{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160949 пъти)
0 Членове и 94 Гости преглежда(т) тази тема.
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #345 -: Януари 18, 2011, 12:38:27 »
Раздели ТемаНагоре

Dheny Много съм съгласна с написаното от теб.
За грамотността нямам думи, положението е много трагично, четеш и се блещиш  Shocked

Да, сумата к ще си я плати купувача, но аз нямам кашони, нямам опаковъчна хартия и тиксо, трябва да си ги купя, т.е.ще трябва да дам пари, каквито нямам към този момент и си правя разчет на всяка стотинка

В този ред на мисли считам че е редно да се закръглят пощенските при подаряване. За щастие повечето дами които са взимали от мен са го правили, за което благодаря. Ясно е, че като на бележката пише 1.63, на изпращача му е струвало повече - да опаковам едно на ръка, но ходенето до пощата с бебето с чакане на опашка за попълване на бележка за един лев и 63 стотинки... Веднъж ми се случи да получа такъв запис, ами честно казано, ми беше неудобно от служителката Smiley Предпочитам аз да поема и пощенските (правила съм го), също съм изпращала мъжа ми да занесе нещата директно на адреса на получателя. Така че нямам проблем с "безвъзмездното" полагане на някакво усилие, имам проблем с дребнавостта...

И последно: Мен ме дразнят потребители вечно "дежурни" в коментирането на чужди обяви. Било за състояние, било за цени. Пък ако отвориш техните и ще видиш същите неща, от които се възмущават, че дори и по-зле. Нека гледаме повече в своята паничка и по-малко в чуждата!
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
Анджелина
Омъжена с деца
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 103

добра

Профил
« Отговор #346 -: Януари 18, 2011, 12:40:07 »
Раздели ТемаНагоре

Явно възпитанието ми не ми позволява да наричам хората така.
А "пикла" звучи още по-неприятно от устата на модератор във форум.

Аз тогава мога ли да спомена, че тук ужасно ме дразни поголовната неграмотност?

Оооооо сега пък ни изкара и че не сме възпитани  Cheesy Cheesy Cheesy както каза

Ако някъде сте се познали в мои думи, то проблемът е лично Ваш! Smiley
Аз пиша за собственото си възпитание.

Ах, и това обръщение "мила", присъщо на този и другия сайт.

Хаха, аз съм получавала също запис за 7,21 стотинки. Но нали знаете- чисти сметки, добри приятели.
« Последна редакция: Януари 18, 2011, 12:43:50 от Анджелина » Активен

Не купувам/продавам парцали;
Коректна съм, очаквам същото;
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #347 -: Януари 18, 2011, 12:53:23 »
Раздели ТемаНагоре

Аз преди съм изпращала и в други градове, в повечето случаи съм давала пари и от мен отгоре-да признавам, че е ставало въпрос за 50-60 ст, максимум левче, защото пратката е излизала повече от това, което съм посочила като ориентировъчни разходи.Имала съм желание, помогнала съм на хора в нужда.Сега нямам възможност да доплащам, затова предпочитам да ги дам на мама от Пловдив.Вие ще кажете какво толкова за 50 ст., но просто от финансова гледна точка си правя сметка на всяка стотинка, понеже майчинство и детски мога да взема чак към края на февруари или средата на март и дотогава ще сме тримата само на заплатата на мъжа ми
« Последна редакция: Януари 18, 2011, 12:58:37 от gitadam » Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #348 -: Януари 18, 2011, 12:54:23 »
Раздели ТемаНагоре

Виждам, че тук се е попрекрачил добрия тон. Ще помоля всички да се съобръзяват с правилото за добър тон в сайта и да бъдете коректни една към друга. Момичета достатъчни са ни проблемите извън нета. Дайте поне тук да я караме по-спокойно! Smiley
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #349 -: Януари 18, 2011, 13:27:19 »
Раздели ТемаНагоре

Аз преди съм изпращала и в други градове, в повечето случаи съм давала пари и от мен отгоре-да признавам, че е ставало въпрос за 50-60 ст, максимум левче, защото пратката е излизала повече от това, което съм посочила като ориентировъчни разходи.Имала съм желание, помогнала съм на хора в нужда.Сега нямам възможност да доплащам, затова предпочитам да ги дам на мама от Пловдив.Вие ще кажете какво толкова за 50 ст., но просто от финансова гледна точка си правя сметка на всяка стотинка, понеже майчинство и детски мога да взема чак към края на февруари или средата на март и дотогава ще сме тримата само на заплатата на мъжа ми
Малииии доста ми е познато това,докато тръгнаха беше същата мъка  Lips Sealed
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #350 -: Януари 18, 2011, 13:29:56 »
Раздели ТемаНагоре

да пиша и аз какво ме дразни...дразни ме като видя употребявани обувчици на КиК например, в състояние "добро" на цена 10 лв например...а те разкривени, ожулени....Нови са по 17,90. Аз обувки в подобно състояние не бих ги пуснала за повече от 3 лв например, освен ако не са обувани 2-3 пъти.
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #351 -: Януари 18, 2011, 18:59:26 »
Раздели ТемаНагоре

да пиша и аз какво ме дразни...дразни ме като видя употребявани обувчици на КиК например, в състояние "добро" на цена 10 лв например...а те разкривени, ожулени....Нови са по 17,90. Аз обувки в подобно състояние не бих ги пуснала за повече от 3 лв например, освен ако не са обувани 2-3 пъти.
26лв са на КиК  Cheesy но и аз се дразня на това а то по принцип са казали,че за прохождащо дете не е хубаво да ползва на друго обувките,че не се знае как ги е разкривило
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #352 -: Януари 18, 2011, 19:42:46 »
Раздели ТемаНагоре

26лв са на КиК  Cheesy но и аз се дразня на това а то по принцип са казали,че за прохождащо дете не е хубаво да ползва на друго обувките,че не се знае как ги е разкривило
Къде са тия цени бре хора. Само стелките им на КК са по 12 лв ? Взехме му на моя пантофи на КК - нищо кой знае какво излезе 50 лв.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #353 -: Януари 18, 2011, 20:10:37 »
Раздели ТемаНагоре

ето
http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?p=64&f=69&products_id=685
И в представителните магазини във Варна цената е пак тази 17,90
Аз този тип обувчици имах предвид.
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #354 -: Януари 18, 2011, 20:15:20 »
Раздели ТемаНагоре

Малииии доста ми е познато това,докато тръгнаха беше същата мъка  Lips Sealed
А ние сме 4-ма на заплатата на мъжа ми.Когато мога ще закръглям,когато-не,явно не е нужно!!!
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #355 -: Януари 18, 2011, 20:30:07 »
Раздели ТемаНагоре

ето

Лелеееееееееееееееее как сме се минали  Sad В сайта пантофите са 17.90лв., стелките 2 лв. В МОЛ-овете си слагат егати надценката
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #356 -: Януари 18, 2011, 20:40:26 »
Раздели ТемаНагоре

Ще ме извиняват момичетата от др.градове, че звучи малко като изнудване, но мога да им пратя нещо от подаръците само,ако купят нещо друго от мен.И без това ги пускам нещата на символични цени.Че то като си купя тиксо и хартия, от тези 4 лева в обявите нищо няма да остане, затова предпочитам да ги дам в рамките на града, просто за печалба от 1 лев няма смисъл да ходя до пощата, освен това имам само две кутии останали и то големи, такива от кроасани и ако са само за подарък, няма смисъл да ги хабя, пък нямам никакво време да ходя по магазините и да издирвам кутии.
« Последна редакция: Януари 18, 2011, 20:53:57 от gitadam » Активен
kkk
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 255

Усмихвай се!!!!

Профил
« Отговор #357 -: Януари 18, 2011, 20:58:09 »
Раздели ТемаНагоре

Прекалено много отрицателна енергия,
Добрите сделки се правят на лични, но под обявата въпросчетата са важни, защото не  винаги питате важните неща...а някой преди вас е попитал точно вашия въпрос, така по-бързо вземате решение за обявата.
На мен ми се е случвало да питам за стоката, но да не се ЗАПИСВАМ, ииииии след няколко минути продавачката ми праща съобщение"КАКВО РЕШИ-------аз никога не постъпвам така.....това си е ултиматум...като изнудване...остави човека да поогледа още, може и други въпроси да изникнат и на другия ден питай.....ДА ТЕ Е СТРАХ ДА ЗАПИТАШ ЗА НЕЧИЯ СТОКА.....и след 10 мин. си ДЛЪЖЕН ДА Я КУПИШ...ами и не питам, чакам други да питат и си правя изводи....
« Последна редакция: Януари 18, 2011, 23:43:40 от kkk » Активен

gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #358 -: Януари 18, 2011, 21:09:58 »
Раздели ТемаНагоре

Да, така е  определено, но хората понякога не четат както трябва и задават въпроси, които са очевадни, така съм забелязала
Активен
springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #359 -: Януари 18, 2011, 21:10:57 »
Раздели ТемаНагоре

ето

Лелеееееееееееееееее как сме се минали  Sad В сайта пантофите са 17.90лв., стелките 2 лв. В МОЛ-овете си слагат егати надценката
Търси в магазините на КиК, а ако нещо трябва да се купува да помагам оттук Smiley
Активен

Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: