rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Декември 11, 2010, 14:50:25 » |
Нагоре
|
Това НЕЩО искрено ме разсмя-смях се със сълзи-честно И аз Може би е предназначено за бебета от 20 кила нагоре. Тоест, за Х-мен бебета.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #151 -: Декември 11, 2010, 14:56:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #152 -: Декември 11, 2010, 17:30:56 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 17:39:42 от Barbarona »
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #153 -: Декември 11, 2010, 17:34:12 » |
Нагоре
|
Пак добре, че не го е превела като труп, че тогава гаврата щеше да е още по-голяма! TORSO ['tɔ:sou] 1. туловище, труп 2. изк. торсо 3. прен. незавършена/осакатена работа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #154 -: Декември 11, 2010, 20:12:02 » |
Нагоре
|
И аз да си кажа болката много често виждам .. "Ново е но още Първият път като го отворих счупих нещо" , общо взето това изречение и много ме дразни, понеже ако е ново защо е отваряно повече от един път , пък и счупено даже има , подобни нещица . А има много такива. А и нещо в последно време гледам все едни и същи обяви се качват, не знам това с някаква цел ли е, имам предвид на един човек една и съща обява. А и още нещо като е писано може и с размяна и като попитам за размяна, хубаво е поне да ми се отговори съгласна или не а не да си чакам во веки
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #155 -: Декември 11, 2010, 21:09:19 » |
Нагоре
|
МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ С ПРИЗИВИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ТЪПИ ИГРИ! ТЕМИТЕ СА ВИДИМИ ЗА ВСИЧКИ И КОЙТО ИСКА ЩЕ ГИ ПРОЧЕТЕ И ЩЕ ГЛАСУВА, НЯМА НУЖДА ДА ДОСАЖДАТЕ НА ЛИЧНИ! МНОГО СЕ ДРАЗНЯ!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
juliqzh
new user
Неактивен
Публикации: 121
|
|
« Отговор #156 -: Декември 11, 2010, 21:26:13 » |
Нагоре
|
А и още нещо като е писано може и с размяна и като попитам за размяна, хубаво е поне да ми се отговори съгласна или не а не да си чакам во веки Дааа, това си е дразнещо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #157 -: Декември 11, 2010, 21:27:23 » |
Нагоре
|
Голяма работа,аз пък гласувам за всички,дето ме помолят-било във форума ,било на лични,като видят,че съм гласувала и другаде....няма да ми се изхаби нищо де...то да не е като ....пък който не ще да гласува,просто да ги отминава тези съобщения-просто е. Остава сега някоя да се оплаче за тормоз на лични ....нека пък бъдем по-отзивчиви
|
|
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #158 -: Декември 11, 2010, 21:28:22 » |
Нагоре
|
МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ С ПРИЗИВИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ТЪПИ ИГРИ! ТЕМИТЕ СА ВИДИМИ ЗА ВСИЧКИ И КОЙТО ИСКА ЩЕ ГИ ПРОЧЕТЕ И ЩЕ ГЛАСУВА, НЯМА НУЖДА ДА ДОСАЖДАТЕ НА ЛИЧНИ! МНОГО СЕ ДРАЗНЯ!!!
Точно влизах да го пиша! Благодаря, че си ми прочела мислите и споделила с останалите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #159 -: Декември 11, 2010, 21:29:18 » |
Нагоре
|
van4e_didi бъди си отзивчива колкото искаш, само ако обичате мен не ме бройте като си разпращате личните съобщения. Не ми се занимава с глупости.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #160 -: Декември 11, 2010, 21:30:06 » |
Нагоре
|
Голяма работа,аз пък гласувам за всички,дето ме помолят-било във форума ,било на лични,като видят,че съм гласувала и другаде....няма да ми се изхаби нищо де...то да не е като ....пък който не ще да гласува,просто да ги отминава тези съобщения-просто е. Остава сега някоя да се оплаче за тормоз на лични ....нека пък бъдем по-отзивчиви Бъдете си отизвчиви! За това са темите, който иска гласува но това със личните си е жив спам в повечето форуми си пише "забранено е разппращането на спам съобщения" Личните си ги ползвам за сделките Форума за забавление
|
|
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 21:32:15 от AVANA »
|
Активен
|
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #161 -: Декември 11, 2010, 21:52:42 » |
Нагоре
|
Ами те гледат кой е гласувал във форума и следващия път му пишат на лични,защото го смятат за отзивчив към тези каузи...не че ми е приятно да получавам от Памперс всеки ден съобщения на пощата де,че откакто гласувах,все ми пишат,ама махам с ръка и трия съобщенията...голяма работа,без това и мейла ми е все пълен-нов отговор,нов коментар,като вляза понякога в него, свят ми се завива,ама не ме дразни чак толкова,с колко по-дразнещи неща се сблъсквам всеки ден,че тия съобщенийца понякога даже ме разведряват и си викам-ето,някой има нужда от един глас и аз мога да му го дам,какво пък толкоз....но това си е въпрос все пак на собствено мнение и преценка
|
|
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 21:54:24 от van4e_didi »
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #162 -: Декември 11, 2010, 21:57:03 » |
Нагоре
|
Става дума за лични съобщения с призиви тук, а не мейла. На мейла все още не съм получавала но не бих се очудила ако и там започнат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #163 -: Декември 11, 2010, 22:01:03 » |
Нагоре
|
Голяма работа,аз пък гласувам за всички,дето ме помолят-било във форума ,било на лични,като видят,че съм гласувала и другаде....няма да ми се изхаби нищо де...то да не е като ....пък който не ще да гласува,просто да ги отминава тези съобщения-просто е. Остава сега някоя да се оплаче за тормоз на лични ....нека пък бъдем по-отзивчиви +1
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #164 -: Декември 11, 2010, 22:06:11 » |
Нагоре
|
Аз не се дразня от такива апели Подкрепям всяко малко човече!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|