nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #270 -: Януари 05, 2011, 14:09:01 » |
Нагоре
|
Много висока летва Абе аз какво ли се смея, като се виждам как вися на две места Айде да чукна на нещо по-твърдо, амаааа дразня се когато се доверявам, а отсрещната страна си щрака с пръсти Забравих да попитам тя самата колко оценки има? Ами интересното беше,че има 41
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #271 -: Януари 05, 2011, 15:46:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #272 -: Януари 05, 2011, 16:31:40 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #273 -: Януари 05, 2011, 20:07:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #274 -: Януари 05, 2011, 20:37:10 » |
Нагоре
|
начи Шъ знаете,аз пращам само след предварително плащане на потребители с оценки под 89
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #275 -: Януари 05, 2011, 20:58:17 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #276 -: Януари 05, 2011, 23:21:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Hristiana Goncheva
Hrisi
new user
Неактивен
Публикации: 17
Аз си имам две слънца и разменям само за тях
|
|
« Отговор #277 -: Януари 06, 2011, 16:43:49 » |
Нагоре
|
Права си, факт е че "записът" е неписано правило, но дотолкова е навлезло от продавалника, че е практика. Ако в твоя случай е имало други записани в обявата, не се учудвай че продавачът ти е отказал, защото ако не беше, щеше да се вдигне шум до бога как е некоректен да не пази ред... ...ама това толкова много ли те дразни, че чак с главни букви Да но в конкретния случай фуфлата трябваше да вдигна аз, защото по правилата на сайта сме осъществили контакт като си разменихме адресите и на другия ден ми се казва има един записан в обявата днес сори . А при осъществен контакт и отказ на една от страните другата може да постави отценка неутрална или отрицателна , а никаде не е опоменато че "запис "се счита за вид контакт по сделка. Наистина съм много бясна на тези записи и това че някой толкова много се вживява в тях , дори заради това почнах да чета и форумите и да пиша в тях , откакто съм се регистрирала съм чела по форумите 5-6 пъти и то за некоректни потребители и участвам за 1 път във коментарите . Не обичам да се влиая от хорското мнение и нежелае да натрапвам моите възгледи на другите всеки си има глава на раменете и би трябвало да мисли с нея , а не да гледа да се хареса на някого.
|
|
|
Активен
|
Вече пращам след предварително плащане . Предпочитам да се разплащам по банков път . Ако държите на пощенски запис трябва да се въоръжите с търпение ,за ходенето до пощата и висенето по опашки си трябва време . Коректна съм и очаквам същото. Пишете на ЛС ако ви интересува нещо и желаете да получите бърз отговор. Мразя записи по обяви и се записвам само по изключение . Давам предимство на първия писал адрес на ЛС. Винаги може да коментираме цените. IBAN BG96UNCR96601020595219 Христиана Кръстева Гончева
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #278 -: Януари 06, 2011, 16:53:44 » |
Нагоре
|
Хахахахаха.......аз пък вече ще искам предварително плащане от всички-пък аз никога няма да плащам предварително , че вече и торбите за боклук станаха скъпи, а нещо много бързо взех да ги пълня...
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #279 -: Януари 06, 2011, 16:57:46 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
Dalila12
new user
Неактивен
Публикации: 77
|
|
« Отговор #280 -: Януари 06, 2011, 23:01:24 » |
Нагоре
|
Здравейте, аз съм много нов потребител. Но преди още да се регистрирам си направих труда да прочета правилата, съветите за добра сделка и дори някои теми от форума. За няколко часа ми стана ясно, че запис без съобщение на ЛС нищо не значи. Затова ако искам да купя нещо, а вече си купих успешно някои неща, пиша на ЛС. И не споря, дори не повдигам въпроса защо трябва да пратя парите първо. Но не виждам как могат да се накарат другите да четат. И в работата си се сблъсквам с хора, на които говориш, те чуват, но не слушат. И за съжаление няма начин как не се дразни човек. То има хора дето една книга веднъж не са прочели, та ще седнат да четат правила и съвети.
|
|
|
Активен
|
При интерес към моя обява след запис в нея, моля пишете на лични. Пощенските са за купувача, освен ако не сме се уточнили друго! Предпочитам изпращането и получаването на пакетите да става като МПП! Не приемам пратки с наложен платеж, без предварителна уговорка! Разчитам на взаимна коректност и добра комуникация. Пиша оценки, надявам се и вие да не забравяте.
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #281 -: Януари 06, 2011, 23:35:00 » |
Нагоре
|
Здравейте, аз съм много нов потребител. Но преди още да се регистрирам си направих труда да прочета правилата, съветите за добра сделка и дори някои теми от форума. За няколко часа ми стана ясно, че запис без съобщение на ЛС нищо не значи. Затова ако искам да купя нещо, а вече си купих успешно някои неща, пиша на ЛС. И не споря, дори не повдигам въпроса защо трябва да пратя парите първо. Но не виждам как могат да се накарат другите да четат. И в работата си се сблъсквам с хора, на които говориш, те чуват, но не слушат. И за съжаление няма начин как не се дразни човек. То има хора дето една книга веднъж не са прочели, та ще седнат да четат правила и съвети.
ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО!!!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #282 -: Януари 06, 2011, 23:50:17 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня от лошия вид, в който получих някои от поръчките си. Например на едно яке за детето ми ръкавът му се подаваше срамежливо изпод раздърпаната хартия на пратката.Направо ми призля. Намирала съм изпрана салфетка в детско джобче, знаете как се лепва хартията. Ето такива неща ме дразнят
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dalila12
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #283 -: Януари 06, 2011, 23:51:03 » |
Нагоре
|
Аз няколко пъти вече се сблъсках да чета в подписа на някои потребители, изписани с големи букви думи с правописни грешки. И то на ярък фон. Ама как да им кажа, нали веднага ще ме вземат на мушка като нов. Случва ми се и на мен да допусна грешка,неволно от бързане и недоглеждане, но пък да го виждам в подписи, меко казано е дразнещо.
|
|
|
Активен
|
При интерес към моя обява след запис в нея, моля пишете на лични. Пощенските са за купувача, освен ако не сме се уточнили друго! Предпочитам изпращането и получаването на пакетите да става като МПП! Не приемам пратки с наложен платеж, без предварителна уговорка! Разчитам на взаимна коректност и добра комуникация. Пиша оценки, надявам се и вие да не забравяте.
|
|
|
Dalila12
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #284 -: Януари 06, 2011, 23:59:41 » |
Нагоре
|
Аз пък се дразня от лошия вид, в който получих някои от поръчките си. Например на едно яке за детето ми ръкавът му се подаваше срамежливо изпод раздърпаната хартия на пратката.Направо ми призля. Намирала съм изпрана салфетка в детско джобче, знаете как се лепва хартията. Ето такива неща ме дразнят Дано не ти се случва повече! Когато човек е много грижовен към нещата си, е меко казано обидно да получи такова отношение.
|
|
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 00:02:16 от Dalila12 »
|
Активен
|
|
|
|
|
|