{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160969 пъти)
0 Членове и 97 Гости преглежда(т) тази тема.
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #30 -: Декември 02, 2010, 23:38:45 »
Раздели ТемаНагоре

ох, извинявай, аз не догледах, че нещата ги има отделно в други обяви  Kiss
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #31 -: Декември 02, 2010, 23:53:16 »
Раздели ТемаНагоре

Дразнят ме тези теми за гласуване в разни конкурси, които не са нищо повече от надцакване.Кой ще успее да агитира повече народ да гласува за детето му.
Активен
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Профил
« Отговор #32 -: Декември 03, 2010, 00:17:22 »
Раздели ТемаНагоре

Дразнят ме тези теми за гласуване в разни конкурси, които не са нищо повече от надцакване.Кой ще успее да агитира повече народ да гласува за детето му.
Еми да, защо не .То и за президент изборите са с агитиране.Не знам какво дразнещо видя в това а и те така си правят реклама на памперсите чрез нас .Обидно ми стана от поста ти честно.Знам че не те интересува и че това е само мнение  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Профил WWW
« Отговор #33 -: Декември 03, 2010, 00:27:43 »
Раздели ТемаНагоре

Не се засягай;)  Kiss
Просто не виждам смисъл в това и ви се чудя на акъла.
Активен
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

Профил
« Отговор #34 -: Декември 03, 2010, 00:38:54 »
Раздели ТемаНагоре

Еми да, защо не .То и за президент изборите са с агитиране.Не знам какво дразнещо видя в това а и те така си правят реклама на памперсите чрез нас .Обидно ми стана от поста ти честно.Знам че не те интересува и че това е само мнение  Smiley

skoki81 ,не се засягай наистина,какво ти е обидно...нали не мислиш ,че всички мислят еднакво ....винаги ще има някой да не ни хареса,нас или нещата ,които правим....не може всички да сме на едно мнение за нещата от живота...за едни е нещо безмислено ,за други възможност за доказване,за трети (като мен Smiley )ей така за емоцията,за различното,за положителната енергия...и други дребни нещица от тоя род....Който харесва,да учавства,който ли не ...да прави друго от което се чувства удовлетворен или му носи смисъл,радост....Едно различно мнение,какво толкова ....
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #35 -: Декември 03, 2010, 00:42:30 »
Раздели ТемаНагоре

Не се засягай;)  Kiss
Просто не виждам смисъл в това и ви се чудя на акъла.
Убиваме времето и си проверяваме късмета.  Cheesy Какво толкова  Wink
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Декември 03, 2010, 00:44:34 »
Раздели ТемаНагоре

Ако на някой му трябва нещо,бих го разделила,но тук въпросът е,че тя за целият лот дава 18 лв и то с тон:"kupuvam go za 18 lv,pra6tai go o6te utre;da davam li adres"
Аууууу много познато ми звучи Smiley
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: Декември 03, 2010, 01:13:53 »
Раздели ТемаНагоре

Ако на някой му трябва нещо,бих го разделила,но тук въпросът е,че тя за целият лот дава 18 лв и то с тон:"kupuvam go za 18 lv,pra6tai go o6te utre;da davam li adres"
Аууууу много познато ми звучи Smiley
Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #38 -: Декември 03, 2010, 01:19:53 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме подразни една съвсем нова потребителка,която ми пише на лс за едно яке,цената,която тя иска да даде Huh?Да не говорим,че якето е с етикета и струва двойно повече от това,което тя предлага.Че и с пощенските за моя сметка!!!! Shocked
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #39 -: Декември 03, 2010, 01:23:57 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме подразни една съвсем нова потребителка,която ми пише на лс за едно яке,цената,която тя иска да даде Huh?Да не говорим,че якето е с етикета и струва двойно повече от това,което тя предлага.Че и с пощенските за моя сметка!!!! Shocked
Ти и пиши,че е изпуснала промоцията -била е вчера  Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #40 -: Декември 03, 2010, 01:28:27 »
Раздели ТемаНагоре

(laugh5)Абе аз много късно видях,че е  нова и бях възпитана Tongue
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #41 -: Декември 03, 2010, 01:49:00 »
Раздели ТемаНагоре

Аууууу вече полудявам,записват се обяви за размяна,харесвам си аз и после ама това неискам,това искам да го заменя за същото,е чи като неискаш пиши бе ма....... ........... Huh? Аз като не искам нещо за заманя и пиша............Гати случея Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed
хихихихи---записват се за спорта  Tongue
Знаеш ли какъв спорт ще дам на следващата такава.Моите половината обяви не са мои и съм писала с ГОЛЕМИИИИИИИИИ букви,че приемам размяна за еди какво си.На някои съм писала,че неискам защото не са мои.Всички други ги разменям.Няма проблем.Ама ми се записваш ти и после,ама това искам да го заменя за същото (evil14) бяс ме хваща.Или пък правим уговорка нали за размяна,ама ако имаш да ми сложиш 1лв Shocked паднах чесно,да ме пита ама това не е начина АМА АКО ИМАШ Huh? Huh?
Или пъкя дай по ясни снимики,ама ми ги прати на емейл,ама то не се вижда снимките ти са лоши и отвратително качество.Абе ела ти ги снимай да те видя.........(а телефона ми е толкова добър Tongue)Та както и да е де ама днес явно не ми е ден Undecided
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: Декември 03, 2010, 09:51:27 »
Раздели ТемаНагоре

Аууууу вече полудявам,записват се обяви за размяна,харесвам си аз и после ама това неискам,това искам да го заменя за същото,е чи като неискаш пиши бе ма....... ........... Huh? Аз като не искам нещо за заманя и пиша............Гати случея Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed
хихихихи---записват се за спорта  Tongue
Знаеш ли какъв спорт ще дам на следващата такава.Моите половината обяви не са мои и съм писала с ГОЛЕМИИИИИИИИИ букви,че приемам размяна за еди какво си.На някои съм писала,че неискам защото не са мои.Всички други ги разменям.Няма проблем.Ама ми се записваш ти и после,ама това искам да го заменя за същото (evil14) бяс ме хваща.Или пък правим уговорка нали за размяна,ама ако имаш да ми сложиш 1лв Shocked паднах чесно,да ме пита ама това не е начина АМА АКО ИМАШ Huh? Huh?
Или пъкя дай по ясни снимики,ама ми ги прати на емейл,ама то не се вижда снимките ти са лоши и отвратително качество.Абе ела ти ги снимай да те видя.........(а телефона ми е толкова добър Tongue)Та както и да е де ама днес явно не ми е ден Undecided
Такава глупост ми хрумна с тоя 1 лев, ама айде.....да не давам идеи  Cheesy
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #43 -: Декември 03, 2010, 10:24:35 »
Раздели ТемаНагоре

Преди няколко дена нов потребител поиска от мен да изпратя пуловер( забележете -за 4 лв,като съм писала, че поемам и пощенските Cheesy) с наложен платеж Shocked . Обясних най-културно, че е безмислено за такава сума, а тя ми казва, че вече се била парила . Значи тя не може да ми има доверие да изпрати предварително пари, а аз как да  имам, като има 3 оценки, едната от които отрицателна именно поради неплащане Cheesy.

Не мога да си обясня що за хора съществуват??? (health2)
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 10:26:25 от Galina Lovecheva » Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #44 -: Декември 03, 2010, 10:36:16 »
Раздели ТемаНагоре

Преди няколко дена нов потребител поиска от мен да изпратя пуловер( забележете -за 4 лв,като съм писала, че поемам и пощенските Cheesy) с наложен платеж Shocked . Обясних най-културно, че е безмислено за такава сума, а тя ми казва, че вече се била парила . Значи тя не може да ми има доверие да изпрати предварително пари, а аз как да  имам, като има 3 оценки, едната от които отрицателна именно поради неплащане Cheesy.

Не мога да си обясня що за хора съществуват??? (health2)

Май дамата е една и съща Smiley
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: