{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 161105 пъти)
0 Членове и 106 Гости преглежда(т) тази тема.
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #420 -: Януари 27, 2011, 08:58:49 »
Раздели ТемаНагоре

BTW има и хора с разлика в краката откъм дължина
Да, майка ми е така. Навремето кълчила крак и сега е с деформирано стъпало и много трудно си намира обувки, все казва, че за десния крак й трябва номер по-голяма. Smiley Освен това при абсолютно всички хора едната част на тялото е по-развита от другата - например, ако пишете с дясната ръка, дясната ви половина е по-развита, десният ви крак е по-голям и по-широк (е, не е толкова осезаемо Smiley ), загледайте се, че и веждите ви са различни по форма...

А за обявата... аз преди имах такава. Ставаше въпрос за много сладурски обувки Манго на ток. Купих ги за подарък без да ги меря, в магазина бяха с машинка против кражба хванати двете и аз направо ги взех. После вкъщи открих, че са два различни номера - 38 и 39 и така си останаха. Просто в магазина явно ги бяха разменили. Една дама тук ги взе и каза, че не е усетила разликата. Само че аз ги продадох на безценица заради този дефект.  Roll Eyes Та... понеже ми се е случвало такова нещо, на мен не ми е смешна обявата. Embarrassed
Да мила ,разбирам те напълно ,но както каза си ги пуснала на безценица а не по 30лв или 45лв .Лично аз си донесох от Англия летни чехли на добра марка за доста пари,но незнам каксе е случило различни номера 40 и 41 номер.Направо отидоха в кофата ,няма кой да ги носи какво остава да ги изнеса тук да ги продам на ПРОМОЦИЯ ..
Явно така е трябвало да направиш ,вместо да ги пускаш в кофата ,ще ше да ги пуснеш на "символична цена" от 40-50лв тук Smiley
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #421 -: Януари 27, 2011, 09:08:51 »
Раздели ТемаНагоре

BTW има и хора с разлика в краката откъм дължина
Да, майка ми е така. Навремето кълчила крак и сега е с деформирано стъпало и много трудно си намира обувки, все казва, че за десния крак й трябва номер по-голяма. Smiley Освен това при абсолютно всички хора едната част на тялото е по-развита от другата - например, ако пишете с дясната ръка, дясната ви половина е по-развита, десният ви крак е по-голям и по-широк (е, не е толкова осезаемо Smiley ), загледайте се, че и веждите ви са различни по форма...

А за обявата... аз преди имах такава. Ставаше въпрос за много сладурски обувки Манго на ток. Купих ги за подарък без да ги меря, в магазина бяха с машинка против кражба хванати двете и аз направо ги взех. После вкъщи открих, че са два различни номера - 38 и 39 и така си останаха. Просто в магазина явно ги бяха разменили. Една дама тук ги взе и каза, че не е усетила разликата. Само че аз ги продадох на безценица заради този дефект.  Roll Eyes Та... понеже ми се е случвало такова нещо, на мен не ми е смешна обявата. Embarrassed
Да мила ,разбирам те напълно ,но както каза си ги пуснала на безценица а не по 30лв или 45лв .Лично аз си донесох от Англия летни чехли на добра марка за доста пари,но незнам каксе е случило различни номера 40 и 41 номер.Направо отидоха в кофата ,няма кой да ги носи какво остава да ги изнеса тук да ги продам на ПРОМОЦИЯ ..
Явно така е трябвало да направиш ,вместо да ги пускаш в кофата ,ще ше да ги пуснеш на "символична цена" от 40-50лв тук Smiley
Хахахахаха ,ако ми се случи друг път ,така ще направя .Както каза еднада продавалка ;Наместо да ми стоят под спалнята ,що да не ги продам !!!:) На промоция само за 30лв
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #422 -: Януари 27, 2011, 10:27:43 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, искам само да кажа, че наистина има хора, които носят различни номера обувки. И понеже няма как да си купят такива, когато мерят в магазин например, искат и от двата номера. Разменят ги набързо, плащат и изчезват. Това ми го е казвал продавач на обувки и каза дори , че вече си помни тази  клиенти и много внимава Cheesy.
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #423 -: Януари 27, 2011, 10:59:02 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, искам само да кажа, че наистина има хора, които носят различни номера обувки. И понеже няма как да си купят такива, когато мерят в магазин например, искат и от двата номера. Разменят ги набързо, плащат и изчезват. Това ми го е казвал продавач на обувки и каза дори , че вече си помни тази  клиенти и много внимава Cheesy.
Което пак ме подсеща винаги, ама винаги да оглеждам обувките добре преди да купя!

Момичета, аз пък бих си купила такива Лонсдейл. Roll Eyes На вас, които им следите цените в тези сайтове, може да ви се струват скъпи, но на мен ми се струват на добра цена. Smiley Което доказва, че за всеки влак си има пътници. Wink
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #424 -: Януари 27, 2011, 11:10:57 »
Раздели ТемаНагоре

Което пак ме подсеща винаги, ама винаги да оглеждам обувките добре преди да купя!

Момичета, аз пък бих си купила такива Лонсдейл. Roll Eyes На вас, които им следите цените в тези сайтове, може да ви се струват скъпи, но на мен ми се струват на добра цена. Smiley Което доказва, че за всеки влак си има пътници. Wink
Ми да ти търся Smiley В магазина им са още по-намалени  Cheesy
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #425 -: Януари 27, 2011, 11:12:35 »
Раздели ТемаНагоре

Аз не мога да разбера защо така брутално спамите под обявите на хората.В случая не мисля, че имате основателна причина.
Наистина има хора, които имат макар и минимална разлика в стелките.На мен например винаги едната обувка (в момента не помня коя точно) ми е по-стегната.
Има хора за които по малко от сантиметър наистина не е проблем.

Аз пък вече се дразня на тази тема.Едни и същи вечно мрънкащи хора, вечно нещо ги дразни, вечено недоволни.
Ако някой продава нещо ново- от къде го е взел, защо го  продава, ама защо на тази цена.
Ако е старо- ама защо е толкова старо, защо е на тази цена, а не на някаква друга, защо не е зашила копчето, защо изобщо го продава...
Няма угодия.

Тази тема както и подфорума за игри и гласувания са причината да спра да влизам във форума.
Като цъкна на "Непрчетени публикации" ми излизат 2 страници с призиви за гласувания и задължително ми светва и тази тема в която чета нон стоп мрънкане за щяло и нещяло-в повечето случаи второто.

Активен
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #426 -: Януари 27, 2011, 11:21:39 »
Раздели ТемаНагоре

Аз не мога да разбера защо така брутално спамите под обявите на хората.В случая не мисля, че имате основателна причина.
Наистина има хора, които имат макар и минимална разлика в стелките.На мен например винаги едната обувка (в момента не помня коя точно) ми е по-стегната.
Има хора за които по малко от сантиметър наистина не е проблем.

Аз пък вече се дразня на тази тема.Едни и същи вечно мрънкащи хора, вечно нещо ги дразни, вечено недоволни.
Ако някой продава нещо ново- от къде го е взел, защо го  продава, ама защо на тази цена.
Ако е старо- ама защо е толкова старо, защо е на тази цена, а не на някаква друга, защо не е зашила копчето, защо изобщо го продава...
Няма угодия.

Тази тема както и подфорума за игри и гласувания са причината да спра да влизам във форума.
Като цъкна на "Непрчетени публикации" ми излизат 2 страници с призиви за гласувания и задължително ми светва и тази тема в която чета нон стоп мрънкане за щяло и нещяло-в повечето случаи второто.

Ами то и на мен дясната винаги малко ми стяга като нова ,но това не значи че си вземам различен номер .Другото което е ,хората с проблем никога не си вземат обувки от нормални магазини за обувки а цпециализирани.Обувките  си личат когато са различен номер на крака ,така че не бих си взела лявата 39 а дясната 40 номер.А ако го направя евентуално както го направих с чехли от чужбина ,по невнимание не ги продавам на ПРОМОЦИЯ  а хвърлям .
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #427 -: Януари 27, 2011, 11:24:49 »
Раздели ТемаНагоре

...така че не бих си взела лявата 39 а дясната 40 номер.А ако го направя евентуално както го направих с чехли от чужбина ,по невнимание не ги продавам на ПРОМОЦИЯ  а хвърлям .

Ок но не знам защо очакваш и трябва всички да постъпват като теб.
По-нагоре rainkissed_girl  го е написала- за всеки влак си има пътници.
За мен лично това не са маратонки за боклука.
Активен
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #428 -: Януари 27, 2011, 11:48:29 »
Раздели ТемаНагоре

Никога не би ме подразнила нечия обява. Всеки има право да продава каквото сметне за уместно. Пък и да не би да ми е тропнато пред вратата ми, че да ми пречи? Щом не ме интересува-подминавам го. Всеки човек си има достойнство и е хубаво да се уважава това. Но...разни хора-разни идеали... Cheesy
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 288

Профил
« Отговор #429 -: Януари 27, 2011, 11:54:51 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък много се смях на ей тази обява :
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=47612&cat=124
зачетете долу частта със обясненията  - в отговор на въпросите за артикула - някой май нито знае какво продава, а и писането като не му се удава...  Cheesy ,става страшно  Shocked
Активен

Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния.
Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #430 -: Януари 27, 2011, 11:57:39 »
Раздели ТемаНагоре

...така че не бих си взела лявата 39 а дясната 40 номер.А ако го направя евентуално както го направих с чехли от чужбина ,по невнимание не ги продавам на ПРОМОЦИЯ  а хвърлям .

Ок но не знам защо очакваш и трябва всички да постъпват като теб.
По-нагоре rainkissed_girl  го е написала- за всеки влак си има пътници.
За мен лично това не са маратонки за боклука.
Знаеш ли мила ,за колко по малко зле обяви има куп неприятни коментари ,не мисля че като съм си дала мнението то е миродавно за всички..Както има и друг раздел ;САИТА Е ПЪЛЕН С БОКЛУЦИ и там всеки си дава мнението така мога и аз да си го дам.Никога не съм поставяла отрицателна отценка на някоая дама ,въпреки че съм имала основание за това мно го пъти .Но пък мнението си никой неможе да ме спре да дам ,където и да било.Преди време имах пусната обява в другия сайт ,една мама ми каза че цената е малко завишена от моя страна,вслушах се в съвета й и веднага намалих последва и продажаба..Както се вижда дамата с двете различни обувки на тази цена няма кой да вземе ,може би ако наистина направи ПРОМОЦИОНАЛНА цена ще се намери някой в нужда.Другото което под малък дефект ,както е описано за маратонките от 45лв  не е никък малък дефект а доста голям..Под малък дефект всички разбираме под ,малка дупчица ,незахванато от шевната мавина малко и т.н.Но  номер и половина разлика не е МАЛЪК ДЕФЕКТ/
Активен

soledad
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 21

Профил
« Отговор #431 -: Януари 27, 2011, 12:01:25 »
Раздели ТемаНагоре

Напълно подкрепям мнението на slamcho_r (yes1)
Активен
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #432 -: Януари 27, 2011, 12:03:32 »
Раздели ТемаНагоре

зачетете долу частта със обясненията  - в отговор на въпросите за артикула - някой май нито знае какво продава, а и писането като не му се удава...  Cheesy ,става страшно  Shocked
И аз се посмях от сърце мила ,ама като направиш коментар виж какво се случва .ще те изядат ..Sad
Активен

Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 288

Профил
« Отговор #433 -: Януари 27, 2011, 12:05:31 »
Раздели ТемаНагоре

Въпрос:   какво производство са и хасето стегнато ли е?
Отговор:  чесно каэано неэнам какво проиэвотство са никаде не пиши а насето сякаш е одевно несщм  ги отвазяла понеже са палки  эа нас
Въпрос:   нещо не разбрах от поста-какво е хасето?
Отговор:   iskah da kaja 4e neznam mai e odelno haseto iskarva se ima zip na olekotenata zavivka i se vadi vytre6noto ako ne se lyja (letter7)
Въпрос: мила,питам хасето от стегнатото ли е или от това турското дето е много рехаво( 3-ти път)  (christmas17) 
Отговор:...... (gesture2)
хихихи
(laugh2) 
Активен

Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния.
Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #434 -: Януари 27, 2011, 12:23:08 »
Раздели ТемаНагоре

Ми да ти търся Smiley В магазина им са още по-намалени  Cheesy
В момента си имам, но понеже си много мила и отзивчива, някой ден ще те потърся за услуга. Tongue
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: