{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160954 пъти)
0 Членове и 96 Гости преглежда(т) тази тема.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #330 -: Януари 15, 2011, 19:56:59 »
Раздели ТемаНагоре

Дразни ме на ЛС да ми пишат "Моля ? ? ?".
Вече 2 пъти ми се случи от нови потребители, на които поставих условия - е, не съм доволна от никоя.
Да знаете - някоя пикла, ако започне да предава фасони - бягайте далече.
УФ,МИЛА,ТО НЕ САМО ОТ НОВИТЕ ИМА ТАКИВА ЕКЗЕМПЛЯРИ,ДЕТ СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ...СЬВСЕМ НАСКОРО ИМАХ НУЖДА ОТ НЕЩО ОТ ПРОДАВАЧ СЬС СЬВСЕМ МАЛКО ОЦЕНКИ,МА МИ ИСКАШЕ ПАРИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО...ЯДОСАХ СЕ И Я ПОМОЛИХ ДА ПОГЛЕДНЕ ТУК-ТАМ ПО-ПРИЛЕЖНО,АКО ИМА НУЖДА ДА ПОРАЗПИТА---ИЗВИНИ МИ СЕ,НЕ БИЛА ПРОВЕРИЛА...ТА...НА КОЙ КАК МУ МИНЕ НОМЕРА...АПЬК СМЯХ-С ЕДНО ПИКЛЕ ЩЕ СИ СМЕНЯМЕ ТЕЛЕФОНИТЕ-ИСКА БАРТЕР,ПОСЛЕ ПЬК ИСКА ДОПЛАЩАНЕ,КАЗВАМ И ЧЕ СЬМ ГО ПРАТИЛА С ДОПЛАЩАНЕ,ТЯ МИ ОТГОВАРЯ-МОЯ ДЕТЕТО ГО ИЗПУСНА И СЕ СТРОШИ-ЩЕ ЧАКАШ ДОКАТО ГО ОПРАВЯТ/ХА!/А ТЯ Е SAD-GIRL В ЕДИН САЙТ,И Е ДЕТЕ НА ПОЧТИ 16/!!!/БЕ ЦИРК...ДОБРЕ ЧЕ НЕ МИ БЕШЕ ТРЬГНАЛ КОЛЕТА-ИЗГАРЯХ!ТРЯБВАШЕ ДА Я ТЬРСЯ ДА И ВЛИВАМ РАЗУМ WinkПРЕЗ НОВ ОТВОР Cool
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
rummi_pl
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 135

Профил
« Отговор #331 -: Януари 17, 2011, 20:22:58 »
Раздели ТемаНагоре

Как не се научиха кога се пише "и" и кога "й"
Понякога се изумявам  Sad

пп: олекна ми  Smiley
Активен

Обявите ми важат за цялата страна.
Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч.
Пощенските са за сметка на купувача.
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1786

на мама съкровишето

Профил
« Отговор #332 -: Януари 17, 2011, 20:27:11 »
Раздели ТемаНагоре

Дразня се от това, че продавам на символични цени и никой в последните месеци не иска да купува, а за дрехи много по-носени по 6.7 лева парчето ще се избият, хората си мислят, че като съм ги пуснала на тази цена, им има нещо, не е така.Просто искам да ги продам така, че някоя мама да спести парички,а аз да купя нещо ново на детето
абсолутно съм съгласна,аз ги продавам на по ниска цена понеже не мисля че трябва да се дават много пари за нещо носено
Активен

коректна и бърза съм,очаквам това и от вас
http://www.detski-filmi.eu/ppc/showcat.php?cat=500&ppuser=76318
Анджелина
Омъжена с деца
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 103

добра

Профил
« Отговор #333 -: Януари 17, 2011, 22:54:51 »
Раздели ТемаНагоре

Вече 2 пъти ми се случи от нови потребители, на които поставих условия - е, не съм доволна от никоя.

Да си отбележа да не купувам нищо от теб.
Що за език? Пикла!
Активен

Не купувам/продавам парцали;
Коректна съм, очаквам същото;
Merianlll
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 72

Профил
« Отговор #334 -: Януари 17, 2011, 23:13:09 »
Раздели ТемаНагоре

Що за език? Пикла!

Ами недей, няма да е голяма загуба  Tongue
Явно по друг начин тълкуваш нещата Smiley
Активен

Обичам да чета ЛС
Поставяйте оценки!!!!!
Изчаквам записалите се колкото преценя.
Не плащам предварително, за да няма после изненади.
Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските.
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #335 -: Януари 17, 2011, 23:26:47 »
Раздели ТемаНагоре

Що за език? Пикла!
Еми да има ги такива пикли  Cheesy даже една успя да напазарува за майка си без да плаща .Оп издъних се и аз влезох в списъка ти да не пазаруваш от мен  Tongue
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Анджелина
Омъжена с деца
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 103

добра

Профил
« Отговор #336 -: Януари 18, 2011, 10:14:10 »
Раздели ТемаНагоре

Явно възпитанието ми не ми позволява да наричам хората така.
А "пикла" звучи още по-неприятно от устата на модератор във форум.

Аз тогава мога ли да спомена, че тук ужасно ме дразни поголовната неграмотност?
Активен

Не купувам/продавам парцали;
Коректна съм, очаквам същото;
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #337 -: Януари 18, 2011, 10:46:33 »
Раздели ТемаНагоре

Мен пък ме дразни това, че изрично пиша че обявите за подаряване ми са за Пловдив, а потребителките изобщо не четат внимателно.Пускам ги само за тук, защото нямам кашони и опаковъчна хартия, не ме са занимава с ходене до пощи и пр.Хайде, дано да не ме упрекнете за това, но ако има покупко-продажба мога да отделя от времето си и да отида, но за подаряване не ми се разкарва до там.Няма проблем да ги вземе и мама от Асеновград или околността, която често отскача до града ни.
Активен
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #338 -: Януари 18, 2011, 10:54:03 »
Раздели ТемаНагоре

Грамотността е проблем не само тук, за съжаление Sad Признавам си обаче, че в бързината и аз съчинявам смешки. А иначе дъщеря ми се упражнява като търси грешки в обявите  Cheesy Май има и положителна страна Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
gdlina32
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 323

моите слънца

Профил
« Отговор #339 -: Януари 18, 2011, 11:04:03 »
Раздели ТемаНагоре

Мен пък ме дразни това, че изрично пиша че обявите за подаряване ми са за Пловдив, а потребителките изобщо не четат внимателно.Пускам ги само за тук, защото нямам кашони и опаковъчна хартия, не ме са занимава с ходене до пощи и пр.Хайде, дано да не ме упрекнете за това, но ако има покупко-продажба мога да отделя от времето си и да отида, но за подаряване не ми се разкарва до там.Няма проблем да ги вземе и мама от Асеновград или околността, която често отскача до града ни.
Не съм съгласна SadКато ги пуснете по пощата, сумата ще е 2-2.50 лв, а ако дойде някоя  мама както казвате от Асеновград , колко ще и излезе подарък?Било за гориво или за билетчета?
Активен

Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!!
ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #340 -: Януари 18, 2011, 11:08:33 »
Раздели ТемаНагоре

Не съм съгласна SadКато ги пуснете по пощата, сумата ще е 2-2.50 лв, а ако дойде някоя  мама както казвате от Асеновград , колко ще и излезе подарък?Било за гориво или за билетчета?

Ами не сте точно права, защото има такива, които пътуват по работа и нищо не им пречи да си вземат между другото, например Санибйч имаха път насам, обади ми се по тел, срещнахме се и й дадох дрешките

Да, сумата к ще си я плати купувача, но аз нямам кашони, нямам опаковъчна хартия и тиксо, трябва да си ги купя, т.е.ще трябва да дам пари, каквито нямам към този момент и си правя разчет на всяка стотинка

Този месец няма да взема нито детски, нито майчинство, чак март месец ще получа някакви пари,
« Последна редакция: Януари 18, 2011, 11:12:40 от gitadam » Активен
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #341 -: Януари 18, 2011, 11:13:10 »
Раздели ТемаНагоре

МИЛА,ТУК РУГАТНИТЕ ИДВАТ КАТО ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ НА НЕКОРЕКТНОСТ,А НЕ ОТ ВЬЗПИТАНИЕ!ВИЖДАМ ЧЕ СИ НОВА,ЯВНО ЗАТОВА СЕ ДРАЗНИШ,ПРОСТЕНО ТИ Е,ПРОСТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ С МАНТАЛИТЕТА И ХАРАКТЕРА СИ,ПЬК НА КОЙ КАКТО МУ ХАРЕСВА ДА Е!И АЗ СЬМ С ЦВЕТИСТ РЕЧНИК И ГАДНИЧЪК СТИЛ,ИМА КОЙ ДА МЕ ОПЛЮЕ,СИГУРНА СЬМ,НО НЕ БИХ СЕ ОПЛАКАЛА В ПОСЛЕДСТВИЕ...А НЕГРАМОТНОСТТА,КАКТО Я НАРИЧАШ-ПРИВИКНАХМЕ С НЕЯ,НЯКОИ НАИСТИНА СА ТАКИВА,ДРУГИ ПРАВЯТ ГРЕШКИ ПОРАДИ БОРАВЕНЕ МАСОВО С ЛАТИНИЦА,ТРЕТИ КАТО МЕН ЯДАТ БУКВИ В БЬРЗИНА ИЛИ СТРЕМЕЖА СИ ДА НЕ ДРАЗНЯ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ С НЕПРЕКЬСНАТО ТРОПАНЕ ПО КЛАВИАТУРКАТА WinkАЙ НЕ СЕ ДРАЗНИ ЧАК ТОЛКОВА,НАЛИ ННЕ СИ ЗАТОВА ТУК,ВЬРШИ СИ РАБОТА,ГЛЕДАЙ СИ УДОВОЛСТВИЯТА И ХИЧ НЕ ГО ВЗИМАЙ НАВЬТРЕ,СВЕТА ЩЕ ПРОДЬЛЖИ И СЛЕД НАС Kiss
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #342 -: Януари 18, 2011, 11:16:23 »
Раздели ТемаНагоре

МИЛА,ТУК РУГАТНИТЕ ИДВАТ КАТО ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ НА НЕКОРЕКТНОСТ,А НЕ ОТ ВЬЗПИТАНИЕ!ВИЖДАМ ЧЕ СИ НОВА,ЯВНО ЗАТОВА СЕ ДРАЗНИШ,ПРОСТЕНО ТИ Е,ПРОСТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ С МАНТАЛИТЕТА И ХАРАКТЕРА СИ,ПЬК НА КОЙ КАКТО МУ ХАРЕСВА ДА Е!И АЗ СЬМ С ЦВЕТИСТ РЕЧНИК И ГАДНИЧЪК СТИЛ,ИМА КОЙ ДА МЕ ОПЛЮЕ,СИГУРНА СЬМ,НО НЕ БИХ СЕ ОПЛАКАЛА В ПОСЛЕДСТВИЕ...А НЕГРАМОТНОСТТА,КАКТО Я НАРИЧАШ-ПРИВИКНАХМЕ С НЕЯ,НЯКОИ НАИСТИНА СА ТАКИВА,ДРУГИ ПРАВЯТ ГРЕШКИ ПОРАДИ БОРАВЕНЕ МАСОВО С ЛАТИНИЦА,ТРЕТИ КАТО МЕН ЯДАТ БУКВИ В БЬРЗИНА ИЛИ СТРЕМЕЖА СИ ДА НЕ ДРАЗНЯ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ С НЕПРЕКЬСНАТО ТРОПАНЕ ПО КЛАВИАТУРКАТА WinkАЙ НЕ СЕ ДРАЗНИ ЧАК ТОЛКОВА,НАЛИ ННЕ СИ ЗАТОВА ТУК,ВЬРШИ СИ РАБОТА,ГЛЕДАЙ СИ УДОВОЛСТВИЯТА И ХИЧ НЕ ГО ВЗИМАЙ НАВЬТРЕ,СВЕТА ЩЕ ПРОДЬЛЖИ И СЛЕД НАС Kiss
Мацката не е нова,но дори и да беше,пак щеше да е права.Аз съм на 33,и ако някой ме нарече пикла,ще си го отнесе.След като не знаем кой стои отсреща,не е никак редно да се използват подобни изрази!!!
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
Dheny
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #343 -: Януари 18, 2011, 11:45:44 »
Раздели ТемаНагоре

И мен. Нямам претенции за изключително грамотна, но пък липсата на каквато и да е ме дразни. Също така е неприятно за четене дългите постове тип ''цитат в цитата в цитата и т.н'' - губи се смисъла, особено ако и са предимно от емотикони.
Русамапаумна, Анджелина е по- стар потребител от теб. Не ми харесва това делене на стари нови само защото някои не пишат във форума(може да пишат в друг).Също така от форумната практика и въобще в интернет общуването писането с големи букви се счита за крещене, което в твоите постове ми изглежда ненужно. Хайде да не се нахвърляме върху всеки който е изказал различно от на приятелката мнение и ние да се чувстваме длъжни да покажем нашата ''солидарност'' към нея, като оплюем нарушителя.
Лек и успешен ден и по- малко дрязги, момичета! Wink
Активен

220 положителни оценки в другият сайт, нямам неутрални и отрицателни.
Разчитам единствено на комуникацията.
Спазвам ред, но си запазвам правото да преценя на кой да пратя.

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65578&profile_type=feedback
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #344 -: Януари 18, 2011, 12:30:33 »
Раздели ТемаНагоре

Оооооо сега пък ни изкара и че не сме възпитани  Cheesy Cheesy Cheesy както каза
Merianlll явно разбираш изказването по друг начин .И няма как да знаеш ,как звучи от моята уста защото пиша  Wink за грамотността имаше и теми но се счете ,че е по-добре да не се коментират тези неща и се надявам и тук в тази тема повече да не се коментира кой как пишел  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.

Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: