slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #180 -: Декември 21, 2010, 08:10:04 » |
Нагоре
|
Мен пък ме дразнят думите-"гъзарка"," пичага", особено когато става въпрос за най-малките. Не ми звучи добре някак си
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
daniabc
new user
Неактивен
Публикации: 27
|
|
« Отговор #181 -: Декември 21, 2010, 08:17:18 » |
Нагоре
|
Мен пък ме дразнят думите-"гъзарка"," пичага", особено когато става въпрос за най-малките. Не ми звучи добре някак си Мен също ме дразнят - да допълня и "малка фръцла"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #182 -: Декември 21, 2010, 08:19:52 » |
Нагоре
|
Много се дразня от -модела е разкошен ,стои невероятно, уникално -цвят ,плат и пр. просто перфектни илюбимото -жестокооо Ами като са такива защо си ги продават? Като са страхотни и невероятни? най вероятно за парички
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #183 -: Декември 21, 2010, 08:22:01 » |
Нагоре
|
Мен пък ме дразнят думите-"гъзарка"," пичага", особено когато става въпрос за най-малките. Не ми звучи добре някак си Мен също ме дразнят - да допълня и "малка фръцла" Моите синове не се гъзари и пичаги.Както беше писано тук и преди известно време,след като децата ни не са такива,няма да си купуваме въпросните дрехи. А дадена дреха е "страхотна" или "уникална",или друго превъзнасяне.И са ми любими,но ги продавам.Защо ли?Просто не мога да нося дрехи за от 42 до 65 кг,както е варирало теглото ми в кратък период от време.Нито пък да облека всичко едновременно,което ми пращат племенничките.И защото НА СЕМЕЙСТВОТО МИ в момента са му нужни пари.Дай Боже да се върнат добрите финансови дни,когато и мама работеше и имаше парички за доста неща. И ме дразни неграмотността,другото е една идея по-долу.
|
|
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 08:25:14 от taniaisie »
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #184 -: Декември 21, 2010, 08:23:45 » |
Нагоре
|
Много се дразня на тези молби -Запази ми го по другата седмица,понеже тогава взимам заплата...И аз пиша в обявите,запазено до еди кога си за еди кой си,после ни звук ни стон,оценка не можеш да поставиш за такива разигравки,затова бързам да пиша в профила си-ВЕЧЕ НЕ ЗАПАЗВАМ
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #185 -: Декември 21, 2010, 08:27:15 » |
Нагоре
|
Много се дразня на тези молби -Запази ми го по другата седмица,понеже тогава взимам заплата...И аз пиша в обявите,запазено до еди кога си за еди кой си,после ни звук ни стон,оценка не можеш да поставиш за такива разигравки,затова бързам да пиша в профила си-ВЕЧЕ НЕ ЗАПАЗВАМ С две ръце се съгласявам.Поне пишете,че са свободни.Аз питам на ЛС и получавам отговор:"Извинявай мила,ама аз вече даже забравих".Ми записвай си,кат забравяш.На селяния ме избива в такива случаи.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #186 -: Декември 21, 2010, 08:28:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #187 -: Декември 21, 2010, 08:31:35 » |
Нагоре
|
Лошо няма.Поне ще си проведеш интелигентен диалог.Иначе,...знае ли човек.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #188 -: Декември 21, 2010, 08:35:06 » |
Нагоре
|
Мен ме подразни една мама питаме на лични сводобно ли е,какво,що.И аз отговарям и я помолих като реши да ми каже ееееееееее все едно и казах да не би ми отговориш ,ами яд мее мам....не виждам нищо лошо да си кажеш отпадам и толкова.Нали? п.п.Аз питах вчера и отвора е..........познайте сами-нямам никакъв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #189 -: Декември 21, 2010, 08:40:59 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #190 -: Декември 21, 2010, 08:44:39 » |
Нагоре
|
А ми тя не иска ли и да идеш да и я премериш лично.Абе екземпляри всякакви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #191 -: Декември 21, 2010, 08:45:40 » |
Нагоре
|
Тази твойта лелка ми напомня за една,която ме направи на ...г.з в автобуса,защото не съм и направила място.А аз бременна в 7-я месец,с баткото до мен.И аз тогава бях наречена "млада дама",при което и отговорих:"Млада,ама много бременна".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #192 -: Декември 21, 2010, 09:25:35 » |
Нагоре
|
А ми тя не иска ли и да идеш да и я премериш лично.Абе екземпляри всякакви А при мен една много приятна мама купи няколко мои обяви наведнъж. После се оказа, че половината са им малки, другата половина-големи. Сега ще ги търкаляме обратно, защото тия размери, дето ми отнемат толкова време да ги пиша......няма кой да ги гледа. Мерете бре, хора! Спестяваме си взаимно сума ти излишни разправии!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #194 -: Декември 21, 2010, 15:02:15 » |
Нагоре
|
А ми тя не иска ли и да идеш да и я премериш лично.Абе екземпляри всякакви А при мен една много приятна мама купи няколко мои обяви наведнъж. После се оказа, че половината са им малки, другата половина-големи. Сега ще ги търкаляме обратно, защото тия размери, дето ми отнемат толкова време да ги пиша......няма кой да ги гледа. Мерете бре, хора! Спестяваме си взаимно сума ти излишни разправии! то и мойта кака радка сьщата-тая блуза за три от нас да побере-квадрат кат палат ма ме пита па за размери най-тясната частшталията,и най-широката/а то няма такива,вижда се даже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|