{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 161070 пъти)
0 Членове и 106 Гости преглежда(т) тази тема.
van4e_didi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 205

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #165 -: Декември 12, 2010, 11:01:50 »
Раздели ТемаНагоре

Казвам,че след като гласувах примерно в сайта на Пуфис за някой дечко сладък,после от тях заваляха на пощата ми имейли,даже и след като свърши конкурса Roll Eyes....пък ние вече одавна сме подминали възрастта за памперси Wink,а не че някой ме подканя и на мейла,въпреки че ми се е случвало да ми рекламират там някой друг конкурентен сайт или онлайн магазин...пощата ми е видима за всички,ако исках,можех да я скрия,както са направили много от вас,но аз не искам,защото много пъти ми пращат на нея я снимчици,я някоя снимана разписка...случват се и такива неща....
Активен

Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк.
По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #166 -: Декември 12, 2010, 18:29:00 »
Раздели ТемаНагоре

Много се дразня от въпроси на лични-колко е дължината на ръкава...на кое,как да гадая Smileyзаписвайте се в обявата или поне уточнявайте моля Roll Eyesняма как да чета мисли Cheesy
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 686

Профил
« Отговор #167 -: Декември 12, 2010, 21:08:41 »
Раздели ТемаНагоре

Казвам,че след като гласувах примерно в сайта на Пуфис за някой дечко сладък,после от тях заваляха на пощата ми имейли,даже и след като свърши конкурса Roll Eyes....пък ние вече одавна сме подминали възрастта за памперси Wink,а не че някой ме подканя и на мейла,въпреки че ми се е случвало да ми рекламират там някой друг конкурентен сайт или онлайн магазин...пощата ми е видима за всички,ако исках,можех да я скрия,както са направили много от вас,но аз не искам,защото много пъти ми пращат на нея я снимчици,я някоя снимана разписка...случват се и такива неща....

Ти, пък....мен ме ме питат дали имам регистр. на деца, братя сестри да гласуват............
Активен

САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 356

Профил WWW
« Отговор #168 -: Декември 12, 2010, 21:33:52 »
Раздели ТемаНагоре

Много се дразня от въпроси на лични-колко е дължината на ръкава...на кое,как да гадая Smileyзаписвайте се в обявата или поне уточнявайте моля Roll Eyesняма как да чета мисли Cheesy

Аз пък получих предложение
"Мога да предложа 10 лв"  Cheesy Cheesy Cheesy
Така и не разбрах за какво? Вече 3-ти ден чакам отговор!
Няма запис в нито една обява  Cheesy Cheesy Cheesy
Активен
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #169 -: Декември 12, 2010, 22:23:05 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък получих предложение
"Мога да предложа 10 лв"  Cheesy Cheesy Cheesy
Така и не разбрах за какво? Вече 3-ти ден чакам отговор!
Няма запис в нито една обява  Cheesy Cheesy Cheesy
ох,мислех,че само аз имам подобни шантави ЛС-та

последното ми е от продавалник:Би ли ми пратила 1 обувка? Cheesy Но като видях,че има 13 +  8- и 1 неутрал,май няма и да питам  Cheesy
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #170 -: Декември 15, 2010, 09:04:01 »
Раздели ТемаНагоре

И другото което ме дразни-реда в обявата,аз пазя ред 4 часа- не 48 часа,пиша в профила си,пиша и в обявата- е пак се мръщат Lips Sealed,ами съжалявам,всеки си има право да избира,аз лично нямам време да вися постоянно на компютъра и затова предпочитам  този начин,след 4часа-при интерес си пишем на лични,ако искате да  запазя стоката, няма проблем ,ама като не ви се чете и после мъцки много се дразня Cool
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #171 -: Декември 18, 2010, 12:34:53 »
Раздели ТемаНагоре

мен пьк ме сразнят рани заспи,дет са записали под обявите си че приемат и размяна,КОГАТО ИМ ПРЕДЛОЖИШ ТАКАВА-МЬЛЧАНИЕ...А СА АКТИВНИИИ...СЛЕДВА ЛИЧНО/МОЖЕ ПЬК ДА НЕ ЧЕТАТ КОМЕНТАРИТЕ-МЬЛЧАниееее...а си готов даже да платиш Wink
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
Merianlll
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 72

Профил
« Отговор #172 -: Декември 20, 2010, 22:19:46 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме дразнят НЕЯСНИ снимки на черни дрехи  Huh?
Търся си черен панталон, ама то нищо не можеш да различиш. Вярно че със светкавица изглежда избелял, ама поне можеш да видиш модел, материя....  Cool
Или пък блузи - същата работа, дори съм се чудела дали не е от самия ми дисплей.
Активен

Обичам да чета ЛС
Поставяйте оценки!!!!!
Изчаквам записалите се колкото преценя.
Не плащам предварително, за да няма после изненади.
Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските.
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #173 -: Декември 20, 2010, 22:52:36 »
Раздели ТемаНагоре

Ей зат'ва човек гласува анонимно в такива игри както правя аз - за да няма после спам.  Cheesy 
Активен

tobito
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 163

Профил
« Отговор #174 -: Декември 20, 2010, 23:18:08 »
Раздели ТемаНагоре

Много се дразня от -модела е разкошен ,стои невероятно, уникално -цвят ,плат и пр. просто перфектни илюбимото -жестокооо  ShockedАми като са такива защо си ги продават?Huh?Като са страхотни и невероятни?
Активен
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #175 -: Декември 21, 2010, 00:11:57 »
Раздели ТемаНагоре

Много се дразня от -модела е разкошен ,стои невероятно, уникално -цвят ,плат и пр. просто перфектни илюбимото -жестокооо  ShockedАми като са такива защо си ги продават?Huh?Като са страхотни и невероятни?

Например, защото са учаляли или омръзнали

Мен ме дразни, че вечер като имам време за форума и той се опразва!!! И която и тема да погледна .... последно писал е AVANA - УжасТ!
Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #176 -: Декември 21, 2010, 00:55:39 »
Раздели ТемаНагоре

Мен ме дразни, че вечер като имам време за форума и той се опразва!!! И която и тема да погледна .... последно писал е AVANA - УжасТ!
ххихих и аз съм така само,че след 2ч през ноща Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #177 -: Декември 21, 2010, 01:03:36 »
Раздели ТемаНагоре

Е то тогава бомба пада тук, но аз пак съм тук
Дай да си отворим тема за нощни птици
Кодово название - БУХАЛ
Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #178 -: Декември 21, 2010, 01:09:15 »
Раздели ТемаНагоре

Е то тогава бомба пада тук, но аз пак съм тук
Дай да си отворим тема за нощни птици
Кодово название - БУХАЛ
ихихииххи това е добра идея, Tongue
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #179 -: Декември 21, 2010, 01:18:37 »
Раздели ТемаНагоре

аз лично - защото бременността ми остави в наследство десетина кила отгоре  Smiley
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: