{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 161046 пъти)
0 Членове и 104 Гости преглежда(т) тази тема.
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #210 -: Декември 23, 2010, 12:53:08 »
Раздели ТемаНагоре

Криси,то пише ,че е реплика Wink
просто нямат никаква разлика,нито единия,нито другия са оригинални Lips Sealed
има има в цената  Huh?
аха,аз ги взех и двата женски и мъжкия за 22лв Lips Sealed направих размяна,ама се пак.
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
bADaZz
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 230

Focus equals reality!

Профил WWW
« Отговор #211 -: Декември 23, 2010, 16:58:57 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме дразни коооолко мудни и флегматични са някои и сякаш ми правят услуга като ми продават стоката си и трябва с ченгел да им вадя думите от устата, че да разбера кога са ми пратили нещо, което съм платила предварително преди дни. Как с някои мами се разбирам с две думи, а с други просто не може да се комуникира нормално грррррррр....чак се ядосвам.
Активен

За непознати от мен потребители парите предварително!
Плащам САМО по банков път!
След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.

bADaZz съм !
Focus equals reality!
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #212 -: Декември 24, 2010, 10:48:48 »
Раздели ТемаНагоре

Не веднъж е коментиран този въпрос, но вчера отново срещнах 2 обяви за детски  ботуши, без забележки, но "само трябвало да се изперат" Shocked. Ай стига бе...как ги продавате така, аз бих се срамувала да изпратя мръсни обувки Embarrassed. И забелязах, че едните дори се продадоха веднага. Учудвам се и на хората, които ги купуват  Shocked
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #213 -: Декември 24, 2010, 11:48:24 »
Раздели ТемаНагоре

Не веднъж е коментиран този въпрос, но вчера отново срещнах 2 обяви за детски  ботуши, без забележки, но "само трябвало да се изперат" Shocked. Ай стига бе...как ги продавате така, аз бих се срамувала да изпратя мръсни обувки Embarrassed. И забелязах, че едните дори се продадоха веднага. Учудвам се и на хората, които ги купуват  Shocked
И аз се загледах в това  Huh? Зачудих се как ли ще ги купят . Поне са си признали, че са мръсни. Защото чета, че някои си траят за мръсотията. Shocked
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #214 -: Декември 25, 2010, 03:56:03 »
Раздели ТемаНагоре

И аз се загледах в това  Huh? Зачудих се как ли ще ги купят . Поне са си признали, че са мръсни. Защото чета, че някои си траят за мръсотията. Shocked
Пак добре че са били детски. Ами ако бяха мъжки? Тия в пощата, а и вие самите щяхте да станете "пациенти" на Гражданска защита...  Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

fish
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 263

Профил
« Отговор #215 -: Декември 26, 2010, 07:34:58 »
Раздели ТемаНагоре

Мен сега по празниците взеха да ме усъмняват зачестилите искания за проба - изкарва си празниците и връща с "не ми стана", много е удобно. Та в тоя ред на мисли по-добре да пратя едната обувка  Cheesy

в магазина които работя съм имала случай
Купуват си големи тонклони в петък вечерта
и в понеделник сутринта ги връщат и аз съм длъжна да им върна парите.
Те си си направили купона в къщи после ще си карат със старите тонклони.
Активен

Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите!
Другите ми Оценки
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704
ник fish
ходя в пощата 2пъти седмично
1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари
2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични
ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк
I BAN: BG54PRCB92301026240216
BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова
-----
МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала
 тайно влизам от работа и по късно пиша
ето т. при нужда 0878 879 544-
bonbonnin
Анелия
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #216 -: Декември 27, 2010, 13:02:49 »
Раздели ТемаНагоре

амам много ме дразни като попитам за размяна и да не ми се дава отговор а направо да се продължава нататък, еми аз чакам , като сте дали тази опция пък поне отговорете, дори да не е в обявата на лични
ама много се дразня така, аз винаги отговарям понеже всичките ми обяви са с размяна
и другото което ме дразни малко е като попитам за размяна веднага да ми правят оферти за продажба, аз ако много го харесам сама ще предложфа да го купя след като ми е отказана размяната имала съм такива случай, а понякога и нямам парички и за това искам размяна
това ме дразни мен излях си болката  Tongue
Активен

Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден  http://nagradite.net/bonbonnin
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #217 -: Декември 27, 2010, 21:12:54 »
Раздели ТемаНагоре

Мен сега по празниците взеха да ме усъмняват зачестилите искания за проба - изкарва си празниците и връща с "не ми стана", много е удобно. Та в тоя ред на мисли по-добре да пратя едната обувка  Cheesy

ето цирк,мац,по моя обява отпреди десет дни изпратено WinkЦитат на: rusamapaumna в Днес в 11:27:37
МИЛА КАКВО СТАНА СЬС САКОТО МИ?ВЗЕ ЛИ РЕШЕНИЕ?
Здравей и честита Коледа! Много здраве и късмет!
А сакцето ще ти го върна уте - шивачката каза, че няма да стане добре да се корегира... Ще ти сложа 2 лв. в пакета за пощата.
Благодаря ти за доверието и отзивчивостта - наистина имах желание...
Желая ри весело посрещане н апразниците!---ми то празниците/повечето/минаха...вече не им е нужно
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #218 -: Декември 27, 2010, 22:31:57 »
Раздели ТемаНагоре

ето цирк,мац,по моя обява отпреди десет дни изпратено WinkЦитат на: rusamapaumna в Днес в 11:27:37
МИЛА КАКВО СТАНА СЬС САКОТО МИ?ВЗЕ ЛИ РЕШЕНИЕ?
Здравей и честита Коледа! Много здраве и късмет!
А сакцето ще ти го върна уте - шивачката каза, че няма да стане добре да се корегира... Ще ти сложа 2 лв. в пакета за пощата.
Благодаря ти за доверието и отзивчивостта - наистина имах желание...
Желая ри весело посрещане н апразниците!---ми то празниците/повечето/минаха...вече не им е нужно
Добре де,как така?До колкото разбирам си го пратила преди 10 дни,а сега получаваш отговор,че не и става !Правилно ли разбрах?
Активен

desipetrova1981
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 268

моите съкровища-каката и близнаците-тя и той

Профил
« Отговор #219 -: Декември 27, 2010, 22:52:43 »
Раздели ТемаНагоре

ей тая обява ме дразни (evil9)
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=113178
първо написана на латиница, после видите ли пластелина липсвал, ма състояние отлично и смъкнали от цената 10лв.
Че то като си купиш пластелина и платиш транспортните, по-добре да си го купиш чисто нов от магазина
айде излях си и аз болката Cheesy
Активен

изчаквам 6ч след запис /предпочитам предварително плащане/не подканям на Лс/наложен платеж-не/повече от една обява-предимство/пиша отр. оценка за непоети пощенски без уговорка
мотие оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=45205&ppaction=readfeed
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #220 -: Декември 27, 2010, 22:57:06 »
Раздели ТемаНагоре

ей тая обява ме дразни (evil9)
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=113178
първо написана на латиница, после видите ли пластелина липсвал, ма състояние отлично и смъкнали от цената 10лв.
Че то като си купиш пластелина и платиш транспортните, по-добре да си го купиш чисто нов от магазина
айде излях си и аз болката Cheesy
Ами то всичките и обяви са на латиница Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #221 -: Декември 27, 2010, 22:58:17 »
Раздели ТемаНагоре

Много ми е интересно ти как казваш по отделно на горницата на анцуга и долницата на анцуга??

Ами казваме им долнище и горнище, щото в речника другите две думи ги няма. Cheesy (не ми се сърди, ама много ме дразни това "долница" и "горница" и даже не знам от кой край на Б-я идва Huh?)
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #222 -: Декември 27, 2010, 22:59:06 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме дразни коооолко мудни и флегматични са някои и сякаш ми правят услуга като ми продават стоката си и трябва с ченгел да им вадя думите от устата, че да разбера кога са ми пратили нещо, което съм платила предварително преди дни. Как с някои мами се разбирам с две думи, а с други просто не може да се комуникира нормално грррррррр....чак се ядосвам.
+1, подкрепям! и мен това ме дразни... Undecided
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #223 -: Декември 28, 2010, 08:14:42 »
Раздели ТемаНагоре

Сега имам повечко време да разглеждам нещата в сайта и какво виждам........
Потребителите от добре познатото ни аукро май се нанасят и те тук ,тия маркови уж неща ги засичам и тук !(ЕЙ ТОВА МНОГО МЕ ДРАЗНИ )
Какво хубаво си беше в началото като  я нямаше  тая цифромания ,ако мога така да го нарека .Ужасно е !Който иска да дава по 100 ,200 или там колкото си прецени за уж някаква си марка,невярвам да си ги закупи от тук ,ами то магазин в който ще му гарантират, че наистина е това ,закоето си дава парите .Преди няколко дни срещнах една обява на ботуши ,който бяха доста "преживели",ама като казва потребителката (има още живот в тях),та тя ги продаваше за 18лева,а в TENDENZ абсолютно същите НОВИ струват 18 лева > Huh? Huh? Huh? Huh? (work2) (work2) (work9) (work9) (work4)
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 288

Профил
« Отговор #224 -: Декември 28, 2010, 12:31:08 »
Раздели ТемаНагоре

Сега имам повечко време да разглеждам нещата в сайта и какво виждам........
Потребителите от добре познатото ни аукро май се нанасят и те тук ,тия маркови уж неща ги засичам и тук !(ЕЙ ТОВА МНОГО МЕ ДРАЗНИ )
... Huh? (work2) (work2) (work9) (work9) (work4)
Да, за съжаление, това е напълно възможно да се случи - на доста от онези продавачи в другия сайт - предлагащи на "изгодни"(30-40лв) цени " оригинални парфюми" - всъщност Made in Китай и Дубай, и "сребърни комплекти" - а всъщност посребрени реплики със ..същия произход, и реални пазарни цени от 1 до 3 евро...  там им бяха блокирани акаунтите(не без моя помощ  Wink ) И сега е логично да търсят нови пазари ( и балъци).... тук...
Дано и на нашите Админи не им се наложи да се превръщат в ...пъдари и... експерти по марки и произход на стоките ...  Sad
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 12:52:41 от Foxy1 » Активен

Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния.
Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: