{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160865 пъти)
0 Членове и 33 Гости преглежда(т) тази тема.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #465 -: Януари 27, 2011, 19:29:55 »
Раздели ТемаНагоре

KissКак ще се сърдя - много се забавлявам даже! Но по темата - нека бъдем сериозни - не мога да си  позволя секцията,защото ако трябва да поддържам такъв ред като на снимката определено ще имам много излишни неща хахаа- как да ги намеря? То в едното гащи,в другото химикалки за ученика,тук-там книга...........обърках се Huh?
да дам акьл/нали сьм русо/!у гащите-химикалките,из сутиените-по ино кило брашно.....може и набухвател...лепилото на детето-по-нависочко да не се надиша...бе квот има-измешай...то секцията не "море"цел океан от предмети!
Руса ама много умна Бравос  Kiss
Да добавя и нещо ,готварската печка спокойно може до монитора ..Дето е брашното и набухватела там и печката .хахаха
Мацки ,взе да ми харесва тази секция ,аз имам почти същата в детската стая ,утре да взема да е натоваря да вида колко ще издържи.хахахахахаха
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #466 -: Януари 27, 2011, 19:32:52 »
Раздели ТемаНагоре

Брей-брей .........добре ги намести Wink,ма то - умното си е умно/нищо,че е русо/  Tongue
ми кат сам тъпа и нямам много книги ,кво сега - да си купувам ли?
Все пак темата е за дразнене - ма много ме дразните с вашите смешки - цел ден седим и се смеем и нищо не можах да свърша вкъщи!!! Kiss
Имам много книги даже в излишък ,утре товара моита Секция тип Море и като приключа дай адрес пращам ти ги .
Не го приемай че съм многоумна и аз май съм малко тъпичка една дама така каза днес ,но съм работила в печатница и мама има много книги. Smiley Kiss
Активен

emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #467 -: Януари 27, 2011, 20:23:41 »
Раздели ТемаНагоре

Еййййййй много се издразних!!!!! И без това съм нервна и фуча тука в офиса. Ами получавам лично съобщение току-що с някакъв линк за гласуване плюс изречение : "Може ли доказателство  Wink"
Бахмааму!!!
Някаква мадама дето за пръв път я виждам (0 обяви и 0 оценки - проверих, да я видя коя е)
и откъде накъде и такъв тон! Доказателства ще й давам?!  Huh? Huh? Huh? Да не ми е свекърва!!!
Пфуууууууууууу!!!!!!! ААААМАХАААА!
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #468 -: Януари 27, 2011, 20:31:10 »
Раздели ТемаНагоре

Еййййййй много се издразних!!!!! И без това съм нервна и фуча тука в офиса. Ами получавам лично съобщение току-що с някакъв линк за гласуване плюс изречение : "Може ли доказателство  Wink"
Бахмааму!!!
Някаква мадама дето за пръв път я виждам (0 обяви и 0 оценки - проверих, да я видя коя е)
и откъде накъде и такъв тон! Доказателства ще й давам?!  Huh? Huh? Huh? Да не ми е свекърва!!!
Аз тия ги лекувам Smiley Шефа им праща ваучер за дълъг уикенд в хотел без интернет Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #469 -: Януари 27, 2011, 22:15:51 »
Раздели ТемаНагоре

Бахмааму!!!
Посети темата награди.нет и ще разбереш какво става. Cheesy
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #470 -: Януари 27, 2011, 23:14:46 »
Раздели ТемаНагоре

Бахмааму!!!
Аз тия ги лекувам Smiley Шефа им праща ваучер за дълъг уикенд в хотел без интернет Smiley
Cheesy Cheesy Cheesy хихихихи
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #471 -: Януари 28, 2011, 07:45:52 »
Раздели ТемаНагоре

KissКак ще се сърдя - много се забавлявам даже! Но по темата - нека бъдем сериозни - не мога да си  позволя секцията,защото ако трябва да поддържам такъв ред като на снимката определено ще имам много излишни неща хахаа- как да ги намеря? То в едното гащи,в другото химикалки за ученика,тук-там книга...........обърках се Huh?
да дам акьл/нали сьм русо/!у гащите-химикалките,из сутиените-по ино кило брашно.....може и набухвател...лепилото на детето-по-нависочко да не се надиша...бе квот има-измешай...то секцията не "море"цел океан от предмети!
Да добавя и нещо ,готварската печка спокойно може до монитора ..Дето е брашното и набухватела там и печката .хахаха
Мацки ,взе да ми харесва тази секция ,аз имам почти същата в детската стая ,утре да взема да е натоваря да вида колко ще издържи.хахахахахаха
их-их...печката ли сме забраили?има и мьжО!него го сложи у най-крайното чекмедже,ма по-близо до вратата/вьншната/да немаш проблеми като само влиза-излиза-влиза-пак излиза!е,то да и само ако има место за него де,може да му постелеш и пред входната врата...
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #472 -: Януари 28, 2011, 08:41:57 »
Раздели ТемаНагоре

их-их...печката ли сме забраили?има и мьжО!него го сложи у най-крайното чекмедже,ма по-близо до вратата/вьншната/да немаш проблеми като само влиза-излиза-влиза-пак излиза!е,то да и само ако има место за него де,може да му постелеш и пред входната врата...
Мацка ,немам мъж !! Днес почвам да товара мойта секция да вида дали мой да побере толкова даже и малко повечко..Ако стане ще я снимам и пусна за продажба .мултифункционалната секция тип магаре ..хахахахаха
Разбирасе че ще се извиня за неразборията наоколо и по нея !!
Малко смях за Добро утро
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #473 -: Януари 28, 2011, 09:03:58 »
Раздели ТемаНагоре

Мацка ,немам мъж !! Днес почвам да товара мойта секция да вида дали мой да побере толкова даже и малко повечко..Ако стане ще я снимам и пусна за продажба .мултифункционалната секция тип магаре ..хахахахаха
Разбирасе че ще се извиня за неразборията наоколо и по нея !!
Малко смях за Добро утро
Eeee сън не ме хвана,момичета! Мислих,чесах се и реших - отпадам и давам ред,защото не можах да намеря място на секцията МОРЕ ОТ ЛЮБОВ място за гащурите на мъж ми! Smiley
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #474 -: Януари 28, 2011, 09:24:35 »
Раздели ТемаНагоре

Стига спамене. Tongue
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 911

Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете

Профил
« Отговор #475 -: Януари 28, 2011, 09:43:08 »
Раздели ТемаНагоре

Еееее,ама опасни стееееееее Cheesy рано,рано се смея със сълзи чак!!! (laugh2)
Активен

Коректна съм и очаквам коректност и от Вас!
Първият дал адрес на лични е с предимство!
Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #476 -: Януари 28, 2011, 09:48:35 »
Раздели ТемаНагоре

Аз от вчера се смея пък и русата мацка се включи активно в развеселяването ..
То смях -смях ама я гледай че само за реални неща се смеем..
Ами като пусна и мойта секция Магаре за продан ,представи си каква веселба ще падне.Smiley
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #477 -: Януари 28, 2011, 12:07:40 »
Раздели ТемаНагоре

Аз от вчера се смея пък и русата мацка се включи активно в развеселяването ..
То смях -смях ама я гледай че само за реални неща се смеем..
Ами като пусна и мойта секция Магаре за продан ,представи си каква веселба ще падне.Smiley
Много яко стана  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy от една зебра,през малко развърляно станааааа ,и проверка и подредба на хауса.Голям смях падна  (shout3) (laugh2) (laugh2) (laugh2) (laugh2) (laugh6) (laugh6) (laugh6)
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 911

Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете

Профил
« Отговор #478 -: Януари 28, 2011, 12:43:31 »
Раздели ТемаНагоре

я вижте коментарът под тази обява Cheesy
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=124652&cat=47
 (comp8) (laugh3)
Активен

Коректна съм и очаквам коректност и от Вас!
Първият дал адрес на лични е с предимство!
Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #479 -: Януари 28, 2011, 12:51:14 »
Раздели ТемаНагоре

я вижте коментарът под тази обява Cheesy
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=124652&cat=47
 (comp8) (laugh3)

Оооо, неееее  (laugh2)
И кое му работи по-точно? Клавиатурата сигурно  Cheesy Cool Оооох не мога, не мога....
Може пък да стане да свърже лаптопа към телевизора и да си има цяла конфигурация с монитор.  Roll Eyes  Roll Eyes
Не е за изпускане офертата, ако имате у вас плазма още по-хубав лаптоп ще си стъкмите от този с неработещия монитор....  Tongue
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!

Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: