eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #465 -: Януари 27, 2011, 19:29:55 » |
Нагоре
|
Как ще се сърдя - много се забавлявам даже! Но по темата - нека бъдем сериозни - не мога да си позволя секцията,защото ако трябва да поддържам такъв ред като на снимката определено ще имам много излишни неща хахаа- как да ги намеря? То в едното гащи,в другото химикалки за ученика,тук-там книга...........обърках се да дам акьл/нали сьм русо/!у гащите-химикалките,из сутиените-по ино кило брашно.....може и набухвател...лепилото на детето-по-нависочко да не се надиша...бе квот има-измешай...то секцията не "море"цел океан от предмети! Руса ама много умна Бравос Да добавя и нещо ,готварската печка спокойно може до монитора ..Дето е брашното и набухватела там и печката .хахаха Мацки ,взе да ми харесва тази секция ,аз имам почти същата в детската стая ,утре да взема да е натоваря да вида колко ще издържи.хахахахахаха
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #466 -: Януари 27, 2011, 19:32:52 » |
Нагоре
|
Брей-брей .........добре ги намести ,ма то - умното си е умно/нищо,че е русо/ ми кат сам тъпа и нямам много книги ,кво сега - да си купувам ли? Все пак темата е за дразнене - ма много ме дразните с вашите смешки - цел ден седим и се смеем и нищо не можах да свърша вкъщи!!! Имам много книги даже в излишък ,утре товара моита Секция тип Море и като приключа дай адрес пращам ти ги . Не го приемай че съм многоумна и аз май съм малко тъпичка една дама така каза днес ,но съм работила в печатница и мама има много книги.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #467 -: Януари 27, 2011, 20:23:41 » |
Нагоре
|
Еййййййй много се издразних!!!!! И без това съм нервна и фуча тука в офиса. Ами получавам лично съобщение току-що с някакъв линк за гласуване плюс изречение : "Може ли доказателство Wink" Бахмааму!!! Някаква мадама дето за пръв път я виждам (0 обяви и 0 оценки - проверих, да я видя коя е) и откъде накъде и такъв тон! Доказателства ще й давам?! Да не ми е свекърва!!! Пфуууууууууууу!!!!!!! ААААМАХАААА!
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #468 -: Януари 27, 2011, 20:31:10 » |
Нагоре
|
Еййййййй много се издразних!!!!! И без това съм нервна и фуча тука в офиса. Ами получавам лично съобщение току-що с някакъв линк за гласуване плюс изречение : "Може ли доказателство Wink" Бахмааму!!! Някаква мадама дето за пръв път я виждам (0 обяви и 0 оценки - проверих, да я видя коя е) и откъде накъде и такъв тон! Доказателства ще й давам?! Да не ми е свекърва!!! Пфуууууууууууу!!!!!!! ААААМАХАААА! Аз тия ги лекувам Шефа им праща ваучер за дълъг уикенд в хотел без интернет
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #469 -: Януари 27, 2011, 22:15:51 » |
Нагоре
|
Еййййййй много се издразних!!!!! И без това съм нервна и фуча тука в офиса. Ами получавам лично съобщение току-що с някакъв линк за гласуване плюс изречение : "Може ли доказателство Wink" Бахмааму!!! Някаква мадама дето за пръв път я виждам (0 обяви и 0 оценки - проверих, да я видя коя е) и откъде накъде и такъв тон! Доказателства ще й давам?! Да не ми е свекърва!!! Пфуууууууууууу!!!!!!! ААААМАХАААА! Посети темата награди.нет и ще разбереш какво става.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #470 -: Януари 27, 2011, 23:14:46 » |
Нагоре
|
Еййййййй много се издразних!!!!! И без това съм нервна и фуча тука в офиса. Ами получавам лично съобщение току-що с някакъв линк за гласуване плюс изречение : "Може ли доказателство Wink" Бахмааму!!! Някаква мадама дето за пръв път я виждам (0 обяви и 0 оценки - проверих, да я видя коя е) и откъде накъде и такъв тон! Доказателства ще й давам?! Да не ми е свекърва!!! Пфуууууууууууу!!!!!!! ААААМАХАААА! Аз тия ги лекувам Шефа им праща ваучер за дълъг уикенд в хотел без интернет хихихихи
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #471 -: Януари 28, 2011, 07:45:52 » |
Нагоре
|
Как ще се сърдя - много се забавлявам даже! Но по темата - нека бъдем сериозни - не мога да си позволя секцията,защото ако трябва да поддържам такъв ред като на снимката определено ще имам много излишни неща хахаа- как да ги намеря? То в едното гащи,в другото химикалки за ученика,тук-там книга...........обърках се да дам акьл/нали сьм русо/!у гащите-химикалките,из сутиените-по ино кило брашно.....може и набухвател...лепилото на детето-по-нависочко да не се надиша...бе квот има-измешай...то секцията не "море"цел океан от предмети! Руса ама много умна Бравос Да добавя и нещо ,готварската печка спокойно може до монитора ..Дето е брашното и набухватела там и печката .хахаха Мацки ,взе да ми харесва тази секция ,аз имам почти същата в детската стая ,утре да взема да е натоваря да вида колко ще издържи.хахахахахаха их-их...печката ли сме забраили?има и мьжО!него го сложи у най-крайното чекмедже,ма по-близо до вратата/вьншната/да немаш проблеми като само влиза-излиза-влиза-пак излиза!е,то да и само ако има место за него де,може да му постелеш и пред входната врата...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #472 -: Януари 28, 2011, 08:41:57 » |
Нагоре
|
Как ще се сърдя - много се забавлявам даже! Но по темата - нека бъдем сериозни - не мога да си позволя секцията,защото ако трябва да поддържам такъв ред като на снимката определено ще имам много излишни неща хахаа- как да ги намеря? То в едното гащи,в другото химикалки за ученика,тук-там книга...........обърках се да дам акьл/нали сьм русо/!у гащите-химикалките,из сутиените-по ино кило брашно.....може и набухвател...лепилото на детето-по-нависочко да не се надиша...бе квот има-измешай...то секцията не "море"цел океан от предмети! Руса ама много умна Бравос Да добавя и нещо ,готварската печка спокойно може до монитора ..Дето е брашното и набухватела там и печката .хахаха Мацки ,взе да ми харесва тази секция ,аз имам почти същата в детската стая ,утре да взема да е натоваря да вида колко ще издържи.хахахахахаха их-их...печката ли сме забраили?има и мьжО!него го сложи у най-крайното чекмедже,ма по-близо до вратата/вьншната/да немаш проблеми като само влиза-излиза-влиза-пак излиза!е,то да и само ако има место за него де,може да му постелеш и пред входната врата... Мацка ,немам мъж !! Днес почвам да товара мойта секция да вида дали мой да побере толкова даже и малко повечко..Ако стане ще я снимам и пусна за продажба .мултифункционалната секция тип магаре ..хахахахаха Разбирасе че ще се извиня за неразборията наоколо и по нея !! Малко смях за Добро утро
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #473 -: Януари 28, 2011, 09:03:58 » |
Нагоре
|
Как ще се сърдя - много се забавлявам даже! Но по темата - нека бъдем сериозни - не мога да си позволя секцията,защото ако трябва да поддържам такъв ред като на снимката определено ще имам много излишни неща хахаа- как да ги намеря? То в едното гащи,в другото химикалки за ученика,тук-там книга...........обърках се да дам акьл/нали сьм русо/!у гащите-химикалките,из сутиените-по ино кило брашно.....може и набухвател...лепилото на детето-по-нависочко да не се надиша...бе квот има-измешай...то секцията не "море"цел океан от предмети! Руса ама много умна Бравос Да добавя и нещо ,готварската печка спокойно може до монитора ..Дето е брашното и набухватела там и печката .хахаха Мацки ,взе да ми харесва тази секция ,аз имам почти същата в детската стая ,утре да взема да е натоваря да вида колко ще издържи.хахахахахаха их-их...печката ли сме забраили?има и мьжО!него го сложи у най-крайното чекмедже,ма по-близо до вратата/вьншната/да немаш проблеми като само влиза-излиза-влиза-пак излиза!е,то да и само ако има место за него де,може да му постелеш и пред входната врата... Мацка ,немам мъж !! Днес почвам да товара мойта секция да вида дали мой да побере толкова даже и малко повечко..Ако стане ще я снимам и пусна за продажба .мултифункционалната секция тип магаре ..хахахахаха Разбирасе че ще се извиня за неразборията наоколо и по нея !! Малко смях за Добро утро Eeee сън не ме хвана,момичета! Мислих,чесах се и реших - отпадам и давам ред,защото не можах да намеря място на секцията МОРЕ ОТ ЛЮБОВ място за гащурите на мъж ми!
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #475 -: Януари 28, 2011, 09:43:08 » |
Нагоре
|
Еееее,ама опасни стееееееее рано,рано се смея със сълзи чак!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #476 -: Януари 28, 2011, 09:48:35 » |
Нагоре
|
Еееее,ама опасни стееееееее рано,рано се смея със сълзи чак!!! Аз от вчера се смея пък и русата мацка се включи активно в развеселяването .. То смях -смях ама я гледай че само за реални неща се смеем.. Ами като пусна и мойта секция Магаре за продан ,представи си каква веселба ще падне.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #478 -: Януари 28, 2011, 12:43:31 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #479 -: Януари 28, 2011, 12:51:14 » |
Нагоре
|
Оооо, неееее И кое му работи по-точно? Клавиатурата сигурно Оооох не мога, не мога.... Може пък да стане да свърже лаптопа към телевизора и да си има цяла конфигурация с монитор. Не е за изпускане офертата, ако имате у вас плазма още по-хубав лаптоп ще си стъкмите от този с неработещия монитор....
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
|
|