{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 160897 пъти)
0 Членове и 59 Гости преглежда(т) тази тема.
bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #645 -: Март 09, 2011, 09:28:34 »
Раздели ТемаНагоре

аааааа,това са пролетни промоции Wink
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #646 -: Март 09, 2011, 09:46:00 »
Раздели ТемаНагоре

Добро утро  от мен .Да си излея възмощението от една потребителка ,което адски много ме подразни.В началото на годината пусна една рокля за продажба беше на 13лева ,много ми хареса ,но нямах възможност да я взема ,предложих и размяна както и много други ,но тя не се съгласи .Роклята съм я слложила в наблюдави и от време на време я отварям .Няколко пъти я отваря и цената и разте със стоплянето на времето  Shocked Cheesy Cheesy,сега е вече на 20лв . Wink Wink Smiley
Дай да я видиме таз рокличка Lips Sealed
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #647 -: Март 09, 2011, 10:16:45 »
Раздели ТемаНагоре

ще изчакам да видя до колко ще стигне цената до лятото (laugh2) (laugh2) (laugh2) (laugh2) (letter1) (letter4)
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 574

Профил
« Отговор #648 -: Март 09, 2011, 10:25:37 »
Раздели ТемаНагоре

ТИ НЕ ЧАКАЙ МНОГО,АКО ТИ ХАРЕСВА ВЗЕМАЙ,ЧЕ ГОРИВАТА ПОСКЪПВАТ ОЩЕ-ОТ ТАМ И СТОКИТЕ Cheesy Cheesy Cheesy.ТЯ И ПРОДАВАЛКАТА СЛЕДИ НОВИНИТЕ И ПРАВИ ЦЕНОВИТЕ ПРОМЕНИ!!!
МЕЖДУ ДРУГОТО И БАБИТЕ,КЪДЕ ПРОДАВАТ МАГДАНОЗ И СУХИ ЧУШКИ ПО СПИРКИТЕ-СИ ВДИГНАХА ЦЕНИТЕ.АМИ ДА -"ПИТАШ ЗАЩО?"И ТИ ОТГОВАРЯТ-"АМИ ГОРИВАТА СКЪПИ"!!! (work7)
Активен

НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА.
МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА.
ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ.
ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!
ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #649 -: Март 10, 2011, 21:30:45 »
Раздели ТемаНагоре

Добро утро  от мен .Да си излея възмощението от една потребителка ,което адски много ме подразни.В началото на годината пусна една рокля за продажба беше на 13лева ,много ми хареса ,но нямах възможност да я взема ,предложих и размяна както и много други ,но тя не се съгласи .Роклята съм я слложила в наблюдави и от време на време я отварям .Няколко пъти я отваря и цената и разте със стоплянето на времето  Shocked Cheesy Cheesy,сега е вече на 20лв . Wink Wink Smiley
Може ли линк за роклята  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
jenitovn
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 142

Щастлива мама на бебе Нико

Профил
« Отговор #650 -: Март 11, 2011, 23:59:47 »
Раздели ТемаНагоре

Нещо да кажете за тази обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=151520
Активен

Коректна съм към всички! Нямам все още оценки тук, но в продавалника на същия ник можете да видите отзиви Smiley
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #651 -: Март 12, 2011, 07:16:21 »
Раздели ТемаНагоре

Нещо да кажете за тази обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=151520
Алпаката е добра,ползвам такава и съм доволна Cheesy,а другата бих я сложила на двора под някоя саксия Cheesy
Активен

С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #652 -: Март 12, 2011, 15:46:42 »
Раздели ТемаНагоре

ще изчакам да видя до колко ще стигне цената до лятото (laugh2) (laugh2) (laugh2) (laugh2) (letter1) (letter4)
Предлагам ти да събираме парички и да ти е вземем сега че в пик сезона може и 50лв да удари ..
Междодругото има доста обяви които са им вдигнали цените заради затоплящото време Sad
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #653 -: Март 12, 2011, 21:57:43 »
Раздели ТемаНагоре

Предлагам ти да събираме парички и да ти е вземем сега че в пик сезона може и 50лв да удари ..
Междодругото има доста обяви които са им вдигнали цените заради затоплящото време Sad
Такива обяви може да ми ги пращате на лични ако не искате тук да ги публикувате линковете и аз ще предупреждавам ,че това е некоректно и ще очаквам редактиране Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 288

Профил
« Отговор #654 -: Март 13, 2011, 19:32:02 »
Раздели ТемаНагоре

А ето едни чуднички бижута с опадало покритие и отдолу лъскащо жълто металче, ама иначе - състояние ОТЛИЧНО  (laugh5)
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Ekstravaganden+prysten+ot+neryjdaem+material&product=137751&cat=500
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Eleganten+lot-obeci+i+prysten+s+kamyni&product=137743&cat=500
 Някой май е забравил си сложи цайсите ...(glass1) (glasses1)
Активен

Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния.
Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #655 -: Март 13, 2011, 20:05:16 »
Раздели ТемаНагоре

А ето едни чуднички бижута с опадало покритие и отдолу лъскащо жълто металче, ама иначе - състояние ОТЛИЧНО  (laugh5)
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Ekstravaganden+prysten+ot+neryjdaem+material&product=137751&cat=500
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Eleganten+lot-obeci+i+prysten+s+kamyni&product=137743&cat=500
 Някой май е забравил си сложи цайсите ...(glass1) (glasses1)
при мои снимки на сребро,доста често ми се получава на снимката жълто отражение,предполагам е това, специално за втората обява...
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #656 -: Март 15, 2011, 09:21:44 »
Раздели ТемаНагоре

2 месеца се влачиме с една дама по една сделка....................Полудявам, дано в крайна сметка успеем да я приключим с положителен край и за двете ни.
Тя харесала стоката, ама щяла по банка да плати, ама не по банка а със запис, ама в коя банка ми е сметката - пратила съм и всичко на ЛС, но явно ПИБ е мнооооооооооого сложно за разгадаване.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #657 -: Март 15, 2011, 10:08:43 »
Раздели ТемаНагоре

2 месеца се влачиме с една дама по една сделка....................Полудявам, дано в крайна сметка успеем да я приключим с положителен край и за двете ни.
Тя харесала стоката, ама щяла по банка да плати, ама не по банка а със запис, ама в коя банка ми е сметката - пратила съм и всичко на ЛС, но явно ПИБ е мнооооооооооого сложно за разгадаване.
Споко Емка,и аз тъй 9 дена с камили ще стане месец за едни дънки Cheesy,но не бързам де,ако иска Cheesy
Активен

Dalila12
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« Отговор #658 -: Март 15, 2011, 15:37:12 »
Раздели ТемаНагоре

А дали Ви се е случвало?
Питам една потребителка за две нейни обяви. След 5 дена  още не ми отговаря. На 6ия ден отново задавам учтив въпрос и обяснявам че наистина ме интересуват, а не питам за спорта. Тя не е влизала в сайта до тогава отново.
И какво виждам днес, влизайки в моите наблюдавани- обявите и двете са изтрити. Нито маркирани като продадени, няма ги.  Няколко часа след като са изтрити получавам съобщение че са продадени, явно на друго място.
« Последна редакция: Март 15, 2011, 17:40:06 от Dalila12 » Активен

При интерес към моя обява след запис в нея, моля пишете на лични.
Пощенските са за купувача, освен ако не сме се уточнили друго!
Предпочитам изпращането и получаването на пакетите да става като МПП!
Не приемам пратки с наложен платеж, без предварителна уговорка!
Разчитам на взаимна коректност и добра комуникация.
Пиша оценки, надявам се и вие да не забравяте.
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #659 -: Март 15, 2011, 20:26:24 »
Раздели ТемаНагоре

имала съм контакт преди време с тази дама - за мен е много коректна, мила точна и бърза.
Скоро пак и писах за нещо, но и аз нямах отговор дълго време. тя ми писа днес че няма възможност да влиза в сайта и че пътува, затова не е отговаряла, така че не й се сърди

А аз пък от 2 месеца пиша за една обява 3-4 пъти и в обявата и на лични - никакъв отговор. Най-накрая ми се отговори, че е продадено (това стана преди месец някъде). Е да, ама обявата си седи все още и никъде не е маркирано че някой го е купил, следя си от време на време и смятам скоро пак да й пиша  Cheesy Tongue, може пък тоя път на мен да го продаде  Cheesy  Tongue
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!

Страници: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: