвация и сигурно се надяват на нещо. Не вярвам. Има доста потребителки, които пишат на "мила". Принципно нямам против, но пак казвам пазарлък не се започва така А само ако знаеше девойката колко съм лесна и мекушава
|
|
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 17:27:26 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #112 -: Декември 07, 2010, 17:22:26 » |
Нагоре
|
Аз пък все ''мацосвам''
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #113 -: Декември 07, 2010, 17:25:42 » |
Нагоре
|
мен пьк ме дразни яко като потьрся някой който е качил обява,пьк изобщо не отговаря,или ми драсне-я дай пак линк,щот не ми се отваря,или аааааааа,че то сьм го продала,ма не сьм отразила...откачам!!!
лелеее, побеснявам на тва.....аз немога да разбера изобщо търсят ли си или си пускат обяви че да имат ами хората предлагат ами поне си направи труда да отговориш
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #114 -: Декември 07, 2010, 18:20:29 » |
Нагоре
|
колко съм лесна и мекушава Хмм, това е полезна информация, благодаря...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #115 -: Декември 07, 2010, 18:25:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #116 -: Декември 07, 2010, 18:39:44 » |
Нагоре
|
Мен пьк,много ме дразнят мрьнкащи потребител,и то за глупости.Ядосвам се по-скоро Ами мрънка ни се,ако става въпрос за това което написах Не кьм теб! Това,че сьм го писала след теб,не означава,че се отнася за теб. Нали темата е такава,та реших и аз да кажа,кое ме дразни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #117 -: Декември 07, 2010, 18:49:50 » |
Нагоре
|
колко съм лесна и мекушава Хмм, това е полезна информация, благодаря... Айдеееееее пак си включи онова подсъзнание
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #118 -: Декември 07, 2010, 19:00:31 » |
Нагоре
|
колко съм лесна и мекушава Хмм, това е полезна информация, благодаря... Айдеееееее пак си включи онова подсъзнание То,май не се е изключвало
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен