{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 161009 пъти)
0 Членове и 102 Гости преглежда(т) тази тема.
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #240 -: Декември 29, 2010, 13:06:07 »
Раздели ТемаНагоре

Вчера супер много се издразних на една обява пусната не тук а П-ка.Продава се шейна която в магазина струва 35 лв а продавачката и иска 50 след писане на няколко майки в обявата и включително и аз тя я намали на 45лв и странното е че си държи на цената и не я намаля.
Незнам как може да има такива хора които се мъчат на всяка цена да спечелят от несполочлива покупка или подарък. Дори ми беше изтрила единия коментар по обявата което още повече ме издразни но аз и написах нов. (grin5)
Лошото е,че има много хора,които не знаят всички цени по магазините и могат да се излъжат и да платят исканата сума Sad
Както мен !!
Ооо не си само ,ти,миличка!И аз съм се набутвала,ама пусто кято нямам време да обикалям магазините!
Малко по-горе писах за гумените скачащи топки.Във Вегата са по 6 лв,гледайте тук цени и се чудете.Има и още някои артикули,но просто не ми се спори с прости хора.Те не са прости де,щото ядат баницата,ами тия, дето им я дават.
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #241 -: Декември 29, 2010, 13:06:46 »
Раздели ТемаНагоре

Вчера супер много се издразних на една обява пусната не тук а П-ка.Продава се шейна която в магазина струва 35 лв а продавачката и иска 50 след писане на няколко майки в обявата и включително и аз тя я намали на 45лв и странното е че си държи на цената и не я намаля.
Незнам как може да има такива хора които се мъчат на всяка цена да спечелят от несполочлива покупка или подарък. Дори ми беше изтрила единия коментар по обявата което още повече ме издразни но аз и написах нов. (grin5)
Лошото е,че има много хора,които не знаят всички цени по магазините и могат да се излъжат и да платят исканата сума Sad
Както мен !!
Ооо не си само ,ти,миличка!И аз съм се набутвала,ама пусто кято нямам време да обикалям магазините!
Жалко е че мен мацка от града ми ме предупреди ,като е видяла че съм се записала за обявата ,че в Пловдив а и навсякъде цената е по ниска .Аз съответно ,дала съм дума че ще я взема и разчитах че ще е по различна от тези по китайските махазини .Е точно едно към едно ..Пък на всичкото отгоре и малка !!Писна миии
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #242 -: Декември 29, 2010, 13:11:25 »
Раздели ТемаНагоре

Както мен !!
Жалко е че мен мацка от града ми ме предупреди ,като е видяла че съм се записала за обявата ,че в Пловдив а и навсякъде цената е по ниска .Аз съответно ,дала съм дума че ще я взема и разчитах че ще е по различна от тези по китайските махазини .Е точно едно към едно ..Пък на всичкото отгоре и малка !!Писна миии
Абе, я  връщай!Или слагай отрицателната оценка.Аз не бих се примирила,особено ако е и за доста пари.Пък да не говорим за китайски стоки!
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #243 -: Декември 29, 2010, 13:28:58 »
Раздели ТемаНагоре

Ще изчакам отговора й ,тогава ще вида какво ще направа..
Знаеш ли не съм до парите ,лъжата ме дразни ..Утре имам рожден ден ,нека се почерпи с тези мои пари ,но аз сега тръгвам да търся рокля Smiley)))А нейната може би в боклука
Активен

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #244 -: Декември 29, 2010, 13:43:42 »
Раздели ТемаНагоре

Знаеш ли не съм до парите ,лъжата ме дразни ..Утре имам рожден ден ,нека се почерпи с тези мои пари ,но аз сега тръгвам да търся рокля Smiley)))А нейната може би в боклука
Да си купиш най-хубавата рокля! WinkДа си неотразима на твоя празник.Весело изкарване! (cheers3)
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #245 -: Декември 29, 2010, 13:45:09 »
Раздели ТемаНагоре

Да си купиш най-хубавата рокля! WinkДа си неотразима на твоя празник.Весело изкарване! (cheers3)
Благодаря Ти много мила ,за сладките пожелания .
Весели празници на теб и семейството ти ..
Активен

Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 288

Профил
« Отговор #246 -: Декември 29, 2010, 14:30:59 »
Раздели ТемаНагоре

Както мен !!
Малко по-горе писах за гумените скачащи топки.Във Вегата са по 6 лв,гледайте тук цени и се чудете.Има и още някои артикули,но просто не ми се спори с прости хора.Те не са прости де,щото ядат баницата,ами тия, дето им я дават.

И аз исках да взема такава топка за едно приятелско лапе, ама щом казваш,че са по 6 лв. в магазина, то тогава тук..страшна раута бре  Shocked - има ги и по 10 , че и ..ползвани . Въпреки, че съм информирана за реалната цена, предложих размяна на мацката(щото нито знам къде да ги търся тези топки, нито ми се занимава) и глей ква наглост - харесала си била мое нещо за...15 лв  Cheesy - а на въпроса ми -"С доплащане ли? " ,ми вика : " Еее, кво доплащане ся, то с размените е така, па и аз зор немам " и аз и викам: "То не че не е така , ама дали не взе да става вече много нагло! "  Cheesy (hassle1) Вие как мислите?
И ай някой от Пловдив да ми каже къде ги има тея топки, да ида да купя и дане се занимавам повече с такива....
Активен

Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния.
Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #247 -: Декември 29, 2010, 14:37:01 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&category=12&page=5&limit=12
Като влезеш в сайта,отиваш на спортни.
В Б-с имаше и по 5,99 на Вегата.Може да е било временно.Тук са 6,99.
« Последна редакция: Декември 29, 2010, 14:38:32 от taniaisie » Активен

След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #248 -: Декември 29, 2010, 14:42:44 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&category=12&page=5&limit=12
Като влезеш в сайта,отиваш на спортни.
В Б-с имаше и по 5,99 на Вегата.Може да е било временно.Тук са 6,99.
А, видях ги, ама доставката ? Ако и тя е 5-6 лв... работата пак отиде на 12 лв. По хубаво направо да я купя от другото маце - дето я продава на 6 , а ?
Или пак остава питането ми - някой от Пловдив, да ги е виждал някъде по-тънко?
Активен

Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #249 -: Декември 29, 2010, 14:49:52 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.vegatoys.com/index.php?area=help
Ще черпиш.Доставката е безплатна за цялата страна.Но трябва заявката ти да е за над 10 лв. Kiss Kiss Kiss
Активен

Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #250 -: Декември 29, 2010, 14:57:30 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.vegatoys.com/index.php?area=help
Ще черпиш.Доставката е безплатна за цялата страна.Но трябва заявката ти да е за над 10 лв. Kiss Kiss Kiss
Ахаа, веднага кат ми кажеш кво още да поръчам до 10 лв  Tongue Kiss
Активен

Аз също ще ви дам своя.

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #251 -: Декември 29, 2010, 18:10:57 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
А, видях ги, ама доставката ? Ако и тя е 5-6 лв... работата пак отиде на 12 лв. По хубаво направо да я купя от другото маце - дето я продава на 6 , а ?
Мила,отстрани на Гранда.Не входа от към кафе Бизар,а страничният от към блоковете.Точно отсреща под блока има едно малко магазинче за играчки с един огромен Дядо Мраз отпред.Аз миналата седмица си купих от там такава кукла и се загледах в едно еленче(за скачене) дето тук по едно време много се търсиха.Та продавачката ми показа и такава топка,мисля беше 7 лв.
Активен

Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #252 -: Декември 29, 2010, 19:37:05 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Мила,отстрани на Гранда.Не входа от към кафе Бизар,а страничният от към блоковете.Точно отсреща под блока има едно малко магазинче за играчки с един огромен Дядо Мраз отпред.Аз миналата седмица си купих от там такава кукла и се загледах в едно еленче(за скачене) дето тук по едно време много се търсиха.Та продавачката ми показа и такава топка,мисля беше 7 лв.
Ааа, екстра, е тва питах  Cheesy Идеално ми е ! Мерси dacetoooooooo  Kiss
Мерси и на теб, taniaisie, че се разрови заради мен  Kiss
Активен

Аз също ще ви дам своя.

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #253 -: Декември 30, 2010, 00:18:32 »
Раздели ТемаНагоре

Както мен !!

И аз исках да взема такава топка за едно приятелско лапе, ама щом казваш,че са по 6 лв. в магазина, то тогава тук..страшна раута бре  Shocked - има ги и по 10 , че и ..ползвани . Въпреки, че съм информирана за реалната цена, предложих размяна на мацката(щото нито знам къде да ги търся тези топки, нито ми се занимава) и глей ква наглост - харесала си била мое нещо за...15 лв  Cheesy - а на въпроса ми -"С доплащане ли? " ,ми вика : " Еее, кво доплащане ся, то с размените е така, па и аз зор немам " и аз и викам: "То не че не е така , ама дали не взе да става вече много нагло! "  Cheesy (hassle1) Вие как мислите?
И ай някой от Пловдив да ми каже къде ги има тея топки, да ида да купя и дане се занимавам повече с такива....
Леле ама тая е доста наглабе ......егати съществото ,как може такова нещо.Какво като е размяна дай се га и подаръци да правим ,тия размяни много солени излизат ,направо не се занимавай с тази тя е егати изнудвачката  такива нямат работа тук (evil3)
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

black_ice
Черно ледче
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 782

Профил
« Отговор #254 -: Декември 31, 2010, 14:03:29 »
Раздели ТемаНагоре

Днес ме издразниха коментарите под тази обява:
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=23996&cat=fav

Може ли такова отношение и то от нов потребител?! Направо нямам думи... Lips Sealed
Активен

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: