{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 161061 пъти)
0 Членове и 104 Гости преглежда(т) тази тема.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #600 -: Февруари 20, 2011, 20:46:59 »
Раздели ТемаНагоре

Да позная ли коя е?  Tongue
пробвай и ако не съм само аз дразнещата се,тя направо си прави търговийка по терлъци тихо и кротко Roll Eyes
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #601 -: Февруари 20, 2011, 22:41:10 »
Раздели ТемаНагоре

пробвай и ако не съм само аз дразнещата се,тя направо си прави търговийка по терлъци тихо и кротко Roll Eyes
аххаа и аз май се сещам коя е Cheesy ако е за тази която си мисля,тя не чете форума Cheesy.....май Roll Eyes
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #602 -: Февруари 21, 2011, 15:10:56 »
Раздели ТемаНагоре

аххаа и аз май се сещам коя е Cheesy ако е за тази която си мисля,тя не чете форума Cheesy.....май Roll Eyes
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЕ ОПИТВАМ ДА МИСЛЯ И АЗ ДЕ CheesyЯ МЕТНЕТЕ ТУКА ЕДИН НИК ДА Я ДООПЛЮЕМЕ ПОНЕ Wink
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
delia
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 183

delia от Продавалник-а

Профил
« Отговор #603 -: Февруари 21, 2011, 15:14:33 »
Раздели ТемаНагоре

На мен вече два пъти ми се случва да контактувам с чисто нови потребители и двата пъти не стигнахме до сделка.
Регистрирани същия ден, в който ми пишат или предния. Първо ми пишат толкова ентусиазирани -  искаме нещото, ето адрес и телефон, пращай го веднага.
Аз започвам обесненията, че на потребител без никакъв рейтинг не искам да изпращам нищо предварително, обеснявам дълго и широко как се процедира в такива случаи, старая се да съм любезна и учтива /знам ли, може наистина да са новаци и да имат нужда от обеснение/.
След 2-3 дена активна кореспонденция - единият щял да пита жена си как да постъпи, а другата се притеснявала да излезе в това лошо време с детето си. И от последното ЛС ни вопъл ни стон вече доста време. Аз пък няма да им звъня по телефоните и да ги каня да купят нещото. Изводът какъв е? Несериозни потребители.
Ами ако бях изпратила пакетите?
Имам десетина обяви на смешни цени, но искам коректно отношение, а не продажба на всяка цена.
Активен

Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #604 -: Февруари 21, 2011, 15:32:12 »
Раздели ТемаНагоре

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЕ ОПИТВАМ ДА МИСЛЯ И АЗ ДЕ CheesyЯ МЕТНЕТЕ ТУКА ЕДИН НИК ДА Я ДООПЛЮЕМЕ ПОНЕ Wink
седи мирна сега,следващия път Winkпоне да ме беше напсувала на лични,че не желае размяна макар да е маркирано в обявата Cheesy
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
dezzzy
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 85

Профил
« Отговор #605 -: Февруари 21, 2011, 15:50:40 »
Раздели ТемаНагоре

На мен вече два пъти ми се случва да контактувам с чисто нови потребители и двата пъти не стигнахме до сделка.
Регистрирани същия ден, в който ми пишат или предния. Първо ми пишат толкова ентусиазирани -  искаме нещото, ето адрес и телефон, пращай го веднага.
Аз започвам обесненията, че на потребител без никакъв рейтинг не искам да изпращам нищо предварително, обеснявам дълго и широко как се процедира в такива случаи, старая се да съм любезна и учтива /знам ли, може наистина да са новаци и да имат нужда от обеснение/.
След 2-3 дена активна кореспонденция - единият щял да пита жена си как да постъпи, а другата се притеснявала да излезе в това лошо време с детето си. И от последното ЛС ни вопъл ни стон вече доста време. Аз пък няма да им звъня по телефоните и да ги каня да купят нещото. Изводът какъв е? Несериозни потребители.
Имам десетина обяви на смешни цени, но искам коректно отношение, а не продажба на всяка цена.

Здравейте, аз като нов потребител, в смисъл,че съм купувала от две мами-от едната няколко пъти, не съм имала проблем с това, че ми искат предварително плащане и не съм се съмнявала в тях, че ще им пратя парите пък те видиш ли няма да ми пратят нещата-какъв е смисъла,има място тук, където това се съобщава и всички ще ги знаят като лъжци-не мисля, че ще имат изгода от това.Но всичко си е до човека...
Активен

Когато танцуваш с Дявола, внимавай да не объркаш стъпките
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #606 -: Февруари 21, 2011, 22:59:38 »
Раздели ТемаНагоре

И аз съм така,обаче в продавалника,една даже телефона си даде,искаше да  купи едно детско яке....днес ще ти пратя парите,ок добре,после звъня аз...какво стана?ам утре,утре и така повече от месец,а съм го отбелязала като продадено и тук и там Lips Sealed даже тук го бях махнала....ами познайте дали го пратих,добре че първо изчаках да видя дали ще ми ги прати,ама ми се обеснява по телефона как свекъра и заминавам за чужбина и темподобни..ауууу вбесявам се,звънях и доста пъти да питам какво става,ама все ме мотае..накрая се случи така,че ни спряха телефоните и неможах да и звъня и така вече две седмици....обаче във всичките и обяви там написах,че ПОРЪЧВА,А НЕ ПЛАЩА Cheesy Cheesy Cheesy АУУУ бясна съм още,колко пъти щях да го продам,докато я чакам,ама на защо написах продадено,ама пък ако бях пропуснала някой и я чакам ще им недеволни,та така. Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #607 -: Февруари 22, 2011, 18:37:59 »
Раздели ТемаНагоре

А какво ще кажете за следното: купувам си нещо на стойност 4 лв/без значение е колко струва/, мацката ми го праща и в същия ден пише: "Пратих ....., сега очаквам парички.Дължите ми 6 лв." Пуснах със запис 6 лв още същия ден, а като получих пратката се оказа, че пощенските са 1,43, видях на кутията. Аз по принцип винаги закръглям към по-горно число, в смисъл никога не бих пуснала 43 стотинки например, но в случая се подразних.Все пак и сумата за записа са още 50 стотинки..може би издребнявам но...тук 50, там 50... Какво мислите вие?Аз не бих постъпила така.
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #608 -: Февруари 22, 2011, 19:31:52 »
Раздели ТемаНагоре

А какво ще кажете за следното: купувам си нещо на стойност 4 лв/без значение е колко струва/, мацката ми го праща и в същия ден пише: "Пратих ....., сега очаквам парички.Дължите ми 6 лв." Пуснах със запис 6 лв още същия ден, а като получих пратката се оказа, че пощенските са 1,43, видях на кутията. Аз по принцип винаги закръглям към по-горно число, в смисъл никога не бих пуснала 43 стотинки например, но в случая се подразних.Все пак и сумата за записа са още 50 стотинки..може би издребнявам но...тук 50, там 50... Какво мислите вие?Аз не бих постъпила така.
За мен също е грозно и не е издребняване.На скоро имах случай,при който на дамата й бях казала ,че транспорта е 1.60лв. и на другия ден тя ми писа:''пуснала съм ти 1.50лв,нали не е проблем?''. Shocked Shocked ShockedЕ на мен не ми е проблема за 10ст.,но като питаш и получаваш конкретен отговор,защо проявяваш своеволие..... Shocked Lips Sealed Lips Sealedе не го разбирам Undecided
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #609 -: Февруари 22, 2011, 20:19:03 »
Раздели ТемаНагоре

За мен също е грозно и не е издребняване.На скоро имах случай,при който на дамата й бях казала ,че транспорта е 1.60лв. и на другия ден тя ми писа:''пуснала съм ти 1.50лв,нали не е проблем?''. Shocked Shocked ShockedЕ на мен не ми е проблема за 10ст.,но като питаш и получаваш конкретен отговор,защо проявяваш своеволие..... Shocked Lips Sealed Lips Sealedе не го разбирам Undecided
Споко Бибке ,подари няколко неща преди време в другия сайт ,пощата беше 1,70 .Точно толкова получих ,та ме беше срам да ида да си ги взема ..А подаръка беше  за сериозна сума и ще върши работа много време .Марково ,жестоко Smiley)Никога не пращам точно пощата ,винаги закръглям на 2лв или 3 лв .Дамите с които съм комуникирала знаят добре.
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #610 -: Февруари 22, 2011, 22:27:17 »
Раздели ТемаНагоре

Аз преди време бях споменала как получих 1.88 пощенски за подарък  Cheesy още си спомням как ми ги броиха на тезгяха  Cheesy

Иначе имам случаи, когато ми пускат 1 лев за пощенски. Такива пощенски отдавна няма, но както и да е, левче-левче - по добре от нищо.  Cheesy Най-любимо ми е да ми кажат - "Извинявай, че съм ти пуснала точна сума без пощенски, но очаквах да ги платя в пощата, като си взимам пакета. Сега да ти ги пусна ли допълнително тези два лева?" Явно не искаш да ги пуснеш, щом питаш. И не, не си извинена, щото подозирам, че ме правиш на глупачка. Wink

Но и аз пък един път на една потребителка оттук съвсем умишлено също не закръглих пощенските! Защото ме издразни в комуникацията ни по време на сделката, но нещото ми трябваше спешно и го купих въпреки, че не беше особено мила. И с голям кеф написах на записа Осем лева и Осемдесет и Осем стотинки  Cheesy Cheesy Cheesy

Ето защо може и ние да сме издразнили с нещо човека отстреща, когато получаваме по-малко стотинки, ние да сме си причината  Wink Wink
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 22:29:55 от Barbarona » Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
« Отговор #611 -: Февруари 23, 2011, 15:47:43 »
Раздели ТемаНагоре

Обикновено ми казват 2 лв и си превеждам толкова за пощенски. Никога не гледам точно колко пише на пакета. Може ли някой да ми разясни какво означава това в подписите на някои потребители " Не плащам опаковки".
Активен

slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #612 -: Февруари 23, 2011, 15:49:44 »
Раздели ТемаНагоре

Може би имат впредвид опаковки от пощата, които оскъпяват още- пликчета или кутии. И на мен не ми е ясно, но така си го обяснявам. Embarrassed
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #613 -: Февруари 23, 2011, 15:56:14 »
Раздели ТемаНагоре

Обикновено ми казват 2 лв и си превеждам толкова за пощенски. Никога не гледам точно колко пише на пакета. Може ли някой да ми разясни какво означава това в подписите на някои потребители " Не плащам опаковки".
не плащам опаковки мац-иде реч за кашони...пращат ти блузка,ма в кутия от обувки...или като на мен-анцуг-горното вьв вестник,омотано стабилно,посредата вестник,отдолу долнището по сьщия начин-и пуснато като колет-вече 2.50/сещате се за какво говоря/и това в голям кашон Winkми мальк пакет 200 грама е 1.38,по-голям до 1.00кг-1.68,над килограм,до 1,500-1.88,над 1.500 до 2 кг-2.08лв-ето затова се опитваме да опаковаме в здрави торбички/найлонови/по-малко кашони,за да не се товариме една друга допьлнително!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #614 -: Февруари 23, 2011, 16:57:12 »
Раздели ТемаНагоре

Не съм попадала на такива "изобретения". И аз гледам да минем най-тънко и двете страни. Сега разбрах, мерси! Wink
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.

Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: