{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 161040 пъти)
0 Членове и 102 Гости преглежда(т) тази тема.
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #135 -: Декември 08, 2010, 21:28:22 »
Раздели ТемаНагоре

докато шофирала пакета паднал под седалката и не го била видяла.
За да падне под седалката и да не може да го види, значи сметай как е карала... като стрийт рейсър с ръчна в завоите.  Cheesy  Cheesy 

Да бе, дстатъчно е някой да те засече и да набиеш спирачки  Cheesy
Е то някой й го е сложил на седалката, за да може да падне от там. Ама това е друга тема.
ПП:Това петле много ме забавлява
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #136 -: Декември 09, 2010, 16:03:46 »
Раздели ТемаНагоре

Ами днес ме издразни това,че една мама трябваше да ми пусне запис
1.Тя не ми написа дали го е пуснала или не и
2.Аз като я попитах на лични колкото Вие ми отговорихте толкова и тя?
Ама защо има такива хора бе мам...... какво ти пречи драсни поне само едно ДА или НЕ. Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?
Чак ми се развали настроението а довечера съм на банкет  Sad Wink
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 16:12:19 от velkova_1914 » Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #137 -: Декември 09, 2010, 22:59:19 »
Раздели ТемаНагоре

Ами днес ме издразни това,че една мама трябваше да ми пусне запис
1.Тя не ми написа дали го е пуснала или не и
2.Аз като я попитах на лични колкото Вие ми отговорихте толкова и тя?
Ама защо има такива хора бе мам...... какво ти пречи драсни поне само едно ДА или НЕ. Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?
Чак ми се развали настроението а довечера съм на банкет  Sad Wink
А на мен пък една мама ми дава адрес да и пратя едно костюмче и пише че знаела че щом е нова очаквам парите предварително .Дадох адрес и до там,няколко дни чаках и накрая я питам какво става а тя понеже взела и от други мами неща мен въобще ме забравила  Huh? а аз опаковам и даже подарък винаги слагам и накрая ай отказвам се -ами ако го бях пратила без да чакам записа  Sad ама какви ли не срещам та не се учудвам и не се дразня вече  Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #138 -: Декември 09, 2010, 23:02:42 »
Раздели ТемаНагоре

докато шофирала пакета паднал под седалката и не го била видяла.
За да падне под седалката и да не може да го види, значи сметай как е карала... като стрийт рейсър с ръчна в завоите.  Cheesy  Cheesy 
Cheesy Cheesy Cheesy хахахха
Активен

rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #139 -: Декември 10, 2010, 14:05:18 »
Раздели ТемаНагоре

Е и аз да си запиша в тази тема.
Много ме издразни преди малко поведението на една потребителка от която купих НОВ ШАЛ.
Оказа се,че е ползван-раздърпан на места а и на всичкото отгоре мирише на килограм.Миризмата на дизенфектант е толкова силна,че................поне да го беше изпрала.Според нея миришел от гардероба в който стоял-да ама миризмата от гардероб е на застояло, а не на дизенфектант.Да не говорим,че първо искаше предварително плащане-направих го.Дадох 1.50лв. за пощенски ,за да ми го прати като МПП и днес като го взех от пощата-какво да видя той е само малък пакет и струва 0.85ст. Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes.Е то бива излагация за 0.65ст. ама чак пък толкова...............а ако се бях направила на луда и да и кажа,че не съм го получила..........Аман от тарикати на дребно. Roll Eyes
Потребителката дори не сметна за необходимо да ми се извини Shocked Shocked ShockedПише,че съм търсила интриги и че тя щяла да ми преведе по сметка 0.65ст. които е спестила пращайки го като малък пакет.Етова не е ли подигравка. Huh?
Ей,чесно ама много се ядосах.Искаш да са коректни към теб, а ти..................ако мине номера мине Sad
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #140 -: Декември 10, 2010, 14:12:43 »
Раздели ТемаНагоре

Е и аз да си запиша в тази тема.
Много ме издразни преди малко поведението на една потребителка от която купих НОВ ШАЛ.
Оказа се,че е ползван-раздърпан на места а и на всичкото отгоре мирише на килограм.Миризмата на дизенфектант е толкова силна,че................поне да го беше изпрала.Според нея миришел от гардероба в който стоял-да ама миризмата от гардероб е на застояло, а не на дизенфектант.Да не говорим,че първо искаше предварително плащане-направих го.Дадох 1.50лв. за пощенски ,за да ми го прати като МПП и днес като го взех от пощата-какво да видя той е само малък пакет и струва 0.85ст. Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes.Е то бива излагация за 0.65ст. ама чак пък толкова...............а ако се бях направила на луда и да и кажа,че не съм го получила..........Аман от тарикати на дребно. Roll Eyes
Потребителката дори не сметна за необходимо да ми се извини Shocked Shocked ShockedПише,че съм търсила интриги и че тя щяла да ми преведе по сметка 0.65ст. които е спестила пращайки го като малък пакет.Етова не е ли подигравка. Huh?
Ей,чесно ама много се ядосах.Искаш да са коректни към теб, а ти..................ако мине номера мине Sad

Мила може ли ника и на лични имам същата ситуация и мисла,че е едно и също лице.

Пуснат е като обикновена пратка за това е толкова пари. Като написах,че ще и пусна толкова пощенски колкото пише на пакета, а не 1,50лв ми каза  "Е какво толкова за 10-20 ст разлика " Била пуснала много пакети на веднъж и била разделила пощенските по равно между купувачите и толкова. Не мисля,че е редно така всеки трябва да си плати това което дължи.
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #141 -: Декември 10, 2010, 14:23:50 »
Раздели ТемаНагоре

била разделила пощенските по равно между купувачите и толкова.

Shocked Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #142 -: Декември 10, 2010, 21:28:55 »
Раздели ТемаНагоре

Не че ме дразни ама няма къде да питам  Cheesy някой ще ми преведе ли описанието на тази обява какво значи "туловището на новороденото"толко гнусно ми звучи  Shocked http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=103114&cat=4
Активен

Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1208

Профил
« Отговор #143 -: Декември 10, 2010, 21:41:42 »
Раздели ТемаНагоре

Не че ме дразни ама няма къде да питам  Cheesy някой ще ми преведе ли описанието на тази обява какво значи "туловището на новороденото"толко гнусно ми звучи  Shocked http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=103114&cat=4

Ами май се има в предвид тялото на детенцето  Roll Eyes , ама наистина звучи меко казано смразяващо.
Активен

Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #144 -: Декември 10, 2010, 23:38:53 »
Раздели ТемаНагоре

А хахаха,ще падна  (laugh2) (laugh3)
Това е да си инЦИлигентен! Wink
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #145 -: Декември 11, 2010, 00:17:45 »
Раздели ТемаНагоре

Не че ме дразни ама няма къде да питам  Cheesy някой ще ми преведе ли описанието на тази обява какво значи "туловището на новороденото"толко гнусно ми звучи  Shocked http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=103114&cat=4
А хахаха,ще падна  (laugh2) (laugh3)
Това е да си инЦИлигентен! Wink

И  най-вече комПИЛИМЕНтен по въпроса Cheesy
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #146 -: Декември 11, 2010, 00:19:43 »
Раздели ТемаНагоре

Това НЕЩО искрено ме разсмя-смях се със сълзи-честно Tongue Huh?
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #147 -: Декември 11, 2010, 08:57:21 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте днес се издразних яко като видях,че съм получила неутрална оценка от една мама която не си спази обещанието-РЕДНО ЛИ Е и към кого да се обърна тук във форума.Бладодаря ВИ Huh? Huh? Huh?
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #148 -: Декември 11, 2010, 09:36:37 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря на skoki,която се зае със случая. Wink
Активен

ina123
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #149 -: Декември 11, 2010, 13:41:47 »
Раздели ТемаНагоре

Това НЕЩО искрено ме разсмя-смях се със сълзи-честно Tongue Huh?

И аз  (laugh2)
Активен

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: