taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Декември 06, 2010, 17:34:36 » |
Нагоре
|
"Късметлийка"!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #91 -: Декември 06, 2010, 17:35:52 » |
Нагоре
|
"Късметлийка"!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #92 -: Декември 06, 2010, 17:44:26 » |
Нагоре
|
ааа и аз така прах веднъж,само дето не видях,че в перялнята има една мъхеста жилетка на детето,сещайте се как извадих другата дреха и тя беше станала мъхеста,но чистичка и ухаеща..... колко тупане и тръскане падна..... ,но отиде в прилежен вид при купувача
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #93 -: Декември 06, 2010, 17:59:08 » |
Нагоре
|
"Късметлийка"!!! Що бе,мацко!Наред съм си !Късметлийка си в кавички. Аз съм наред,ама тия дето ги пращат мръсни и космати....Те не са!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #94 -: Декември 06, 2010, 18:19:04 » |
Нагоре
|
"Късметлийка"!!! Що бе,мацко!Наред съм си !Късметлийка си в кавички. Аз съм наред,ама тия дето ги пращат мръсни и космати....Те не са! Не бе мила,аз за тези които ги пращат така не към теб
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #95 -: Декември 06, 2010, 18:24:14 » |
Нагоре
|
Аз съм вече на наздраве....и за това! Бавно схващам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #96 -: Декември 06, 2010, 18:26:53 » |
Нагоре
|
за тези одеяла съм писала че има разлика дали е от пазара или от магазина и в материята има разлика ,това ,че са същата шарка като тези от 8лв не значи ,че са взети за толко
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #97 -: Декември 06, 2010, 18:28:57 » |
Нагоре
|
Щом Криси09 казва,предполагам,че е наясно все пак и разбира.За разлика от мен!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #98 -: Декември 06, 2010, 18:34:00 » |
Нагоре
|
за тези одеяла съм писала че има разлика дали е от пазара или от магазина и в материята има разлика ,това ,че са същата шарка като тези от 8лв не значи ,че са взети за толко Не бе мила,тук пазар нямаме,и съм виждала от пазара какви са и от магазина повярвай ми,че не са купувани за повече от 15лв най-много,но както и да е.Нека си ги продадът
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #99 -: Декември 06, 2010, 21:26:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #100 -: Декември 06, 2010, 21:29:37 » |
Нагоре
|
дреме ти на шапката И друга ще дойде след нея,и пак ще ти дреме на шапката....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #101 -: Декември 06, 2010, 23:27:56 » |
Нагоре
|
И аз нямаш отговор
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #102 -: Декември 07, 2010, 00:00:50 » |
Нагоре
|
дреме ти на шапката И друга ще дойде след нея,и пак ще ти дреме на шапката.... Даце, как така питаш къде са отишли, а ? Как не те е срам ! По темата (за да не е чист спам) Дразня се , когато някой нов за мен потребител започне да ме милосва. Не може да започваш с мила, няма здравей няма здрасти. Мила ще го взема за 10 с пощата. Пък нещото струва 13 без нея Така пазарлък не се прави.Побеснях.
|
|
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 00:26:22 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #103 -: Декември 07, 2010, 11:36:43 » |
Нагоре
|
По темата (за да не е чист спам) Дразня се , когато някой нов за мен потребител започне да ме милосва. Не може да започваш с мила, няма здравей няма здрасти. Мила ще го взема за 10 с пощата. Пък нещото струва 13 без нея Така пазарлък не се прави.Побеснях. Омайват те нещо Може и подарък да им направиш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #104 -: Декември 07, 2010, 11:58:27 » |
Нагоре
|
По темата (за да не е чист спам) Дразня се , когато някой нов за мен потребител започне да ме милосва. Не може да започваш с мила, няма здравей няма здрасти. Мила ще го взема за 10 с пощата. Пък нещото струва 13 без нея Така пазарлък не се прави.Побеснях. Омайват те нещо Може и подарък да им направиш. Аха и аз така мислех
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|