emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #675 -: Март 17, 2011, 17:31:08 » |
Нагоре
|
Мини през Максуда и ще видиш и нет и сателит и чудо....... Нали ги интегрираме, трябва да са в крак с времето. Поне за 2 съм убедена, че са от циганските махали на даден град (щото съм гадна и си проверявам улици и адреси преди да пусна нещо ). То не пречи да има и свестни роми, ама са 1 на милион Не ми се искаше да си признавам, ма живея съвсем близо до Максуда та наизуст ги знам и сателитите и трансформаторите за тока покачени на 15 метрови стълбове Като ми дойдеш на гости ще видиш. Обаче въпреки всичко моя квартал се води Ориндж Каунти - само нови сгради и жив циганин не се мярка, но пък съвсем на близо какво започва хихих - ами кво да прайш кат мангалята са баш на най-хубавото място във Варна... Но мисълта ми беше дали са толкоз грамотни, че да се научат да пускат обяви тука, точно тези от Максуда не съм убедена, нищо че имат нет и сателит, за тях мислех че казваш "мургави сестри"... Има свестни семейства роми - образовани, с по едно, две деца най-много, ма те не живеят там..
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #676 -: Март 17, 2011, 17:34:35 » |
Нагоре
|
Мини през Максуда и ще видиш и нет и сателит и чудо....... Нали ги интегрираме, трябва да са в крак с времето. Поне за 2 съм убедена, че са от циганските махали на даден град (щото съм гадна и си проверявам улици и адреси преди да пусна нещо ). То не пречи да има и свестни роми, ама са 1 на милион Не ми се искаше да си признавам, ма живея съвсем близо до Максуда та наизуст ги знам и сателитите и трансформаторите за тока покачени на 15 метрови стълбове Като ми дойдеш на гости ще видиш. Обаче въпреки всичко моя квартал се води Ориндж Каунти - само нови сгради и жив циганин не се мярка, но пък съвсем на близо какво започва хихих - ами кво да прайш кат мангалята са баш на най-хубавото място във Варна... Но мисълта ми беше дали са толкоз грамотни, че да се научат да пускат обяви тука, точно тези от Максуда не съм убедена, нищо че имат нет и сателит, за тях мислех че казваш "мургави сестри"... Има свестни семейства роми - образовани, с по едно, две деца най-много, ма те не живеят там.. А познай варненската ми леля къде живее......как иначе ще знам как се казва тая Таксуда (така й виках). И нея я е срам да си признае Ако ти пусна адреса й на ЛС и се окаже, че живеете на 1 улица ЩЕ СЕ ГРЪМНА ВЕЧЕ
|
|
« Последна редакция: Март 17, 2011, 17:36:44 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #677 -: Март 20, 2011, 19:31:38 » |
Нагоре
|
Ми това пък що за обява е... http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=152736И това ...чудо какво общо има с горните снимки, свалени от интернет?! Онези дънки са прави, класик, а това ,което се продава - с висока талия , за голям г..з и къси крачета Аз сериозно се зачудих дали да не информирам модовете, защото с тези снимки, обявата е меко казано подвеждаща ... Ама си викам - хората си имат очи- да си гледат кво купуват
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #678 -: Март 20, 2011, 19:40:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #679 -: Март 20, 2011, 19:59:17 » |
Нагоре
|
Аъъъъ, Даце, пак си минала с голямата метла Ми то не беше спам, беше си съвсем основателна забележка
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #680 -: Март 20, 2011, 20:27:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #681 -: Март 20, 2011, 20:54:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #682 -: Март 21, 2011, 17:13:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #683 -: Март 21, 2011, 17:49:05 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Март 21, 2011, 17:54:07 от Foxy1 »
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #684 -: Март 21, 2011, 18:48:55 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕ,кво пък толкова - жената ви подарява гилзичка от червило! Може да се ползва за....фантазия от цветни устни
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #685 -: Март 21, 2011, 18:54:26 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕ,кво пък толкова - жената ви подарява гилзичка от червило! Може да се ползва за....фантазия от цветни устни Срещу 2 лв пощенски .
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #686 -: Март 21, 2011, 19:27:25 » |
Нагоре
|
Я ако обичате да не коментирате повече червилцето,аз ще си го взема да си го изтъргам с клечка за зъби(едно време така правех с на мама червилата )като посвърши,ако има желаеща мога да го подаря само с предварително поети пощенски,за София да дойде да си го вземе от нас,ще пазя и клечката като бонус
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #687 -: Март 21, 2011, 22:35:51 » |
Нагоре
|
Я ако обичате да не коментирате повече червилцето,аз ще си го взема да си го изтъргам с клечка за зъби(едно време така правех с на мама червилата )като посвърши,ако има желаеща мога да го подаря само с предварително поети пощенски,за София да дойде да си го вземе от нас,ще пазя и клечката като бонус Тъй де, няма се губи матряла, я, ша ги остъргваме до последно Мацката се засрамила от моя коментар и махнала снимките... Ама и другата обява си я бива - неясно ква спирала, неясно колко ползвана http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?spirala&product=155933&cat=500
|
|
« Последна редакция: Март 21, 2011, 22:41:41 от Foxy1 »
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #688 -: Март 23, 2011, 18:23:50 » |
Нагоре
|
ахахахха точно така А мен много ме дразнят хора които или не ти отговарят на въпросите или ти се сопват с една дума,ама разни хора разни характери
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #689 -: Март 23, 2011, 23:33:50 » |
Нагоре
|
ахахахха точно така А мен много ме дразнят хора които или не ти отговарят на въпросите или ти се сопват с една дума,ама разни хора разни характери Дааам...и мене ме дразнят хора,които въобще не си поглеждат обявите...Ето тук,чакам вече 4 дни за отговор,но май на нито една от записалите се мами не е отговорено-продадено ли е ,не е ли?!Вече спрях да чакам! http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=153342&cat=63
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
|
|