{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160890 пъти)
0 Членове и 52 Гости преглежда(т) тази тема.
rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #435 -: Януари 27, 2011, 12:26:17 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък много се смях на ей тази обява :
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=47612&cat=124
зачетете долу частта със обясненията  - в отговор на въпросите за артикула - някой май нито знае какво продава, а и писането като не му се удава...  Cheesy ,става страшно  Shocked
Въпрос:   какво производство са и хасето стегнато ли е?
Отговор:  чесно каэано неэнам какво проиэвотство са никаде не пиши а насето сякаш е одевно несщм  ги отвазяла понеже са палки  эа нас
Въпрос:   нещо не разбрах от поста-какво е хасето?
Отговор:   iskah da kaja 4e neznam mai e odelno haseto iskarva se ima zip na olekotenata zavivka i se vadi vytre6noto ako ne se lyja (letter7)

Въпрос: мила,питам хасето от стегнатото ли е или от това турското дето е много рехаво( 3-ти път)  (christmas17) 
Отговор:...... (gesture2)
хихихи
(laugh2) 

Сега,като прочетох и аз се смях от сърце Cheesy
Това са въпросите които аз задавах.
Тогава обаче,бях изнервена доста,понеже се налагаше да питам за едно и също нещо по няколко пъти-чак започнах да се чудя,аз ли немога да обясня какво питам,че отговор все не получавам...... Sad
Накрая ми писна и спрях да се интересувам от обявата и сега като чета се радвам ,че така се е получило.
Понякога неграмотността на продавача,прави услуга на куповача-просто не купува и печели. Wink
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
таня ботева
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 373

на мама слънчицата ДАЯНА и АЛЕКСА

Профил
« Отговор #436 -: Януари 27, 2011, 12:41:07 »
Раздели ТемаНагоре

незнам дали е за тук но аз много се издразних от това нещо http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=129210&cat=52 нова яке струва 45,00 лв може ли такива цени да се слагат на носени неща
Активен

коректна съм бъдете коректни и вие пиша винаги оценки пишете и вие изпращам снимка на квитанцията  нищо лично към който и да е от вас просто аман от ,,,,,,,,,
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #437 -: Януари 27, 2011, 12:46:12 »
Раздели ТемаНагоре

...така че не бих си взела лявата 39 а дясната 40 номер.А ако го направя евентуално както го направих с чехли от чужбина ,по невнимание не ги продавам на ПРОМОЦИЯ  а хвърлям .

Ок но не знам защо очакваш и трябва всички да постъпват като теб.
По-нагоре rainkissed_girl  го е написала- за всеки влак си има пътници.
За мен лично това не са маратонки за боклука.
ПЬРВО ТОВА НЕ СА МАРАТОНКИ,А ДОМАШНИ ПАНТОФИ!!!ВТОРО0ЯСНО СЕ ВИЖДА МЕЙД ИН ЧИНА-БИ ЛИ ДАЛА 30 ЛВ ЗА КИТАЙСКИ ПАНТОФКИ РАЗЛИЧНИ С НОМЕР И ПОЛОВИНА?НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК,КОЙТО ДА ГО НАПРАВИ1ПЬК И ПИШЕ МАЦЕТО,ЧЕ ЧЕСТО!!!Я ПИТАТ ЗА ТАКИВА ЧИФТОВЕ CheesyОХ...ВЯРНО-МНОГО СМЯХ ПАДНА НА НЕЙН ГРЬБ,МА ДА СЕ НАУЧИ ДА НОСИ И НА МАЙТАП!И МЕН МЕ БЬЗИКАХА С ТОЯ НИК,МА ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЕ ПРАВЯ НА ШУТ,ОТКОЛКОТО ДА ГО СМЕНЯ1ВЛИЗАЙ ПО-ЧЕСТО ВЬВ ФОРУМИТЕ,ЗА ДА УСЕТИШ КОЙ С КВА ИДЕЯ ПИШЕ ИЛИ ПРАВИ ТОВА,КОЕТО НА ТЕБ ТИ СЕ СТРУВА НЕРЕДНО! Kiss
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #438 -: Януари 27, 2011, 12:48:09 »
Раздели ТемаНагоре

незнам дали е за тук но аз много се издразних от това нещо http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=129210&cat=52 нова яке струва 45,00 лв може ли такива цени да се слагат на носени неща ЕЕЕЕЕ,НА МЕН МИ ХАРЕСА ЯКЕНЦЕТО,ПОНЕ НЕ Е ТАКОВА,ДЕТ КАТО СЕ ОГЛЕДАШ ДА ВИДИШ ДЕСЕТИНА ПОДОБНИ ОКОЛО ТЕБ SadБИХ ГО ВЗЕЛА,ЧЕСТНО!
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #439 -: Януари 27, 2011, 12:56:25 »
Раздели ТемаНагоре

rusamapaumna  ставаше дума за тази обява:
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=125041&cat=70
...не за някакви пантофи.
Активен
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #440 -: Януари 27, 2011, 12:58:46 »
Раздели ТемаНагоре

МНОГО ИЗВИНЯВАЙ,НИЕ СЕ СМЯХМЕ НА ТАЗИ ОБЯВА,ЦЯЛОТО ШОУ БЕШЕ НАСОЧЕНО ТУК-http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=121800&cat=70 Cheesy
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #441 -: Януари 27, 2011, 13:07:16 »
Раздели ТемаНагоре

Ааа..тези само ги отворих да ги видя но не четох коментарите под обявата.Ама гледам че и там eria е първа пушка в коментарите.

Сега...аз също не съм се сдържала понякога и съм писала мнения в коментарите на обявите, но това са били обяви, които наистина са били потресаващи и в разрез с правилата на сайта.
Тези обяви не виждам с какво нарушават правилата.Само дето са малко странни;)
Активен
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #442 -: Януари 27, 2011, 13:12:09 »
Раздели ТемаНагоре

Ааа..тези само ги отворих да ги видя но не четох коментарите под обявата.Ама гледам че и там eria е първа пушка в коментарите.

Сега...аз също не съм се сдържала понякога и съм писала мнения в коментарите на обявите, но това са били обяви, които наистина са били потресаващи и в разрез с правилата на сайта.
За първи път поставям коментар ,първа или 2ра пушка не е твоя работа .Само като малко инфо поне 5 дами са ми писали на ЛС  и ме поздравяват че съм посмяла да пиша под обявата..Дамата с горния пост е права ,смеха тръгна от друга обява а не за маратонките ,маратонките открих в последствие ..Не се изказвай неподготвена МОЛЯ.
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #443 -: Януари 27, 2011, 13:18:56 »
Раздели ТемаНагоре

МНОГО ИЗВИНЯВАЙ,НИЕ СЕ СМЯХМЕ НА ТАЗИ ОБЯВА,ЦЯЛОТО ШОУ БЕШЕ НАСОЧЕНО ТУК-http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=121800&cat=70 Cheesy
Ами иди разправяй за коя точно сме се смяли,аз след малко и бой мога да ям ..
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #444 -: Януари 27, 2011, 13:26:29 »
Раздели ТемаНагоре

За първи път поставям коментар ,първа или 2ра пушка не е твоя работа .Само като малко инфо поне 5 дами са ми писали на ЛС  и ме поздравяват че съм посмяла да пиша под обявата..Дамата с горния пост е права ,смеха тръгна от друга обява а не за маратонките ,маратонките открих в последствие ..Не се изказвай неподготвена МОЛЯ.

Не знам в коя обява си писала първо и в коя после, нито пък на какво си се смяла.Факт е че спамиш под обявите на хората и аз за това говоря.
Кой те е поздравил и къде хич не ми дреме, ама щом толкова ти прави кеф айде и от мен едно поздравче:
'Браво! Много си интересна и оригинална.Много си и смела- изисква се невероятна сила ис смелост да се направиш на интересна и да оакаш нечия обява" Wink
Активен
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #445 -: Януари 27, 2011, 13:33:28 »
Раздели ТемаНагоре

За първи път поставям коментар ,първа или 2ра пушка не е твоя работа .Само като малко инфо поне 5 дами са ми писали на ЛС  и ме поздравяват че съм посмяла да пиша под обявата..Дамата с горния пост е права ,смеха тръгна от друга обява а не за маратонките ,маратонките открих в последствие ..Не се изказвай неподготвена МОЛЯ.

Не знам в коя обява си писала първо и в коя после, нито пък на какво си се смяла.Факт е че спамиш под обявите на хората и аз за това говоря.
Кой те е поздравил и къде хич не ми дреме, ама щом толкова ти прави кеф айде и от мен едно поздравче:
'Браво! Много си интересна и оригинална.Много си и смела- изисква се невероятна сила ис смелост да се направиш на интересна и да оакаш нечия обява" Wink
Ооооо Благодаря много ,днешния слънчев ден само твоя поздрав ми липсваше ..Така дълго го чаках..Smiley))
Сега вече излизам малко работа да свърша удовлетворена от твоя поздрав ..Колко малко му трябва на човек ..
Най вероятно ти дреме ,щом следиш четеш и пишеш !!
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #446 -: Януари 27, 2011, 13:39:35 »
Раздели ТемаНагоре

Сега и аз силно заинтересована разгледах обявата с ЛУКСОЗНИТЕ домашни пантофи - така не съм се смяла не помня от кога!!!!!
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #447 -: Януари 27, 2011, 13:49:23 »
Раздели ТемаНагоре

eria и  amber не можах да разбера само защо почнахте да се дразните една друга.
Имате някакъв предишен проблем ли?
Посмейте се малко. Особено amber и не се впрягайте.
Момичето ще и изтече обявата и ще публикува нова без коментарите. Какво е станало толкова. Тя както виждам не е много сърдита.
 А по-добре ли беше да не отбележи факта, че са различен номер? После ще четем в некоректни видиш ли едната купила различен номер обувки от един чифт, пък другата да твърди, че не е така или че това е нормално за хората? Може да има наистина такива хора на които ще им лепнат и на двата крака.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #448 -: Януари 27, 2011, 13:57:39 »
Раздели ТемаНагоре

eria и  amber не можах да разбера само защо почнахте да се дразните една друга.
Имате някакъв предишен проблем ли?
Посмейте се малко. Особено amber и не се впрягайте.
Момичето ще и изтече обявата и ще публикува нова без коментарите. Какво е станало толкова. Тя както виждам не е много сърдита.
 А по-добре ли беше да не отбележи факта, че са различен номер? После ще четем в некоректни видиш ли едната купила различен номер обувки от един чифт, пък другата да твърди, че не е така или че това е нормално за хората? Може да има наистина такива хора на които ще им лепнат и на двата крака.
Мила Анелия38 ,никога не съм се срещала с дамата преди това ,когато човек незнае какво да каже по добре да замълчи .Ако прочетеш по горните постове ще разбереш ,че тя се намеси малко неподготвена или в защита не луксозните пантофки.Нищо лично към дамата ,но ме нападна ,незнам защо а аз трябва съответно да се защитя .
Активен

aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #449 -: Януари 27, 2011, 14:03:10 »
Раздели ТемаНагоре

Поста ми беше по-скоро към amber, но и това че ти и се върза с дълги обяснения и саркастични изказвания....
Не искам някой да се оправдава и защитава.
Просто стана малко гадно, че докато се търкалях от смях по пода и ме секнахте с вашите заяждания. Замълчи си, eria, и тя щеше да се ограничи само в един пост. Просто ти и отговори и тя захапа теб.
Както виждаш и аз се забавлявам с 2те обяви.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.

Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: