{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160853 пъти)
0 Членове и 22 Гости преглежда(т) тази тема.
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #360 -: Януари 18, 2011, 23:06:26 »
Раздели ТемаНагоре

много ме подразни коментарът на една потребителка ,която се е заела с ролята на редактор .Поправя разни обяви, това не е нейна работата .Жената е допуснала грешка, ще си я поправи ,ама това пък е наглост ,от делно задава глупави въпроси към други обяви при условие, че продавалките са си го опоменали в обявата .АМА МНОГО СЕ ИЗДРАНИХ.Има толкова други където не пишат на латиница и едва може да разчетеш обявата, добре че има сника .
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

Dheny
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #361 -: Януари 18, 2011, 23:19:24 »
Раздели ТемаНагоре

ето
http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?p=64&f=69&products_id=685
И в представителните магазини във Варна цената е пак тази 17,90
Аз този тип обувчици имах предвид.

Ние  тази година взехме тези ботуши, но за 68.00 и сега гледам, че са ги намалили...Добре, че са й удобни и предпочита тях, че ако трябваше да ги продавам...
Активен

220 положителни оценки в другият сайт, нямам неутрални и отрицателни.
Разчитам единствено на комуникацията.
Спазвам ред, но си запазвам правото да преценя на кой да пратя.

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65578&profile_type=feedback
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #362 -: Януари 20, 2011, 11:14:53 »
Раздели ТемаНагоре

аз все се ядосвам, но в полож.смисъл де Cheesy, че никога не мога да се запиша първа в обявите за подаряване, а ги следя.Все някои др.ме изпреварва.Понякога се намират там доста запазени неща за вкъщи, особенно за такива като нас, дето вечно се цапаме.Докато се усетя вече има 4-5 записали, надявам се, че все някога ще успея да се вредя Wink
Активен
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 574

Профил
« Отговор #363 -: Януари 20, 2011, 14:35:34 »
Раздели ТемаНагоре

много ме подразни коментарът на една потребителка ,която се е заела с ролята на редактор .Поправя разни обяви, това не е нейна работата .Жената е допуснала грешка, ще си я поправи ,ама това пък е наглост ,от делно задава глупави въпроси към други обяви при условие, че продавалките са си го опоменали в обявата .АМА МНОГО СЕ ИЗДРАНИХ.Има толкова други където не пишат на латиница и едва може да разчетеш обявата, добре че има сника .
И АЗ СЪМ НА ТВОЕТО МНЕНИЕ,ЛИЧНО МЕН СЪЩО МЕ ПОДРАЗНИ КОМЕНТАРА НА ДАМАТА,КОЯТО ЯВНО ВЛИЗА В САЙТА,ЗА ДА ДОКАЖЕ,КОЛКО ДОБРЕ ВЛАДЕЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК.
НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА ПИШЕ НА ЛИЧНИ,ВСЕКИ ДОПУСКА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ.НО НЕИНОТО ГРАНИЧИ СЪС ЗАЯЖДАНЕ!
Активен

НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА.
МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА.
ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ.
ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!
ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #364 -: Януари 20, 2011, 14:48:01 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: stefani220609 в Януари 18, 2011, 23:06:26
И АЗ СЪМ НА ТВОЕТО МНЕНИЕ,ЛИЧНО МЕН СЪЩО МЕ ПОДРАЗНИ КОМЕНТАРА НА ДАМАТА,КОЯТО ЯВНО ВЛИЗА В САЙТА,ЗА ДА ДОКАЖЕ,КОЛКО ДОБРЕ ВЛАДЕЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК.
НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА ПИШЕ НА ЛИЧНИ,ВСЕКИ ДОПУСКА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ.НО НЕИНОТО ГРАНИЧИ СЪС ЗАЯЖДАНЕ!
Дами,коя е тази мацка.Аз уж по цял ден си кисна тук пък не съм забелязала някой да прави забележки. Roll EyesИначе чесно да си призная и на мен някой път ми се е приисквало да направя забележка,но не съм си позволявала(чесовник;кулие;убици.....) Cheesy
Активен

Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #365 -: Януари 20, 2011, 17:35:29 »
Раздели ТемаНагоре

Неприятно ми е да чета едни и същи прякори, записали се в обявите за подаряване.
Никой не може да ме убеди, че един и същи човек има нужда от нещата в над 15 обяви (някои са лотове!), различни размери.
15 казвам ориентировъчно,  "записи"-те със сигурност са много повече, ама няма да седна да ги броя за спорта сега...
Така нещата не отиват при някой нуждаещ се, а при нечии дежурни "бързи пръсти"...
Иска ми се подаряващите да взимат това предвид  Embarrassed  Редът си е ред, но някои хора нямат морални спирачки... даже се чудя какво ги правят всичките тези неща после?!  Roll Eyes

Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
« Отговор #366 -: Януари 20, 2011, 20:40:29 »
Раздели ТемаНагоре

Неприятно ми е да чета едни и същи прякори, записали се в обявите за подаряване.
Никой не може да ме убеди, че един и същи човек има нужда от нещата в над 15 обяви (някои са лотове!), различни размери.
15 казвам ориентировъчно,  "записи"-те със сигурност са много повече, ама няма да седна да ги броя за спорта сега...
Така нещата не отиват при някой нуждаещ се, а при нечии дежурни "бързи пръсти"...
Иска ми се подаряващите да взимат това предвид  Embarrassed  Редът си е ред, но някои хора нямат морални спирачки... даже се чудя какво ги правят всичките тези неща после?!  Roll Eyes

Напълно те подкрепям !!! И аз го забелязах и точно поради тази причина реших да не пускам такива обяви. Имах само една и ведага се записа една дама. Погледнах назад  в нейните коментари и виждам че се е записвала за други р-ри за подаряване. Съветвах се и с модератор дали може да я прескоча и да подаря на следващ записал се а следващата  Cheesy нито ми писа че ги е  получила нито едно благодаря и дори не исках пощенски както гледам , че се процедира.  Cheesy Е няма да подарявам по добре да ги сложа в една торбичка до кошовете все на някой ще му свършат по добра работа  Cheesy Не давам вече и на "познати" . На едни съседи що дрехи подарих за дъщеря им / и не само на тях / че ходеше като циганче а после чувам коментари зад гърба ми. Ми да шматка съм че съжалявам хората и щом мога си казвам защо да не помогна. И въпреки че се старая да не бъда такава каквато съм все още правя грешката да се отзовавам. А много е болно да разбереш че са те взели на подбив защото подаряваш скъпи дрехи. Знам какво е да имаш знам какво е и да нямаш.
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 20:42:40 от s0n1a » Активен

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #367 -: Януари 20, 2011, 21:06:53 »
Раздели ТемаНагоре

На едни съседи що дрехи подарих за дъщеря им / и не само на тях / че ходеше като циганче а после чувам коментари зад гърба ми.
Много грозно, наистина такива хора не заслужават да им влизаш в положението! Sad
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #368 -: Януари 20, 2011, 21:10:23 »
Раздели ТемаНагоре

Да, и аз точно за това се възмущавам, на нас ни трябват дрехи за вкъщи, но аз никога не мога да се вредя за нещо за подаряванЕ,защото все едни и същи мадами пишат в обявите, аз доста неща съм пускала за подаряване и на бебето и на мен, но винаги съм поставяла условие да се възползват дами, с които преди не сме имали уговорка и така съм помогнала на доста повече хора, така е справедливо.Правила съм го винаги с мисълта, че това е сайт за взаимнопомощ и след като моите дрешки са запазени и могат да се носят и от др.детенце, защо да не направя такъв жест.Отделно съм пускала тук нещата си на символични цени, пак поради същата причина, а не защото им има нещо дефектно и т.н.Няма да цитирам имената на хората на които съм помогнала с дрешки тук-те си знаят най-добре, радвам се от този факт, че са ми благодарили и са ми казали най-милите думи, които съм чувала.Това ми стига, нека бъдат здрави дечицата им и да си носят дрешките със здраве
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 00:35:11 от gitadam » Активен
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #369 -: Януари 20, 2011, 21:20:13 »
Раздели ТемаНагоре

В този ред на мисли - издразних се.
Пускам си обява за подаряване и хоп сърдити. Аз решавам, че щом с нея сме имали успешни сделки, че е за нея. Ама не било честно
ЧЕТЕТЕ ПОДПИСИ. Без записи
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #370 -: Януари 20, 2011, 21:32:50 »
Раздели ТемаНагоре

Неколкократно съм се опитала да направя размяна на мои дрешки за по-голямо детенце, никой не е искал, все са ми предлагали за продажба и да не казвам на какви цени-примерно две носени за 14 лева, ами аз за 8 -9 лева предпочитам да си купя нова
Проблемът при нас е, че ние сме едрогабаритни за бебе и така като гледам понякога дори ръст 104 са ни малки под мишниците, където и да отида по бебешките магазини, всичко ни е малко.Вече и аз се чудя какви размери да вземам. Huh?То направо си е с мерките на 3-4 годишно.
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 21:34:32 от gitadam » Активен
Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 288

Профил
« Отговор #371 -: Януари 20, 2011, 22:02:31 »
Раздели ТемаНагоре

В този ред на мисли - издразних се.
Пускам си обява за подаряване и хоп сърдити. Аз решавам, че щом с нея сме имали успешни сделки, че е за нея. Ама не било честно
ЧЕТЕТЕ ПОДПИСИ. Без записи
Ама що за тъпи претенции имат с тези записи, в края на краищата всеки си е в правото САМ да реши на кого да продаде или ПОДАРИ своите неща , нъл тъй ?  Tongue
Активен

Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния.
Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #372 -: Януари 20, 2011, 22:12:30 »
Раздели ТемаНагоре

15 казвам ориентировъчно,  "записи"-те със сигурност са много повече, ама няма да седна да ги броя за спорта сега...
Иска ми се подаряващите да взимат това предвид  Embarrassed  Редът си е ред, но някои хора нямат морални спирачки... даже се чудя какво ги правят всичките тези неща после?!  Roll Eyes

и аз се дразня но определено от хората които и едно благодаря не ти казват после,имах една обява за маратонки -подарявам ги и до там ни вест ни кост дали са получени ,камо ли да ми прати пощенските  Undecided не съм за единия лев но имам моменти в който и той ми е важен.Гледам дамата на линия в сайта а тя не си прави труда ред да драсне и аз и написах две думи и я блокирах да не ми отговаря,че каквото и да ми каже ми е все тая .И от известно време все нея виждам записана в този раздел
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #373 -: Януари 20, 2011, 22:33:29 »
Раздели ТемаНагоре

и аз се дразня но определено от хората които и едно благодаря не ти казват после,имах една обява за маратонки -подарявам ги и до там ни вест ни кост дали са получени ,камо ли да ми прати пощенските  Undecided не съм за единия лев но имам моменти в който и той ми е важен.Гледам дамата на линия в сайта а тя не си прави труда ред да драсне и аз и написах две думи и я блокирах да не ми отговаря,че каквото и да ми каже ми е все тая .И от известно време все нея виждам записана в този раздел
Даже май се сещам и коя е Smiley Може търговийка да върти жената с по-запазените неща
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #374 -: Януари 20, 2011, 22:46:55 »
Раздели ТемаНагоре

Дразня се, когато се апелира да се помотне с дрехи или други неща на някоя позната майка, а в същото време апелиращият си продава неговите. Ами дай твоите, пък тогава искай от хората.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked

Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: