Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #225 -: Декември 28, 2010, 12:41:49 » |
Нагоре
|
Та ето това ме дразни мен- измамниците, шмекерите и търгашите
|
|
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 12:51:14 от Foxy1 »
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #226 -: Декември 28, 2010, 16:04:32 » |
Нагоре
|
Мен сега по празниците взеха да ме усъмняват зачестилите искания за проба - изкарва си празниците и връща с "не ми стана", много е удобно. Та в тоя ред на мисли по-добре да пратя едната обувка в магазина които работя съм имала случай Купуват си големи тонклони в петък вечерта и в понеделник сутринта ги връщат и аз съм длъжна да им върна парите. Те си си направили купона в къщи после ще си карат със старите тонклони. ето цирк,мац,по моя обява отпреди десет дни изпратено Цитат на: rusamapaumna в Днес в 11:27:37 МИЛА КАКВО СТАНА СЬС САКОТО МИ?ВЗЕ ЛИ РЕШЕНИЕ? Здравей и честита Коледа! Много здраве и късмет! А сакцето ще ти го върна уте - шивачката каза, че няма да стане добре да се корегира... Ще ти сложа 2 лв. в пакета за пощата. Благодаря ти за доверието и отзивчивостта - наистина имах желание... Желая ри весело посрещане н апразниците!---ми то празниците/повечето/минаха...вече не им е нужно Добре де,как така?До колкото разбирам си го пратила преди 10 дни,а сега получаваш отговор,че не и става !Правилно ли разбрах? да мила,сьвсем правилно си разбрала:Д
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #227 -: Декември 28, 2010, 16:28:25 » |
Нагоре
|
Мен сега по празниците взеха да ме усъмняват зачестилите искания за проба - изкарва си празниците и връща с "не ми стана", много е удобно. Та в тоя ред на мисли по-добре да пратя едната обувка в магазина които работя съм имала случай Купуват си големи тонклони в петък вечерта и в понеделник сутринта ги връщат и аз съм длъжна да им върна парите. Те си си направили купона в къщи после ще си карат със старите тонклони. ето цирк,мац,по моя обява отпреди десет дни изпратено Цитат на: rusamapaumna в Днес в 11:27:37 МИЛА КАКВО СТАНА СЬС САКОТО МИ?ВЗЕ ЛИ РЕШЕНИЕ? Здравей и честита Коледа! Много здраве и късмет! А сакцето ще ти го върна уте - шивачката каза, че няма да стане добре да се корегира... Ще ти сложа 2 лв. в пакета за пощата. Благодаря ти за доверието и отзивчивостта - наистина имах желание... Желая ри весело посрещане н апразниците!---ми то празниците/повечето/минаха...вече не им е нужно Добре де,как така?До колкото разбирам си го пратила преди 10 дни,а сега получаваш отговор,че не и става !Правилно ли разбрах? да мила,сьвсем правилно си разбрала:Д Охоооо ,така ли ставалоо ,не ми е идвало на акъла .Сега ми трябва рокля ,но нямам време ,празника ще мине докато ми дойде ))))) хахахахахаха ако някой ми се върже да ми изпрати )))))))))) Не съм вярвала че може някой да постъпи така ,да вземе за проба уж де ,да си изкара поводо и после НЕ МИ СТАВА Тъпачки
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #228 -: Декември 28, 2010, 16:33:30 » |
Нагоре
|
Мен сега по празниците взеха да ме усъмняват зачестилите искания за проба - изкарва си празниците и връща с "не ми стана", много е удобно. Та в тоя ред на мисли по-добре да пратя едната обувка в магазина които работя съм имала случай Купуват си големи тонклони в петък вечерта и в понеделник сутринта ги връщат и аз съм длъжна да им върна парите. Те си си направили купона в къщи после ще си карат със старите тонклони. ето цирк,мац,по моя обява отпреди десет дни изпратено Цитат на: rusamapaumna в Днес в 11:27:37 МИЛА КАКВО СТАНА СЬС САКОТО МИ?ВЗЕ ЛИ РЕШЕНИЕ? Здравей и честита Коледа! Много здраве и късмет! А сакцето ще ти го върна уте - шивачката каза, че няма да стане добре да се корегира... Ще ти сложа 2 лв. в пакета за пощата. Благодаря ти за доверието и отзивчивостта - наистина имах желание... Желая ри весело посрещане н апразниците!---ми то празниците/повечето/минаха...вече не им е нужно Добре де,как така?До колкото разбирам си го пратила преди 10 дни,а сега получаваш отговор,че не и става !Правилно ли разбрах? да мила,сьвсем правилно си разбрала:Д Ами аз на твое място бих се запекла и да си искам парите.Какви са тия работи тука?То това да не е "Дрехи под наем"?Че и без пари???Ееее няма такава наглост вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #229 -: Декември 28, 2010, 19:13:12 » |
Нагоре
|
Не много, а малко, но все пак ме дразни: Бебешките дрехи, на които описанието е следното - по етикет за ръст Х, но ние го носихме до ... месеца. Какво следва да значи това, как да гадая какви размери отговарят на вашите месеци или години... Някои деца са дребнички, други са едри. Ако искате да кажете че е уголемено, пишете примерно: за ръст 80, но ние го носихме до 86 см. Сама по себе си възрастта на Вашето дете не означава, че и моето ще е с такива размери тогава
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #230 -: Декември 29, 2010, 12:03:35 » |
Нагоре
|
Не много, а малко, но все пак ме дразни: Бебешките дрехи, на които описанието е следното - по етикет за ръст Х, но ние го носихме до ... месеца. Какво следва да значи това, как да гадая какви размери отговарят на вашите месеци или години... Някои деца са дребнички, други са едри. Ако искате да кажете че е уголемено, пишете примерно: за ръст 80, но ние го носихме до 86 см. Сама по себе си възрастта на Вашето дете не означава, че и моето ще е с такива размери тогава И аз днес получих туника-рокля с размер ( S до L ) така пишеше ,след кто е взех днес се оказа че си е точно С-М максимум ..Абе какможе такава балъщина ,да не говора че цената бе малко по висока от магазина .. )) Тук вече наглоста на дамите преминава всякаъкви граници !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #231 -: Декември 29, 2010, 12:10:47 » |
Нагоре
|
Не много, а малко, но все пак ме дразни: Бебешките дрехи, на които описанието е следното - по етикет за ръст Х, но ние го носихме до ... месеца. Какво следва да значи това, как да гадая какви размери отговарят на вашите месеци или години... Някои деца са дребнички, други са едри. Ако искате да кажете че е уголемено, пишете примерно: за ръст 80, но ние го носихме до 86 см. Сама по себе си възрастта на Вашето дете не означава, че и моето ще е с такива размери тогава И аз днес получих туника-рокля с размер ( S до L ) така пишеше ,след кто е взех днес се оказа че си е точно С-М максимум ..Абе какможе такава балъщина ,да не говора че цената бе малко по висока от магазина .. )) Тук вече наглоста на дамите преминава всякаъкви граници !! Връщаш!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #232 -: Декември 29, 2010, 12:13:38 » |
Нагоре
|
Мен сега по празниците взеха да ме усъмняват зачестилите искания за проба - изкарва си празниците и връща с "не ми стана", много е удобно. Та в тоя ред на мисли по-добре да пратя едната обувка в магазина които работя съм имала случай Купуват си големи тонклони в петък вечерта и в понеделник сутринта ги връщат и аз съм длъжна да им върна парите. Те си си направили купона в къщи после ще си карат със старите тонклони. ето цирк,мац,по моя обява отпреди десет дни изпратено Цитат на: rusamapaumna в Днес в 11:27:37 МИЛА КАКВО СТАНА СЬС САКОТО МИ?ВЗЕ ЛИ РЕШЕНИЕ? Здравей и честита Коледа! Много здраве и късмет! А сакцето ще ти го върна уте - шивачката каза, че няма да стане добре да се корегира... Ще ти сложа 2 лв. в пакета за пощата. Благодаря ти за доверието и отзивчивостта - наистина имах желание... Желая ри весело посрещане н апразниците!---ми то празниците/повечето/минаха...вече не им е нужно Добре де,как така?До колкото разбирам си го пратила преди 10 дни,а сега получаваш отговор,че не и става !Правилно ли разбрах? да мила,сьвсем правилно си разбрала:Д Ами аз на твое място бих се запекла и да си искам парите.Какви са тия работи тука?То това да не е "Дрехи под наем"?Че и без пари???Ееее няма такава наглост вече ВЯРНО,КАК НЕ СЬМ СЕ СЕТИЛА ВМЕСТО ПРОДАВАМ ИЛИ ЗАМЕНЯМ,ДА ПИША-ДАВАМ И ПОД НАЕМ/КВАТО СЬМ СИ ЦАПНАТА ПА И АЗ/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #233 -: Декември 29, 2010, 12:30:13 » |
Нагоре
|
Не много, а малко, но все пак ме дразни: Бебешките дрехи, на които описанието е следното - по етикет за ръст Х, но ние го носихме до ... месеца. Какво следва да значи това, как да гадая какви размери отговарят на вашите месеци или години... Някои деца са дребнички, други са едри. Ако искате да кажете че е уголемено, пишете примерно: за ръст 80, но ние го носихме до 86 см. Сама по себе си възрастта на Вашето дете не означава, че и моето ще е с такива размери тогава И аз днес получих туника-рокля с размер ( S до L ) така пишеше ,след кто е взех днес се оказа че си е точно С-М максимум ..Абе какможе такава балъщина ,да не говора че цената бе малко по висока от магазина .. )) Тук вече наглоста на дамите преминава всякаъкви граници !! Връщаш!!! Оххх миличка ,взе да ми писва ..Знаеш колко е разтакавката като купиш или продаваш нещо .4 пъти ходене по пощи..Повярвах за пореден път ,с пари предварително..Незнам аз ли съм най голямата шматка .Когато продавам нещо искам първо купУвача да го вземе види и тогава парите ,повярвайте ми до сега не съм имала проблеми ,но знам какво пращам..Не мога да се сетя само ,защо толкова се бърза за парите ,толкова ли са иЗпаднали в нищета дамите тук за да вземат първо парите или ще чакат да продадат нещо да си купят хляб ли ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bebcheto87
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #234 -: Декември 29, 2010, 12:39:44 » |
Нагоре
|
Вчера супер много се издразних на една обява пусната не тук а П-ка.Продава се шейна която в магазина струва 35 лв а продавачката и иска 50 след писане на няколко майки в обявата и включително и аз тя я намали на 45лв и странното е че си държи на цената и не я намаля. Незнам как може да има такива хора които се мъчат на всяка цена да спечелят от несполочлива покупка или подарък. Дори ми беше изтрила единия коментар по обявата което още повече ме издразни но аз и написах нов.
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм очаквам същото. 2.На нови потребители и такива с отрицателни оценки изпращам след предварително плащане. 3.Разменям определени обяви 4.Не плащам стоки пратени ми с наложен платеж без изрична оговорка 5.За повече от 1 обява предимство
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #235 -: Декември 29, 2010, 12:40:09 » |
Нагоре
|
Не много, а малко, но все пак ме дразни: Бебешките дрехи, на които описанието е следното - по етикет за ръст Х, но ние го носихме до ... месеца. Какво следва да значи това, как да гадая какви размери отговарят на вашите месеци или години... Някои деца са дребнички, други са едри. Ако искате да кажете че е уголемено, пишете примерно: за ръст 80, но ние го носихме до 86 см. Сама по себе си възрастта на Вашето дете не означава, че и моето ще е с такива размери тогава И аз днес получих туника-рокля с размер ( S до L ) така пишеше ,след кто е взех днес се оказа че си е точно С-М максимум ..Абе какможе такава балъщина ,да не говора че цената бе малко по висока от магазина .. )) Тук вече наглоста на дамите преминава всякаъкви граници !! Връщаш!!! Оххх миличка ,взе да ми писва ..Знаеш колко е разтакавката като купиш или продаваш нещо .4 пъти ходене по пощи..Повярвах за пореден път ,с пари предварително..Незнам аз ли съм най голямата шматка .Когато продавам нещо искам първо купУвача да го вземе види и тогава парите ,повярвайте ми до сега не съм имала проблеми ,но знам какво пращам..Не мога да се сетя само ,защо толкова се бърза за парите ,толкова ли са иЗпаднали в нищета дамите тук за да вземат първо парите или ще чакат да продадат нещо да си купят хляб ли ? Аз на букви-размери не вярвам. Само сантиметри. Ама то и аз като пиша, понякога имам чувството че ги преценяват по снимката. А разправията си е голяма. Ей сега чакам от такова несполучливо мерене да си получа дрешките, да ги изпера отново, снимки, размери и.............много са хубави, жал ми е да ги метна край кофите с боклук. Но ме дразни че сами си увеличаваме главоболията
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #236 -: Декември 29, 2010, 12:57:11 » |
Нагоре
|
Вчера супер много се издразних на една обява пусната не тук а П-ка.Продава се шейна която в магазина струва 35 лв а продавачката и иска 50 след писане на няколко майки в обявата и включително и аз тя я намали на 45лв и странното е че си държи на цената и не я намаля. Незнам как може да има такива хора които се мъчат на всяка цена да спечелят от несполочлива покупка или подарък. Дори ми беше изтрила единия коментар по обявата което още повече ме издразни но аз и написах нов. Лошото е,че има много хора,които не знаят всички цени по магазините и могат да се излъжат и да платят исканата сума
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #237 -: Декември 29, 2010, 12:57:38 » |
Нагоре
|
Да мила ,размерите са дадени ,но когато гаиките на колана са ти почти до гърдите Това значи че не е С-Л а С-М максимум и нямаше да е взема .. Затова ,трябва човек да е сигурен когато пише С-Л дрън дрън ..Значи дамата ако беше прозряла че ако дамата която е купи е Л и гайките на коланчето ще са й до врата >>Идеята е била една единствена ,да си вземе парите а дали ще стана ,по лъжливото и описания не е важно .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #238 -: Декември 29, 2010, 12:58:54 » |
Нагоре
|
Вчера супер много се издразних на една обява пусната не тук а П-ка.Продава се шейна която в магазина струва 35 лв а продавачката и иска 50 след писане на няколко майки в обявата и включително и аз тя я намали на 45лв и странното е че си държи на цената и не я намаля. Незнам как може да има такива хора които се мъчат на всяка цена да спечелят от несполочлива покупка или подарък. Дори ми беше изтрила единия коментар по обявата което още повече ме издразни но аз и написах нов. Лошото е,че има много хора,които не знаят всички цени по магазините и могат да се излъжат и да платят исканата сума Както мен !!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #239 -: Декември 29, 2010, 13:00:35 » |
Нагоре
|
Вчера супер много се издразних на една обява пусната не тук а П-ка.Продава се шейна която в магазина струва 35 лв а продавачката и иска 50 след писане на няколко майки в обявата и включително и аз тя я намали на 45лв и странното е че си държи на цената и не я намаля. Незнам как може да има такива хора които се мъчат на всяка цена да спечелят от несполочлива покупка или подарък. Дори ми беше изтрила единия коментар по обявата което още повече ме издразни но аз и написах нов. Лошото е,че има много хора,които не знаят всички цени по магазините и могат да се излъжат и да платят исканата сума Както мен !! Ооо не си само ,ти,миличка!И аз съм се набутвала,ама пусто кято нямам време да обикалям магазините!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|