incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #570 -: Февруари 09, 2011, 10:23:10 » |
Нагоре
|
Аз да се оплача какво отношение срещнах тук. Преди седмица една потребителка се записа за няколко мои обяви ,разбрахме се да ми изпрати първо парите ,че има и негативни оценки .Всичко приключва до там .Нито пари ,нито влиза в сайта нищо.Минаха се 5 дена и тя се появява на бързо и пак нищо не пише.Реших чрез оценките да пиша на потребителите от които е копувала,тъй като една дама също ги иска тези неща и пробвах за послено вчера да разбера нещо .Писах на няколко потребители те ми отговориха че не са имали проблеми забавяла ги е но е било всичко наред.Само една от тях ми отвърна "Защо ,това какво те засяга!!!? " Ей вярвайте ми страшно много ме ядоса ,аз я питам като човек ,то незнае как да ти отговори, ама как може такова отношение .!!? Ами, може, зависи на какъв човек попаднеш И мен ме дразнят такива отношения, но как да налееш нещо на някого, като няма откъде Не се ядосвай, проблема си е неин, с такова поведение едва ли ще стигне кой знае къде. Ще се намери някой да
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #571 -: Февруари 10, 2011, 22:12:02 » |
Нагоре
|
Дразни ме, като купуват от Продавалника и препродават тук.
|
|
« Последна редакция: Февруари 10, 2011, 22:23:55 от Dheny »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #572 -: Февруари 11, 2011, 06:16:30 » |
Нагоре
|
Дразни ме, като купуват от Продавалника и препродават тук.
За такива ще има бам бам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #573 -: Февруари 11, 2011, 07:36:36 » |
Нагоре
|
АЗ ПОБЕСНЯХ ОТ ЕДНА НОВА-С НИК ДЕНИЦА ДЕБЕЛЦОВА,СМЯТАМ ДА Я ПУСНА И В НЕКОРЕКТНИ,АКО АДМИНИТЕ НЕ И НАПРАВЯТ ЗАБЕЛЕЖКА...ХАРЕСАХ НЕЙНА ОБЯВА ЗА КОЖЕНА ПОЛА,СЛОЖЕНА В М-Л,А С ТАЛИЯ 63 ЦЯЛАТА!!!КОМЕНТИРАХ-МИЛА,МАХНИ Я ОТТУК,ЩЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАМЕ,ЗА ПО-СЛАБИЧКИ Е,А ТЯ МИ ВЬРНА ТОЗИ ОТГОВОР-Denica Debelcova new user * Активен Активен
Публикации: 151
Профил Лично Съобщение (Активен) Re:(Без заглавие) « Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 18:18:11 » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни Само не можах да разбера къде пише 66 см.Бахти колко си тъпа.Иначе правиш коментари.Хората ще ти се смят-не се излагай друг път.Пък и граматиката ти хич я няма.Ужас !!!!!!!! КАЖЕТЕ-ТАЯ НОРМАЛНА ЛИ Е?!И ЩО ЗА ОТНОШЕНИЕ СПРЯМО ПОТЕНЦИАЛЕН КУПУВАЧ?!ЩЕ Я ГОНЯ ДО ИЗВИНЕНИЕ,ЗАЩОТО НЕ СЬМ БИЛА ЗЛОНАМЕРЕНА СПРЯМО НЕЯ,НО ТАКИВА-БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНА КОМУНИКАТИВНОСТ МИСЛЯ ЧЕ НЕ ИМ Е МЯСТОТО ТУК МЕЖДУ НАС-КОЯ ОТ ВАС БИ СИ ПОЗВОЛИЛА ПОДОБНО СЬОБЩЕНИЕ???ЖАЛКО ЧЕ Е МАЙКА/АКО Е ВЬОБЩЕ!!!/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #574 -: Февруари 11, 2011, 07:40:57 » |
Нагоре
|
ЕТО ВЬПРОСНИЯ ЛИНК-http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=14763&cat=500,МОМЕНТАЛНО КОРИГИРАН И КОМЕНТАРА МИ ИЗТРИТ,А ЕТО ГО И ПЬРВИЯ И АРОГАНТЕН ОТГОВОР-Denica Debelcova new user * Неактивен Неактивен
Профил Лично Съобщение (Неактивен) (Без заглавие) « Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 16:20:56 » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни Първо не е 66,и второ ти не можеш да ми казваш какво да правя,как да си публикувам обяви и най вече да трия.Не ме карай да влизам в твойте обяви и да ги коментиран и аз.Ясно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #575 -: Февруари 11, 2011, 07:58:40 » |
Нагоре
|
АЗ ПОБЕСНЯХ ОТ ЕДНА НОВА-С НИК ДЕНИЦА ДЕБЕЛЦОВА,СМЯТАМ ДА Я ПУСНА И В НЕКОРЕКТНИ,АКО АДМИНИТЕ НЕ И НАПРАВЯТ ЗАБЕЛЕЖКА...ХАРЕСАХ НЕЙНА ОБЯВА ЗА КОЖЕНА ПОЛА,СЛОЖЕНА В М-Л,А С ТАЛИЯ 63 ЦЯЛАТА!!!КОМЕНТИРАХ-МИЛА,МАХНИ Я ОТТУК,ЩЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАМЕ,ЗА ПО-СЛАБИЧКИ Е,А ТЯ МИ ВЬРНА ТОЗИ ОТГОВОР-Denica Debelcova new user * Активен Активен
Профил Лично Съобщение (Активен) Re:(Без заглавие) « Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 18:18:11 » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни Само не можах да разбера къде пише 66 см.Бахти колко си тъпа.Иначе правиш коментари.Хората ще ти се смят-не се излагай друг път.Пък и граматиката ти хич я няма.Ужас !!!!!!!! КАЖЕТЕ-ТАЯ НОРМАЛНА ЛИ Е?!И ЩО ЗА ОТНОШЕНИЕ СПРЯМО ПОТЕНЦИАЛЕН КУПУВАЧ?!ЩЕ Я ГОНЯ ДО ИЗВИНЕНИЕ,ЗАЩОТО НЕ СЬМ БИЛА ЗЛОНАМЕРЕНА СПРЯМО НЕЯ,НО ТАКИВА-БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНА КОМУНИКАТИВНОСТ МИСЛЯ ЧЕ НЕ ИМ Е МЯСТОТО ТУК МЕЖДУ НАС-КОЯ ОТ ВАС БИ СИ ПОЗВОЛИЛА ПОДОБНО СЬОБЩЕНИЕ???ЖАЛКО ЧЕ Е МАЙКА/АКО Е ВЬОБЩЕ!!!/
Първо да споделя, че дамата не е нова. Второ - коментарите в обявите са коментиране на покупко/продажба. Ако дадена обява не отговаря на правилата на сайта има Админи и Модове към които можете да се обърнете. Това е 2 случай за 2 дни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #576 -: Февруари 11, 2011, 08:08:23 » |
Нагоре
|
но в коментара аз ПИТАМ това обиколка ли е или не-коментираме единствено размера на полата и чакам обяснение,преди да я подсетя че не е за тук,факт е че я е преместила!!!ок,явно нивото на посетителите на сайта е различно,нека аз сьм от "тьпите"и "неграмотните",всеки да си контактува според собствената лична култура и вьзможностите си а те се виждат от всички и се оценява не само покупко-продажбата,а най вече ОТНОШЕНИЕТО помежду ни!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #577 -: Февруари 11, 2011, 08:14:33 » |
Нагоре
|
но в коментара аз ПИТАМ това обиколка ли е или не-коментираме единствено размера на полата и чакам обяснение,преди да я подсетя че не е за тук,факт е че я е преместила!!!ок,явно нивото на посетителите на сайта е различно,нека аз сьм от "тьпите"и "неграмотните",всеки да си контактува според собствената лична култура и вьзможностите си а те се виждат от всички и се оценява не само покупко-продажбата,а най вече ОТНОШЕНИЕТО помежду ни!!! МНого лошо звучи че отношение не се взема ,Русо ти си знаеш каква отценка да поставиш.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #578 -: Февруари 11, 2011, 08:20:17 » |
Нагоре
|
но в коментара аз ПИТАМ това обиколка ли е или не-коментираме единствено размера на полата и чакам обяснение,преди да я подсетя че не е за тук,факт е че я е преместила!!!ок,явно нивото на посетителите на сайта е различно,нека аз сьм от "тьпите"и "неграмотните",всеки да си контактува според собствената лична култура и вьзможностите си а те се виждат от всички и се оценява не само покупко-продажбата,а най вече ОТНОШЕНИЕТО помежду ни!!! но в коментара аз ПИТАМ това обиколка ли е или не-коментираме единствено размера на полата и чакам обяснение,преди да я подсетя че не е за тук,факт е че я е преместила!!!ок,явно нивото на посетителите на сайта е различно,нека аз сьм от "тьпите"и "неграмотните",всеки да си контактува според собствената лична култура и вьзможностите си а те се виждат от всички и се оценява не само покупко-продажбата,а най вече ОТНОШЕНИЕТО помежду ни!!! МНого лошо звучи че отношение не се взема ,Русо ти си знаеш каква отценка да поставиш. Отношение е взето. 1. Обявата не е преместена от потребителката, а от администратор. 2. Дамата е предупредена, че лошия тон не е на почит тук. Ще помоля всички да бъдете по коректни помежду си. Не се дразнете една друга. В противен случай, с цел спазване на добрия тон, ще наказвам със забрана за сайта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #579 -: Февруари 11, 2011, 08:27:28 » |
Нагоре
|
но в коментара аз ПИТАМ това обиколка ли е или не-коментираме единствено размера на полата и чакам обяснение,преди да я подсетя че не е за тук,факт е че я е преместила!!!ок,явно нивото на посетителите на сайта е различно,нека аз сьм от "тьпите"и "неграмотните",всеки да си контактува според собствената лична култура и вьзможностите си а те се виждат от всички и се оценява не само покупко-продажбата,а най вече ОТНОШЕНИЕТО помежду ни!!! rusamapaumna за това какво ще кажеш. Какъв тон е според теб? ОПААААА,ТЕ ВИ МАТРЯЛ CheesyАРЕСАХ СИ ТЕ ТВА-http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=14763&cat=500,МА ТАЛИЙКАТА КАТ НА МАНЕКЕНКА,ПА У ЕЛ-ЧЕТАТА ТУРНАТО...ПИШЕМ КОМЕНТАРЧЕ ОТДОЛУ,А ГЛЕЙ КВО МИ ВРЬЩАТ---СЕК.ЧЕ НЕЗНАМ КАК ДА ГО КОПИРАМ У ТОЯ ПОСТ ТАА КАКА ДЕБЕЛЦОВА МНОУ ЛЮТА БРЕ/МА И ДЕБЕЛОГЛАВА/ НЕМА ДА Я НОСИМ ЛЕТОТО БРЕ CheesyТЕ СА МИ Е МЕРАК,СИ ПОКАЖЕМ НАДЕБЕЛЕЛОТО "Д",МА НЕЙСЕ...ТАА ШСИ ГУ ПАЗИ МАЙ ЗА НЕЯ СИ Sad
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #580 -: Февруари 11, 2011, 08:33:28 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=100776&cat=32Добре да да попитам ,това горе нормална обява ли е ..Не миля че такива чупентии имат място в така добрия и подреден сайт .В няколко сайта подобни съм гледала такива чудеса не видях .. Извинявам се ако съм засегнала продавачката нооо ,без коментар.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
olenka1117
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #581 -: Февруари 11, 2011, 08:50:23 » |
Нагоре
|
Незнам дали това вече е коментирано, но мен ме дразнят тези, които слагат всичките си обяви само за продажба, т.е. не желаят размяна, а най-вече те самите ми предлагат размяна. Е добре, като не искат да разменят тяхните неща защо искат да погледна за размяна. Дразнят ме, защото гледат само на тях да им е удобно. Ами не е редно! Ако предлагаш размена, следва и твоите артикули да са пуснати така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
olenka1117
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #582 -: Февруари 11, 2011, 08:53:54 » |
Нагоре
|
Че и цената му.... Това и да ми го подаряват не бих го взела
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #583 -: Февруари 11, 2011, 09:10:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #584 -: Февруари 11, 2011, 09:12:45 » |
Нагоре
|
Виждам че тази обява предизвиква смях у всички които са е видяли ,значи не само аз съм крива и капризна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|