{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160962 пъти)
0 Членове и 96 Гости преглежда(т) тази тема.
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #585 -: Февруари 11, 2011, 09:30:36 »
Раздели ТемаНагоре

Дразни ме, като купуват от Продавалника и препродават тук.

За такива ще има бам бам Smiley
Какво имаш предвид?! Които умишлено купуват от там за да препродават тук или просто не са уцелили и си пускат обявата и тук ?!
Аз имам едни джинси - розови за момиченце, които бях взела от там заедно с една блузка понеже лота не се делеше и към това взех от същата и екипче за малкия. Всичко си ползваме с изключени на джинсите, които са ни доста широки в кръста а и дъщеря ми не иска да гиноси и съм ги пуснала с друга наша блузка. Какъв е проблема ако си купил нещо и не си уцелил размер или каквото и да било и го пуснеш да се продава. Много от потребителите тук имат профил и в продавалника. Сега направих една размяна от там, но и двете имаме тук профил и тук си поставихме оценките.
Активен

slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #586 -: Февруари 11, 2011, 09:35:24 »
Раздели ТемаНагоре

Какво имаш предвид?! Които умишлено купуват от там за да препродават тук или просто не са уцелили и си пускат обявата и тук ?!
Аз имам едни джинси - розови за момиченце, които бях взела от там заедно с една блузка понеже лота не се делеше и към това взех от същата и екипче за малкия. Всичко си ползваме с изключени на джинсите, които са ни доста широки в кръста а и дъщеря ми не иска да гиноси и съм ги пуснала с друга наша блузка. Какъв е проблема ако си купил нещо и не си уцелил размер или каквото и да било и го пуснеш да се продава. Много от потребителите тук имат профил и в продавалника. Сега направих една размяна от там, но и двете имаме тук профил и тук си поставихме оценките.

Аз имам същият случай-купих си дънки и яке от ПР-ка, но и двете са ми широки,защото съм доста слаба и имаше разминаване 1-2 см от обявените.Ако не ги пусна за продажба, така ще си висят в гардероба.Не съм ги купила, за да си губя времето да ги снимам , меря и т.н. И са си на цената, на която съм ги взела, склонна съм и на размяна. Ако има случаи, в които се купува и препродава с цел печалба, това е друго...Може да се посочват примери тогава.Хубав ден!
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
olenka1117
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

Профил
« Отговор #587 -: Февруари 11, 2011, 09:52:47 »
Раздели ТемаНагоре

Аз имам същият случай-купих си дънки и яке от ПР-ка, но и двете са ми широки,защото съм доста слаба и имаше разминаване 1-2 см от обявените.Ако не ги пусна за продажба, така ще си висят в гардероба.Не съм ги купила, за да си губя времето да ги снимам , меря и т.н. И са си на цената, на която съм ги взела, склонна съм и на размяна. Ако има случаи, в които се купува и препродава с цел печалба, това е друго...Може да се посочват примери тогава.Хубав ден!
Има ли значение кой какво си купува и от къде? В случея проблема е, че се споменава името на конкуренцията, което естествено не в ущърб на благополучието на този сайт. Smiley Аз споделям загрижеността на админа, но просто като се публикува подобна обява според мен не трябва да се набляга не това от къде е купен артикула.
Активен

Smiley
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #588 -: Февруари 11, 2011, 09:57:14 »
Раздели ТемаНагоре

но в коментара аз ПИТАМ това обиколка ли е или не-коментираме единствено размера на полата и чакам обяснение,преди да я подсетя че не е за тук,факт е че я е преместила!!!ок,явно нивото на посетителите на сайта е различно,нека аз сьм от "тьпите"и "неграмотните",всеки да си контактува според собствената лична култура и вьзможностите си Winkа те се виждат от всички и се оценява не само покупко-продажбата,а най вече ОТНОШЕНИЕТО помежду ни!!!

rusamapaumna за това какво ще кажеш. Какъв тон е според теб?

Цитат
ОПААААА,ТЕ ВИ МАТРЯЛ CheesyАРЕСАХ СИ ТЕ ТВА-http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=14763&cat=500,МА ТАЛИЙКАТА КАТ НА МАНЕКЕНКА,ПА У ЕЛ-ЧЕТАТА ТУРНАТО...ПИШЕМ КОМЕНТАРЧЕ ОТДОЛУ,А ГЛЕЙ КВО МИ ВРЬЩАТ---СЕК.ЧЕ НЕЗНАМ КАК ДА ГО КОПИРАМ У ТОЯ ПОСТ

Цитат
ТАА КАКА ДЕБЕЛЦОВА МНОУ ЛЮТА БРЕ/МА И ДЕБЕЛОГЛАВА/

Цитат
НЕМА ДА Я НОСИМ ЛЕТОТО БРЕ CheesyТЕ СА МИ Е МЕРАК,СИ ПОКАЖЕМ НАДЕБЕЛЕЛОТО "Д",МА НЕЙСЕ...ТАА ШСИ ГУ ПАЗИ МАЙ ЗА НЕЯ СИ Sad
ЗА ТАЗИ ТЕМА ИМАМЕ СПЕЦИАЛНАТА БЛАГОСЛОВИЯ ОТ ЧАСТ ОТ РЬКОВОДСТВОТО,ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЛИГАВИМ БЕЗ ДА ОБИЖДАМЕ НИКОГО ИЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ БЕЗ ДА ИМА КОЙ ДА СЕ ВЬЗМЪЩАВА ОТ САРКАЗМА ИЛИ НАСМЕШКАТА НИ-ФАКТ Е ЧЕ Е ПОСЕЩАВАНА,ПЬК И ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС ПОЛОВИНАТА САЙТ КЬМ ТЕЗИ ОБЯВИ,ЗА КОИТО НЕ ИСКАМЕ ДА ЗАНИМАВАМЕ ВАС-АДМИНИТЕ!ЗАЩО КАТО КОПИРАТЕ ТУК НЕ ИЗВАДИХТЕ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА,А ТО Е"СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ"КРАСНОРЕЧИВО Е ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ТАМ,ВИЖДА СЕ И С ПРАВОПИСА КАК УМИШЛЕНО ГРЕШЕЙКИ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ С ВИДЯНОТО ИЛИ НАПИСАНОТО-ТЯ ЗАЩО НЕ ВЬРНА ОТГОВОР ТАМ?!В ЛИЧНИ СЕ ВЬЗПРИЕМА КАТО ЛИЧНА ОБИДА,ДОКАТО ЦЕЛТА НА ТЕМАТА Е ВМЕСТО ДА ИМА ПРОБЛЕМИ С КОМЕНТАРИ ИЛИ МЕЖДУ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ,ДА СЕ ТУШИРА НАПРЕЖЕНИЕТО КАТО СИ СПОДЕЛЯМЕ НА ПОДХОДЯЩОТО МЯСТО.ХУАН КУЕСТА,ЗА ВТОРИ ПЬТ ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ,СЛЕД СЛУЧАЯ СЬС ССЛАВЕНА,ЗА ВТОРИ ПЬТ МЕ ОГОРЧАВАТЕ!!!

Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #589 -: Февруари 11, 2011, 09:57:39 »
Раздели ТемаНагоре

Аз не съм споменавала.Така или иначе дрехите са в гардероба ми, така че излизат от там Smiley
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #590 -: Февруари 11, 2011, 10:15:42 »
Раздели ТемаНагоре

но в коментара аз ПИТАМ това обиколка ли е или не-коментираме единствено размера на полата и чакам обяснение,преди да я подсетя че не е за тук,факт е че я е преместила!!!ок,явно нивото на посетителите на сайта е различно,нека аз сьм от "тьпите"и "неграмотните",всеки да си контактува според собствената лична култура и вьзможностите си Winkа те се виждат от всички и се оценява не само покупко-продажбата,а най вече ОТНОШЕНИЕТО помежду ни!!!

rusamapaumna за това какво ще кажеш. Какъв тон е според теб?

Цитат
ОПААААА,ТЕ ВИ МАТРЯЛ CheesyАРЕСАХ СИ ТЕ ТВА-http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=14763&cat=500,МА ТАЛИЙКАТА КАТ НА МАНЕКЕНКА,ПА У ЕЛ-ЧЕТАТА ТУРНАТО...ПИШЕМ КОМЕНТАРЧЕ ОТДОЛУ,А ГЛЕЙ КВО МИ ВРЬЩАТ---СЕК.ЧЕ НЕЗНАМ КАК ДА ГО КОПИРАМ У ТОЯ ПОСТ

Цитат
ТАА КАКА ДЕБЕЛЦОВА МНОУ ЛЮТА БРЕ/МА И ДЕБЕЛОГЛАВА/

Цитат
НЕМА ДА Я НОСИМ ЛЕТОТО БРЕ CheesyТЕ СА МИ Е МЕРАК,СИ ПОКАЖЕМ НАДЕБЕЛЕЛОТО "Д",МА НЕЙСЕ...ТАА ШСИ ГУ ПАЗИ МАЙ ЗА НЕЯ СИ Sad
ЗА ТАЗИ ТЕМА ИМАМЕ СПЕЦИАЛНАТА БЛАГОСЛОВИЯ ОТ ЧАСТ ОТ РЬКОВОДСТВОТО,ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЛИГАВИМ БЕЗ ДА ОБИЖДАМЕ НИКОГО ИЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ БЕЗ ДА ИМА КОЙ ДА СЕ ВЬЗМЪЩАВА ОТ САРКАЗМА ИЛИ НАСМЕШКАТА НИ-ФАКТ Е ЧЕ Е ПОСЕЩАВАНА,ПЬК И ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС ПОЛОВИНАТА САЙТ КЬМ ТЕЗИ ОБЯВИ,ЗА КОИТО НЕ ИСКАМЕ ДА ЗАНИМАВАМЕ ВАС-АДМИНИТЕ!ЗАЩО КАТО КОПИРАТЕ ТУК НЕ ИЗВАДИХТЕ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА,А ТО Е"СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ"КРАСНОРЕЧИВО Е ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ТАМ,ВИЖДА СЕ И С ПРАВОПИСА КАК УМИШЛЕНО ГРЕШЕЙКИ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ С ВИДЯНОТО ИЛИ НАПИСАНОТО-ТЯ ЗАЩО НЕ ВЬРНА ОТГОВОР ТАМ?!В ЛИЧНИ СЕ ВЬЗПРИЕМА КАТО ЛИЧНА ОБИДА,ДОКАТО ЦЕЛТА НА ТЕМАТА Е ВМЕСТО ДА ИМА ПРОБЛЕМИ С КОМЕНТАРИ ИЛИ МЕЖДУ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ,ДА СЕ ТУШИРА НАПРЕЖЕНИЕТО КАТО СИ СПОДЕЛЯМЕ НА ПОДХОДЯЩОТО МЯСТО.ХУАН КУЕСТА,ЗА ВТОРИ ПЬТ ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ,СЛЕД СЛУЧАЯ СЬС ССЛАВЕНА,ЗА ВТОРИ ПЬТ МЕ ОГОРЧАВАТЕ!!!
ХУАН,НАДЯВАМ СЕ ОТ ТОВА КОЕТО СИ КОПИРАЛ МЕЖДУ НАС ДА СА РАЗБРАЛИ ВСИЧКИ ЧЕ СЬМ ИСКАЛА ДА КУПЯ ПОЛАТА,КАЗВАТ МИ НЕДЕЙ-ИДВА ЛЯТО,А АЗ ОТГОВАРЯМ ЧЕ ИСКАМ СЕГА ДА Я НОСЯ,МАКАР ЧЕ СМЕ НАЕДРЕЛИ СЛЕД ЗИМАТА/ВСИЧКО Е В ПРЕВОД,ЗАЩОТО МАЙ САМО НИЕ СЕ РАЗБИРАМЕ,А WinkБЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК,МАКАР И СЬС ЗАКЬСНЕНИЕ ВМЕСТО ДА МИ ИЗВАДИШ ОЧИТЕ МИ ИЗПИСА ВЕЖДИТЕ!И ТОВА Е НЕЩО,ПОНЕ ИМА РЕАКЦИЯ
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #591 -: Февруари 11, 2011, 11:53:53 »
Раздели ТемаНагоре

Имах в предвид такива които продават на по-високи цени от купеното!
Активен

desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 911

Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете

Профил
« Отговор #592 -: Февруари 12, 2011, 00:24:54 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък много се издразних днес на една дама,която има регистрация с обяви(едни и съши)и в съседния сайт и тук.Харесах един лот,от 3 дни пиша на лични за него,а случайно преди 30 мин. попаднах на нейна обява там и прочитам че е продаден същият лот преди 3 дни вече Shocked Е толкова ли е трудно поне да се отговори на съобщенията???И в обявата си можеше да го отбележи,но дамата рядко влиза май тук!Пълно безхаберие за публикуваните си обяви показват някои хора!!!Досега можеше да съм избрала вече нещо друго от друга мама...ноооо нали съм се записала тук-чакам!! Undecided
Активен

Коректна съм и очаквам коректност и от Вас!
Първият дал адрес на лични е с предимство!
Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #593 -: Февруари 14, 2011, 20:24:03 »
Раздели ТемаНагоре

ВЕЧЕ МИ ПИСНА ДА МЕ ПРЕСКАЧАТ. Човек да не му се повреди нета. Записах се снощи при това доста късно в обява,че ще меря и утре ще пиша. Нямах нет ей сега влизам и бързам да пиша, а те вече продадени. Имало е запитване в 1 часа на обяд за стоката е не вярвам за 6 часа да е проблем да се изчака. Все пак може да се види не съм влизала днес, а не да не съм отговорила. Много ги исках тея сандали дебна за такива не знам от кога и така се радвах. В този сайта вече май няма човечност само бързане да се продаде. Аз например ако видя,че потребителят не е влизал го изчаквам, защото всичко се случва. Естествено проследявам профила дали човека е сериозен винаги си личи.  Sad
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #594 -: Февруари 15, 2011, 18:05:06 »
Раздели ТемаНагоре

А понякога има твърде много човечност. Чаках една мама да дойде да си вземе лично чаршафа (НОВ, сниман в реални цветове и точно описан). Дойде, разпечата го, отвори го, разгледа го и каза, че си е представяла по-различен цвета и този не я устройва ?!?!  Shocked
"Ще дойда да го взема лично" дали означава "Ще видя и ще преценя на място дали да го купя".  Huh? Щото ако беше уточнила, въобще нямаше да я чакам, щях да изпратя на следващата записала се, на която отказах.

Следващия път - никаква човечност, направо пиша неутрална оценка в такъв случай.

п.п. evata, моя пост не е в отговор на твоя, просто си се жалвам тук, да ми олекне. Lips Sealed
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #595 -: Февруари 15, 2011, 22:42:45 »
Раздели ТемаНагоре

Barbarona ее и това е гадно ще дойда да го взема значи купува как така пък си и дала и да го разпечата!

На мен пък ми се отговори,че видиш ли нямала време да гледа кой кога влиза, а то си пише под аватара при коментара ми в нейната обява, но както и да е. Много търсих такива сандали и сигурно за това запалих сега ми мина.

Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #596 -: Февруари 16, 2011, 13:24:34 »
Раздели ТемаНагоре

А понякога има твърде много човечност. Чаках една мама да дойде да си вземе лично чаршафа (НОВ, сниман в реални цветове и точно описан). Дойде, разпечата го, отвори го, разгледа го и каза, че си е представяла по-различен цвета и този не я устройва ?!?!  Shocked
"Ще дойда да го взема лично" дали означава "Ще видя и ще преценя на място дали да го купя".  Huh? Щото ако беше уточнила, въобще нямаше да я чакам, щях да изпратя на следващата записала се, на която отказах.

Следващия път - никаква човечност, направо пиша неутрална оценка в такъв случай.

п.п. evata, моя пост не е в отговор на твоя, просто си се жалвам тук, да ми олекне. Lips Sealed

Хмммммммм ти знаеш ли, че едната кутия за дрехи, която взех от теб хич не ми пасва на интериора като цвят. Дали ще си я вземеш обратно ?  Cheesy

Сериозно - дразня се, когато хората не знаят какво искат
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #597 -: Февруари 20, 2011, 14:31:08 »
Раздели ТемаНагоре

вижте какви обяви -ШЕФЕ
http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=2739
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #598 -: Февруари 20, 2011, 20:25:47 »
Раздели ТемаНагоре

Днес чак се замислих,че една потребителка и то с много оценки от която съм купувала 2-3 пъти вече нагло си ме дразни Roll Eyes,като питам за размяна дори и на лични е пълно мълчание ни глас ни стон...стане ли въпрос за купуване на нейна обява много бързо отговаря,чакам отговор от вчера....и това ме изнервяяяяяяяяяяяяяя само тя ми го прави това и следващия път ще оправя и леля и и лелинча и и на лични и в обявата за която имам запитване(evil1) (evil3) (hassle2) (comp10)
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
black_ice
Черно ледче
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 782

Профил
« Отговор #599 -: Февруари 20, 2011, 20:41:01 »
Раздели ТемаНагоре

Да позная ли коя е?  Tongue