{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 161087 пъти)
0 Членове и 106 Гости преглежда(т) тази тема.
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #150 -: Декември 11, 2010, 14:50:25 »
Раздели ТемаНагоре

Не че ме дразни ама няма къде да питам  Cheesy някой ще ми преведе ли описанието на тази обява какво значи "туловището на новороденото"толко гнусно ми звучи  Shocked http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=103114&cat=4

Това НЕЩО искрено ме разсмя-смях се със сълзи-честно Tongue Huh?

И аз  (laugh2)
Може би е предназначено за бебета от 20 кила нагоре.  Cheesy  Тоест, за Х-мен бебета.  Tongue
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #151 -: Декември 11, 2010, 14:56:26 »
Раздели ТемаНагоре

Не че ме дразни ама няма къде да питам  Cheesy някой ще ми преведе ли описанието на тази обява какво значи "туловището на новороденото"толко гнусно ми звучи  Shocked http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=103114&cat=4

Това НЕЩО искрено ме разсмя-смях се със сълзи-честно Tongue Huh?

И аз  (laugh2)
Може би е предназначено за бебета от 20 кила нагоре.  Cheesy  Тоест, за Х-мен бебета.  Tongue
хахахахаах  (laugh2) (laugh2) (laugh2) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh6) (laugh6) (laugh6)
Активен

Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #152 -: Декември 11, 2010, 17:30:56 »
Раздели ТемаНагоре

(laugh2) (laugh3) (laugh6) (laugh5)
това недоразумение се е получило от автоматична преводачка от TORSO - вместо торса или телцето, е излязло  туловището, ама кой да чете и да поправи  Tongue
сетих се за един американец от ибей, който си беше направил труда да надпише пакетът и на български - пуснал в онлайн преводачка
FRAGILE, DON'T BEND! и го надписал пакета както му го превело: НЕ НАВЕЖДАЙ, ХРУПКАВ! (laugh5)

оуу, rado84, ни думай, че ужас! Lips Sealed
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 17:39:42 от Barbarona » Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #153 -: Декември 11, 2010, 17:34:12 »
Раздели ТемаНагоре

Пак добре, че не го е превела като труп, че тогава гаврата щеше да е още по-голяма!  Cheesy 

TORSO
['tɔ:sou]
1. туловище, труп
2. изк. торсо
3. прен. незавършена/осакатена работа
Активен

bonbonnin
Анелия
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #154 -: Декември 11, 2010, 20:12:02 »
Раздели ТемаНагоре

И аз да си кажа болката много често виждам .. "Ново е но още Първият път като го отворих счупих нещо" , общо взето това изречение и много ме дразни, понеже ако е ново защо е отваряно повече от един път , пък и счупено даже има , подобни нещица . А има много такива.
А и нещо в последно време гледам все едни и същи обяви се качват, не знам това с някаква цел ли е, имам предвид на един човек една и съща обява.
А и още нещо като е писано може и с размяна и като попитам за размяна, хубаво е поне да ми се отговори съгласна или не а не да си чакам во веки  Roll Eyes Roll Eyes
Активен

Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден  http://nagradite.net/bonbonnin
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #155 -: Декември 11, 2010, 21:09:19 »
Раздели ТемаНагоре

МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ С ПРИЗИВИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ТЪПИ ИГРИ!
ТЕМИТЕ СА ВИДИМИ ЗА ВСИЧКИ И КОЙТО ИСКА ЩЕ ГИ ПРОЧЕТЕ И ЩЕ ГЛАСУВА, НЯМА НУЖДА ДА ДОСАЖДАТЕ НА ЛИЧНИ!
МНОГО СЕ ДРАЗНЯ!!!
Активен
juliqzh
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 121

Профил
« Отговор #156 -: Декември 11, 2010, 21:26:13 »
Раздели ТемаНагоре

А и още нещо като е писано може и с размяна и като попитам за размяна, хубаво е поне да ми се отговори съгласна или не а не да си чакам во веки  Roll Eyes Roll Eyes

Дааа, това си е дразнещо.
Активен

1.Пазя ред най-много 24 часа.Подсещам 1 път на ЛС.
2.Коректна съм - бъдете и Вие

ОЦЕНКИТЕ МИ

http://jazh.snimka.bg/other/ocenki.519192
van4e_didi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 205

Профил
« Отговор #157 -: Декември 11, 2010, 21:27:23 »
Раздели ТемаНагоре

Голяма работа,аз пък гласувам за всички,дето ме помолят-било във форума ,било на лични,като видят,че съм гласувала и другаде....няма да ми се изхаби нищо де...то да не е като  Roll Eyes Tongue Wink....пък който не ще да гласува,просто да ги отминава тези съобщения-просто е.
Остава сега някоя да се оплаче за тормоз на лични (letter5)....нека пък бъдем по-отзивчиви Kiss
Активен

Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк.
По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 356

Профил WWW
« Отговор #158 -: Декември 11, 2010, 21:28:22 »
Раздели ТемаНагоре

МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ С ПРИЗИВИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ТЪПИ ИГРИ!
ТЕМИТЕ СА ВИДИМИ ЗА ВСИЧКИ И КОЙТО ИСКА ЩЕ ГИ ПРОЧЕТЕ И ЩЕ ГЛАСУВА, НЯМА НУЖДА ДА ДОСАЖДАТЕ НА ЛИЧНИ!
МНОГО СЕ ДРАЗНЯ!!!

Точно влизах да го пиша!
Благодаря, че си ми прочела мислите и споделила с останалите  Kiss
Активен
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #159 -: Декември 11, 2010, 21:29:18 »
Раздели ТемаНагоре

van4e_didi бъди си отзивчива колкото искаш, само ако обичате мен не ме бройте като си разпращате личните съобщения.
Не ми се занимава с глупости.
Активен
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 356

Профил WWW
« Отговор #160 -: Декември 11, 2010, 21:30:06 »
Раздели ТемаНагоре

Голяма работа,аз пък гласувам за всички,дето ме помолят-било във форума ,било на лични,като видят,че съм гласувала и другаде....няма да ми се изхаби нищо де...то да не е като  Roll Eyes Tongue Wink....пък който не ще да гласува,просто да ги отминава тези съобщения-просто е.
Остава сега някоя да се оплаче за тормоз на лични (letter5)....нека пък бъдем по-отзивчиви Kiss

Бъдете си отизвчиви!
За това са темите, който иска гласува
но това със личните си е жив спам
в повечето форуми си пише "забранено е разппращането на спам съобщения"
Личните си ги ползвам за сделките
Форума за забавление
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 21:32:15 от AVANA » Активен
van4e_didi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 205

Профил
« Отговор #161 -: Декември 11, 2010, 21:52:42 »
Раздели ТемаНагоре

Ами те гледат кой е гласувал във форума и следващия път му пишат на лични,защото го смятат за отзивчив към тези каузи...не че ми е приятно да получавам от Памперс всеки ден съобщения на пощата де,че откакто гласувах,все ми пишат,ама махам с ръка и трия съобщенията...голяма работа,без това и мейла ми е все пълен-нов отговор,нов коментар,като вляза понякога в него, свят ми се завива,ама не ме дразни чак толкова,с колко по-дразнещи неща се сблъсквам всеки ден,че тия съобщенийца понякога даже ме разведряват и си викам-ето,някой има нужда от един глас и аз мога да му го дам,какво пък толкоз....но това си е въпрос все пак на собствено мнение и преценка Roll Eyes
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 21:54:24 от van4e_didi » Активен

Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк.
По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #162 -: Декември 11, 2010, 21:57:03 »
Раздели ТемаНагоре

Става дума за лични съобщения с призиви тук, а не мейла.
На мейла все още не съм получавала но не бих се очудила ако и там започнат. Huh?
Активен
sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #163 -: Декември 11, 2010, 22:01:03 »
Раздели ТемаНагоре

Голяма работа,аз пък гласувам за всички,дето ме помолят-било във форума ,било на лични,като видят,че съм гласувала и другаде....няма да ми се изхаби нищо де...то да не е като  Roll Eyes Tongue Wink....пък който не ще да гласува,просто да ги отминава тези съобщения-просто е.
+1
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #164 -: Декември 11, 2010, 22:06:11 »
Раздели ТемаНагоре