gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #375 -: Януари 21, 2011, 11:49:54 » |
Нагоре
|
Аз вече приключвам с покупко-продажбите и подаръците, имам още две поръчки да оправям и ще си изтрия всички обяви, просто вече нямам какво да продавам и подарявам засега-става въпрос детските дрешки, просто от гардероба ми остана само един рафт, с дрехите, които носи в момента.Ще се завърна като й умалеят и не знам кога ще стане това. На лс ми писаха няколко майки, готови да ми подарят дрехи за детето, а в последствие се оказа, че мерките, които съм дала отговарят на 4-5 годишно и едва ли eдна мама не ме заподозря, че търся дрехи не за моето, а за друго дете.Мамата в последствие ми се извини, просто не можа да повярва, че бебе на една година може да е толкова голямо, но в първия момент доста се засегнах.Мамата се оказа човек с голямо сърце,въпреки първоначалното недоразумение и ще ни подари страхотни дрешки, затова й благодаря.Разбирам я напълно, защото все едни и същи хора се записват в обявите за подаряване, с различни размери и изведнъж как така бебе може да носи толкова големи дрехи, чак буди подозрение. Честно да си призная изобщо не съм очаквала такъв жест, но и от страна на една др.мама от Пловдив, която също се отзова и ще види какво е останало от нейната племеница, този път с летни дрешки.Нека хората като тях в този сайт са повече, все пак това е сайт за взаимнопомощ между мамите. Гледам впрочем, че има една мама, предлагаща дрехи за 6 -12 месечно бебче, браво на нея
|
|
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 15:57:31 от gitadam »
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #376 -: Януари 21, 2011, 16:30:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #377 -: Януари 21, 2011, 16:36:46 » |
Нагоре
|
Хайде някой модератор да попита мименчето за какво са и толкова колички ?? Аз щях да и предлагам на тази жена като има нужда да си пусне една обява, че има нужда от ......... бодита, анцунг ........... и т.н. за еди си каква възраст. Все ще има хора да се отзоват. А тя де що има за подаряване все е на опашката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #378 -: Януари 21, 2011, 16:44:38 » |
Нагоре
|
Хайде някой модератор да попита мименчето за какво са и толкова колички ?? Аз щях да и предлагам на тази жена като има нужда да си пусне една обява, че има нужда от ......... бодита, анцунг ........... и т.н. за еди си каква възраст. Все ще има хора да се отзоват. А тя де що има за подаряване все е на опашката Що пък модератор да я пита питайте я вие
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #379 -: Януари 21, 2011, 16:54:05 » |
Нагоре
|
И аз това питам ( не конкретно за количката ), а принципно. Що не прежалиш твоите си неща, пък после искай още и още.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #380 -: Януари 21, 2011, 16:56:08 » |
Нагоре
|
Хайде някой модератор да попита мименчето за какво са и толкова колички ?? Аз щях да и предлагам на тази жена като има нужда да си пусне една обява, че има нужда от ......... бодита, анцунг ........... и т.н. за еди си каква възраст. Все ще има хора да се отзоват. А тя де що има за подаряване все е на опашката Що пък модератор да я пита питайте я вие Когато се беше записала в моя обява погледнах назад и ми стана ясно че тези дрешки не могат да им станат. ВЪпреки това тя имаше претенции че я прескачам. Обясних, че тези дрешки са малки .......... и т.н. А защо да не я пита модератор ? Сега поне като се чете тук хората които подаряват ще се замислят! ПС Още не го проумявам ако продавам количка защо ще искам да ми подарят ?!
|
|
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 16:57:52 от s0n1a »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #381 -: Януари 21, 2011, 16:58:18 » |
Нагоре
|
Хайде някой модератор да попита мименчето за какво са и толкова колички ?? Аз щях да и предлагам на тази жена като има нужда да си пусне една обява, че има нужда от ......... бодита, анцунг ........... и т.н. за еди си каква възраст. Все ще има хора да се отзоват. А тя де що има за подаряване все е на опашката Що пък модератор да я пита питайте я вие Когато се беше записала в моя обява погледнах назад и ми стана ясно че тези дрешки не могат да им станат. ВЪпреки това тя имаше претенции че я прескачам. Обясних, че тези дрешки са малки .......... и т.н. А защо да не я пита модератор ? Сега поне като се чете тук хората които подаряват ще се замислят! Не мога да държа сметка на някой защо се записва в обява за 'подаряване"нека подаряващия прецени на кой да я даде.Ако чете тук е достатъчно и вашите мнения да прочете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #382 -: Януари 21, 2011, 17:12:22 » |
Нагоре
|
Хайде някой модератор да попита мименчето за какво са и толкова колички ?? Аз щях да и предлагам на тази жена като има нужда да си пусне една обява, че има нужда от ......... бодита, анцунг ........... и т.н. за еди си каква възраст. Все ще има хора да се отзоват. А тя де що има за подаряване все е на опашката Що пък модератор да я пита питайте я вие Когато се беше записала в моя обява погледнах назад и ми стана ясно че тези дрешки не могат да им станат. ВЪпреки това тя имаше претенции че я прескачам. Обясних, че тези дрешки са малки .......... и т.н. А защо да не я пита модератор ? Сега поне като се чете тук хората които подаряват ще се замислят! Не мога да държа сметка на някой защо се записва в обява за 'подаряване"нека подаряващия прецени на кой да я даде.Ако чете тук е достатъчно и вашите мнения да прочете Що пък модератор ? Щото си авторитет Къде ми е винцето
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #383 -: Януари 21, 2011, 17:18:06 » |
Нагоре
|
Хайде някой модератор да попита мименчето за какво са и толкова колички ?? Аз щях да и предлагам на тази жена като има нужда да си пусне една обява, че има нужда от ......... бодита, анцунг ........... и т.н. за еди си каква възраст. Все ще има хора да се отзоват. А тя де що има за подаряване все е на опашката Що пък модератор да я пита питайте я вие Когато се беше записала в моя обява погледнах назад и ми стана ясно че тези дрешки не могат да им станат. ВЪпреки това тя имаше претенции че я прескачам. Обясних, че тези дрешки са малки .......... и т.н. А защо да не я пита модератор ? Сега поне като се чете тук хората които подаряват ще се замислят! Не мога да държа сметка на някой защо се записва в обява за 'подаряване"нека подаряващия прецени на кой да я даде.Ако чете тук е достатъчно и вашите мнения да прочете Що пък модератор ? Щото си авторитет Къде ми е винцето У бъчвата у мазата.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #384 -: Януари 21, 2011, 17:31:28 » |
Нагоре
|
Хайде някой модератор да попита мименчето за какво са и толкова колички ?? Аз щях да и предлагам на тази жена като има нужда да си пусне една обява, че има нужда от ......... бодита, анцунг ........... и т.н. за еди си каква възраст. Все ще има хора да се отзоват. А тя де що има за подаряване все е на опашката Що пък модератор да я пита питайте я вие Когато се беше записала в моя обява погледнах назад и ми стана ясно че тези дрешки не могат да им станат. ВЪпреки това тя имаше претенции че я прескачам. Обясних, че тези дрешки са малки .......... и т.н. А защо да не я пита модератор ? Сега поне като се чете тук хората които подаряват ще се замислят! Не мога да държа сметка на някой защо се записва в обява за 'подаряване"нека подаряващия прецени на кой да я даде.Ако чете тук е достатъчно и вашите мнения да прочете Що пък модератор ? Щото си авторитет Къде ми е винцето У бъчвата у мазата. Оти не е на масата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #385 -: Януари 21, 2011, 17:40:54 » |
Нагоре
|
вие пък с тези колички, аз имам две-комбинирана зимна синя и лятна-оранжево розова, след тези неща тук, едва ли ще ги подаря, аз откъде да съм сигурна че въпросната мама наистина има нужда от количка, затова от тук нататък ей такива едрогабаритни неща само на хора, които познавам лично и то приятели най-вече С лятната излизам навън на разходка, в зимната спи и се храни, тя столче няма, така е свикнала от малка, да не би мамата да иска др.количка за тази цел
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #386 -: Януари 21, 2011, 17:43:47 » |
Нагоре
|
Къде ми е винцето [/quote] У бъчвата у мазата. [/quote] Оти не е на масата [/quote]А ти оти си още у Софето а не у нас за да е на масата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #387 -: Януари 21, 2011, 17:52:09 » |
Нагоре
|
Къде ми е винцето
У бъчвата у мазата. [/quote] Оти не е на масата [/quote]А ти оти си още у Софето а не у нас за да е на масата [/quote] Щото ако дойда при теб и пийна винце на другият ден ще се събудя в районното Че кат пийна, ще се поразходя до района на свекърва ти
|
|
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 18:00:02 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #388 -: Януари 21, 2011, 18:11:40 » |
Нагоре
|
Къде ми е винцето
У бъчвата у мазата. Оти не е на масата [/quote]А ти оти си още у Софето а не у нас за да е на масата [/quote] Щото ако дойда при теб и пийна винце на другият ден ще се събудя в районното Че кат пийна, ще се поразходя до района на свекърва ти [/quote] Марш в кръчмата, че много ме дразните!
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #389 -: Януари 21, 2011, 18:13:06 » |
Нагоре
|
Вие започнахте от количката и до виното стигнахте?я, по-добре питате майчето защо й трябва синя количка или розова май беше, че аз съвсем се обърках вече
аз имам хубаво домашно вино подарък, но вече го изпихме, жалко, бе беше само една бутилка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|