Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 02, 2010, 23:38:45 » |
Нагоре
|
ох, извинявай, аз не догледах, че нещата ги има отделно в други обяви
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #31 -: Декември 02, 2010, 23:53:16 » |
Нагоре
|
Дразнят ме тези теми за гласуване в разни конкурси, които не са нищо повече от надцакване.Кой ще успее да агитира повече народ да гласува за детето му.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
|
|
« Отговор #32 -: Декември 03, 2010, 00:17:22 » |
Нагоре
|
Дразнят ме тези теми за гласуване в разни конкурси, които не са нищо повече от надцакване.Кой ще успее да агитира повече народ да гласува за детето му.
Еми да, защо не .То и за президент изборите са с агитиране.Не знам какво дразнещо видя в това а и те така си правят реклама на памперсите чрез нас .Обидно ми стана от поста ти честно.Знам че не те интересува и че това е само мнение
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
|
|
« Отговор #33 -: Декември 03, 2010, 00:27:43 » |
Нагоре
|
Не се засягай;) Просто не виждам смисъл в това и ви се чудя на акъла.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #34 -: Декември 03, 2010, 00:38:54 » |
Нагоре
|
Еми да, защо не .То и за президент изборите са с агитиране.Не знам какво дразнещо видя в това а и те така си правят реклама на памперсите чрез нас .Обидно ми стана от поста ти честно.Знам че не те интересува и че това е само мнение skoki81 ,не се засягай наистина,какво ти е обидно...нали не мислиш ,че всички мислят еднакво ....винаги ще има някой да не ни хареса,нас или нещата ,които правим....не може всички да сме на едно мнение за нещата от живота...за едни е нещо безмислено ,за други възможност за доказване,за трети (като мен )ей така за емоцията,за различното,за положителната енергия...и други дребни нещица от тоя род....Който харесва,да учавства,който ли не ...да прави друго от което се чувства удовлетворен или му носи смисъл,радост....Едно различно мнение,какво толкова ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #35 -: Декември 03, 2010, 00:42:30 » |
Нагоре
|
Не се засягай;) Просто не виждам смисъл в това и ви се чудя на акъла. Убиваме времето и си проверяваме късмета. Какво толкова
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Декември 03, 2010, 00:44:34 » |
Нагоре
|
Ако на някой му трябва нещо,бих го разделила,но тук въпросът е,че тя за целият лот дава 18 лв и то с тон:"kupuvam go za 18 lv,pra6tai go o6te utre;da davam li adres"
Аууууу много познато ми звучи
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #38 -: Декември 03, 2010, 01:19:53 » |
Нагоре
|
Много ме подразни една съвсем нова потребителка,която ми пише на лс за едно яке,цената,която тя иска да даде Да не говорим,че якето е с етикета и струва двойно повече от това,което тя предлага.Че и с пощенските за моя сметка!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #41 -: Декември 03, 2010, 01:49:00 » |
Нагоре
|
хихихихи---записват се за спорта Знаеш ли какъв спорт ще дам на следващата такава.Моите половината обяви не са мои и съм писала с ГОЛЕМИИИИИИИИИ букви,че приемам размяна за еди какво си.На някои съм писала,че неискам защото не са мои.Всички други ги разменям.Няма проблем.Ама ми се записваш ти и после,ама това искам да го заменя за същото бяс ме хваща.Или пък правим уговорка нали за размяна,ама ако имаш да ми сложиш 1лв паднах чесно,да ме пита ама това не е начина АМА АКО ИМАШ Или пъкя дай по ясни снимики,ама ми ги прати на емейл,ама то не се вижда снимките ти са лоши и отвратително качество.Абе ела ти ги снимай да те видя.........(а телефона ми е толкова добър )Та както и да е де ама днес явно не ми е ден
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Декември 03, 2010, 09:51:27 » |
Нагоре
|
хихихихи---записват се за спорта Знаеш ли какъв спорт ще дам на следващата такава.Моите половината обяви не са мои и съм писала с ГОЛЕМИИИИИИИИИ букви,че приемам размяна за еди какво си.На някои съм писала,че неискам защото не са мои.Всички други ги разменям.Няма проблем.Ама ми се записваш ти и после,ама това искам да го заменя за същото бяс ме хваща.Или пък правим уговорка нали за размяна,ама ако имаш да ми сложиш 1лв паднах чесно,да ме пита ама това не е начина АМА АКО ИМАШ Или пъкя дай по ясни снимики,ама ми ги прати на емейл,ама то не се вижда снимките ти са лоши и отвратително качество.Абе ела ти ги снимай да те видя.........(а телефона ми е толкова добър )Та както и да е де ама днес явно не ми е ден Такава глупост ми хрумна с тоя 1 лев, ама айде.....да не давам идеи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #43 -: Декември 03, 2010, 10:24:35 » |
Нагоре
|
Преди няколко дена нов потребител поиска от мен да изпратя пуловер( забележете -за 4 лв,като съм писала, че поемам и пощенските ) с наложен платеж . Обясних най-културно, че е безмислено за такава сума, а тя ми казва, че вече се била парила . Значи тя не може да ми има доверие да изпрати предварително пари, а аз как да имам, като има 3 оценки, едната от които отрицателна именно поради неплащане . Не мога да си обясня що за хора съществуват???
|
|
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 10:26:25 от Galina Lovecheva »
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Декември 03, 2010, 10:36:16 » |
Нагоре
|
Преди няколко дена нов потребител поиска от мен да изпратя пуловер( забележете -за 4 лв,като съм писала, че поемам и пощенските ) с наложен платеж . Обясних най-културно, че е безмислено за такава сума, а тя ми казва, че вече се била парила . Значи тя не може да ми има доверие да изпрати предварително пари, а аз как да имам, като има 3 оценки, едната от които отрицателна именно поради неплащане . Не мога да си обясня що за хора съществуват??? Май дамата е една и съща
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|