{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160897 пъти)
0 Членове и 59 Гости преглежда(т) тази тема.
black_ice
Черно ледче
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 782

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #315 -: Януари 10, 2011, 00:23:52 »
Раздели ТемаНагоре

Ами погледнете го от другата страна - ако искам да купувам дрехи втора употреба спокойно мога да обикалям по магазините (в София има мнооого такива). Според мен не е това идеята. Вместо две носени блузки по 5 лв. мога да си купя една нова за 10. Но не от сайта, а от някой магазин, дори от сергия. И ще си я огледам, и ще си я премеря... Tongue
Аз когато давам пари за нещо, сякаш забравям за тях. Това е все едно да продавам блузка от преди три години. Ами определено няма да отбележа, че "не желая размяна", защото реално не търся парите от нея. Но пак казвам, това съм аз. Въпреки че имам няколко обяви, отбелязани точно така, аз разменям всичко. Маркирах ги след като много се бях ядосала на всички онези потребители, държащи непременно да си получат двата лева от крем, ползвам броени пъти, с изтичащ срок на годност. Помислете върху това.  Kiss

Активен
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
« Отговор #316 -: Януари 10, 2011, 07:24:27 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме дразни когато непознати за мен потребители изпращат като ЛС призиви за гласуване. Има си тема за конкурси и гласувания, момичетата са се организирали културно. Който има желание да се гласува за него- да се запише там!
Явно не четат във форума а гледат кои са активни в обяви и направо пишат .И на мен са пращали но не им се дразня  Tongue
И на мен не ми пречи ако имам време гласувам ако не искам да се занимавам  Cheesy ще изтрия лс -то ама досега все съм имала време  Cheesy ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ те пък не са чак толкова много молбите за гласуване. Колко си получила че им се дразниш?
Активен

slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #317 -: Януари 10, 2011, 07:31:18 »
Раздели ТемаНагоре

Колкото и да са, не са дошли на подходящото място. Не отричам, че им цъкам, но предпочитам на ЛС други известия. Cheesy.
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #318 -: Януари 10, 2011, 10:51:34 »
Раздели ТемаНагоре

Аз току-що попаднах на обява, чиято продавачка е написала в подписа си, че за потребителки с по-малко от 20 оценки иска парите предварително. И то с ГОЛЕМИ БУКВИ. да няма някой неразбрал. Обаче колко оценки мислите, че имаше? Не бяха 20. Даже не бяха и 10.

Шест броя оценки имаше дамата  Cheesy Е поне всичките бяха положителни, но все пак  Huh? WTF? (като в една друга тема)...  Lips Sealed
[/quote]

По този повод да пиша, че тук имам продадени не знам колко неща вече- над 10 сигурно, но броят на оценките ми е 4. Имаче момичетата са доволни, продавам само неща в отлично състояние или нови, слагам оценка след сделката, както съм правила и в комшийския сайт,но тука нещо не ми отговарят на жеста. Е как да ги събера тия оценки?!
Ами и аз изисквам да ми изпратят парите предварително, ако са над 20 лв. Да не говорим, че потребителки с относително висок фийдбек не си правят труда да осъществят цивилизована комуникация, няма да цитирам никове, въпреки, че се изкушавам.
[/quote]

Евка, обърни го на просия Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #319 -: Януари 12, 2011, 08:27:48 »
Раздели ТемаНагоре

Дразня се от това, че продавам на символични цени и никой в последните месеци не иска да купува, а за дрехи много по-носени по 6.7 лева парчето ще се избият, хората си мислят, че като съм ги пуснала на тази цена, им има нещо, не е така.Просто искам да ги продам така, че някоя мама да спести парички,а аз да купя нещо ново на детето
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 08:30:25 от gitadam » Активен
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #320 -: Януари 12, 2011, 09:50:09 »
Раздели ТемаНагоре

Дразня се от това, че продавам на символични цени и никой в последните месеци не иска да купува, а за дрехи много по-носени по 6.7 лева парчето ще се избият, хората си мислят, че като съм ги пуснала на тази цена, им има нещо, не е така.Просто искам да ги продам така, че някоя мама да спести парички,а аз да купя нещо ново на детето

И при мен е така Roll Eyes
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #321 -: Януари 12, 2011, 12:57:44 »
Раздели ТемаНагоре

Е МАЦКИ-СЕГА СТАНА ШОУТО TongueМИ ПРЕГЛЕДАХ ВИ ОБЯВИТЕ-ЧУДЕХ СЕ ЗАЩО НЕ СТЕ МИ ПОПАДНАЛИ В ПОЛЕЗРЕНИЕТО,А ТО ЕТО ЗАЩО...ОБЯВИТЕ ВИ МИЛИЧКИ-ПОЛОВИНАТА ЗА БЕБЧЕТА,ДРУГАТА ПОЛОВИНА-ЗА СЛАБОТЕЛЕСНИ МАМЧЕТА...ПА МЕН АКО МЕ ЦЕПНЕТЕ НА ЦЕПКАТА ШЕ СЬМ КОЛКОТО ВАС ДВЕТЕ МАЙ Cheesy/МАЙТАП...ВИЖТЕ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО СМЕ ЯЧКИ-ИЛИ В СЛЕДРОДИЛЕН ПЕРИОД,ИЛИ ВЕЧЕ ПООЛЕГНАЛИ/ПОНАТЕЖАЛИ/ CheesyКВО ДА ВИ ПРАВЯ-РЬГНЕТЕ В ОБЯВИТЕ СИ ПО НЕЩО УШИТО ОТ ПАЛАТКА ИЛИ ПАРАШУТ И ЩЕ УСЕТИТЕ ЕФЕКТА ВЕДНАГА Cheesy/ТВА Е ДА ВИ ПОУКРОТЯ,ВСЕКИ СЕ ОПИТВА ДА СВИКНЕ С ТЯЛОТО СИ ТАКОВА КАКВОТО СИ ГО Е НАПРАВИЛ ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО Sad

Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #322 -: Януари 12, 2011, 19:51:12 »
Раздели ТемаНагоре

Аз току-що попаднах на обява, чиято продавачка е написала в подписа си, че за потребителки с по-малко от 20 оценки иска парите предварително. И то с ГОЛЕМИ БУКВИ. да няма някой неразбрал. Обаче колко оценки мислите, че имаше? Не бяха 20. Даже не бяха и 10.

Шест броя оценки имаше дамата  Cheesy Е поне всичките бяха положителни, но все пак  Huh? WTF? (като в една друга тема)...  Lips Sealed

По този повод да пиша, че тук имам продадени не знам колко неща вече- над 10 сигурно, но броят на оценките ми е 4. Имаче момичетата са доволни, продавам само неща в отлично състояние или нови, слагам оценка след сделката, както съм правила и в комшийския сайт,но тука нещо не ми отговарят на жеста. Е как да ги събера тия оценки?!
Ами и аз изисквам да ми изпратят парите предварително, ако са над 20 лв. Да не говорим, че потребителки с относително висок фийдбек не си правят труда да осъществят цивилизована комуникация, няма да цитирам никове, въпреки, че се изкушавам.
[/quote]

Ами ясно ми е какво е, не всички пишат оценки не знам защо - така са решили. Аз винаги пращам парите преварително или едновременно с продавача. Но все пак ми стана смешно Smiley не друго. Поставя някакви условия, които самата тя не покрива, та затова.
А и за другото съм съгласна и аз съм попадала на неразговорливи или лаконични с по мнооого оценки. Но ги избягвам Smiley
Имаше една дама със стотици оценки от другия сайт, която 3-4 дена подред ми пишеше едно и също: "Получи ли го?" и аз всеки път обяснявам подробно. Накрая като го получих, изказах мнението си и впечатлението си, колко съм го харесала и т.н. Пък получих само: "поставям ти оценка, направи го и ти." До там с комуникацията  Cheesy
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 01:02:12 от emi_9eni » Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #323 -: Януари 13, 2011, 00:13:24 »
Раздели ТемаНагоре

Шест броя оценки имаше дамата  Cheesy Е поне всичките бяха положителни, но все пак  Huh? WTF? (като в една друга тема)...  Lips Sealed

[/quote]

Ами ясно ми е какво е, не всички пишат оценки не знам защо - така са решили. Аз винаги пращам парите преварително или едновременно с продавача. Но все пак ми стана смешно Smiley не друго. Поставя някакви условия, които самата тя не покрива, та затова.
А и за другото съм съгласна и аз съм попадала на неразговорливи или лаконични с по мнооого оценки. Но ги избягвам Smiley
Имаше една дама със стотици оценки от другия сайт, която 3-4 дена подред ми пишеше едно и също: "Получи ли го?" и аз всеки път обяснявам подробно. Накрая като го получих, изказах мнението си и впечатлението си, колко съм го харесала и т.н. Пък получих само: "поставям ти оценка, направи го и ти." До там с комуникацията  Cheesy

[/quote]

Защо ми се струва ,че знам за коя точно става въпрос Lips Sealed Тя май и изреченията си не променя...........на всички едно и също....
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #324 -: Януари 14, 2011, 22:09:35 »
Раздели ТемаНагоре

Честно издивявам вече!
Престанете с тези лични съобщения с призиви за гласуване в тъпи игри!!! МОЛЯ ВИ!
Активен
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #325 -: Януари 14, 2011, 22:45:11 »
Раздели ТемаНагоре

Абсолютно!
Или купуват вехтории, защото са по 5 лв.парчето Shocked
Аз например такива износени дрехи нямам, съвсем сериозно ви казавам, но ще отида при свеки и ще разровя -има разни кашони с дрехи от "време оно" Cheesy и ще ги пусна тук по 3-4 лв.
Така може и да си докарам някой лев Cheesy
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #326 -: Януари 15, 2011, 09:14:37 »
Раздели ТемаНагоре

Абсолютно съм съгласна с последното мнение, ето аз днес реших да обявя за подаряване неща, които съм носила преди години когато бях по-финна, е, вярно имат някои забележки, но и през ума не ми е минавало да ги продавам тук, въпреки че има хора, които се опитват да изкарат някои лев от дрехи, които са много по-зле и от това, което подарявам.Вчера попаднах май на 2 детски комплекта, с порнато отдолу на дупето, на цена 5 лв май.Лошо няма, сигурно някоя мама, ще го купи за вкъщи и може да се мине един тигел.При мен автоматично, ако има някакъв такъв дефект отива в графата подаряване.
Активен
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #327 -: Януари 15, 2011, 15:04:17 »
Раздели ТемаНагоре

Абсолютно съм съгласна с последното мнение, ето аз днес реших да обявя за подаряване неща, които съм носила преди години когато бях по-финна, е, вярно имат някои забележки, но и през ума не ми е минавало да ги продавам тук, въпреки че има хора, които се опитват да изкарат някои лев от дрехи, които са много по-зле и от това, което подарявам.Вчера попаднах май на 2 детски комплекта, с порнато отдолу на дупето, на цена 5 лв май.Лошо няма, сигурно някоя мама, ще го купи за вкъщи и може да се мине един тигел.При мен автоматично, ако има някакъв такъв дефект отива в графата подаряване.

Е, как 5 лв. за  разпрана дреха Shocked
Ами, поне да я зашият и тогава да я пускат!
Уффффф, какво да говорим  Roll Eyes Huh?, не мога да си ги обясня тези неща и това си  е !
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #328 -: Януари 15, 2011, 15:49:45 »
Раздели ТемаНагоре

Вчера ми останаха очите в едно комплектче като за нас, вярно че момичето го дава на символична цена от 5 лева и по думите й е слагано само веднъж, но има фабричен дефект-долу на шева е порнато, та мисълта ми беше да го зашие преди това, че така се разваля фасона на хубавата дрешка.
Активен
Merianlll
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 72

Профил
« Отговор #329 -: Януари 15, 2011, 16:55:51 »
Раздели ТемаНагоре

Дразни ме на ЛС да ми пишат "Моля ? ? ?".
Вече 2 пъти ми се случи от нови потребители, на които поставих условия - е, не съм доволна от никоя.
Да знаете - някоя пикла, ако започне да предава фасони - бягайте далече.
Активен

Обичам да чета ЛС
Поставяйте оценки!!!!!
Изчаквам записалите се колкото преценя.
Не плащам предварително, за да няма после изненади.
Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските.
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.

Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: