Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Декември 03, 2010, 16:16:12 » |
Нагоре
|
Преди няколко дена нов потребител поиска от мен да изпратя пуловер( забележете -за 4 лв,като съм писала, че поемам и пощенските ) с наложен платеж . Обясних най-културно, че е безмислено за такава сума, а тя ми казва, че вече се била парила . Значи тя не може да ми има доверие да изпрати предварително пари, а аз как да имам, като има 3 оценки, едната от които отрицателна именно поради неплащане . Не мога да си обясня що за хора съществуват??? Наложеният платеж не беше ли онази услуга, при която не й дават стоката докато не плати? Ако е така - тогава ако не плати няма да си получи пуловера и няма от какво да се притесняваш. ОООО има от какво да се притесняваш,ако примерно си включил това което си палатил,примерно 3лв и ти ги включиш към тази сума,става мамоооо да не ти разправям,аз така пратих рокля,бяхме се разбрали да поема пощата която излиза около 1.80лв в следващия момент иска с НП и аз казвам ок,но включвам тия 3лв,които аз съм платила и сумата стана 33лв.еее жената отишла в пощата само с 30лв и нито една стотинка,не я вземала,та роклята ми стоя 10 дена в пощата и накрая глоба 4лв,затова че е върната пратката и още май толков бяха,затова,че пратката е стояла там.Таз аз си платих половината рокля още веднъж
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #61 -: Декември 03, 2010, 16:19:09 » |
Нагоре
|
"Не се дразнете!!! При мен е правило, че сериозните хора пишат на лични. Тези спортисти в дисциплина "записвам се" без лично, не са много сериозни. Сериозните пишат на лични. След уточняване в 2-3 лични ти дават адрес и готово - това се казва сделка, другото е уплътняване на свободно време. Другите или нямат пари или са шопинг маниачки, които нямат пари.'" м-дааа, съгласна
Точно така
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #62 -: Декември 03, 2010, 18:03:20 » |
Нагоре
|
аз пък това немога да разбера ТЪРСИМ СИ ЖИРАФЧЕТО НА FISHER PRICE-- - ема извинявайте 3 поредни обяви от ралични потребители? ??/ тва жирафче на пъпа ми излезе то и тва е интересно че набелязват си някоя обява и само на нея предлагат-хихихихи ами виждат че има обява(и) с това жирафче вместо да се включат там те отново пускат за същото нещо е тва немога да го разбера.СОРИ Аз пък не разбирам как да се включат в чуждата обява. Някой си търси нещо и ти пишеш в неговата обява "И аз си търся същото, моля ако някой има да го даде на мен" ли?! не точно така аз когато търся нещо и гледам че друга мама и тя търси същото поглеждам предложенията (и естественно дали обявата е валидна още с"продадено"или "свододно")пиша на жената която предлага стоката и се разбираме не всеки го устройва цената а и качеството толкова лесно поне за мен
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #63 -: Декември 03, 2010, 18:06:37 » |
Нагоре
|
аз пък това немога да разбера ТЪРСИМ СИ ЖИРАФЧЕТО НА FISHER PRICE-- - ема извинявайте 3 поредни обяви от ралични потребители? ??/ тва жирафче на пъпа ми излезе то и тва е интересно че набелязват си някоя обява и само на нея предлагат-хихихихи ами виждат че има обява(и) с това жирафче вместо да се включат там те отново пускат за същото нещо е тва немога да го разбера.СОРИ Аз пък не разбирам как да се включат в чуждата обява. Някой си търси нещо и ти пишеш в неговата обява "И аз си търся същото, моля ако някой има да го даде на мен" ли?! Според мен момичето имаше в предвид,че има обяви с жирафчето,които се продават. Незная аз така го разбрах,а пък видях ,че в близките дни изкочиха 2-3 обяви с жирафа за продаване и трите обяви са ТЪРСЯ - а преди тях още колко имашеее Smiley
|
|
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 18:09:04 от mimi100 »
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #64 -: Декември 03, 2010, 19:52:51 » |
Нагоре
|
и аз пиша винаги на лични,когато искам нещо/с тая разлика че никога не сьм се пазарила де/ наистина директния контакт е най-доброто решение за мен,а не запис или кви ли не там дай повеко или метни ми ги на мейл...това,което ме дразни просто го игнорирам,имала сьм контакт като с криси,който е започвал зле,пьк е завьршил перфектно-и двете страни бяхме страшно доволни от това,кето сме получили Ах ти маймуно права е да,ама всички зависи от комуникациятааааааааааааа е ПА нещо невярно ли казах,ам я си носи Палтото и си трай,че ше усетиш някое златисто токче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #65 -: Декември 04, 2010, 11:11:06 » |
Нагоре
|
Мен пък много ме дразни напоследък нещо, което се е появило във виртуалното пространство като не визирам точно БГ домакиня, но и тук го видях по банерите, а именно - Разберете датата на смърта ви. Егати глупостта. Все съм виждала простотии, но чак пък толкова. Пак казвам не визирам сайта защото това са просто реклами, които предполагам са на ротационен принцип, но днес имам чуството, че където кликна това виждам.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #66 -: Декември 04, 2010, 11:41:37 » |
Нагоре
|
Мен пък много ме дразни напоследък нещо, което се е появило във виртуалното пространство като не визирам точно БГ домакиня, но и тук го видях по банерите, а именно - Разберете датата на смърта ви. Undecided Егати глупостта. Все съм виждала простотии, но чак пък толкова. Пак казвам не визирам сайта защото това са просто реклами, които предполагам са на ротационен принцип, но днес имам чуството, че където кликна това виждам. Това го даваха в "Господарите........." и уж сайта щеше да бъде закрит,но.................. живеем в Б-я.Закони няма за жалост!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #67 -: Декември 04, 2010, 11:55:52 » |
Нагоре
|
глоба 4лв затова че е върната пратката и още май толковa бяха затова, че пратката е стояла там.
Ето още една причина да предпочитам Еконт - няма такива глоби.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #68 -: Декември 04, 2010, 11:56:37 » |
Нагоре
|
Мен пък много ме дразни напоследък нещо, което се е появило във виртуалното пространство като не визирам точно БГ домакиня, но и тук го видях по банерите, а именно - Разберете датата на смърта ви. Undecided Егати глупостта. Все съм виждала простотии, но чак пък толкова. Пак казвам не визирам сайта защото това са просто реклами, които предполагам са на ротационен принцип, но днес имам чуството, че където кликна това виждам. Това го даваха в "Господарите........." и уж сайта щеше да бъде закрит,но.................. живеем в Б-я.Закони няма за жалост! Така ли? Не съм го гледала, явно не е от скоро, но аз сега го забелязах.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #69 -: Декември 04, 2010, 12:27:20 » |
Нагоре
|
Мен пък много ме дразни напоследък нещо, което се е появило във виртуалното пространство като не визирам точно БГ домакиня, но и тук го видях по банерите, а именно - Разберете датата на смърта ви. Егати глупостта. Все съм виждала простотии, но чак пък толкова. Пак казвам не визирам сайта защото това са просто реклами, които предполагам са на ротационен принцип, но днес имам чуството, че където кликна това виждам. И аз не съм го видял. Сега ще го намеря и ще го филтрирам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #70 -: Декември 04, 2010, 12:41:11 » |
Нагоре
|
Мен пък много ме дразни напоследък нещо, което се е появило във виртуалното пространство като не визирам точно БГ домакиня, но и тук го видях по банерите, а именно - Разберете датата на смърта ви. Егати глупостта. Все съм виждала простотии, но чак пък толкова. Пак казвам не визирам сайта защото това са просто реклами, които предполагам са на ротационен принцип, но днес имам чуството, че където кликна това виждам. И аз не съм го видял. Сега ще го намеря и ще го филтрирам! Ако е възможно, предполагам всички тук ще сме ти благодарни. Направо ме е страх на какво са способни вече разни сайтове, за да се популяризират.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #71 -: Декември 04, 2010, 13:15:34 » |
Нагоре
|
Цитат на: everything в Днес в 11:11:06 Мен пък много ме дразни напоследък нещо, което се е появило във виртуалното пространство като не визирам точно БГ домакиня, но и тук го видях по банерите, а именно - Разберете датата на смърта ви. Undecided Егати глупостта. Все съм виждала простотии, но чак пък толкова. Пак казвам не визирам сайта защото това са просто реклами, които предполагам са на ротационен принцип, но днес имам чуството, че където кликна това виждам.
И аз не съм го видял. Сега ще го намеря и ще го филтрирам!
Ако е възможно, предполагам всички тук ще сме ти благодарни. Направо ме е страх на какво са способни вече разни сайтове, за да се популяризират Миналато година лятото май беше.И целта не е популяризиране,а печелене на пари.За да ти кажат датата трябва да пратиш SMS-3 лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #72 -: Декември 04, 2010, 13:25:01 » |
Нагоре
|
Цитат на: everything в Днес в 11:11:06 Мен пък много ме дразни напоследък нещо, което се е появило във виртуалното пространство като не визирам точно БГ домакиня, но и тук го видях по банерите, а именно - Разберете датата на смърта ви. Undecided Егати глупостта. Все съм виждала простотии, но чак пък толкова. Пак казвам не визирам сайта защото това са просто реклами, които предполагам са на ротационен принцип, но днес имам чуството, че където кликна това виждам.
И аз не съм го видял. Сега ще го намеря и ще го филтрирам!
Ако е възможно, предполагам всички тук ще сме ти благодарни. Направо ме е страх на какво са способни вече разни сайтове, за да се популяризират Миналато година лятото май беше.И целта не е популяризиране,а печелене на пари.За да ти кажат датата трябва да пратиш SMS-3 лв Ехее, от тогава ли го има това? Аз сега го виждам. Как може да търгуват със страховете и психиката на хората. Аз пък за 3 лв. мога да ви кажа кога сте родени Само ми изпратете смс с вашето ЕГН, цена на смс-а 3 лв. + 0,50ст. за пощенските.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Декември 04, 2010, 13:34:22 » |
Нагоре
|
Ехее, от тогава ли го има това? Аз сега го виждам. Как може да търгуват със страховете и психиката на хората. Huh?
Аз пък за 3 лв. мога да ви кажа кога сте родени Tongue Само ми изпратете смс с вашето ЕГН, цена на смс-а 3 лв. + 0,50ст. за пощенските.
Помня го,понеже една съседка се беше вързала и и бяха дали дата след 1 седмица(и тя участваше в предаването) Нямаш си представа ,една такава ГАВРА до какво може да доведе човек.Тя милата така се върза,че чак ковчег си беше уговорила.Това е нещо УЖАСНО!Сега ги съди,но.......сайта си работи,въпреки,че май имаше съдебна забрана.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bebcheto87
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #74 -: Декември 04, 2010, 13:44:30 » |
Нагоре
|
Незнам дали не е писано но много ме дразни да видя че се продава нещо обличано 3-4 пъти на цена като в магазина или дори по скъпо. Постоянно се продават туники от плетиво цените на които са като на магазина незнам за вас но аз никога не бих си купила нещо носено за 20лв че те и на магазина са толкова поне в нашия град.Имам чувството че се цели 100% възстановяване на сумата която са дали за дадената стока
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм очаквам същото. 2.На нови потребители и такива с отрицателни оценки изпращам след предварително плащане. 3.Разменям определени обяви 4.Не плащам стоки пратени ми с наложен платеж без изрична оговорка 5.За повече от 1 обява предимство
|
|
|
|
|