{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 161048 пъти)
0 Членове и 105 Гости преглежда(т) тази тема.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #120 -: Декември 07, 2010, 19:03:51 »
Раздели ТемаНагоре

колко съм лесна и мекушава  Cheesy
Хмм, това е полезна информация, благодаря...  Cheesy
Айдеееееее пак си включи онова подсъзнание  Tongue
То,май не се е изключвало Cheesy Smiley
Роси ми открадна думите от клавиатурата. Точно щях да кажа, че онова съзнание никога не се изключва.  Cheesy  Tongue
То било забавно да си имаме петел, упс петле, в кокошарника  Cheesy
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #121 -: Декември 08, 2010, 16:59:46 »
Раздели ТемаНагоре

За първи път се издразних толко,че чак да пиша ама.... Дразни ме като  помолих като се прати нещото да ми се пише колко са пощенските и адреса за да се подготвя у нас за записа. Отговор нямаше докато аз не писах и само едно пуснах пощата е 1,50. Отивам взимам го то пуснато обикновенно  Shocked ами ако не беше дошло? Съответно пиша как стоят нещата и, че разходите са 0,85лв. Отговор " Ми аз пусках всичко на куп и разделих нещата по равно между всички за 10-20 ст. ли е проблема сега"  Shocked Съответно пиша едно дълго как се пуска за да няма после обвинения,че някой го взел или някой не го изпратил и искам потвърждение за пощунските все пак. Пише ми се и 0,30лв за плика  Sad Е нали не бяха проблем 10-20 стотинки що си иска за плика?  Мразя да плащам опаковки аз си намирам хартия, а ако нямам и купя плик никога не съм поискала пари за него. Какво ще кажете как да постъпя? Най-вероятно ще си го платя, защото стоката е на смешна цена, но не е там въпроса.
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #122 -: Декември 08, 2010, 17:05:04 »
Раздели ТемаНагоре

За първи път се издразних толко,че чак да пиша ама.... Дразни ме като  помолих като се прати нещото да ми се пише колко са пощенските и адреса за да се подготвя у нас за записа. Отговор нямаше докато аз не писах и само едно пуснах пощата е 1,50. Отивам взимам го то пуснато обикновенно  Shocked ами ако не беше дошло? Съответно пиша как стоят нещата и, че разходите са 0,85лв. Отговор " Ми аз пусках всичко на куп и разделих нещата по равно между всички за 10-20 ст. ли е проблема сега"  Shocked Съответно пиша едно дълго как се пуска за да няма после обвинения,че някой го взел или някой не го изпратил и искам потвърждение за пощунските все пак. Пише ми се и 0,30лв за плика  Sad Е нали не бяха проблем 10-20 стотинки що си иска за плика?  Мразя да плащам опаковки аз си намирам хартия, а ако нямам и купя плик никога не съм поискала пари за него. Какво ще кажете как да постъпя? Най-вероятно ще си го платя, защото стоката е на смешна цена, но не е там въпроса.
Аз също се издразних така. Плащампоща за МПП, пък той обикновен. Ми дабеше казала, че й трябват пари да й пратя повече. Гаранция, че ще го получа - нулева.
Някаде тук пак се разискваха опаковките - ами да взема да смятам хартия и тиксо и да ги начислявам и тях ли Huh?
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #123 -: Декември 08, 2010, 17:07:25 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък не бих го платила.И в подписа ми го пише.Никой не е длъжен да плаща опаковки и кутии.
А и винаги пращам като препоръчан.Два пъти съм пуснала в начолото като мп и двата пъти имах проблеми.Едно момиче въобще не си го получи (я ме праметнала ,ама аз тогава нова) ,другата ми каза ,че не е получила пакета ми.Ама аз и видях тогава оценките ,та я настъпах малко.И изведнъж се оказа ,че докато шофирала пакета паднал под седалката и не го била видяла.Е значи можело...
Хора всякакви.
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #124 -: Декември 08, 2010, 17:12:07 »
Раздели ТемаНагоре

Да попитам и аз нещо до колко време чакате за запис да получите и след като се запише някой в обява и иска това онова допълнително и ти веднага го снимаш,казваш и т.н. изчаквате за отговор?Дразни ме нещо или по-точно ме човърка и ще Ви го кажа ама след като чуя някое и друго мнение.Благодаря
Активен

sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #125 -: Декември 08, 2010, 17:15:11 »
Раздели ТемаНагоре

Велкова отговарям ,ама май не те разбрах точно.
Значи попринцип ,ако не икам предварително плащане изчаквам купувача да получи нещото и тогава да го плати.Напоследък обаче много потребителки искат записа да бъде пуснат заедно с пакета.Ок съм ,ако нямат отр. оценки или са с малко такива.
Активен

1.Разменям почти всичко.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #126 -: Декември 08, 2010, 17:17:04 »
Раздели ТемаНагоре

Да попитам и аз нещо до колко време чакате за запис да получите и след като се запише някой в обява и иска това онова допълнително и ти веднага го снимаш,казваш и т.н. изчаквате за отговор?Дразни ме нещо или по-точно ме човърка и ще Ви го кажа ама след като чуя някое и друго мнение.Благодаря
Според зависи Smiley Ден, два може да изчакаш. Все пак всичко се случва.  Договарях се  с една мама, която влиза само вечер и то късно, но това не пречи да си комуникираме Smiley
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #127 -: Декември 08, 2010, 17:27:41 »
Раздели ТемаНагоре

ето на какво се издразних,рядко ми се случва,но качествено
http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=706.0
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #128 -: Декември 08, 2010, 17:29:26 »
Раздели ТемаНагоре

ето на какво се издразних,рядко ми се случва,но качествено
http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=706.0
То половината форум се издразни.
Активен

1.Разменям почти всичко.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #129 -: Декември 08, 2010, 18:08:11 »
Раздели ТемаНагоре

Ами нека кажа чакам за запис от1.12.
1.трябваше да пуснем записа и колета заедно на 02,12-добре,че мъжо не можа
2.разбрахме се за следващия ден-03.12 пак нищо.Аз след първия път след като ми каза,че не е успяла започна да ми намирисва и веднага попитах пак във форума.Всеки втори ме посъветва да си изчакам записа.Мило и любезно аз продължавам да търся комуникация не тя с мен както и да е.Днес я видях,че е тук и я попитах да не се е отказала и тя каза"НЕ НЕ СЪМ"пусна ли ми парите "НЕ"утре съм обещала да пускам и друг и тогава ще пусна и твоя.Казах ок ама аз ще ти пратя пакета,когато си взема записа.Помолих да ми пише дали е съгласна така-отговор няма.Казах си чакам последно до петък и ако няма запис и отрицателна оценка да получа май.....А тя е само с една забравих да кажа не,че мойте 7 са много,но..........
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 18:17:33 от velkova_1914 » Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #130 -: Декември 08, 2010, 18:27:34 »
Раздели ТемаНагоре

2.разбрахме се за следващия ден-03.12 пак нищо.Аз след първия път след като ми каза,че не е успяла започна да ми намирисва и веднага попитах пак във форума.Всеки втори ме посъветва да си изчакам записа.Мило и любезно аз продължавам да търся комуникация не тя с мен както и да е.Днес я видях,че е тук и я попитах да не се е отказала и тя каза"НЕ НЕ СЪМ"пусна ли ми парите "НЕ"утре съм обещала да пускам и друг и тогава ще пусна и твоя.Казах ок ама аз ще ти пратя пакета,когато си взема записа.Помолих да ми пише дали е съгласна така-отговор няма.Казах си чакам последно до петък и ако няма запис и отрицателна оценка да получа май.....А тя е само с една забравих да кажа не,че мойте 7 са много,но..........

няма право да ти слага отрицателна мацо,но тя си заслужава неутралната ако не се състои сделката,аз поне така бих направила Wink
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #131 -: Декември 08, 2010, 18:31:11 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: velkova_1914 в Днес в 18:08:11

няма право да ти слага отрицателна мацо,но тя си заслужава неутралната ако не се състои сделката,аз поне така бих направила
Поли ,го каза много добре.Нищо няма да пращаш докато не получиш записа.Ако до петък(както си решила) не го получиш,имаш пълното право да и поставиш неутрална.Разменили сте адреси .значи имате сделка.Това ще ти го потвърдят и Модовете. Kiss Kiss Kiss
Активен

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #132 -: Декември 08, 2010, 19:37:44 »
Раздели ТемаНагоре

докато шофирала пакета паднал под седалката и не го била видяла.
За да падне под седалката и да не може да го види, значи сметай как е карала... като стрийт рейсър с ръчна в завоите.  Cheesy  Cheesy 
Активен

sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #133 -: Декември 08, 2010, 19:41:43 »
Раздели ТемаНагоре

За да падне под седалката и да не може да го види, значи сметай как е карала... като стрийт рейсър с ръчна в завоите.  Cheesy  Cheesy 
Бееее измислици ,Радо...
Активен

1.Разменям почти всичко.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
rummi_pl
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 135

Профил
« Отговор #134 -: Декември 08, 2010, 21:20:21 »
Раздели ТемаНагоре

Да бе, дстатъчно е някой да те засече и да набиеш спирачки  Cheesy
Активен

Обявите ми важат за цялата страна.
Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч.
Пощенските са за сметка на купувача.

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: