eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #525 -: Януари 29, 2011, 15:21:16 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО! И аз чакам ? Леополд , нека бъдем приятели!!!! поздрав за тези,който са ми на ЕГН-то и си спомнят това хубаво анимационно филмче Я...БИБКЕ?КОЙ НАБОР СИ КАКА?АЗ ТВА НЕ ГО ЗНАМ... Личната нформация на лични ,да не вземат и нас да нъ дават у новините..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #526 -: Януари 29, 2011, 15:22:40 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО! И аз чакам ? Леополд , нека бъдем приятели!!!! поздрав за тези,който са ми на ЕГН-то и си спомнят това хубаво анимационно филмче ДА НЕ ВДИГНА ТЕМПЕРАТУРА ЧЕ ТЪЙ ПИШЕШ ,ИЛИ Е ОТ ДРУГО Басииии и двете ли сте руси? ??лютата зима на 77 съм,а подтекста го намерете във филмчето - едно руско,старовремско......
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #527 -: Януари 29, 2011, 15:25:04 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО! И аз чакам ? Леополд , нека бъдем приятели!!!! поздрав за тези,който са ми на ЕГН-то и си спомнят това хубаво анимационно филмче ДА НЕ ВДИГНА ТЕМПЕРАТУРА ЧЕ ТЪЙ ПИШЕШ ,ИЛИ Е ОТ ДРУГО Басииии и двете ли сте руси? ??лютата зима на 77 съм,а подтекста го намерете във филмчето - едно руско,старовремско...... Помна го филмчето ,ама тогава мама била купила телевизора на примоция от некъв сайта та само картина имал тоест само кинескопа ,говор и другите важни части ги нямало Ама аз съм чернаа ама много ,тъйй ми утива да знайш ,за туй са допълваме с русата вааа .Ти каква тиквичка имашш ,виж колко съм ХУЛТУРНА
|
|
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 15:27:36 от eria »
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #528 -: Януари 29, 2011, 15:30:09 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО! И аз чакам ? Леополд , нека бъдем приятели!!!! поздрав за тези,който са ми на ЕГН-то и си спомнят това хубаво анимационно филмче ДА НЕ ВДИГНА ТЕМПЕРАТУРА ЧЕ ТЪЙ ПИШЕШ ,ИЛИ Е ОТ ДРУГО Басииии и двете ли сте руси? ??лютата зима на 77 съм,а подтекста го намерете във филмчето - едно руско,старовремско...... Помна го филмчето ,ама тогава мама била купила телевизора на примоция от некъв сайта та само картина имал тоест само кинескопа ,говор и другите важни части ги нямало анджък значи - картината си я гледала.........отдавна,сега виждаш ГОВОР и други ВАЖНИ неща. Ако не пишеме по темата ще ни накажат!!!! Много ме дразните - аз ли съм стара?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #529 -: Януари 29, 2011, 15:31:53 » |
Нагоре
|
Биляна, благодаря за изчерпателният пост. Да, взимам се на сериозно и стоя зад всяка казана дума от мен. Нямам нищо против спамо-чат темите,хумористичните и подобни, но тази не е такава, нали? Аз нямам нищо против да питаме админа какво мисли по въпроса. Темата е ''Какво ви дразни'' и съм писала по нея. Обидени сте от това, че съм писала ''лиготии'', но и вие четете между редовете- става въпрос за постовете, не за вас дали сте лигли. Малко ли теми има за лиготии?! Ейра, както виждаш не е приятно да се чете между редовете, но аз за разлика от теб ще ти се извиня! Моля за извинение. Русамапаумна, по принцип не те чета, но в случая от поста ти успях да разбера, че се отнася за мен и за това ти отговарям: Предполагам с това за хавлиените кърпи си искала да кажеш, че ти си такава, а аз ГЮДЕРИЙКА ?! Разбирам, че трябва да е обида, както и това долу, че съм СМОТАНИ СУХАРИ . Това клони към лична обида(която аз към никой не съм си позволила) и колкото и да ми се иска да ти отговоря подобаващо, възпитанието ми не го позволява. Ще помоля администратор да реагира-има правила за комуникацията във форумите и лични обиди не се допускат. Прочети ги! А къде ми е мястото- не си ти тази която ще го определи, нали? Теб няма да ти е приятно да те пратя в 1-ви клас, защото там ти е мястото. И за да не става съвсем грозно, спирам- достатъчно се разводни отново темата. Приятен ден!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #530 -: Януари 29, 2011, 15:32:21 » |
Нагоре
|
ПФУ-НЕАКТИВНА АЙ СПИРАМ ДА ЛАЕМ,МА СИ ПРЕПИКАВАМ ТЕРИТОРИЯТА-КАТ Я НАДУША ША РАЗБЕРЕ ЗАЩО! И аз чакам ? Леополд , нека бъдем приятели!!!! поздрав за тези,който са ми на ЕГН-то и си спомнят това хубаво анимационно филмче ДА НЕ ВДИГНА ТЕМПЕРАТУРА ЧЕ ТЪЙ ПИШЕШ ,ИЛИ Е ОТ ДРУГО Басииии и двете ли сте руси? ??лютата зима на 77 съм,а подтекста го намерете във филмчето - едно руско,старовремско...... Помна го филмчето ,ама тогава мама била купила телевизора на примоция от некъв сайта та само картина имал тоест само кинескопа ,говор и другите важни части ги нямало анджък значи - картината си я гледала.........отдавна,сега виждаш ГОВОР и други ВАЖНИ неща. Ако не пишеме по темата ще ни накажат!!!! Много ме дразните - аз ли съм стара? БИБКА ,РУСА И Т.Н .АЙДЕ В НАШАТА КОЧИНКА ,
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #531 -: Януари 29, 2011, 15:52:54 » |
Нагоре
|
Биляна, благодаря за изчерпателният пост. Да, взимам се на сериозно и стоя зад всяка казана дума от мен. Нямам нищо против спамо-чат темите,хумористичните и подобни, но тази не е такава, нали? Аз нямам нищо против да питаме админа какво мисли по въпроса. Темата е ''Какво ви дразни'' и съм писала по нея. Обидени сте от това, че съм писала ''лиготии'', но и вие четете между редовете- става въпрос за постовете, не за вас дали сте лигли. Малко ли теми има за лиготии?! Ейра, както виждаш не е приятно да се чете между редовете, но аз за разлика от теб ще ти се извиня! Моля за извинение. Русамапаумна, по принцип не те чета, но в случая от поста ти успях да разбера, че се отнася за мен и за това ти отговарям: Предполагам с това за хавлиените кърпи си искала да кажеш, че ти си такава, а аз ГЮДЕРИЙКА ?! Разбирам, че трябва да е обида, както и това долу, че съм СМОТАНИ СУХАРИ . Това клони към лична обида(която аз към никой не съм си позволила) и колкото и да ми се иска да ти отговоря подобаващо, възпитанието ми не го позволява. Ще помоля администратор да реагира-има правила за комуникацията във форумите и лични обиди не се допускат. Прочети ги! А къде ми е мястото- не си ти тази която ще го определи, нали? Теб няма да ти е приятно да те пратя в 1-ви клас, защото там ти е мястото. И за да не става съвсем грозно, спирам- достатъчно се разводни отново темата. Приятен ден! МНОГО МЕ ДРАЗНИ КОГАТО НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА БАЛАНСИРА ПО ТЬНКОТО ВЬЖЕ НА САТИРАТА ИЛИ СЕБЕПОЗНАНИЕТО,НО ЗАЛИТА И ГУБИ РАВНОВЕСИЕ,ПЬК ИСТЕРИЧНО КРЕЩИ ПО ОКОЛНИТЕ ЗАЩО ПРЕД ПОГЛЕДИТЕ ИМ ТРЯБВА ДА СЕ СПЬВА И ДА СЕ УЧИ ДА ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО...КОГАТО НЕ РАЗБИРАШ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА-НЕ Я ЗАПОЧВАЙ!ЖИВЕЙ СИ СО КРОТЦЕ В СОБСТВЕНИЯ СИ СТЕРИЛЕН СВЯТ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #532 -: Януари 29, 2011, 15:54:07 » |
Нагоре
|
Светата Троица, наистина прекалихте. За лиготиите си има място. Не е нито редно, нито хубаво да се нападате и обиждате, още повече, че няма какво да делите
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #533 -: Януари 29, 2011, 15:57:18 » |
Нагоре
|
Светата Троица, наистина прекалихте. За лиготиите си има място. Не е нито редно, нито хубаво да се нападате и обиждате, още повече, че няма какво да делите ПРАВА СИ,МНОГО ТЬПО СЕ ПОЛУЧИ-ДЕЛИМ САМО ВИРТУАЛНО ПРОСТРАНСТВО...ТАЗ ПЬК СЕ ИЗДРАЗНИЛА,КОГАТО ОСВОБОДИХМЕ ТЕРИТОРИЯТА-РАЗБРАХМЕ ЧЕ СМЕ ПРЕКАЛИЛИ,ВИДИМО Е,ЗАТОВА НАПРАВИХМЕ ОНАЗИ ГЛУПОВАТО ИЗГЛЕЖДАЩА ТЕМА,ЗА ДА НЕ СПАМИМЕ ТУК!МА СЕ ПОЛУЧИ КАТО ВИЦА ЗА КОТКИТЕ И МИШКИТЕ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #534 -: Януари 29, 2011, 16:03:46 » |
Нагоре
|
Светата Троица, наистина прекалихте. За лиготиите си има място. Не е нито редно, нито хубаво да се нападате и обиждате, още повече, че няма какво да делите Само да бъда извинена че е извън темата .Емии кажи мила с какво прекалихме ,от снощи си имаме къде да пишем и тук никого не сме обидили.. Ако ти в частност се чувстваш обидена за нещо Моля кажи ,лично ще ти се извиня
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #535 -: Януари 29, 2011, 16:09:09 » |
Нагоре
|
Светата Троица, наистина прекалихте. За лиготиите си има място. Не е нито редно, нито хубаво да се нападате и обиждате, още повече, че няма какво да делите Само да бъда извинена че е извън темата .Емии кажи мила с какво прекалихме ,от снощи си имаме къде да пишем и тук никого не сме обидили.. Ако ти в частност се чувстваш обидена за нещо Моля кажи ,лично ще ти се извиня Малко ми стана тъпо. Явно е, че има потребител, който се е засегнал от постовете. Трябваше ли да нападате така грозно ? Кой станал с Д.-то нагоре, кой с какво образование е и т.н....Наистина ми стана гадно и обидно. Защото и аз мога да се лигавя, но знам кога и къде. Ще започна и аз да се възмущавам
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #536 -: Януари 29, 2011, 17:31:28 » |
Нагоре
|
Момичета спазвайте добрия тон в сайта. Повярвате ми никак не ми е приятно да слагам банове за глупости. Големи хора сте! Надявам се разбирателството да протържествува!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #537 -: Януари 29, 2011, 20:04:20 » |
Нагоре
|
Браво Админ! Момичета ,наистина имаше доста обидни квалификации.Отделно темата беше жестоко оспамена ,да не използвам друга дума.Знаете ли така колко работа създавате на модовете и админите?!?! Ще се занимават тука да ви бършат л*ната (с извинение) ,вместо да следят за нередни обяви и измамници от ,които иначе много хора пищят! Съобразявайте се!Не съм никоя за да ив го кажа ,но предполагам ,че ако се погледнете от страни на вас самите няма да ви е приятно ,камо ли за другите. Добре че вече си имате "ваша" тема ,така няма да има обидени. Извинявам се за пост-смама ми.
Иначе мен какво ме дразни напоследък - разменям почти всичко ,да имам 2-3 обяви (и толкова май няма) ,които не разменям. Получавам няколко въпроса ,отговорям и накрая на ЛС съм попитана за размяна. Ее ,как да не се издразниш!!! Вече започвам да сигнализирам за такива потребители!Аз ,както казах разменям почти всичко и не се дразня на такива неща ,но да бъда разигравана да меря нещо по 1000 пъти ,да снимам облеч ,съблечен ,отвътрешната страна (да,да точно така!Обърнат наобратно) и накрая да ми кажат.Ами много ми хареса ,искаш ли размяна? Ужас...
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #538 -: Януари 30, 2011, 09:31:02 » |
Нагоре
|
Какво ме дразни ли ,ами дразни ме това че ежедневно получавам на ЛС призиви да гласувамза нещо си .НЕИСКАМ И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. И като завършек ,има поне 2 от дамите тук които са се възмущавали на писаниците на Света троица. Моля Ви не ми ги пращайте апелите си НЕИСКАМ ДА ГЛАСУВАМ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #539 -: Януари 30, 2011, 10:16:54 » |
Нагоре
|
Дразни ме една дама, която постоянно разяснява тя какви дрешки продавала, какви дарила, как купувала от втора употреба, ама никога нямало тук да ги пусне, на майка в нужда ще ги даде и само се възмущава.Е хубаво ама във всяка тема, където се спомене втора употреба или нещо от сорта - все едно и също. То и умрелите я чуха.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|