eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #510 -: Януари 29, 2011, 09:25:55 » |
Нагоре
|
Дразни ме, когато някой пльосне частична информация. Било в обява, било за даден потребител. Повечето ще се сетят какво имам предвид Емииии ,пак се наплюти ,нестига че луди ами и лиготии..Таз мацка нещо е станала с дупето нагоре ,няма лошо ,ама чак пък лиготии ..И аз станах с задника нагоре ама кой ми е кривв..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #511 -: Януари 29, 2011, 13:38:55 » |
Нагоре
|
eria, познаваме ли се? Да не съм спала снощи с теб за да знаеш дали съм станала с дупето нагоре и дали съм задоволена, както си остроумничила по мой адрес? Нещо ако не то харесва в мото изказване относно спама и лиготиите си има модератор, администратор за да се оплачеш. Другият вариант е да ми отговориш аргументирано и интелигентно ако според теб не съм права и съм те обидила. Нали така? Сигурна съм,че си културна жена и просто си се опитала да се впишеш в подходящата тема, но ще те помоля да имаш доблестта занапред да ме уведомиш ако ще ми поставяш диагнози на сексуалността ми. Така зад гърбът е грозно... пп. Не е важно колко публикации имаш, а съдържанието им.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #512 -: Януари 29, 2011, 14:22:19 » |
Нагоре
|
eria, познаваме ли се? Да не съм спала снощи с теб за да знаеш дали съм станала с дупето нагоре и дали съм задоволена, както си остроумничила по мой адрес? Нещо ако не то харесва в мото изказване относно спама и лиготиите си има модератор, администратор за да се оплачеш. Другият вариант е да ми отговориш аргументирано и интелигентно ако според теб не съм права и съм те обидила. Нали така? Сигурна съм,че си културна жена и просто си се опитала да се впишеш в подходящата тема, но ще те помоля да имаш доблестта занапред да ме уведомиш ако ще ми поставяш диагнози на сексуалността ми. Така зад гърбът е грозно... пп. Не е важно колко публикации имаш, а съдържанието им.
Извинете,че взимам отношение,но понеже съм от лиглите..........много се дразня като почнете да е взимате толкова насериозно!! Dheny,Вас не ви познавам,не сме спали заедно,не сме се събуждали заедно и няма как да знаете докъде се простира културата на всяка от нас.По повод задоволяването - четох и гледах,но такава дума никъде не видях! АЗ съм говорила за ЧЕСАНЕ и то в друга тема,която не отговаря на изискванията Ви за култура.Не смятам,че съм говорила на някой зад гърба - не се крия Форума е обществен.Думата ЧЕСАНЕ е двустранна - не съм ангажирала половата Ви заетост.............и по принцип говорих за себе си!!!! Мнителните хора винаги намират за какво да се засегнат! И не искам да Ви обидя,но четете КОЙ какво е писал,не е редно да обвинявате други хора в писания,които не са сътворили,и не на последно място- не визирайте всичко за себе си!!! Пожелавам Ви хубав и усмихнат ден най-добронамерено Биляна
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #513 -: Януари 29, 2011, 14:28:42 » |
Нагоре
|
Извинете,че взимам отношение,но понеже съм от лиглите..........много се дразня като почнете да е взимате толкова насериозно!! Dheny,Вас не ви познавам,не сме спали заедно,не сме се събуждали заедно и няма как да знаете докъде се простира културата на всяка от нас.По повод задоволяването - четох и гледах,но такава дума никъде не видях! АЗ съм говорила за ЧЕСАНЕ и то в друга тема,която не отговаря на изискванията Ви за култура.Не смятам,че съм говорила на някой зад гърба - не се крия Форума е обществен.Думата ЧЕСАНЕ е двустранна - не съм ангажирала половата Ви заетост.............и по принцип говорих за себе си!!!! Мнителните хора винаги намират за какво да се засегнат! И не искам да Ви обидя,но четете КОЙ какво е писал,не е редно да обвинявате други хора в писания,които не са сътворили,и не на последно място- не визирайте всичко за себе си!!! Пожелавам Ви хубав и усмихнат ден най-добронамерено Биляна Бибке ,току що и писах на лични ,Ужас ,ние 3те говорим по между си а тя мисли е за нея става дума ,Изумена съм ..Камъните бяха в мойта градина ,но аз ги поех с дългооо писъмце на ЛС ,не мисля че трябваше да ангажирам аудиторията с кой начесан (в случая ти ) кой с дупето нагоре станал ( визирам себе си).Аре да си ходим в нашата лудница
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #514 -: Януари 29, 2011, 14:57:57 » |
Нагоре
|
И СПЕЦИАЛНО-"ТАКА ЗАД ГЬРБЬТ Е ГРОЗНО"ТЦ-ТЦ,ОТКРИВАМ И АЗ НАМЕЦИ ЗА СЕКСУАЛНОСТ ТУКААА...МОЖЕ ДА Е ГРОЗНО,МА ПА ДА Е АРНО ...А МАЦКАТА ПЬК МОЖЕ ДА Е ЗАБРАВИЛА КАКВО Е ДА СЕ ЧУВСТВАШ СЕКСИ,ИЛИ ДА УВЛИЧАШ ПУБЛИКА ЗАД СЕБЕ СИ,ИЛИ ПЬК ПРОСТО СИ Е ГЮДЕРИЙКА И НЕ ИСКА ДА СЕ МЕРИ С ХАВЛИЕНИТЕ КЬРПИ ...АЗ ПЬК СЕ ДРАЗНЯ ОТ СМОТАНИ СУХАРИ,ДЕТ СЕ ВРАТ КЬДЕТО НЕ ИМ Е МЯСТОТО,ПЬК РЬГАТ С ЛАКТИ ЗА ДА СЕ НАМЕСТЯТ!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #515 -: Януари 29, 2011, 15:04:19 » |
Нагоре
|
Извинете,че взимам отношение,но понеже съм от лиглите..........много се дразня като почнете да е взимате толкова насериозно!! Dheny,Вас не ви познавам,не сме спали заедно,не сме се събуждали заедно и няма как да знаете докъде се простира културата на всяка от нас.По повод задоволяването - четох и гледах,но такава дума никъде не видях! АЗ съм говорила за ЧЕСАНЕ и то в друга тема,която не отговаря на изискванията Ви за култура.Не смятам,че съм говорила на някой зад гърба - не се крия Форума е обществен.Думата ЧЕСАНЕ е двустранна - не съм ангажирала половата Ви заетост.............и по принцип говорих за себе си!!!! Мнителните хора винаги намират за какво да се засегнат! И не искам да Ви обидя,но четете КОЙ какво е писал,не е редно да обвинявате други хора в писания,които не са сътворили,и не на последно място- не визирайте всичко за себе си!!! Пожелавам Ви хубав и усмихнат ден най-добронамерено Биляна АЗ ПЬК СЬМ НАЙ-ЬГЛОВАТАТА В ГРУПАТА,ТУК НА СЕЛО"КУЛТУРА"НЕ ЯДЕМЕ ВСЕКИ ДЕН,ЗАТОВА ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ ОТ ПРОСТАКЕСА КАТО МЕН ДАНО ПОПАДНЕ НА МЯСТО И ИМА НЯКЬВ ЕФЕКТ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #516 -: Януари 29, 2011, 15:04:55 » |
Нагоре
|
И СПЕЦИАЛНО-"ТАКА ЗАД ГЬРБЬТ Е ГРОЗНО"ТЦ-ТЦ,ОТКРИВАМ И АЗ НАМЕЦИ ЗА СЕКСУАЛНОСТ ТУКААА...МОЖЕ ДА Е ГРОЗНО,МА ПА ДА Е АРНО ...А МАЦКАТА ПЬК МОЖЕ ДА Е ЗАБРАВИЛА КАКВО Е ДА СЕ ЧУВСТВАШ СЕКСИ,ИЛИ ДА УВЛИЧАШ ПУБЛИКА ЗАД СЕБЕ СИ,ИЛИ ПЬК ПРОСТО СИ Е ГЮДЕРИЙКА И НЕ ИСКА ДА СЕ МЕРИ С ХАВЛИЕНИТЕ КЬРПИ ...АЗ ПЬК СЕ ДРАЗНЯ ОТ СМОТАНИ СУХАРИ,ДЕТ СЕ ВРАТ КЬДЕТО НЕ ИМ Е МЯСТОТО,ПЬК РЬГАТ С ЛАКТИ ЗА ДА СЕ НАМЕСТЯТ!!! Па аз ша го изям мамка мууу ,карай свикнах ,ама русичка права си миличка .И аз кат немоа си го мера с големите не се реда хахахаха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #517 -: Януари 29, 2011, 15:06:17 » |
Нагоре
|
Извинете,че взимам отношение,но понеже съм от лиглите..........много се дразня като почнете да е взимате толкова насериозно!! Dheny,Вас не ви познавам,не сме спали заедно,не сме се събуждали заедно и няма как да знаете докъде се простира културата на всяка от нас.По повод задоволяването - четох и гледах,но такава дума никъде не видях! АЗ съм говорила за ЧЕСАНЕ и то в друга тема,която не отговаря на изискванията Ви за култура.Не смятам,че съм говорила на някой зад гърба - не се крия Форума е обществен.Думата ЧЕСАНЕ е двустранна - не съм ангажирала половата Ви заетост.............и по принцип говорих за себе си!!!! Мнителните хора винаги намират за какво да се засегнат! И не искам да Ви обидя,но четете КОЙ какво е писал,не е редно да обвинявате други хора в писания,които не са сътворили,и не на последно място- не визирайте всичко за себе си!!! Пожелавам Ви хубав и усмихнат ден най-добронамерено Биляна АЗ ПЬК СЬМ НАЙ-ЬГЛОВАТАТА В ГРУПАТА,ТУК НА СЕЛО"КУЛТУРА"НЕ ЯДЕМЕ ВСЕКИ ДЕН,ЗАТОВА ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ ОТ ПРОСТАКЕСА КАТО МЕН ДАНО ПОПАДНЕ НА МЯСТО И ИМА НЯКЬВ ЕФЕКТ В нашия град има култура даже на ПРИМОЦИЯ в момента малко е лява ама карай ша свикнеш хахахаха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #518 -: Януари 29, 2011, 15:09:30 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #519 -: Януари 29, 2011, 15:10:36 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО! И аз чакам ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #520 -: Януари 29, 2011, 15:15:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #521 -: Януари 29, 2011, 15:17:45 » |
Нагоре
|
ЗА какво става дума точно ??
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #522 -: Януари 29, 2011, 15:18:54 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО! И аз чакам ? Леополд , нека бъдем приятели!!!! поздрав за тези,който са ми на ЕГН-то и си спомнят това хубаво анимационно филмче
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #523 -: Януари 29, 2011, 15:19:47 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО! И аз чакам ? Леополд , нека бъдем приятели!!!! поздрав за тези,който са ми на ЕГН-то и си спомнят това хубаво анимационно филмче Я...БИБКЕ?КОЙ НАБОР СИ КАКА?АЗ ТВА НЕ ГО ЗНАМ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #524 -: Януари 29, 2011, 15:20:15 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО! И аз чакам ? Леополд , нека бъдем приятели!!!! поздрав за тези,който са ми на ЕГН-то и си спомнят това хубаво анимационно филмче ДА НЕ ВДИГНА ТЕМПЕРАТУРА ЧЕ ТЪЙ ПИШЕШ ,ИЛИ Е ОТ ДРУГО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|