bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #645 -: Март 09, 2011, 09:28:34 » |
Нагоре
|
аааааа,това са пролетни промоции
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #646 -: Март 09, 2011, 09:46:00 » |
Нагоре
|
Дай да я видиме таз рокличка
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #648 -: Март 09, 2011, 10:25:37 » |
Нагоре
|
ТИ НЕ ЧАКАЙ МНОГО,АКО ТИ ХАРЕСВА ВЗЕМАЙ,ЧЕ ГОРИВАТА ПОСКЪПВАТ ОЩЕ-ОТ ТАМ И СТОКИТЕ .ТЯ И ПРОДАВАЛКАТА СЛЕДИ НОВИНИТЕ И ПРАВИ ЦЕНОВИТЕ ПРОМЕНИ!!! МЕЖДУ ДРУГОТО И БАБИТЕ,КЪДЕ ПРОДАВАТ МАГДАНОЗ И СУХИ ЧУШКИ ПО СПИРКИТЕ-СИ ВДИГНАХА ЦЕНИТЕ.АМИ ДА -"ПИТАШ ЗАЩО?"И ТИ ОТГОВАРЯТ-"АМИ ГОРИВАТА СКЪПИ"!!!
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
|
jenitovn
new user
Неактивен
Публикации: 142
Щастлива мама на бебе Нико
|
|
« Отговор #650 -: Март 11, 2011, 23:59:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм към всички! Нямам все още оценки тук, но в продавалника на същия ник можете да видите отзиви
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #651 -: Март 12, 2011, 07:16:21 » |
Нагоре
|
Алпаката е добра,ползвам такава и съм доволна ,а другата бих я сложила на двора под някоя саксия
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #652 -: Март 12, 2011, 15:46:42 » |
Нагоре
|
Предлагам ти да събираме парички и да ти е вземем сега че в пик сезона може и 50лв да удари .. Междодругото има доста обяви които са им вдигнали цените заради затоплящото време
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #653 -: Март 12, 2011, 21:57:43 » |
Нагоре
|
Предлагам ти да събираме парички и да ти е вземем сега че в пик сезона може и 50лв да удари .. Междодругото има доста обяви които са им вдигнали цените заради затоплящото време Такива обяви може да ми ги пращате на лични ако не искате тук да ги публикувате линковете и аз ще предупреждавам ,че това е некоректно и ще очаквам редактиране
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #654 -: Март 13, 2011, 19:32:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #655 -: Март 13, 2011, 20:05:16 » |
Нагоре
|
при мои снимки на сребро,доста често ми се получава на снимката жълто отражение,предполагам е това, специално за втората обява...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #656 -: Март 15, 2011, 09:21:44 » |
Нагоре
|
2 месеца се влачиме с една дама по една сделка....................Полудявам, дано в крайна сметка успеем да я приключим с положителен край и за двете ни. Тя харесала стоката, ама щяла по банка да плати, ама не по банка а със запис, ама в коя банка ми е сметката - пратила съм и всичко на ЛС, но явно ПИБ е мнооооооооооого сложно за разгадаване.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #657 -: Март 15, 2011, 10:08:43 » |
Нагоре
|
2 месеца се влачиме с една дама по една сделка....................Полудявам, дано в крайна сметка успеем да я приключим с положителен край и за двете ни. Тя харесала стоката, ама щяла по банка да плати, ама не по банка а със запис, ама в коя банка ми е сметката - пратила съм и всичко на ЛС, но явно ПИБ е мнооооооооооого сложно за разгадаване.
Споко Емка,и аз тъй 9 дена с камили ще стане месец за едни дънки ,но не бързам де,ако иска
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dalila12
new user
Неактивен
Публикации: 77
|
|
« Отговор #658 -: Март 15, 2011, 15:37:12 » |
Нагоре
|
А дали Ви се е случвало? Питам една потребителка за две нейни обяви. След 5 дена още не ми отговаря. На 6ия ден отново задавам учтив въпрос и обяснявам че наистина ме интересуват, а не питам за спорта. Тя не е влизала в сайта до тогава отново. И какво виждам днес, влизайки в моите наблюдавани- обявите и двете са изтрити. Нито маркирани като продадени, няма ги. Няколко часа след като са изтрити получавам съобщение че са продадени, явно на друго място.
|
|
« Последна редакция: Март 15, 2011, 17:40:06 от Dalila12 »
|
Активен
|
При интерес към моя обява след запис в нея, моля пишете на лични. Пощенските са за купувача, освен ако не сме се уточнили друго! Предпочитам изпращането и получаването на пакетите да става като МПП! Не приемам пратки с наложен платеж, без предварителна уговорка! Разчитам на взаимна коректност и добра комуникация. Пиша оценки, надявам се и вие да не забравяте.
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #659 -: Март 15, 2011, 20:26:24 » |
Нагоре
|
имала съм контакт преди време с тази дама - за мен е много коректна, мила точна и бърза. Скоро пак и писах за нещо, но и аз нямах отговор дълго време. тя ми писа днес че няма възможност да влиза в сайта и че пътува, затова не е отговаряла, така че не й се сърди А аз пък от 2 месеца пиша за една обява 3-4 пъти и в обявата и на лични - никакъв отговор. Най-накрая ми се отговори, че е продадено (това стана преди месец някъде). Е да, ама обявата си седи все още и никъде не е маркирано че някой го е купил, следя си от време на време и смятам скоро пак да й пиша , може пък тоя път на мен да го продаде
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
|
|