{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160975 пъти)
0 Членове и 99 Гости преглежда(т) тази тема.
Dama pika
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 138

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #300 -: Януари 09, 2011, 15:55:16 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.koloriks.com/catalog/index.php?manufacturers_id=11&osCsid=938e755ba3310fb5a45aaa83e1ce362d

ето тук можете да видите, че е нормално маркова дрешка от така често срещаната марка H&M да се намери чисто нова от порядъка на 13-14-15 лв, същото важи за джордж, ърли дейс, некст и пр.

http://exitashop.com/shop/category.php?id_category=36

просто давам пример, защото някои потребители се опитват да пробутват носени такива на почти същите цени

Да, това е така, защото изброените марки все пак са на ниво "конфекция" в Англия - не казвам, че са некачествени, но не са от класата на Картърс, Гап и Чероки например. И на мен ми е чудно защо някои мами тук ги пускат на такива безбожни цени.  Roll Eyes
Активен

Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
galia2007
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

каката-август 2006 малкия -септември 2007

Профил
« Отговор #301 -: Януари 09, 2011, 16:20:35 »
Раздели ТемаНагоре

съгласна съм че цените са завишени, но дори и да се пусне нещо на Гап, Картърс, или Черооки, или пък Кларкс, все ще се намери някой да мрънка че му е скъпо, ако не е по 2-3лв
а ако го пуснеш по 2-3лв, защото е носено, пък те гледат с подозрение че е от секънда
тогава как да се процедира
ако е скъпо, въртиш търговия, по сайтовете ги има на нормални цени
ако е на символични цени-пък са от дрип-шопа
става много трудно да се отсее качественото от плявата
същото е с препродажбата от сайтовете
вчера взех оригинални бански на щерката на Барби-със закачалчицата и всички есктри-поръчвани са от англ. сайт и със все доставката ми излезе 10лв
ми кво пречи да поръчам Н-брой и след два месеца ги пускам примерно 20лв/както правят определени потребителки/
или пък като гледам ползвани бански на цена 10лв, щото били маркови
и нашите са маркови, освен да си ги поносим 1-2г и да ги пуснем пак на 10лв
извинявам се за дългия пост, но много се дразня-----
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 16:31:15 от galia2007 » Активен

предпочитам предварително плащане/изчаквам 8ч при запис и давам предимство на следващия/не приемам наложен платеж/не подканям на ЛС/с предимство-вземащия повече от една обява
 http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=34499&ppaction=readfeed
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #302 -: Януари 09, 2011, 16:33:51 »
Раздели ТемаНагоре

Е, има марки, които не са от дрийп шопа определено, просто там такива няма да видиш да се продават-чико, овиезе, нопис, окайди, фокс, мадъркеър, но такива тук не съм срещала.Лично моите, които съм имала до този момент - четири-пет неща,  са ми били подарък или съм си ги купувала лично от мола или са ми ги носили от америка разни познати- Circo, carter's
Ето аз ги пускам на символични цени, защото все пак са носени.Но като видя разните му там марки и то в такъв вид и на такава цена, ми светва веднага лампичката, че са от секънда.Купувала съм панталони на Фокс бейби за 20 лева и ги обличаме почти всеки път на консултация или разходка, но са носени само от моето дете и са си като нови направо.Веднага мога да преценя нещо колко е носено преди това, защото качеството на дрехата си личи и изобщо няма вида на стоките от които доста потребителки вече са пропищели.
Има го и другият момент, хората, които купуват маркови и скъпи дрехи разполагат с доста пари, за да си ги купят и те определено няма да си губят времето да ги препродават тук и да печелят от тях.
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 16:53:36 от gitadam » Активен
galia2007
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #303 -: Януари 09, 2011, 16:46:46 »
Раздели ТемаНагоре

защо, аз също продавам  блузка на Фокс на малчо, на символична цена, именно защото е подарък и не мога да искам цената й като в мола примерно Wink
или пък имам подаръци, дрешки, нови с етикет на Черокее, които са ни малки-е, не ги продавам, не мога да им искам 5лв примерно, като знам колко струват
все ще намеря приятелско дете на което да ги подаря
същото е с Некст и НМ-вече има толкова он-лайн магазини с доставка у нас, не може всичко да е от дрип-шопа, щото е такава марка
даже в магазинче в НИТ-продават дънки и полички на Некст за 10лв-нови имам предвид
лошото е че заради сухото гори и мокрото
Активен

предпочитам предварително плащане/изчаквам 8ч при запис и давам предимство на следващия/не приемам наложен платеж/не подканям на ЛС/с предимство-вземащия повече от една обява
Dama pika
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 138

Профил
« Отговор #304 -: Януари 09, 2011, 17:00:05 »
Раздели ТемаНагоре

Гале, ония в Хита са "Нейм ит" и лятото бяха дори по 5 лв - една сега гледам в съседния сайт си изкара една заплата по празниците с тях.  Tongue
Активен

Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
galia2007
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #305 -: Януари 09, 2011, 17:44:45 »
Раздели ТемаНагоре

Гале, ония в Хита са "Нейм ит" и лятото бяха дори по 5 лв - една сега гледам в съседния сайт си изкара една заплата по празниците с тях.  Tongue
да бе, вярно, "Нейм ит" бяха, не че и тук не бяха пуснати на космически цени  и дънките и поличките
Активен

black_ice
Черно ледче
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 782

Профил
« Отговор #306 -: Януари 09, 2011, 20:56:56 »
Раздели ТемаНагоре

Знаете ли мен какво много ме дразни?!  Lips Sealed
Това е сайт за взаимопомощ, а не за търговия. Дразни ме, когато всички слагат "Не желая размяна" и то за употребявани неща. Аз пък разменям. Винаги се старая да намеря нещо подходящо в обявите на хората, записали се в обявите ми. Дори преглеждам по няколко пъти. Съвестно ми е, когато отказвам, защото човекът може наистина да има нужда, но да не може да си го позволи. Дори специално пиша на л.с. от какво имам нужда, ако има непубликувано, да ми го предложи.
Искам да ви кажа, че именно от размяна са ми най-сполучливите придобивки. Ако примерно съм пуснала блузка за 5 лв. и харесам нови пантофи, защо да не ги разменим?  Roll Eyes
Днес наистина много се издразних на някои обяви, но просто не искам да се ядосвам повече.  Huh?
Активен
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #307 -: Януари 09, 2011, 21:18:59 »
Раздели ТемаНагоре

Е аз винаги разменям.Рядко се случва да не разменям нещо и то или спешно ми трябват пари,или не е мое,а правя услуга
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #308 -: Януари 09, 2011, 21:35:17 »
Раздели ТемаНагоре

Знаете ли мен какво много ме дразни?!  Lips Sealed
Това е сайт за взаимопомощ, а не за търговия. Дразни ме, когато всички слагат "Не желая размяна" и то за употребявани неща. Аз пък разменям. Винаги се старая да намеря нещо подходящо в обявите на хората, записали се в обявите ми. Дори преглеждам по няколко пъти. Съвестно ми е, когато отказвам, защото човекът може наистина да има нужда, но да не може да си го позволи. Дори специално пиша на л.с. от какво имам нужда, ако има непубликувано, да ми го предложи.
Искам да ви кажа, че именно от размяна са ми най-сполучливите придобивки. Ако примерно съм пуснала блузка за 5 лв. и харесам нови пантофи, защо да не ги разменим?  Roll Eyes
Днес наистина много се издразних на някои обяви, но просто не искам да се ядосвам повече.  Huh?
не се ядосвай толкова,мила!и аз съм отбелязала не разменям,понеже пък при мен все предлагат някакви вещи от времето на баба Sad Но имам няколко размени вече направени,чрез питане на лс Wink  Освен това имам някои неща,които са доста скъпи и ми се свидят да ги разменя,при положение,че нямам нужда от нищо в момента.И все пак,ако някой на лични ме попита тактично за размяна,винаги преглеждам обявите му. Smiley
Активен

kami_kami
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 479

Профил
« Отговор #309 -: Януари 09, 2011, 22:20:57 »
Раздели ТемаНагоре

Дразня се,когато видя дрешки,които съм я подарила от сърце на бъдеща мама,да ги виждам да се продават след година на безумни цени. Sad Sad Sad
Това пък е уникална простотия. Нищо не ме учудва вече.
Активен

Всички жени по своята същност са ангели, но когато им прекършат крилата, се налага да летят на метла...
http://spe4eli.me/kamelia77
http://www.nagradka.com/kamelia77
http://nagradite.net/kamelia77
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #310 -: Януари 09, 2011, 23:27:53 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме дразни когато непознати за мен потребители изпращат като ЛС призиви за гласуване. Има си тема за конкурси и гласувания, момичетата са се организирали културно. Който има желание да се гласува за него- да се запише там!
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #311 -: Януари 09, 2011, 23:50:31 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме дразни когато непознати за мен потребители изпращат като ЛС призиви за гласуване. Има си тема за конкурси и гласувания, момичетата са се организирали културно. Който има желание да се гласува за него- да се запише там!
Явно не четат във форума а гледат кои са активни в обяви и направо пишат .И на мен са пращали но не им се дразня  Tongue
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
ы
« Отговор #312 -: Януари 09, 2011, 23:57:54 »
Раздели ТемаНагоре

Ей, това не ми е минало през ума!  Cheesy Ако продължават , ще им посоча правилното място!!!!! Roll Eyes Cheesy
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #313 -: Януари 09, 2011, 23:59:16 »
Раздели ТемаНагоре

Ей, това не ми е минало през ума!  Cheesy Ако продължават , ще им посоча правилното място!!!!! Roll Eyes Cheesy
Мацки аз го направих,казах на мацката и тя каза,че няма вече Wink
Активен

Dheny
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #314 -: Януари 10, 2011, 00:02:39 »
Раздели ТемаНагоре

Знаете ли мен какво много ме дразни?!  Lips Sealed
Искам да ви кажа, че именно от размяна са ми най-сполучливите придобивки. Ако примерно съм пуснала блузка за 5 лв. и харесам нови пантофи, защо да не ги разменим?  Roll Eyes
Днес наистина много се издразних на някои обяви, но просто не искам да се ядосвам повече.  Huh?
Аз също не разменям, защото събирам пари от обявите си за да задоволя друга моя страст- книгите. Ако пиша разменям за определени книги става сложно.
Активен

220 положителни оценки в другият сайт, нямам неутрални и отрицателни.
Разчитам единствено на комуникацията.
Спазвам ред, но си запазвам правото да преценя на кой да пратя.

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65578&profile_type=feedback

Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: