{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160856 пъти)
0 Членове и 25 Гости преглежда(т) тази тема.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #255 -: Декември 31, 2010, 14:10:31 »
Раздели ТемаНагоре

Днес ме издразниха коментарите под тази обява:
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=23996&cat=fav

Може ли такова отношение и то от нов потребител?! Направо нямам думи... Lips Sealed
Пийнала си е повечко женицата  Cheesy Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #256 -: Декември 31, 2010, 14:18:58 »
Раздели ТемаНагоре

Вчера супер много се издразних на една обява пусната не тук а П-ка.Продава се шейна която в магазина струва 35 лв а продавачката и иска 50 след писане на няколко майки в обявата и включително и аз тя я намали на 45лв и странното е че си държи на цената и не я намаля.
Незнам как може да има такива хора които се мъчат на всяка цена да спечелят от несполочлива покупка или подарък. Дори ми беше изтрила единия коментар по обявата което още повече ме издразни но аз и написах нов. (grin5)
Лошото е,че има много хора,които не знаят всички цени по магазините и могат да се излъжат и да платят исканата сума Sad
Както мен !!
Ооо не си само ,ти,миличка!И аз съм се набутвала,ама пусто кято нямам време да обикалям магазините!
Малко по-горе писах за гумените скачащи топки.Във Вегата са по 6 лв,гледайте тук цени и се чудете.Има и още някои артикули,но просто не ми се спори с прости хора.Те не са прости де,щото ядат баницата,ами тия, дето им я дават.
гумени топки има и по 17лв обаче.И много хора са купували на високи   цени
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 288

Профил
« Отговор #257 -: Януари 04, 2011, 13:11:10 »
Раздели ТемаНагоре

Може ли такова отношение и то от нов потребител?! Направо нямам думи... Lips Sealed
Пийнала си е повечко женицата  Cheesy Cheesy
1. (cheers1) (cheers4) (cheers2) (drink3) (drink4)
2. (shout2) номер.. стелка..26... 16  (evil3) детска ...мъжка....  (evil9) дамска...
...3.  (whee1)(laugh2)
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 13:14:21 от Foxy1 » Активен

Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния.
Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #258 -: Януари 04, 2011, 15:24:28 »
Раздели ТемаНагоре

1. (cheers1) (cheers4) (cheers2) (drink3) (drink4)
2. (shout2) номер.. стелка..26... 16  (evil3) детска ...мъжка....  (evil9) дамска...
...3.  (whee1)(laugh2)
Верно тая нещо не е наред ,колко и се обеснява ,но тя е решила ,че момчетата немогат да носят С8 само момичетата да ме извини ама е доста тъпа и трябва да се съгласим с това>>    [/quote]Пийнала си е повечко женицата  Cheesy Cheesy
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 15:26:46 от stefani220609 » Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #259 -: Януари 04, 2011, 15:33:58 »
Раздели ТемаНагоре

Вчера супер много се издразних на една обява пусната не тук а П-ка.Продава се шейна която в магазина струва 35 лв а продавачката и иска 50 след писане на няколко майки в обявата и включително и аз тя я намали на 45лв и странното е че си държи на цената и не я намаля.
Незнам как може да има такива хора които се мъчат на всяка цена да спечелят от несполочлива покупка или подарък. Дори ми беше изтрила единия коментар по обявата което още повече ме издразни но аз и написах нов. (grin5)
Лошото е,че има много хора,които не знаят всички цени по магазините и могат да се излъжат и да платят исканата сума Sad
Както мен !!
Ооо не си само ,ти,миличка!И аз съм се набутвала,ама пусто кято нямам време да обикалям магазините!
Малко по-горе писах за гумените скачащи топки.Във Вегата са по 6 лв,гледайте тук цени и се чудете.Има и още някои артикули,но просто не ми се спори с прости хора.Те не са прости де,щото ядат баницата,ами тия, дето им я дават.
гумени топки има и по 17лв обаче.И много хора са купували на високи   цени
Съгласна съм,че може да са я купили и за 20 лв,но чисто нови са 3 пъти по-евтини.На този принцип,всеки може да каже,че нещо което струва в маагазина 10 лв,той го продава за 15 лв,защото някъде го е купил за 20 лв.Нали!?!
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Профил
« Отговор #260 -: Януари 04, 2011, 15:43:46 »
Раздели ТемаНагоре

Мъжле е. Wink
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

sweets
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 106

И там съм sweets....

Профил
« Отговор #261 -: Януари 04, 2011, 15:53:17 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък не виждам нищо дразнещо във въпросите на дамата /или господина, както пиша Фло//, нито в отношението й/му. Наистина има и такава номерация, съответстваща на стелката в см /примерно на №37, отговаря №24, като стелката на този номер е точно 24 см, това е моят номер, затова давам пример с него/. Нямам идея Европейска ли е, Патагонска ли е, но такава номерация има. Категорията, в която е публикувана обявата не дава информация дали това е детската номерация, а уточнението, че "сандалкита са на сина ми", също не дава информация /моят син носи №42, пък си е дете все пак - на 13 г. Cheesy/ Технически грешки е възможно да станат, никой не е застрахован, затова купувачът уточнява дали наистина стелката е 16 см. Не разбрах какво ви подразни тука....мен пък ме подразни това, че се заядохте с тази обява  Cool
Активен

Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо.
За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане.
Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56
СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА!
Моля, не забравяйте пощенските! Smiley
Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #262 -: Януари 04, 2011, 17:32:49 »
Раздели ТемаНагоре

Обявата е моя и да се изкажа и аз  TongueМисля, че описанието в обявата си е доста коректно и ясно написано- номера е 26, стелката е 16. Може би е леко дразнещ съмнителния тон на потребителя и убедеността, че няма такава детска момчешка  номерация по англ. стандарт. Обяснила съм коректно. Единствената номерация, която съответства на стелката в см е японската, но досега никога не съм чувала някой да я използва по подобни и други сайтове.
Мен лично не ме издразниха коментарите, но пък беше интересно да чета  Kiss
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
Hristiana Goncheva
Hrisi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Аз си имам две слънца и разменям само за тях

Профил
« Отговор #263 -: Януари 04, 2011, 21:38:22 »
Раздели ТемаНагоре

Мен пък не че ме дразни ама ми е интересно,че толко неща продадох а никой не се записва в обявата а директно на лични  Cheesy искам това и онова и ай адресите  Cheesy
ОТ ДВА ДНИ ЧЕТА ТЕЗИ ОБЩИ УСЛОВИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ И НЕ МОГА  РАЗБЕРА ОТКЪДЕ ИЗДВА  ТАЗИ ИДЕЯ ЗА ЗАПИС , ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ЧОВЕК Е РЕШИЛ ДА КУПИ НЕЩО И ДАВА АДРЕС НА ЛИЧНИ ПРОСТО ТОВА Е ИЗЛИШНО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ , ДА СЕ ЗАПИШЕШ АКО ИСКАШ ДА ПРЕМЕРИШ ,ПРОВЕРИШ ЦЕНИ ИЛИ ИЗБИРАШ МЕЖДУ НЯКОЛКО НЕЩА И ИСКАШ ДА СРАВНИШ ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ ДА НО СИ РЕШИЛ ДА КУПИШ НЕЩО
ЗАПИС
ПИШИШ НА ЛИЧНИ
И ПОСЛЕ НЯКОЙ ВЛИЗА ДА ПИШЕ ПРОДАДИНО НО ....
МАРКИРАНЕ НА ОБЯВАТА ЗА ПРОДАДЕНА
ПОПАДНАХ НА СЛУЧАЙ В КОЙТО МИ ОТКАЗАХА ПРОДАЖБА СЛЕД КАТО БЯХ ДАЛА АДРЕС ОТ ЕДИН ДЕН САМО ЗАЩОТО НЕ СЪМ СЕ ЗАПИСАЛА ,АКО ЧОВЕКА ОПОМЕНАЛ В ПОДПИСА ЧЕ ИСКА ПЪРВО ЗАПИС СЕ СЪОБРАЗЯВАМ
НО ЧЕ 80 % ОТ ХОРАТА НЕ ЧЕТАТ ПОДПИСИТЕ И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ДАДЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ КОТО МЕЙЛИ СКАЙПОВЕ Е МНОГО ВЯРНО 
Активен

Вече пращам след предварително плащане .
Предпочитам да се разплащам по банков път .
Ако държите на пощенски запис трябва да се въоръжите с търпение ,за ходенето до пощата и висенето по опашки си трябва време .
Коректна съм и очаквам същото.
Пишете на ЛС ако ви интересува нещо и желаете да получите бърз отговор.
Мразя записи по обяви  и се записвам само по изключение .
Давам предимство на първия писал адрес на ЛС.
Винаги може да коментираме цените.
IBAN BG96UNCR96601020595219 Христиана Кръстева Гончева
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #264 -: Януари 05, 2011, 00:36:15 »
Раздели ТемаНагоре

Права си, факт е че "записът" е неписано правило, но дотолкова е навлезло от продавалника, че е практика. Ако в твоя случай е имало други записани в обявата, не се учудвай че продавачът ти е отказал, защото ако не беше, щеше да се вдигне шум до бога как е некоректен да не пази ред...

...ама това толкова много ли те дразни, че чак с главни букви  Wink
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #265 -: Януари 05, 2011, 09:57:45 »
Раздели ТемаНагоре

Мен ме дразни не записът, а това че има хора, които действат точно както дъщеря ми- пу това за мен, пу това....и после забравят къде са се заплюли. И като ги потърсиш...о, извинявай, давам ред и тем подобни.  Undecided Не се ядосвам, ама си ме дразнят (catapult1) (catapult1)
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 911

Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете

Профил
« Отговор #266 -: Януари 05, 2011, 10:10:32 »
Раздели ТемаНагоре

Мене също ме дразнят тези записи,особено когато човекът,който се е записал си изключи компа и цял ден си върши друга работа,останалите зяпат обявата...след 12 часа се включва и пише отказвам се или давам ред. Undecided
аз също се записвам , но веднага пиша и лични,защото за да пиша запис съм сигурна,че нещото го искам и давам адрес,ако евентуално тези преди мен се откажат,да се знае,че аз ще го купя със сигурност.
Преди седмица в една обява така 10 часа чакахме едно мамче да реши,което писа че до вечерта ще реши дали го купува или не Undecided-това не е ли подигравка с търпението на продавача например?Още повече че не става въпрос за нещо,което трябва да премери и няма сантиметър под ръка в момента.Следващото мамче в обявата веднага даде отговор,че го купува нещото-без да бави продавача.
Активен

Коректна съм и очаквам коректност и от Вас!
Първият дал адрес на лични е с предимство!
Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #267 -: Януари 05, 2011, 12:13:55 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък да ви споделя вчера на каква обява попаднах ShockedМацката иска парите предварително на всички с по-малко от 40 положителни оценки Huh? Huh? Huh?Е вервайте ми,щах да падна направо Lips Sealed
Активен

slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #268 -: Януари 05, 2011, 12:25:36 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък да ви споделя вчера на каква обява попаднах ShockedМацката иска парите предварително на всички с по-малко от 40 положителни оценки Huh? Huh? Huh?Е вервайте ми,щах да падна направо Lips Sealed
Много висока летва Cheesy Абе аз какво ли се смея, като се виждам как вися на две места Sad Айде да чукна на нещо по-твърдо, амаааа
дразня се когато се доверявам, а отсрещната страна си щрака с пръсти Cheesy
Активен

При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #269 -: Януари 05, 2011, 12:26:42 »
Раздели ТемаНагоре

Много висока летва Cheesy Абе аз какво ли се смея, като се виждам как вися на две места Sad Айде да чукна на нещо по-твърдо, амаааа
дразня се когато се доверявам, а отсрещната страна си щрака с пръсти Cheesy
Забравих да попитам тя самата колко оценки има?
Активен

Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: