{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160834 пъти)
0 Членове и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #555 -: Февруари 02, 2011, 14:18:46 »
Раздели ТемаНагоре

са да се издразня и аз-записвам се за нещо в 11.37,пиша че много го харесвам,без коментар или квот и да е мацката влиза в 13.20 и виждам-продадено!нито писа,ни нищо Sad
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #556 -: Февруари 02, 2011, 18:40:53 »
Раздели ТемаНагоре

На мен пък днес ми писаха ЩЕ КУПЯ АКО НАМАЛИШ МАЛКО, аз отговорих с предложение за по-ниска цена, и другата страни ми каза че  СЪМ СЕ БИЛА ПАЗАРЯЛА  Lips Sealed откога продавачите се пазарят като смъкват цените, не знам  Huh?
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #557 -: Февруари 02, 2011, 18:47:59 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
На мен пък днес ми писаха ЩЕ КУПЯ АКО НАМАЛИШ МАЛКО, аз отговорих с предложение за по-ниска цена, и другата страни ми каза че  СЪМ СЕ БИЛА ПАЗАРЯЛА  Lips Sealed откога продавачите се пазарят като смъкват цените, не знам 
Ми как не те е срам!Да и беше казала цена с 5-10 лв отгоре,а ти намаляш CheesyТова в рамките на шегата.Не се ядосвай,неблагодарни хора ще има винаги,дано само не ги срещаме! Wink
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #558 -: Февруари 02, 2011, 19:13:22 »
Раздели ТемаНагоре

На мен пък днес ми писаха ЩЕ КУПЯ АКО НАМАЛИШ МАЛКО, аз отговорих с предложение за по-ниска цена, и другата страни ми каза че  СЪМ СЕ БИЛА ПАЗАРЯЛА  Lips Sealed откога продавачите се пазарят като смъкват цените, не знам  Huh?
Е това ме срути от стола  Cheesy
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #559 -: Февруари 02, 2011, 20:05:39 »
Раздели ТемаНагоре

Направо съм потресена от теб,как може да обиждаш така потребителката (laugh6)
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #560 -: Февруари 03, 2011, 01:57:25 »
Раздели ТемаНагоре

Eха, това сигурно е същата,  дето и с мен се пазари. Обачееееее...аз не си играя да се "пазаря" като теб Cheesy , а направо (evil5) (not1)
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #561 -: Февруари 07, 2011, 07:39:58 »
Раздели ТемаНагоре

пиша на една...извинявам се на животинчето...и чакам пет дена...пиша втори коментар,чакам дали е продадено нещото без коментари отдолу...ни буква,пиша трети пьт и изведньж-о чудо!-раздвижване-суичьра на пебалс се оказва продаден в 1.30 посред нощта Shockedако я е стигнала хамалската шопска дьлга...няма да поиска да повтори такава гавра с кандидат-купувачите си! пфууууууууууууу-за кво пускат такива изобщо обяви тук?!?!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
« Отговор #562 -: Февруари 08, 2011, 08:54:12 »
Раздели ТемаНагоре

Пишат ми за размяна на нова дреха с етикет... отговарям че ще разгледам........ разглеждам и харесвам нещо което е ново по описание Пиша че според мен е честно ново за ново ...отговорят ми че вече не било ново а носено.... Ок питам в какво състояние е сега докато още обмислям размяната и ми се отговаря този път както си пише в обявата и се отказват от размяната Ок и аз се отказвам от потника тогава и виждам веднага след това че потребителката е изтрила коментара си за размяна ........Първо издразних се от комуникацията И не стига че дънките не са мои а на приятелка която разпродава всичко и то на къде по ниски цени но бих и ги платила ако си харесам нещо за размяна защото дори на тази цена в магазин или на пазара няма блузи  туники или потници  Блузите и туниките на пазара започват от 30 лв и нагоре апотниците миналото лято бяха на цени между 20 - 30 лв.
ЧУдя се трябва ли да приема размяна ново за парцал или ако мине номера ?! Второ издразних се този път че всеки може да пише под обява и после да си трие коментара. Пиша този път понеже е  пореден.
Моля Ви от екипа  коригирайте това с коментарите да не могат да се трият
Активен

Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Профил
« Отговор #563 -: Февруари 08, 2011, 09:32:11 »
Раздели ТемаНагоре

Пишат ми за размяна на нова дреха с етикет... отговарям че ще разгледам........ разглеждам и харесвам нещо което е ново по описание Пиша че според мен е честно ново за ново ...отговорят ми че вече не било ново а носено.... Ок питам в какво състояние е сега докато още обмислям размяната и ми се отговаря този път както си пише в обявата и се отказват от размяната Ок и аз се отказвам от потника тогава и виждам веднага след това че потребителката е изтрила коментара си за размяна ........Първо издразних се от комуникацията И не стига че дънките не са мои а на приятелка която разпродава всичко и то на къде по ниски цени но бих и ги платила ако си харесам нещо за размяна защото дори на тази цена в магазин или на пазара няма блузи  туники или потници  Блузите и туниките на пазара започват от 30 лв и нагоре апотниците миналото лято бяха на цени между 20 - 30 лв.
ЧУдя се трябва ли да приема размяна ново за парцал или ако мине номера ?! Второ издразних се този път че всеки може да пише под обява и после да си трие коментара. Пиша този път понеже е  пореден.

Вчера забелязах, че една дама така пише коментари за размяна и после си ги трие. В един момент излиза, че си пишеш самичък в обявата и то отговаряш на въпрос, който не съществува. Много е дразнещо.
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #564 -: Февруари 08, 2011, 09:53:50 »
Раздели ТемаНагоре

точно че все едно си пиша сама Cheesy и за да не си стои така коментара трябва да изтрия и моя

Вчера забелязах, че една дама така пише коментари за размяна и после си ги трие. В един момент излиза, че си пишеш самичък в обявата и то отговаряш на въпрос, който не съществува. Много е дразнещо.
Активен

emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #565 -: Февруари 08, 2011, 11:40:25 »
Раздели ТемаНагоре

Хахах, голямата работа!
Е хубаво де, да не би да е забранено да си пишеш коментари и да си ги триеш?! Баси историята. Huh? Аз по принцип много рядко оставям коментар в обявата на някого, щото за мен е излишно - пиша си му лично съобщение и се разбираме. Обаче скоро даже ми се случи да си разчиствам коментарите. За кво са ми да седят? Че и сайта да натоварват? Пък някой път по това се ориентирам дали чакам от някого отговор. Ако не съм получила на ЛС - пиша в обявата, някои дами си следят повече обявите отколкото ЛС-тата, знам ли или пък забравят да отговорят на ЛС, а в обявата не забравят. Обаче ако всичко по уточняването е приключило и не сме стигнали до сделка - предпочитам да си изтрия коментара, ако съм оставила такъв. Какво толкоз има да му се дразните. То по-добре за всички. Всеки като си изтрие коментара, ще си остане чистичка обявата. За какво са ми, ако харесам нещо да чета някви романи от коментари - кой кво мислел, кой на кого щял да покаже, кой щял да чака заплатата. Ми съвсем излишно е, ако може даже бих помолила екипа да се вземат мерки и да се направи задължително, всеки да си изтрива излишния коментар!!!
« Последна редакция: Февруари 08, 2011, 11:42:19 от emi_9eni » Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #566 -: Февруари 08, 2011, 11:54:19 »
Раздели ТемаНагоре

Хахах, голямата работа!
Е хубаво де, да не би да е забранено да си пишеш коментари и да си ги триеш?! Баси историята. Huh? Аз по принцип много рядко оставям коментар в обявата на някого, щото за мен е излишно - пиша си му лично съобщение и се разбираме. Обаче скоро даже ми се случи да си разчиствам коментарите. За кво са ми да седят? Че и сайта да натоварват? Пък някой път по това се ориентирам дали чакам от някого отговор. Ако не съм получила на ЛС - пиша в обявата, някои дами си следят повече обявите отколкото ЛС-тата, знам ли или пък забравят да отговорят на ЛС, а в обявата не забравят. Обаче ако всичко по уточняването е приключило и не сме стигнали до сделка - предпочитам да си изтрия коментара, ако съм оставила такъв. Какво толкоз има да му се дразните. То по-добре за всички. Всеки като си изтрие коментара, ще си остане чистичка обявата. За какво са ми, ако харесам нещо да чета някви романи от коментари - кой кво мислел, кой на кого щял да покаже, кой щял да чака заплатата. Ми съвсем излишно е, ако може даже бих помолила екипа да се вземат мерки и да се направи задължително, всеки да си изтрива излишния коментар!!!
Ми ок нека си пишат наред и да си трият пък после претенции за ред?! А ако някоя дама например редовно се записва в раздел подарявам и след като получи желаното си трие коментара как ще различиш коректните от некоректните. Не става въпрос за натоварване на мод и админи а за коректност.ТИ като искаш трий коментарите в собствените си обяви но не и вчуждите в които си писала. Не е честно. Още един пример пишат ми " запази ми тази рокля .... линк .... пък аз ще ти кажа кога да ми я пратиш" ПОмолих жената да се запише в обявата за да отбележа че е запазена за нея ............  и с комуникацията до там. Щом не искаш да ти се вижда коментара не го пиши! Не го раздавай опозиция в момента нямаш аргументи освен едва ли не е издребняване но това не е издребняване!
Активен

emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #567 -: Февруари 08, 2011, 12:04:39 »
Раздели ТемаНагоре

Не издребнявам. НЕ съм съгласна с мнението ти - това е!
И естествено пак всичко опира до вашите записи и редове - С ТОВА още по-малко съм съгласна.
Даваш някакви примери за разни неща, които според мен нямат общо. Има ли желание - има и начини. Като видиш че някой си е изтрил коментара с въпроса - изтриваш и ти твоя с отговора. Голяма работа. Или пък оставяш твоя с отговора, защото явно нещо допълнително са питали, което не е отбелязано в обявата ти. Като те молят да запазиш, пък няма комуникация - просто подминаваш, какво очакваш? Някой да задължи някого да си пише някъде, да се обяснява или да се задължава с покупка?! Ми хора всякакви - винаги ще има такива моменти.
Изобщо не се заяждам - уважавам ти мнението, но моето просто е тотално противоположно на твоето  Cheesy
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #568 -: Февруари 08, 2011, 12:23:41 »
Раздели ТемаНагоре

Не издребнявам. НЕ съм съгласна с мнението ти - това е!
И естествено пак всичко опира до вашите записи и редове - С ТОВА още по-малко съм съгласна.
Даваш някакви примери за разни неща, които според мен нямат общо. Има ли желание - има и начини. Като видиш че някой си е изтрил коментара с въпроса - изтриваш и ти твоя с отговора. Голяма работа. Или пък оставяш твоя с отговора, защото явно нещо допълнително са питали, което не е отбелязано в обявата ти. Като те молят да запазиш, пък няма комуникация - просто подминаваш, какво очакваш? Някой да задължи някого да си пише някъде, да се обяснява или да се задължава с покупка?! Ми хора всякакви - винаги ще има такива моменти.
Изобщо не се заяждам - уважавам ти мнението, но моето просто е тотално противоположно на твоето  Cheesy
Не става въпрос за задължаване за покупка  Cheesy става въпрос че като пишеш в някоя обява и отговориш е дразнещо да си изтрият коментара Примера който дадох първо беше с желание за размяна като после коментара беше изтрит ?! Какъв е проблема че има такъв коментар като си се отказал защо трябва да го триеш ?! И да виси моя " ок ще разгледам " а примера че така можеш да съдиш за коректността на даден потребител мисля че е съвсем на място! А относно изчакване и т.н. за мен не е проблем има хора които тук могат да го потвърдят пазила съм повече от 10 дни дреха и ....имам такавива които не са купени нито съм се сърдила нито съм писала по теми нито пък неприятни оценки ! Не става въпрос за изнудване или задължаване а за ред. Който иска нека си пази ред аз бих понеже и на мен няма да ми еприятно доказала съм се като коректен потребител и след като съм харесала нещо и съм писала първа да ме прескочат. ВЕроятно си на това мнение т.к. или си била прескачана или не си успяла да бъдеш първа записана. МЕн ако ме прескочат повече от този потребител не бих взела нищо колкото и да ми харесва.  За мен това е равносилно с грубото отношение в магазина. Случа ли на такова благодаря има къде да си похарча парите.
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #569 -: Февруари 09, 2011, 09:05:33 »
Раздели ТемаНагоре

Аз да се оплача какво отношение срещнах тук.
Преди седмица една потребителка се записа за няколко мои обяви ,разбрахме се да ми изпрати първо парите ,че има и негативни оценки .Всичко приключва до там .Нито пари ,нито влиза в сайта нищо.Минаха се 5 дена и тя се появява на бързо и пак нищо не пише.Реших чрез оценките да пиша на потребителите от които е копувала,тъй като една дама също ги иска тези неща и пробвах за послено вчера да разбера нещо .Писах на няколко потребители те ми отговориха че не са имали проблеми забавяла ги е но е било всичко наред.Само една от тях ми отвърна "Защо ,това какво те засяга!!!?Huh?" Ей вярвайте ми страшно много ме ядоса ,аз я питам като човек ,то незнае как да ти отговори, ама как може такова отношение .!!?Huh?
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: