mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Декември 21, 2010, 22:55:48 » |
Нагоре
|
днес се подразних от това,че получих дрешка с забележки немалко,които не бяха споменати в обявата.а аз даже пратих и записа веднага като си взех пакетчето разчитайки на коректност.и ми е много неприятно.добре, че поне се разбрахме с мамата да и я върна. ама защо така бе момичета,ми напишете си всичко за дрешките,пък нека купувача да си предцени дали му изнася цената и съответно състоянието.и сега какво ,да се разкарвам няколко пъти до пощата с малкия .веднъж да взема пакета,после да го върна.опаковай,разопаковай,пращай запис,после пък да отида да го взема. нека да се ценим малко повече и да не си губим времето и нервите весели празници на всички
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #196 -: Декември 22, 2010, 02:15:56 » |
Нагоре
|
Много се дразня от -модела е разкошен ,стои невероятно, уникално -цвят ,плат и пр. просто перфектни илюбимото -жестокооо Ами като са такива защо си ги продават? Като са страхотни и невероятни? най вероятно за парички И още повече, защото не са нито жестоки, нито стоят страхотно
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #197 -: Декември 22, 2010, 02:29:02 » |
Нагоре
|
Много се дразня от въпроси на лични-колко е дължината на ръкава...на кое,как да гадая записвайте се в обявата или поне уточнявайте моля няма как да чета мисли Аз пък получих предложение "Мога да предложа 10 лв" Така и не разбрах за какво? Вече 3-ти ден чакам отговор! Няма запис в нито една обява ох,мислех,че само аз имам подобни шантави ЛС-та последното ми е от продавалник:Би ли ми пратила 1 обувка? Но като видях,че има 13 + 8- и 1 неутрал,май няма и да питам Е, ти пък -жената иска само едната обувка за проба, щото, ако не й е по мярка, като я връща, ще си плати по-малко пощенски. 2 обувки ще тежат повече и съответно-ще плати повече за пощенските при евентуално връщане . Ако й стане, пращаш и другата. Все е на далаверка
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #198 -: Декември 22, 2010, 12:53:25 » |
Нагоре
|
Мен сега по празниците взеха да ме усъмняват зачестилите искания за проба - изкарва си празниците и връща с "не ми стана", много е удобно. Та в тоя ред на мисли по-добре да пратя едната обувка
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #199 -: Декември 22, 2010, 20:56:37 » |
Нагоре
|
И аз съм имала ЛС-та направо с адрес,давай,пращай..ама кое един Господ знае Аз нещо много почнах да се дразня на обяви на "горнички" и "долнички" Въпростанат горничка все си има някакво наименование-яке,жилетка,блуза...горничка въх
|
|
|
Активен
|
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #200 -: Декември 22, 2010, 22:28:21 » |
Нагоре
|
а това : подаряваш безусловно нещо , при което полу4аваш лс :"би ли ми поставила оценка " изумявам не ми свидят , но какво да напиша -благодаря , 4е ми позволи да ти подаря ...
|
|
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 22:29:52 от darma »
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #201 -: Декември 22, 2010, 22:57:55 » |
Нагоре
|
Аз нещо много почнах да се дразня на обяви на "горнички" и "долнички" Въпростанат горничка все си има някакво наименование-яке,жилетка,блуза...горничка въх Е ааайде пък сега! хахах Това пък вече наистина е безсмислено да се дразниш. Много ми е интересно ти как казваш по отделно на горницата на анцуга и долницата на анцуга?? Да не би да не се продават по отделно и по магазините??
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #202 -: Декември 22, 2010, 23:04:15 » |
Нагоре
|
а това : подаряваш безусловно нещо , при което полу4аваш лс :"би ли ми поставила оценка " изумявам не ми свидят , но какво да напиша -благодаря , 4е ми позволи да ти подаря ... аз поставям оценка като подарявам, защото все пак е имало комуникация, изпращане, получаване, има си някакво основание за оценка, но все пак ти си преценяваш, защо трябва да се проси... но още ме е яд на една мама, на която изпратих за проба едни бермуди, след 2 седмици ми ги върна (през това време други две мами ги чакаха да купят), а тя си изпроси положителна оценка, че била коректна щото ги върнала, и в крайна сметка на мен тя положителна оценка така и не ми писа!!!
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #203 -: Декември 23, 2010, 00:53:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #204 -: Декември 23, 2010, 01:06:06 » |
Нагоре
|
Криси,то пише ,че е реплика
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #205 -: Декември 23, 2010, 09:59:03 » |
Нагоре
|
Криси,то пише ,че е реплика Сега пише че е реплика ,когато дамата пусна обявата не пишеше ,нищо че от километри си личи че е реплика..Но пък не всики са длъжни да разбират кое е реплика кое не..Когато пускаме обяви и искаме цена като за оригинален сме длъжни да проверим ,а не да събираме смеха и упреците другите..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #206 -: Декември 23, 2010, 12:19:55 » |
Нагоре
|
Тези парфюми отдалече си личат че не са оригнални- все пак името на марката не е същото, нищо че е подобно. На пазара тук видях същите да се продават за 13лв, а на моята снаха един разносвач й ги пробута за 20
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #207 -: Декември 23, 2010, 12:29:44 » |
Нагоре
|
в нашия квартал една циганка продава парфюми с маркер от магазин на опаковката, от тия дето свирят при кражба. въпреки това аз така и не се престраших да си купя. не защото са крадени, а защото се усъмних да не би тия такирати вече и на ментетата да слагат такива, за по-реалистично че уж са крадени оригинални
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #208 -: Декември 23, 2010, 12:41:17 » |
Нагоре
|
Криси,то пише ,че е реплика просто нямат никаква разлика,нито единия,нито другия са оригинални
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #209 -: Декември 23, 2010, 12:46:40 » |
Нагоре
|
Криси,то пише ,че е реплика просто нямат никаква разлика,нито единия,нито другия са оригинални има има в цената
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|