{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №2  (Прочетена 161070 пъти)
0 Членове и 108 Гости преглежда(т) тази тема.
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #675 -: Март 17, 2011, 17:31:08 »
Раздели ТемаНагоре

Мини през Максуда и ще видиш и нет и сателит и чудо....... Smiley Нали ги интегрираме, трябва да са в крак с времето. Поне за 2 съм убедена, че са от циганските махали на даден град (щото съм гадна и си проверявам улици и адреси преди да пусна нещо ). То не пречи да има и свестни роми, ама са 1 на милион

Cheesy Не ми се искаше да си признавам, ма живея съвсем близо до Максуда та наизуст ги знам и сателитите и трансформаторите за тока покачени на 15 метрови стълбове  Cheesy Tongue
Като ми дойдеш на гости ще видиш.
Обаче въпреки всичко моя квартал се води Ориндж Каунти - само нови сгради и жив циганин не се мярка, но пък съвсем на близо какво започва хихих  Cheesy - ами кво да прайш кат мангалята са баш на най-хубавото място във Варна...

Но мисълта ми беше дали са толкоз грамотни, че да се научат да пускат обяви тука, точно тези от Максуда не съм убедена, нищо че имат нет и сателит, за тях мислех че казваш "мургави сестри"...
Има свестни семейства роми - образовани, с по едно, две деца най-много, ма те не живеят там..
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #676 -: Март 17, 2011, 17:34:35 »
Раздели ТемаНагоре

Мини през Максуда и ще видиш и нет и сателит и чудо....... Smiley Нали ги интегрираме, трябва да са в крак с времето. Поне за 2 съм убедена, че са от циганските махали на даден град (щото съм гадна и си проверявам улици и адреси преди да пусна нещо ). То не пречи да има и свестни роми, ама са 1 на милион

Cheesy Не ми се искаше да си признавам, ма живея съвсем близо до Максуда та наизуст ги знам и сателитите и трансформаторите за тока покачени на 15 метрови стълбове  Cheesy Tongue
Като ми дойдеш на гости ще видиш.
Обаче въпреки всичко моя квартал се води Ориндж Каунти - само нови сгради и жив циганин не се мярка, но пък съвсем на близо какво започва хихих  Cheesy - ами кво да прайш кат мангалята са баш на най-хубавото място във Варна...

Но мисълта ми беше дали са толкоз грамотни, че да се научат да пускат обяви тука, точно тези от Максуда не съм убедена, нищо че имат нет и сателит, за тях мислех че казваш "мургави сестри"...
Има свестни семейства роми - образовани, с по едно, две деца най-много, ма те не живеят там..

А познай варненската ми леля къде живее......как иначе ще знам как се казва тая Таксуда (така й виках).
И нея я е срам да си признае Smiley Ако ти пусна адреса й на ЛС и се окаже, че живеете на 1 улица ЩЕ СЕ ГРЪМНА ВЕЧЕ
« Последна редакция: Март 17, 2011, 17:36:44 от emi9 » Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 288

Профил
« Отговор #677 -: Март 20, 2011, 19:31:38 »
Раздели ТемаНагоре

Ми това пък що за обява е...
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=152736
И това ...чудо какво общо има с горните снимки, свалени от интернет?! Онези дънки са прави, класик, а това ,което се продава - с висока талия , за голям г..з (low5) и къси крачета  (pother7) Аз сериозно се зачудих дали да не информирам модовете,  (evil3)защото с тези снимки, обявата е меко казано подвеждаща ...
Ама си викам - хората си имат очи- да си гледат кво купуват (evil7)
Активен

Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния.
Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #678 -: Март 20, 2011, 19:40:26 »
Раздели ТемаНагоре

Слънце,ще ти дърпам ушите Cheesy Cheesy Cheesy Kiss Kiss
Активен

Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #679 -: Март 20, 2011, 19:59:17 »
Раздели ТемаНагоре

Слънце,ще ти дърпам ушите Cheesy Cheesy Cheesy Kiss Kiss
Аъъъъ, Даце, пак си минала с голямата метла  Cheesy Ми то не беше спам, беше си съвсем основателна забележка   Tongue
Активен

Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #680 -: Март 20, 2011, 20:27:34 »
Раздели ТемаНагоре

Метем всичко Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy CheesyКолкото до дънките,тя жената така ги вижда Cheesy
Активен

Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #681 -: Март 20, 2011, 20:54:52 »
Раздели ТемаНагоре

Метем всичко Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy CheesyКолкото до дънките,тя жената така ги вижда Cheesy
(comp7) (glass1) (glasses1)
Активен

Аз също ще ви дам своя.

ZORI_135
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 609

Весели празници!

Профил
« Отговор #682 -: Март 21, 2011, 17:13:12 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?chervilce+svetlo+rozovo&product=155941&cat=fav
За такива неща има контейнери,ние тук не сме кофи за боклук...
Активен

.Връщам стока не отговаряща на описанието.
Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП.
Коректна съм и очаквам същото!

РАЗМЕНЯМ!!!

Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #683 -: Март 21, 2011, 17:49:05 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?chervilce+svetlo+rozovo&product=155941&cat=fav
За такива неща има контейнери,ние тук не сме кофи за боклук...
Да точно затова влязох и аз във форума- да пейстна точно тази безумна обява  Shocked (gesture7) (laugh2)
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=155941&cat=118
а пък в другите и обяви, дето мазилцата са малко повече от..нула, Е  там вече си има цена  (laugh5)
« Последна редакция: Март 21, 2011, 17:54:07 от Foxy1 » Активен

Аз също ще ви дам своя.

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #684 -: Март 21, 2011, 18:48:55 »
Раздели ТемаНагоре

ЕЕЕЕ,кво пък толкова - жената ви подарява гилзичка от червило! (ms.4)Може да се ползва за....фантазия от цветни устни Wink
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #685 -: Март 21, 2011, 18:54:26 »
Раздели ТемаНагоре

ЕЕЕЕ,кво пък толкова - жената ви подарява гилзичка от червило! (ms.4)Може да се ползва за....фантазия от цветни устни Wink
Срещу 2 лв пощенски   (laugh5).
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #686 -: Март 21, 2011, 19:27:25 »
Раздели ТемаНагоре

Я ако обичате да не коментирате повече червилцето,аз ще си го взема да си го изтъргам с клечка за зъби(едно време така правех с на мама червилата Cheesy)като посвърши,ако има желаеща мога да го подаря само с предварително поети пощенски,за София да дойде да си го вземе от нас,ще пазя и клечката като бонус Cheesy
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #687 -: Март 21, 2011, 22:35:51 »
Раздели ТемаНагоре

Я ако обичате да не коментирате повече червилцето,аз ще си го взема да си го изтъргам с клечка за зъби(едно време така правех с на мама червилата Cheesy)като посвърши,ако има желаеща мога да го подаря само с предварително поети пощенски,за София да дойде да си го вземе от нас,ще пазя и клечката като бонус Cheesy
Тъй де, няма се губи матряла, я, ша ги остъргваме до последно   (drink3)   (evil5)
Мацката се засрамила от моя коментар и махнала снимките...
Ама и другата обява си я бива - неясно ква спирала, неясно колко ползвана  (letter1)
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?spirala&product=155933&cat=500
« Последна редакция: Март 21, 2011, 22:41:41 от Foxy1 » Активен

Аз също ще ви дам своя.

anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1786

на мама съкровишето

Профил
« Отговор #688 -: Март 23, 2011, 18:23:50 »
Раздели ТемаНагоре

ахахахха точно така Smiley
А мен много ме дразнят хора които или не ти отговарят на въпросите или  ти се сопват с една дума,ама разни хора разни характери Smiley
Активен

коректна и бърза съм,очаквам това и от вас
http://www.detski-filmi.eu/ppc/showcat.php?cat=500&ppuser=76318
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 911

Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете

Профил
« Отговор #689 -: Март 23, 2011, 23:33:50 »
Раздели ТемаНагоре

ахахахха точно така Smiley
А мен много ме дразнят хора които или не ти отговарят на въпросите или  ти се сопват с една дума,ама разни хора разни характери Smiley
Дааам...и мене ме дразнят хора,които въобще не си поглеждат обявите...Ето тук,чакам вече 4 дни за отговор,но май на нито една от записалите се мами не е отговорено-продадено ли е ,не е ли?!Вече спрях да чакам! http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=153342&cat=63 Roll Eyes
Активен

Коректна съм и очаквам коректност и от Вас!
Първият дал адрес на лични е с предимство!
Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!

Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: