{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160592 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #570 -: Февруари 09, 2011, 10:23:10 »
Раздели ТемаНагоре

Аз да се оплача какво отношение срещнах тук.
Преди седмица една потребителка се записа за няколко мои обяви ,разбрахме се да ми изпрати първо парите ,че има и негативни оценки .Всичко приключва до там .Нито пари ,нито влиза в сайта нищо.Минаха се 5 дена и тя се появява на бързо и пак нищо не пише.Реших чрез оценките да пиша на потребителите от които е копувала,тъй като една дама също ги иска тези неща и пробвах за послено вчера да разбера нещо .Писах на няколко потребители те ми отговориха че не са имали проблеми забавяла ги е но е било всичко наред.Само една от тях ми отвърна "Защо ,това какво те засяга!!!?Huh?" Ей вярвайте ми страшно много ме ядоса ,аз я питам като човек ,то незнае как да ти отговори, ама как може такова отношение .!!?Huh?

Ами, може, зависи на какъв човек попаднеш (evil8)
И мен ме дразнят такива отношения, но как да налееш нещо на някого, като няма откъде  (evil7)Cheesy
Не се ядосвай, проблема си е неин, с такова поведение едва ли ще стигне кой знае къде. Ще се намери някой да   (evil12)
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
Dheny
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #571 -: Февруари 10, 2011, 22:12:02 »
Раздели ТемаНагоре

Дразни ме, като купуват от Продавалника и препродават тук.
« Последна редакция: Февруари 10, 2011, 22:23:55 от Dheny » Активен

220 положителни оценки в другият сайт, нямам неутрални и отрицателни.
Разчитам единствено на комуникацията.
Спазвам ред, но си запазвам правото да преценя на кой да пратя.

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65578&profile_type=feedback
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #572 -: Февруари 11, 2011, 06:16:30 »
Раздели ТемаНагоре

Дразни ме, като купуват от Продавалника и препродават тук.

За такива ще има бам бам Smiley
Активен

rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #573 -: Февруари 11, 2011, 07:36:36 »
Раздели ТемаНагоре

АЗ ПОБЕСНЯХ ОТ ЕДНА НОВА-С НИК ДЕНИЦА ДЕБЕЛЦОВА,СМЯТАМ ДА Я ПУСНА И В НЕКОРЕКТНИ,АКО АДМИНИТЕ НЕ И НАПРАВЯТ ЗАБЕЛЕЖКА...ХАРЕСАХ НЕЙНА ОБЯВА ЗА КОЖЕНА ПОЛА,СЛОЖЕНА В М-Л,А С ТАЛИЯ 63 ЦЯЛАТА!!!КОМЕНТИРАХ-МИЛА,МАХНИ Я ОТТУК,ЩЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАМЕ,ЗА ПО-СЛАБИЧКИ Е,А ТЯ МИ ВЬРНА ТОЗИ ОТГОВОР-Denica Debelcova
new user
*
Активен Активен

Публикации: 151

Профил Лично Съобщение (Активен)

Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 18:18:11 »
   Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
Само не можах да разбера къде пише 66 см.Бахти колко си тъпа.Иначе правиш коментари.Хората ще ти се смят-не се излагай друг път.Пък и граматиката ти хич я няма.Ужас !!!!!!!!
КАЖЕТЕ-ТАЯ НОРМАЛНА ЛИ Е?!И ЩО ЗА ОТНОШЕНИЕ СПРЯМО ПОТЕНЦИАЛЕН КУПУВАЧ?!ЩЕ Я ГОНЯ ДО ИЗВИНЕНИЕ,ЗАЩОТО НЕ СЬМ БИЛА ЗЛОНАМЕРЕНА СПРЯМО НЕЯ,НО ТАКИВА-БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНА КОМУНИКАТИВНОСТ МИСЛЯ ЧЕ НЕ ИМ Е МЯСТОТО ТУК МЕЖДУ НАС-КОЯ ОТ ВАС БИ СИ ПОЗВОЛИЛА ПОДОБНО СЬОБЩЕНИЕ???ЖАЛКО ЧЕ Е МАЙКА/АКО Е ВЬОБЩЕ!!!/
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #574 -: Февруари 11, 2011, 07:40:57 »
Раздели ТемаНагоре

ЕТО ВЬПРОСНИЯ ЛИНК-http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=14763&cat=500,МОМЕНТАЛНО КОРИГИРАН И КОМЕНТАРА МИ ИЗТРИТ,А ЕТО ГО И ПЬРВИЯ И АРОГАНТЕН ОТГОВОР-Denica Debelcova
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил Лично Съобщение (Неактивен)

(Без заглавие)
« Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 16:20:56 »
Първо не е 66,и второ ти не можеш да ми казваш какво да правя,как да си публикувам обяви и най вече да трия.Не ме карай да влизам в твойте обяви и да ги коментиран и аз.Ясно.
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #575 -: Февруари 11, 2011, 07:58:40 »
Раздели ТемаНагоре

АЗ ПОБЕСНЯХ ОТ ЕДНА НОВА-С НИК ДЕНИЦА ДЕБЕЛЦОВА,СМЯТАМ ДА Я ПУСНА И В НЕКОРЕКТНИ,АКО АДМИНИТЕ НЕ И НАПРАВЯТ ЗАБЕЛЕЖКА...ХАРЕСАХ НЕЙНА ОБЯВА ЗА КОЖЕНА ПОЛА,СЛОЖЕНА В М-Л,А С ТАЛИЯ 63 ЦЯЛАТА!!!КОМЕНТИРАХ-МИЛА,МАХНИ Я ОТТУК,ЩЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАМЕ,ЗА ПО-СЛАБИЧКИ Е,А ТЯ МИ ВЬРНА ТОЗИ ОТГОВОР-Denica Debelcova
new user
*
Активен Активен

Профил Лично Съобщение (Активен)

Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 18:18:11 »
Само не можах да разбера къде пише 66 см.Бахти колко си тъпа.Иначе правиш коментари.Хората ще ти се смят-не се излагай друг път.Пък и граматиката ти хич я няма.Ужас !!!!!!!!
КАЖЕТЕ-ТАЯ НОРМАЛНА ЛИ Е?!И ЩО ЗА ОТНОШЕНИЕ СПРЯМО ПОТЕНЦИАЛЕН КУПУВАЧ?!ЩЕ Я ГОНЯ ДО ИЗВИНЕНИЕ,ЗАЩОТО НЕ СЬМ БИЛА ЗЛОНАМЕРЕНА СПРЯМО НЕЯ,НО ТАКИВА-БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНА КОМУНИКАТИВНОСТ МИСЛЯ ЧЕ НЕ ИМ Е МЯСТОТО ТУК МЕЖДУ НАС-КОЯ ОТ ВАС БИ СИ ПОЗВОЛИЛА ПОДОБНО СЬОБЩЕНИЕ???ЖАЛКО ЧЕ Е МАЙКА/АКО Е ВЬОБЩЕ!!!/

Първо да споделя, че дамата не е нова. Второ - коментарите в обявите са коментиране на покупко/продажба. Ако дадена обява не отговаря на правилата на сайта има Админи и Модове към които можете да се обърнете. Това е 2 случай за 2 дни.
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #576 -: Февруари 11, 2011, 08:08:23 »
Раздели ТемаНагоре

но в коментара аз ПИТАМ това обиколка ли е или не-коментираме единствено размера на полата и чакам обяснение,преди да я подсетя че не е за тук,факт е че я е преместила!!!ок,явно нивото на посетителите на сайта е различно,нека аз сьм от "тьпите"и "неграмотните",всеки да си контактува според собствената лична култура и вьзможностите си Winkа те се виждат от всички и се оценява не само покупко-продажбата,а най вече ОТНОШЕНИЕТО помежду ни!!!
Активен

eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #577 -: Февруари 11, 2011, 08:14:33 »
Раздели ТемаНагоре

но в коментара аз ПИТАМ това обиколка ли е или не-коментираме единствено размера на полата и чакам обяснение,преди да я подсетя че не е за тук,факт е че я е преместила!!!ок,явно нивото на посетителите на сайта е различно,нека аз сьм от "тьпите"и "неграмотните",всеки да си контактува според собствената лична култура и вьзможностите си Winkа те се виждат от всички и се оценява не само покупко-продажбата,а най вече ОТНОШЕНИЕТО помежду ни!!!
МНого лошо звучи че отношение не се взема ,Русо ти си знаеш каква отценка да поставиш.
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #578 -: Февруари 11, 2011, 08:20:17 »
Раздели ТемаНагоре

МНого лошо звучи че отношение не се взема ,Русо ти си знаеш каква отценка да поставиш.

Отношение е взето.
1. Обявата не е преместена от потребителката, а от администратор.
2. Дамата е предупредена, че лошия тон не е на почит тук.

Ще помоля всички да бъдете по коректни помежду си. Не се дразнете една друга. В противен случай, с цел спазване на добрия тон, ще наказвам със забрана за сайта.
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #579 -: Февруари 11, 2011, 08:27:28 »
Раздели ТемаНагоре

rusamapaumna за това какво ще кажеш. Какъв тон е според теб?

Цитат
ОПААААА,ТЕ ВИ МАТРЯЛ CheesyАРЕСАХ СИ ТЕ ТВА-http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=14763&cat=500,МА ТАЛИЙКАТА КАТ НА МАНЕКЕНКА,ПА У ЕЛ-ЧЕТАТА ТУРНАТО...ПИШЕМ КОМЕНТАРЧЕ ОТДОЛУ,А ГЛЕЙ КВО МИ ВРЬЩАТ---СЕК.ЧЕ НЕЗНАМ КАК ДА ГО КОПИРАМ У ТОЯ ПОСТ

Цитат
ТАА КАКА ДЕБЕЛЦОВА МНОУ ЛЮТА БРЕ/МА И ДЕБЕЛОГЛАВА/

Цитат
НЕМА ДА Я НОСИМ ЛЕТОТО БРЕ CheesyТЕ СА МИ Е МЕРАК,СИ ПОКАЖЕМ НАДЕБЕЛЕЛОТО "Д",МА НЕЙСЕ...ТАА ШСИ ГУ ПАЗИ МАЙ ЗА НЕЯ СИ Sad

Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #580 -: Февруари 11, 2011, 08:33:28 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=100776&cat=32
Добре да да попитам ,това горе нормална обява ли е ..Не миля че такива чупентии имат място в така добрия и подреден сайт .В няколко сайта подобни съм гледала такива чудеса не видях ..
Извинявам се ако съм засегнала продавачката нооо ,без коментар.
Активен

olenka1117
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #581 -: Февруари 11, 2011, 08:50:23 »
Раздели ТемаНагоре

Незнам дали това вече е коментирано, но мен ме дразнят тези, които слагат всичките си обяви само за продажба, т.е. не желаят размяна, а най-вече те самите ми предлагат размяна. Е добре, като не искат да разменят тяхните неща защо искат да погледна за размяна. Дразнят ме, защото гледат само на тях да им е удобно. Ами не е редно! Ако предлагаш размена, следва и твоите артикули да са пуснати така.
Активен

Smiley
olenka1117
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #582 -: Февруари 11, 2011, 08:53:54 »
Раздели ТемаНагоре

Добре да да попитам ,това горе нормална обява ли е ..Не миля че такива чупентии имат място в така добрия и подреден сайт .В няколко сайта подобни съм гледала такива чудеса не видях ..
Че и цената му.... Това и да ми го подаряват не бих го взела Cheesy
Активен

Smiley
vesi1977
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 198

Профил
« Отговор #583 -: Февруари 11, 2011, 09:10:54 »
Раздели ТемаНагоре

(laugh2) (laugh3) (laugh5) (laugh6)
а котката за какво ти е? да се оправдаеш защо изглежда така дивана
Активен

Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него! Cheesy
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #584 -: Февруари 11, 2011, 09:12:45 »
Раздели ТемаНагоре

Виждам че тази обява предизвиква смях у всички които са е видяли ,значи не само аз съм крива и капризна.
Активен

Страници: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: