{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160841 пъти)
0 Членове и 14 Гости преглежда(т) тази тема.
springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #615 -: Февруари 23, 2011, 17:21:45 »
Раздели ТемаНагоре

Обикновено ми казват 2 лв и си превеждам толкова за пощенски. Никога не гледам точно колко пише на пакета. Може ли някой да ми разясни какво означава това в подписите на някои потребители " Не плащам опаковки".
не плащам опаковки мац-иде реч за кашони...пращат ти блузка,ма в кутия от обувки...или като на мен-анцуг-горното вьв вестник,омотано стабилно,посредата вестник,отдолу долнището по сьщия начин-и пуснато като колет-вече 2.50/сещате се за какво говоря/и това в голям кашон Winkми мальк пакет 200 грама е 1.38,по-голям до 1.00кг-1.68,над килограм,до 1,500-1.88,над 1.500 до 2 кг-2.08лв-ето затова се опитваме да опаковаме в здрави торбички/найлонови/по-малко кашони,за да не се товариме една друга допьлнително!
Мила, аз пък съм го написала в моя профил с друга цел-защото няколко пъти ме карат да плащам и кутии, закупени от пощата и пликове също. Това ми се вижда напълно излишно, в отговор, една мама ми беше написала, че й се виждала смешна тази тенденция на самоопаковане, смешна не смешна, така се спестяват по около 1-1.50.
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #616 -: Февруари 23, 2011, 17:58:42 »
Раздели ТемаНагоре

За опаковките да се изкажа и аз. В моя подпис се мъдри с дебели голями букви, защото ми писна да ми пишат примерно пощенски 1,60 + 80ст. за кашанчето. Става въпрос за тези жълтите кашончета продавани от пощата, а те са различни големини и колкото по-голямо толкова по - скъпо. Едно,че те са скъпи едно,че утежняват грамажа,но това второто не ме притеснява. Аз мога да опаковам у нас в пликове или хартия с тиксо,а те видиш ли не можели или им било грозно. Ми щом ти е грозно си поемаш кашона плика или каквото и там да е. Аз също съм пускала с пликове от пощата или кашонче, когато у дома е свършила хартията или ме е домързяло да опаковам,но си ги поемам аз и не карам отсрещната страна да ми ги плаща.
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
« Отговор #617 -: Февруари 23, 2011, 19:05:19 »
Раздели ТемаНагоре

За опаковките да се изкажа и аз. В моя подпис се мъдри с дебели голями букви, защото ми писна да ми пишат примерно пощенски 1,60 + 80ст. за кашанчето. Става въпрос за тези жълтите кашончета продавани от пощата, а те са различни големини и колкото по-голямо толкова по - скъпо. Едно,че те са скъпи едно,че утежняват грамажа,но това второто не ме притеснява. Аз мога да опаковам у нас в пликове или хартия с тиксо,а те видиш ли не можели или им било грозно. Ми щом ти е грозно си поемаш кашона плика или каквото и там да е. Аз също съм пускала с пликове от пощата или кашонче, когато у дома е свършила хартията или ме е домързяло да опаковам,но си ги поемам аз и не карам отсрещната страна да ми ги плаща.
Точно след сделка с теб се чудя за това с опаковките  Cheesy беше преди доста време  Cheesy аз купувам едни пликове от 30 ст. не са тънки но не са и тези с найлон вътре скъпите. И как да изпратя дрехата опакована във вестинк ли ? Аз у дома нямам хартия за да имам трябва да я купя. В 3-те книжарници наблизо има опаковъчна хартия малки размери и скъпа..... Вие с какво опаковате ? Аз съм получавала и в тези по скъпите пликове от пощата които са.
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #618 -: Февруари 23, 2011, 19:18:33 »
Раздели ТемаНагоре

Аз си купувам от пощата ТЯХНА хартия за опаковане по 34ст. листа и тиксо от книжарницата. Wink
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #619 -: Февруари 23, 2011, 20:12:42 »
Раздели ТемаНагоре

Точно след сделка с теб се чудя за това с опаковките  Cheesy беше преди доста време  Cheesy аз купувам едни пликове от 30 ст. не са тънки но не са и тези с найлон вътре скъпите. И как да изпратя дрехата опакована във вестинк ли ? Аз у дома нямам хартия за да имам трябва да я купя. В 3-те книжарници наблизо има опаковъчна хартия малки размери и скъпа..... Вие с какво опаковате ? Аз съм получавала и в тези по скъпите пликове от пощата които са.

Cheesy Да и аз след теб взех,че го написах  Tongue Ти беше нова тогава (дано не бъркам,но мисля,че на теб обясних за препоръчаната пратка) Когато си нов и още не си навлязъл в нещата всичко е простено и различно.Едно е плик бял обикновен както ти прати, друго е тея скъпите с балончетата, а кашоните им са още по скъпи. Карали са ме да плащам кашон от 1,50лв. примерно, а пощата на дадената дреха излиза 1,43 софти е.
За хартията  и аз нямам завод за хартия в нас. Купувам си от евтината в книжарниците и опаковам с тиксо. Нито тиксото нито хартията си таксувам. Ползвам листа копирни за по-дребните неща или кутии от обувки и отгоре лист А4 за адреса. Дори хартиените торбички от покупки стига от вътре да са бали обръщам ги и опаковам и с тях.
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
milenna
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 276

http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка

Профил
« Отговор #620 -: Февруари 23, 2011, 20:27:46 »
Раздели ТемаНагоре

Относно опаковките - аз опаковам с хартия и тиксо. Хартията си я купих за 2лв - 20листа огромни. За едно нещо ползвам половината лист
Активен

http://www.clixsense.com/?4000032
Изпращане/плащане едновременно
Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден!
Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис
Не приемам връщане!
Не изпращам за проба!
От нови потребители и такива с отрицателни оценки  - предварително плащане!
Коректна съм и очаквам същото и от вас!
evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #621 -: Февруари 23, 2011, 21:24:25 »
Раздели ТемаНагоре

Относно опаковките - аз опаковам с хартия и тиксо. Хартията си я купих за 2лв - 20листа огромни. За едно нещо ползвам половината лист

Не на всякъде я има точно тази обаче. Предполагам s0n1a  говори за тази подаръчната тя е скъпа, а някъде  не продават от тези обикновените, а те са много изгодни имаш за сума време напред
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
milenna
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 276

http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка

Профил
« Отговор #622 -: Февруари 23, 2011, 22:07:23 »
Раздели ТемаНагоре

Не на всякъде я има точно тази обаче. Предполагам s0n1a  говори за тази подаръчната тя е скъпа, а някъде  не продават от тези обикновените, а те са много изгодни имаш за сума време напред
А, да, тази подаръчната си е скъпа отвсякъде. Другата случайно я намерих в магазинче, където продават опаковачни материали - всякакви пликчета и хартии, бъркалки за кафе и подобни
Активен

http://www.clixsense.com/?4000032
Изпращане/плащане едновременно
Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден!
Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис
Не приемам връщане!
Не изпращам за проба!
От нови потребители и такива с отрицателни оценки  - предварително плащане!
Коректна съм и очаквам същото и от вас!
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #623 -: Февруари 23, 2011, 22:25:28 »
Раздели ТемаНагоре

Такова нещо не съм виждала пък да обиколя целия град за да намеря  Huh? по ми е добре с пликовете. евата точно така правилно си спомняш Cheesy , аз тогава малко се засегнах заради вида пратка , но благодарение на теб повече никога не пратих обикновена а и в пощата не ми бяха казали какво е обикновена пратка. Добре че не съм попаднала в ситуация да ми се изгуби пакета   Roll Eyes а за хартията освен скъпа подаръмчна друга не съм виждала да продават.
Активен

galia2007
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 144

каката-август 2006 малкия -септември 2007

Профил
« Отговор #624 -: Февруари 23, 2011, 22:30:45 »
Раздели ТемаНагоре

аз опаковам с листа от календари, обикновени листа и т.н
агитирала съм цялата рода да ми пазят и събират старите календари Cheesy
Активен

предпочитам предварително плащане/изчаквам 8ч при запис и давам предимство на следващия/не приемам наложен платеж/не подканям на ЛС/с предимство-вземащия повече от една обява
 http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=34499&ppaction=readfeed
springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #625 -: Февруари 23, 2011, 23:03:45 »
Раздели ТемаНагоре

Такова нещо не съм виждала пък да обиколя целия град за да намеря  Huh? по ми е добре с пликовете. евата точно така правилно си спомняш Cheesy , аз тогава малко се засегнах заради вида пратка , но благодарение на теб повече никога не пратих обикновена а и в пощата не ми бяха казали какво е обикновена пратка. Добре че не съм попаднала в ситуация да ми се изгуби пакета   Roll Eyes а за хартията освен скъпа подаръмчна друга не съм виждала да продават.
s0n1a, вземи си обикновена опаковъчна хартия-амбалажна, ако има книжарничка близо до вас питай, нека ти доставят. Също така, аз ползвам и от черните чували за боклук, като залепям лист А4 отготе, ползвам и кутии от обувки, от бисквити..понякога опаковам с по 2-3 листа А4. За мен няма никакво значение как изглежда пакетчето стига да е здраво опакована и да получа пратката в цял вид:)
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #626 -: Февруари 24, 2011, 00:07:27 »
Раздели ТемаНагоре

евата точно така правилно си спомняш Cheesy , аз тогава малко се засегнах заради вида пратка , но благодарение на теб повече никога не пратих обикновена а и в пощата не ми бяха казали какво е обикновена пратка. Добре че не съм попаднала в ситуация да ми се изгуби пакета   Roll Eyes

Лелее извинявай ако съм те засегнала  Embarrassed Не ми беше това целта, просто видях,че още не знаеш и понеже много такива случки има ти написах едно дъъълго лично  Embarrassed

Извинявам се за спама
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #627 -: Февруари 24, 2011, 00:13:34 »
Раздели ТемаНагоре

евата точно така правилно си спомняш Cheesy , аз тогава малко се засегнах заради вида пратка , но благодарение на теб повече никога не пратих обикновена а и в пощата не ми бяха казали какво е обикновена пратка. Добре че не съм попаднала в ситуация да ми се изгуби пакета   Roll Eyes

Лелее извинявай ако съм те засегнала  Embarrassed Не ми беше това целта, просто видях,че още не знаеш и понеже много такива случки има ти написах едно дъъълго лично  Embarrassed

Извинявам се за спама
няма нищо благодарна съм за съвета ти и след това дъъълго лично разбрах предното лично  Wink
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #628 -: Февруари 24, 2011, 01:30:32 »
Раздели ТемаНагоре

Аз си купувам от пощата ТЯХНА хартия за опаковане по 34ст. листа и тиксо от книжарницата. Wink

Е как става тоя номер. На мен отказаха да ми продадат  Sad
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #629 -: Февруари 24, 2011, 08:40:38 »
Раздели ТемаНагоре

Е как става тоя номер. На мен отказаха да ми продадат  Sad
Ами първия път казах,че ми трябва за да опаковам/уж вкъщи Wink/ голям колет и купих 3 листа... .Те са огромни-стигат за доста опаковки.После почнах да взимам по един като изпращам пратки- е мусят се,не им е много приятно,но ми дават-може би защото ме познават.Пробвай пак- все  едно е да ти откажат да ти продадат пощенски плик-нали все е тяхен артикул?
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила

Страници: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: