{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160703 пъти)
0 Членове и 29 Гости преглежда(т) тази тема.
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #195 -: Декември 21, 2010, 22:55:48 »
Раздели ТемаНагоре

днес се подразних от това,че получих дрешка с забележки немалко,които не бяха споменати в обявата.а аз даже пратих и записа веднага като си взех пакетчето разчитайки на коректност.и ми е много неприятно.добре, че поне се разбрахме с мамата да и я върна.
ама защо така бе момичета,ми напишете си всичко за дрешките,пък нека купувача да си предцени дали му изнася цената и съответно състоянието.и сега какво ,да се разкарвам няколко пъти до пощата с малкия .веднъж да взема пакета,после да го върна.опаковай,разопаковай,пращай запис,после пък да отида да го взема.
нека да се ценим малко повече и да не си губим времето и нервите
весели празници на всички   (christmas3)
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #196 -: Декември 22, 2010, 02:15:56 »
Раздели ТемаНагоре

Много се дразня от -модела е разкошен ,стои невероятно, уникално -цвят ,плат и пр. просто перфектни илюбимото -жестокооо  ShockedАми като са такива защо си ги продават?Huh?Като са страхотни и невероятни?
Smileyнай вероятно за парички Wink

И още повече, защото не са нито жестоки, нито стоят страхотно Cheesy
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #197 -: Декември 22, 2010, 02:29:02 »
Раздели ТемаНагоре

Много се дразня от въпроси на лични-колко е дължината на ръкава...на кое,как да гадая Smileyзаписвайте се в обявата или поне уточнявайте моля Roll Eyesняма как да чета мисли Cheesy

Аз пък получих предложение
"Мога да предложа 10 лв"  Cheesy Cheesy Cheesy
Така и не разбрах за какво? Вече 3-ти ден чакам отговор!
Няма запис в нито една обява  Cheesy Cheesy Cheesy
ох,мислех,че само аз имам подобни шантави ЛС-та

последното ми е от продавалник:Би ли ми пратила 1 обувка? Cheesy Но като видях,че има 13 +  8- и 1 неутрал,май няма и да питам  Cheesy

Е, ти пък Roll Eyes-жената иска само едната обувка за проба, щото, ако не й  е по мярка, като я връща, ще си плати по-малко пощенски. 2 обувки ще тежат повече и съответно-ще плати повече за пощенските при евентуално връщане Cheesy.
Ако й стане, пращаш и другата. Все е  на далаверка Cheesy
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #198 -: Декември 22, 2010, 12:53:25 »
Раздели ТемаНагоре

Мен сега по празниците взеха да ме усъмняват зачестилите искания за проба - изкарва си празниците и връща с "не ми стана", много е удобно. Та в тоя ред на мисли по-добре да пратя едната обувка  Cheesy
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #199 -: Декември 22, 2010, 20:56:37 »
Раздели ТемаНагоре

И аз съм имала ЛС-та направо с адрес,давай,пращай..ама кое един Господ знае  Huh?
Аз нещо много почнах да се дразня на обяви на "горнички" и "долнички"   Lips Sealed Въпростанат горничка все си има някакво наименование-яке,жилетка,блуза...горничка въх  (evil4)
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
darma
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 120

Профил
« Отговор #200 -: Декември 22, 2010, 22:28:21 »
Раздели ТемаНагоре

а това :
 подаряваш безусловно нещо , при което полу4аваш лс :"би ли ми поставила оценка "
изумявам  Shocked
 не ми свидят , но какво да напиша -благодаря , 4е ми позволи да ти подаря ... Embarrassed
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 22:29:52 от darma » Активен

предпочитам банков превод:
BG75STSA93000016963264
клон 1701 ДСК
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #201 -: Декември 22, 2010, 22:57:55 »
Раздели ТемаНагоре

Аз нещо много почнах да се дразня на обяви на "горнички" и "долнички"   Lips Sealed Въпростанат горничка все си има някакво наименование-яке,жилетка,блуза...горничка въх  (evil4)

Shocked Е ааайде пък сега!  Cheesy хахах Това пък вече наистина е безсмислено да се дразниш.

Много ми е интересно ти как казваш по отделно на горницата на анцуга и долницата на анцуга??

Да не би да не се продават по отделно и по магазините??
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Criminal mind...

Профил
« Отговор #202 -: Декември 22, 2010, 23:04:15 »
Раздели ТемаНагоре

а това :
 подаряваш безусловно нещо , при което полу4аваш лс :"би ли ми поставила оценка "
изумявам  Shocked
 не ми свидят , но какво да напиша -благодаря , 4е ми позволи да ти подаря ... Embarrassed
аз поставям оценка като подарявам, защото все пак е имало комуникация, изпращане, получаване, има си някакво основание за оценка, но все пак ти си преценяваш, защо трябва да се проси...
но още ме е яд на една мама, на която изпратих за проба едни бермуди, след 2 седмици ми ги върна (през това време други две мами ги чакаха да купят), а тя си изпроси положителна оценка, че била коректна щото ги върнала, и в крайна сметка на мен тя положителна оценка така и не ми писа!!!
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #203 -: Декември 23, 2010, 00:53:24 »
Раздели ТемаНагоре

А сега ми кажете какво им е различното на тия двата
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=110966&cat=24
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=67084&cat=24
аз взех да мъжо той дето е 22лв и ето тоя
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=110964&cat=24
преди месец и като ги показах на един познат,той вика ти луда ли си...... Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed а уж били оригинални
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #204 -: Декември 23, 2010, 01:06:06 »
Раздели ТемаНагоре

Криси,то пише ,че е реплика Wink
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #205 -: Декември 23, 2010, 09:59:03 »
Раздели ТемаНагоре

Сега пише че е реплика ,когато дамата пусна обявата не пишеше ,нищо че от километри си личи че е реплика..Но пък не всики са длъжни да разбират кое е реплика кое не..Когато пускаме обяви и искаме цена като за оригинален сме длъжни да проверим ,а не да събираме смеха и упреците другите..
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #206 -: Декември 23, 2010, 12:19:55 »
Раздели ТемаНагоре

Тези парфюми отдалече си личат че не са оригнални- все пак името на марката не е същото, нищо че е подобно. На пазара тук видях същите да се продават за 13лв, а на моята снаха един разносвач й ги пробута за 20  Wink
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Criminal mind...

Профил
« Отговор #207 -: Декември 23, 2010, 12:29:44 »
Раздели ТемаНагоре

в нашия квартал една циганка продава парфюми с маркер от магазин на опаковката, от тия дето свирят при кражба. въпреки това аз така и не се престраших да си купя. не защото са крадени, а защото се усъмних да не би тия такирати вече и на ментетата да слагат такива, за по-реалистично че уж са крадени оригинални  Wink
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #208 -: Декември 23, 2010, 12:41:17 »
Раздели ТемаНагоре

просто нямат никаква разлика,нито единия,нито другия са оригинални Lips Sealed
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #209 -: Декември 23, 2010, 12:46:40 »
Раздели ТемаНагоре