aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Декември 08, 2010, 21:28:22 » |
Нагоре
|
докато шофирала пакета паднал под седалката и не го била видяла.
За да падне под седалката и да не може да го види, значи сметай как е карала... като стрийт рейсър с ръчна в завоите. Да бе, дстатъчно е някой да те засече и да набиеш спирачки Е то някой й го е сложил на седалката, за да може да падне от там. Ама това е друга тема. ПП:Това петле много ме забавлява
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #136 -: Декември 09, 2010, 16:03:46 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 16:12:19 от velkova_1914 »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #137 -: Декември 09, 2010, 22:59:19 » |
Нагоре
|
А на мен пък една мама ми дава адрес да и пратя едно костюмче и пише че знаела че щом е нова очаквам парите предварително .Дадох адрес и до там,няколко дни чаках и накрая я питам какво става а тя понеже взела и от други мами неща мен въобще ме забравила а аз опаковам и даже подарък винаги слагам и накрая ай отказвам се -ами ако го бях пратила без да чакам записа ама какви ли не срещам та не се учудвам и не се дразня вече
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #139 -: Декември 10, 2010, 14:05:18 » |
Нагоре
|
Е и аз да си запиша в тази тема. Много ме издразни преди малко поведението на една потребителка от която купих НОВ ШАЛ. Оказа се,че е ползван-раздърпан на места а и на всичкото отгоре мирише на килограм.Миризмата на дизенфектант е толкова силна,че................поне да го беше изпрала.Според нея миришел от гардероба в който стоял-да ама миризмата от гардероб е на застояло, а не на дизенфектант.Да не говорим,че първо искаше предварително плащане-направих го.Дадох 1.50лв. за пощенски ,за да ми го прати като МПП и днес като го взех от пощата-какво да видя той е само малък пакет и струва 0.85ст. .Е то бива излагация за 0.65ст. ама чак пък толкова...............а ако се бях направила на луда и да и кажа,че не съм го получила..........Аман от тарикати на дребно. Потребителката дори не сметна за необходимо да ми се извини Пише,че съм търсила интриги и че тя щяла да ми преведе по сметка 0.65ст. които е спестила пращайки го като малък пакет.Етова не е ли подигравка. Ей,чесно ама много се ядосах.Искаш да са коректни към теб, а ти..................ако мине номера мине
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
evata
new user
Неактивен
Публикации: 405
|
|
« Отговор #140 -: Декември 10, 2010, 14:12:43 » |
Нагоре
|
Е и аз да си запиша в тази тема. Много ме издразни преди малко поведението на една потребителка от която купих НОВ ШАЛ. Оказа се,че е ползван-раздърпан на места а и на всичкото отгоре мирише на килограм.Миризмата на дизенфектант е толкова силна,че................поне да го беше изпрала.Според нея миришел от гардероба в който стоял-да ама миризмата от гардероб е на застояло, а не на дизенфектант.Да не говорим,че първо искаше предварително плащане-направих го.Дадох 1.50лв. за пощенски ,за да ми го прати като МПП и днес като го взех от пощата-какво да видя той е само малък пакет и струва 0.85ст. .Е то бива излагация за 0.65ст. ама чак пък толкова...............а ако се бях направила на луда и да и кажа,че не съм го получила..........Аман от тарикати на дребно. Потребителката дори не сметна за необходимо да ми се извини Пише,че съм търсила интриги и че тя щяла да ми преведе по сметка 0.65ст. които е спестила пращайки го като малък пакет.Етова не е ли подигравка. Ей,чесно ама много се ядосах.Искаш да са коректни към теб, а ти..................ако мине номера мине Мила може ли ника и на лични имам същата ситуация и мисла,че е едно и също лице. Пуснат е като обикновена пратка за това е толкова пари. Като написах,че ще и пусна толкова пощенски колкото пише на пакета, а не 1,50лв ми каза "Е какво толкова за 10-20 ст разлика " Била пуснала много пакети на веднъж и била разделила пощенските по равно между купувачите и толкова. Не мисля,че е редно така всеки трябва да си плати това което дължи.
|
|
|
Активен
|
НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!! Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка- Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа! Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно! МНОГО ВИ МОЛЯ искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #141 -: Декември 10, 2010, 14:23:50 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #142 -: Декември 10, 2010, 21:28:55 » |
Нагоре
|
Не че ме дразни ама няма къде да питам някой ще ми преведе ли описанието на тази обява какво значи "туловището на новороденото"толко гнусно ми звучи http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=103114&cat=4
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #143 -: Декември 10, 2010, 21:41:42 » |
Нагоре
|
Ами май се има в предвид тялото на детенцето , ама наистина звучи меко казано смразяващо.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #144 -: Декември 10, 2010, 23:38:53 » |
Нагоре
|
А хахаха,ще падна Това е да си инЦИлигентен!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #145 -: Декември 11, 2010, 00:17:45 » |
Нагоре
|
А хахаха,ще падна Това е да си инЦИлигентен! И най-вече комПИЛИМЕНтен по въпроса
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #147 -: Декември 11, 2010, 08:57:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #148 -: Декември 11, 2010, 09:36:37 » |
Нагоре
|
Благодаря на skoki,която се зае със случая.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|